|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
Przynajmniej jeśli chodzi o swój target, a więc w wieku zdecydowanie poniżej 60-tki. Popłakałam sobie troszkę.
|
|
#2882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dokąd? Super - korzystaj!! Kiedy, jak nie teraz ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Nie płacz Ja staram się być silna. Dziś EKS bardzo oficjalnie do mnie napisał, odpisałam z opóźnieniem, bo telefonu nie miałam z sobą Szkoda, że ja za wspólne zdjęcia, albo jakieś szczegółowe rzeczy zawsze po głowie dostawała,m, a Ona proszę - MOŻE Zreszto, co się oszukiwać wg mnie jest brzydka i jak dla TŻta za wysoka Ale chyba jakaś pisarko- coś tam |
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam nastrój pt "już chyba nic dobrego mnie nie spotka". Widziałam kiedyś w autobusie kogoś, kto wyraźnie był zainteresowany bliższą interakcją wtedy ze mną, ale nie zrobiłam pierwszego kroku, bo byłam jeszcze z K. i nie chciałam poza nim zaczynać sobie nowego życia. Jeżdżę nadal naiwna tą linią w nadziei, że jeszcze go spotkam... Podobna historia z pociągiem - mieliśmy się nawet spotkać, ale też z kimś byłam i nie chciałam wtedy z tego rezygnować - a wszystko okazało się wręcz warte wcześniejszej rezygnacji. Ale chciałam być fair, nic że przy okazji straciłam mnóstwo czasu na kogoś być może lepszego, bo poznanego spontanicznie. W tym momencie takie historie, że ktoś spotyka kogoś w tramwaju, czy uśmiecha się do kogoś na ulicy, wydają mi się wręcz bajeczką dla romantycznych dziewczynek
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kilka miesięcy temu też miałam podobną sytuację, ale byłam wtedy z nim i to było dla mnie ważniejsze także takie historie się zdarzają ![]() u mnie dziś mija miesiąc...
|
|
#2885 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobitki !
Widzę, że u Was coraz lepiej i super u mnie bez zmian.Ja staram się jakoś trzymać, choć ostatnio mam kryzys sama ze sobą ehh. Ale przynajmniej już nie płaczę, gdy słyszę piosenki które budzą wspomnienia, zawsze to jakiś plus. ![]() A, że wrócę do dnia chłopaka -ja nie wysłałam eksowi nic.. Dobrze, czy nie-nie wiem, ale jestem pewna że nawet by nie odpisał- taki typ, "co to nie on", dlatego darowałam sobie, nie chciałam nic rozdrapywać bo goją mi się rany po ostatnim telefonie 3 tygodnie wstecz, ![]() Motto na dziś: Be strong Girls !!! |
|
|
|
#2888 |
|
Przyczajenie
|
A jaki jest sens dawać prezent na dzień chłopaka swojemu byłemu?
|
#2889 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
)) W sensie, wszystkie wy! ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
?? co napisał? po co w ogóle napisał? niech spieprza ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
znam to miasto lepiej niż warszawę, jak ci trzeba jakoś pomóc, wytlumaczyc jak z lotniska do miasta, zalatwic spanie - pisz! ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
nie warto sie odzywac, to tylko psuje dobre samopoczucie ![]() a randka do kitu, tzn on jest nooo super, zabawny, madry bardzo i bystry i łapie w lot co do niego mówię, no i wyraźnie mną zainteresowany - ale nieee, ja chyba jednak nie, nie to do końca co bym chciała - do zabawy na jesień moze i tak (jestem koszmarna ), ale na dłuzej to raczej nie, nie.dzis wbijam w buty na obcasie, kiecke i szukac przygód o byłym nie wiem nic, nie pytam nikogo o niego, nikt mi nic nie mówi, mam sentyment, wiadomo; dziś sprzatalam u siebie i znalazlam rozne rzeczy, jego, od niego, kojarzace sie z nim - wszystko do torby i do kartonu, z oczu precz. jest ok
Edytowane przez bulbulka Czas edycji: 2012-10-06 o 19:36 |
||||
|
|
|
#2890 |
|
Raczkowanie
|
Moj dzisiejszy dzien byl znosny. Szkoda, ze tylko tyle moge o nim powiedziec
. Czekam na jakis przelom, ktory nie nadchodzi ...A co u Was? |
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na.... randkę :O i pierwszy raz od dłuższego czasu nie wiem, w co się ubrać - nie chcę prezentować wszystkich atutów od razu
![]() Wczoraj było fatalnie, dzisiaj lepiej. A jeśli facet okaże się taki, jak o sobie pisze, to... będzie jeszcze lepiej
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Widzę się dziś z eks bo napisał że chciałby się ze mną zobaczyć i czy i mam czas i ochotę, napisałam że możemy się spotkać ... Napiszę co i jak
|
#2893 |
|
Konto usunięte
|
Chyba po raz pierwszy tu piszę.
WITAM. Ja wczoraj sobie poryczałam 2 godziny w poduszkę, plus dla mnie,że mam bliskiego przyjaciela, który zawsze mnie pocieszy i zrozumie. Nie wiem, od czego zacząć, muszę to jakoś poskładać. |
|
|
|
#2894 |
|
Raczkowanie
|
Czesc! Dołączam do Was
