Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-06, 12:44   #4831
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

dzien dobry

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
e

Dodałam Nowa fotkę do albumu oceńcie Moja sukienkę czy ładna doradźcie Mi
Wow!! Slicznaś Super wyglasz. A sukienka moze nie do kosciola Ale lezy na Tobie swietnie i smialo mozesz w niej pomykac. W koncu jeszcze mloda dziewuszka z Ciebie i masz co pokazac Wiec czemu nie??
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 12:48   #4832
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Wow!! Slicznaś Super wyglasz. A sukienka moze nie do kosciola Ale lezy na Tobie swietnie i smialo mozesz w niej pomykac. W koncu jeszcze mloda dziewuszka z Ciebie i masz co pokazac Wiec czemu nie??
Dziękuje Basia ta mam co pokazywać krzywe nogi ale dziękuje za opinie , akurat ta kiece kupił mi TŻ i nie wiedział że taka krótka będzie a nie chce mu robić przykrości i w niej nie chodzić
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 12:50   #4833
czbasia
Zakorzenienie

A ja usiadla chwile bo dosc mam. Zrobilam ciasto, ale nie sprobowalam, obiad (udka pieczone +ziemniaki z piekarnika) juz zjadlam
a na sniadanie kawe wypilam-jakos rano glodna nie bylam i dopiero teraz zjadlam 1wszy posilek wlasnie obiad JEszcze sprzatac musze a potwornego lenia wlasnie dostalam A sprzatania masa bo jestesmy na etapie remontu lazienki, wiec kucie kurz i wogole( Milej soboty laseczki
Stary 2012-10-06, 12:53   #4834
zelka9o
Zadomowienie

Kurde powiedzcie mi co się dzieje z Heroine I jak tam u Naszej Misski Niemiec bo dawno nie widziałam postów Heronie i w ogóle kto tam przekazuje Meedzikowi pozdrowienia proszę o przekazanie pozdrowień ode Mnie też ! .

Misska Niemiec czyli Moniaa proszę mi tu dodać zdjęcia Twoich szkrabów bo dawno Przystojniaków nie widziałam i Ciebie też na zdjęciach ! wiem wiem Niemcy Cie pochłaniają tak że nie masz czasu to pisać także w wolnym czasie proszę coś dodać i jak tam remont mieszkania ? już po ? czytałam że Kolin już zadomowił się w przedszkolu także piąteczka dla Niego i mega buziak . Jak tam nauka Niemieckiego ? i w ogóle opowiadaj jak tam się wiedzie bo stęskniona jestem Twoimi długimi postami :cm ok:
Stary 2012-10-06, 13:02   #4835
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje Basia ta mam co pokazywać krzywe nogi ale dziękuje za opinie , akurat ta kiece kupił mi TŻ i nie wiedział że taka krótka będzie a nie chce mu robić przykrości i w niej nie chodzić
Ja dekade temu albo jeszcze wczesniej , (czyt. w Twoim wieku jak bylam ) chodzilam w spodniczkach ledwo tylek zakrywajacych Pewnie troche przesadzam ale naprawde krotkie byly. No ale wtedy wazylam tez 10 kg mniej Jak sie dobrze czujesz to smialo zakladaj NA romantico spacer i lody z tz idealna Chociaz aura raczej juz niekorzystna

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Kurde powiedzcie mi co się dzieje z Heroine I jak tam u Naszej Misski Niemiec bo dawno nie widziałam postów Heronie i w ogóle kto tam przekazuje Meedzikowi pozdrowienia proszę o przekazanie pozdrowień ode Mnie też ! .

