|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
dzien dobry
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Super wyglasz. A sukienka moze nie do kosciola![]() Ale lezy na Tobie swietnie i smialo mozesz w niej pomykac. W koncu jeszcze mloda dziewuszka z Ciebie i masz co pokazac Wiec czemu nie??
|
|
|
|
|
#4832 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ale dziękuje za opinie , akurat ta kiece kupił mi TŻ i nie wiedział że taka krótka będzie ![]() a nie chce mu robić przykrości i w niej nie chodzić ![]() |
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
A ja usiadla chwile bo dosc mam. Zrobilam ciasto, ale nie sprobowalam, obiad (udka pieczone +ziemniaki z piekarnika) juz zjadlam
a na sniadanie kawe wypilam-jakos rano glodna nie bylam i dopiero teraz zjadlam 1wszy posilek wlasnie obiad JEszcze sprzatac musze a potwornego lenia wlasnie dostalam A sprzatania masa bo jestesmy na etapie remontu lazienki, wiec kucie kurz i wogole ( Milej soboty laseczki
|
|
|
|
#4834 |
|
Zadomowienie
|
Kurde powiedzcie mi co się dzieje z Heroine I jak tam u Naszej Misski Niemiec bo dawno nie widziałam postów Heronie
i w ogóle kto tam przekazuje Meedzikowi pozdrowienia proszę o przekazanie pozdrowień ode Mnie też ! . Misska Niemiec czyli Moniaa proszę mi tu dodać zdjęcia Twoich szkrabów bo dawno Przystojniaków nie widziałam i Ciebie też na zdjęciach ! wiem wiem Niemcy Cie pochłaniają tak że nie masz czasu to pisać ![]() także w wolnym czasie proszę coś dodać i jak tam remont mieszkania ? już po ? czytałam że Kolin już zadomowił się w przedszkolu także piąteczka dla Niego i mega buziak ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#4835 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie troche przesadzam ale naprawde krotkie byly. No ale wtedy wazylam tez 10 kg mniej Jak sie dobrze czujesz to smialo zakladaj NA romantico spacer i lody z tz idealna Chociaz aura raczej juz niekorzystna![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
A na podwieczorek moze mala kanapka, serek jogutr albo nawet jakis owoc?? |
|||
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze pytanko A6W, ile czsu na obecnym etapie Ci to zajmuje?? |
|
|
|
|
#4837 |
|
Zadomowienie
|
http://allepomocnik-hosting.gcsoft.p...04178.JPG?r=ok
ładne? Podwieczorek to nawet nie wiem czy zjem ;p Zobaczę Spać mi się chce :P A jeszcze muszę odkurzyć i wyniesc śmieci a potem wstawić obiad... |
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA na sile w siebie wpycham zeby cos zjesc i z mizernym skutkiem Sniadanie podstawa i przy " naszej diecie" wskazane wlasnie po przebudzeniu. Rozkreca metabolizm
|
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj sie obijam. Zrobiłam zakupy później na obiad bede robić pomysł na papirus soczysta pierś z kurczaka z czosnkiem
Zelka ślicznie Ci w tej sukience, ale ładnemu we wszystkim ładnie |
|
|
|
#4840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- MAlolaty!! haha---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja znowu śniadania wciągam Tylko wstaje i odrazu do kuchni
|
|
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz nawet z najwiekszej "glupoty"z mlodosci boki zrywam Co nie znaczy ze powiedzialam juz ost slowo i nie zaszaleje jeszcze w tym jakze dojrzalym, wieku
|
|
|
|
|
#4843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kawa? Jeszcze może zwykła czarna? Chyba ktoś musiałby mi wpłacić, żebym ją piła w ogóle a tym bardziej jak bym się obudziła :P Pobudziła by mnie ale wyszłaby tą samą stroną co weszła Toleruje tylko late i jakieś jej odmiany Kiedyś jeszcze inną z ekspresu pijałam, ale też słabą- chyba nawet słabsza od late :PJa na dziś skończyłam ze sprzątaniem- jeszcze obiad zrobię i wszystko gotowe Na podwieczorek jakbym była głodna to zjem trochę zupy warzywnej, bo mama robi
|
|
|
|
|
#4844 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetnie wygladasz więc chodz w niej smialo A u mnie w sumie to co zawsze Właśnie teraz wstałam, bo po nieprzespanej nocy czulam sie jak zombie dobrze ze mi sie w koncu zasnac udalo I przestań sie bronić jak ktoś Cie komplenentuje bo mnie to wkurza !! Przylece tam do Ciebie, znajde i pobije Basia jakie ciasto upiekłaś ?
|
|
|
|
|
#4846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie pamiętam dokładnie ee ja się nie bronie tylko mam inne zdanie o sobie Wy tu piszecie jak bym była kurde jakaś super ładna itp a ja jestem taka jak Wy i to wszystko ![]() ee przylecisz to super ![]() czekam z utęsknieniem ![]()
|
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam obiadek
Ten Winiary pomysł na papirus pierś kurczaka z czosnkiem bardzo smaczne i co ważne smażone na teflonie bez tłuszczu Teraz bede sie relaksowac sciagnelam simsy zwierzatka i na ,,stare'' lata sie troche pobawie
|
|
|
|
#4848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, takie tłumaczenie się sprawdza!
|