U mne swieza sprawa, o tyle skomplikowana ze ze soba mieszkamy... teraz kompletnie nie moge dla siebie miejsca znalezc. Pomocy. Czym zajac mysli? jaka znalezc motywacje by w ogole wstac z lozka, ubrac sie?... |
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motywację? Nie żyjesz dla faceta, tylko przede wszystkim wstajesz z łóżka dla siebie, to może być motywacja - dla wszystkich dziewczyn w małym dołku z powodu rozstania.
|
|
#2896 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też brakowało jednego WAŻNEGO elementu - bez ściany nośnej budynek się wali. Mimo, że (próbując mu uwierzyć, ale nadal nie chce mi się w to wierzyć) oboje się wzajemnie kochaliśmy.
Przestało być gorąco, nie było zimno, było po prostu nijako i obojętnie. Nie chciałam, by było tak przez najbliższe miesiące, rok, półtora, nie chciałam żyć w iluzji, że z wyjątkiem jednego małego elementu mam związek idealny. Po co z rozsądku? Bycie z kimś bez miłości jest rozsądne?
|
#2899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz rację. Kiedy w związku zaczyna się taka relacja - nijaka, obojętna, to naprawdę zaczyna się myśleć o rozstaniu. Ja trwałam w czymś takim przez długi czas i byłam głupia, że kierowałam się rozsądkiem, a prawdopodobnie już wtedy nie było miłości między mną a eks. |
|
|
|
|
#2900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Światopogląd mieliśmy podobny, dzielił nas stopień zaangażowania - w ciągu 9 miesięcy bycia razem zaledwie dwa razy powiedział mi, że mnie kocha - raz, gdy się przestraszył, że odejdę (i nie pojadę z nim do Anglii w wakacje), drugi - gdy chciał do mnie już wrócić po rozstaniu. Poza tym w ogóle nie czułam tej miłości w czynach (bo praktycznie ich nie było), więc nie wiem, co tu budować i na jakich podstawach.
|
|
#2902 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Khloestic;36919922
Mam ciężki charakter i skłonności do wpadania w histerię z błahych powodów. Po rozstaniu opowiadałam o tym rodzicom, a oni powiedzieli, że od dziecka tak miałam, nie wiadomo dlaczego. Teraz zaczęłam chodzić do psychologa i myślę, że przy którejś wizycie również poruszę ten problem.[/QUOTE] Podobny charakterek do mojego. I jak nie uklada sie po mojej mysli, to jest rozpacz. Ciezko mi bedzie utrzymac dobry zwiazek... dlatego mam poczucie, ze spapralam to w znacznej mierze |
|
|
|
#2903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ps: czy Wam jak jesteście same tez tak troche sie wydaje jakby inni Was żałowali? koleżanki same mówią "kogoś Ci znajdziemy" tak jakbym jakaś nieudolna byla a mi po prostu wszystko przeszkadza.
|
|
|
#2904 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2905 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Bo przecież singiel = człowiek wybrakowany ![]() U mnie jeszcze dodatkowo był strach sparowanych dziewczyn przed zapraszaniem mnie na imprezy "bo się boję że mój na ciebie i twoje singielstwo poleci"
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrzebowałam jakichś namacalnych dowodów, ale nie dostałam ich, czułam się w tym związku tak, jakbym była sama.
|
|
#2907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
elvegirl długo jesteś bez faceta?
"Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość." Edytowane przez asvr Czas edycji: 2012-10-07 o 12:28 |
|
|
|
|
#2908 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja jestem w związku
ale stan singlowy i reakcje ludzi znam bardzo dobrze
|
|
#2909 |
|
Raczkowanie
|
Cześć.
Jak Wy to robicie, że miesiąc po rozstaniu umawiacie się na randki? No jak? ![]() Ja też jestem miesiąc po rozstaniu i jakoś nie widzę jeszcze siebie chodzącej na randki (+ tłumu adoratorów nie widzę). Na imprezach też się średnio odnajduję, bo w najmniej odpowiedniej chwili nachodzą mnie myśli o exie, co teraz robi, z kim jest itp. i tracę cały dobry humor. Kiedy to minie
|
|
|
|
#2910 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też zawsze wysłuchamy---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
Ja też mam chwile zwątpienia w siebie i smutku.
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

A dokąd? Super - korzystaj!! Kiedy, jak nie teraz
Ja staram się być silna.
Szkoda, że ja za wspólne zdjęcia, albo jakieś szczegółowe rzeczy zawsze po głowie dostawała,m, a Ona proszę - MOŻE
Ale chyba jakaś pisarko- coś tam
A potem zobaczymy...

. Czekam na jakis przelom, ktory nie nadchodzi ...

Mój eks wypytywał mnie co zrobił źle i dlaczego to się rozpadło. Powiedział, że też cierpi i za mną tęskni, tylko nie okazuje emocji tak bardzo jak ja. Chciałby też mieć ze mną kontakt, ale ja nie mogę mu tego dać.