#4850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za miłe słowa strasznie monotonne, już się nie mogę doczekać ostatniego dnia, ale polecam ze względu na efekty ![]() Oj, a jaki zabieg miałaś? I muszę się pochwalić ( a co! ), że mimo gorączki dałam radę ze wszystkimi ćwiczeniami! Jutro będę się chyba cały dzień kurowała, żeby od poniedziałku było wszystko ok
|
|
|
#4851 |
|
Zadomowienie
|
Jezu dziewczyno ile ty cwiczysz! podziwiac!
Chyba zacznę robić A6W Może mi starczy mobilizacji hahaha ![]() Załączam zdjęcie mojego obiadu ;p Wyszedl pyszny, ale w końcu nie dałam mu rady I zjadłam 1,5piersi i pół brokułów całych i pół oskubałam :P Ogolnie dobre wyszly- moja mama zjadla i przyszla do mnie, żeby oznajmić, że od teraz kupuje brokuły Zawsze wybierała kalafior i teraz stwierdziła, że to był błąd :P A drugie zdjęcie to wyraz mojej wredoty dawno temu narobiłam placuszków i wciąz mam ich zdjęcie |
|
|
|
#4852 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Zadomowienie
|
O matko...
![]() Zgłodniałam przez te Twoje brokuły
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
A ciasto takie wymyslone zrobilam, napracowalam sie przy nim. Wiec moze opowiem jakie, uruchom wobraznie
: biszkopt - masa budyniowa- herbatniki- karmel z puszki roztopiony do ktorego dodalam ryz preparowany- herbatniki- masa budyniowa- biszkopt - czekolada. Tylko teraz tak smacznie wyglada w lodowce i caly czas mam na niego ochote Bede cwiczyc silna wole Chociaz wiem ze na przegranej pozycji jestem![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Ufff.. wysprzatalam juz jako tako. Zmecona jestem masakratycznie. Ale teraz zasluzony odpoczynek. Piffko sobie otworze a co sobei bede zalowac po takiej abstynencji . Sobota w koncu ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- A ja przez te placki ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2012-10-06 o 16:35 |
|
|
|
#4855 |
|
Zadomowienie
|
Jasne
Przecież kazda rzuciłaby się na brokuły! Na placuszki nikt! Przecież są takie niedobre! A szczególnie jak maja w środku takie małe kawałki jabłek i są posypane cukrem pudrem! Ohyda! :PDobra laski- idę sie ogarnąc i wychodzę z domu )
|
|
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawo! ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Hehe, ja na obiad też wsunęłam brokuły Zaupa krem z brokułami i makaronem pszennym !---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Gdzie wybywasz;>? Hm...poimprezować idziesz? ![]() Ja dzisiaj znowu na impressskę wybywam. Wczoraj pogadałam potańczyłam to i teraz dzisiaj też można
|
|
#4857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No nie będę ukrywała, że gdyby te zielone "mini drzewka" za mną tak nie chodziły to rzuciłabym się na drugi talerz ![]() zooska Dzięki ![]() Zazdroszczę Wam, bo ja bym chyba specjalnie do Wrocławia musiała jechać na jakąś imprezę
|
|
|
#4858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Dziś nie mam pojęcia ile wpadło bo coś na kształt omletu na obiad było ![]() Ale jutro na ilewazy spróbuje sprawdzić czbasia a widzisz nie zjadłam wczoraj kaszy manny bo leń mi się włączył za to jajeczko wpadło ale w chlebie czyli też węgli górka zgadzam się z tym co powiedziałaś na temat mlekaA to ciacho w lodówce, na samo czytanie składu leci ślinka ![]() U mnie dziś leje od rana ale dałam się na kręgle zaprosić i się teraz głowie jak by tu się ubrać, że wyglądać i nie zmoknąć ![]() makaron szacunek za A6W a czujesz mięśnie na brzuszku???
|
#4860 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko posiedziałam z kumpelami ;p Duzo smiechu i dobry alkohol ;p Takie się stare wydajemy, bo coś ciezko nam tylki zebrac :P
Myślimy, żeby własnie na jakas impreze jechać :P Chyba się za tydzien gdzies wybierzemy na tańce Bo jak spotykamy się u siebie w wiosce to nie za długo wolimy siedzieć, a bo to już zimno, ciemno itd. i czasem strach wracać... A we Wro tak dobrze się nam imprezowało Choć za jakiś czas mam mieć domówkę- 18 się skonczyly- ja nawet wolę domówki Nie było sałatki, ale za to były kawałki kurczaka w cieście naleśnikowym. Zjadłam z 5 małych placuszków i zagryzłam 2kromkami z bułki. Więc nie jest źle! choć mogło być lepiej :P Wydaje mi się, że nie najgorzej jadłam dziś :P Podwieczorek sobie odpuściłam- wiedziałam, że alkoholem z słodkim napojem nadrobie z nadwyżką w kaloriach... Ś: jajecznica+pomiorki x5+bułka z dynią+kakao II:mały jogurt truskawkoy+sok z 3pomarańczy O:pierś z kurczaka+brokuły P: (moge tak liczyć, choć zjadlam do po obiedzie chcialo mi się słodkiego :P) 2bananyK:5placuszków piersi z kurczaka w cieście naleśnikowym Laseczki po prostu życie jest takie piękne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

oceńcie Moja sukienkę czy ładna
doradźcie Mi 
Wiec czemu nie??

( Milej soboty laseczki

Jak już zacznę i skończę to wstawię fotę bo to będzie wyczyn 
haha
Dziękuję za miłe słowa 

Zaupa krem z brokułami i makaronem pszennym
!