Misska Niemiec czyli Moniaa proszę mi tu dodać zdjęcia Twoich szkrabów bo dawno Przystojniaków nie widziałam i Ciebie też na zdjęciach ! wiem wiem Niemcy Cie pochłaniają tak że nie masz czasu to pisać także w wolnym czasie proszę coś dodać i jak tam remont mieszkania ? już po ? czytałam że Kolin już zadomowił się w przedszkolu także piąteczka dla Niego i mega buziak . Jak tam nauka Niemieckiego ? i w ogóle opowiadaj jak tam się wiedzie bo stęskniona jestem Twoimi długimi postami :cm ok:
Heroine z tego co kojarze pojechala z tz na urolpdo Francji. Z Meedzikiem kontakt ma Monia. No wlasnie gdzie jest Monia???!!!!!! Wracaj tu do nas. JA rozumiem maz zajmuje cala Twa uwage, dzieci, nowy kraj ale my tu tez Cie potrzebujemy i tesknimy!!!

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Ja miałam średnio pomysł co zrobic z brokułami to wstawie je ze wszystkim do parowaru ;p Pierś z kurczaka, ryż i brokuły- tylko wciąz myślę jak je doprawić. Jak zrobie je w górnym pojemniku to poleje jogurtem naturalnym z czostkiem :P

Ś: jajecznica z dwóch jaj, 5pomidorkow truskawkowych,bułka z dynią,kakao
IIŚ (właśnie je kończe :P): jogurt, świezo wycisniety sok z 3pomarańczy :P
O:kurczak z ryżem i brokułami na parze
P: tutaj nie mam pomysłu
K: sałatka z warzyw i z kurczakiem no i troche alkoholu
Menu ok !
A na podwieczorek moze mala kanapka, serek jogutr albo nawet jakis owoc??
Stary 2012-10-06, 13:04   #4836
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Też wczoraj trochę zgrzeszyłam, zjadłam pół paczki czipsów i wypiłam połowę Reddsa ogólnie razem z tym grzechem wyszło mi za wczoraj 1245 kcal, więc nie ma jeszcze tragedii, ale i tak obżerać się wieczorem takim paskudztwem?

Dzisiaj kolejny dzień moich wypocin, będzie ciężko, bo chyba mam gorączkę ale spróbuję, ile zrobię tyle zrobię:

A6W dzień 32 (jeee, jeszcze 10 dni i koniec )
buns & legs dzień 24
arms dzień 18
hula-hop 30 min
sobotnia Tiffany

Uff

W poniedziałek ważenie, ciekawe co mi waga pokaże
Noo z cwiczeniami szalejesz. Szacun!! Tez sie musze zmotywowac i poruszac sie troche. Chociaz jeszcze po zabiegu z tydzien musze wystrzegac sie wysilku. Ale pozniej ze zdwojona sila sie biore za siebie. A Ty swietnym motywatorem jestes. Udowodnisz wszystkim leniom a mi najbardziej, mozna?? Mozna!!!
A jeszcze pytanko A6W, ile czsu na obecnym etapie Ci to zajmuje??
Stary 2012-10-06, 13:08   #4837
Ladywithweapon
Zadomowienie

http://allepomocnik-hosting.gcsoft.p...04178.JPG?r=ok

ładne?

Podwieczorek to nawet nie wiem czy zjem ;p Zobaczę

Spać mi się chce :P A jeszcze muszę odkurzyć i wyniesc śmieci a potem wstawić obiad...
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 13:09   #4838
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

A co tych śniadań to moja mama nawet sama stwierdziła (też nie jada zaraz po wstaniu), że ja to mam taki metabolizm, bo rano pobudzam organizm do pracy i potem z górki Na śniadnie moge zjeść wszysttko, bo jak jadałam pizze to pól godziny pózniej chodziłam do toalety, a jak jem teraz musli to, wstyd mówić, czasem muszę robić przerwę w trakcie posiłku... po prostu przeze mnie przelatuje wszystko rano- w sumie później jak jem więcej to też- kiedyś mialam teorie, ze to dlatego, że taka zapchana jestem od środka

Więc się dzieczynki nie będe do was stosować i będę dalej jadać od razu jak wstane (często jak się przebudze i nie chce wstawac to i tak muszę, bo brzuch mnie zaczyna bolec..) ;P Wychodzi mi to na plus
Kurcze zazdroszcze apetytu rano JA na sile w siebie wpycham zeby cos zjesc i z mizernym skutkiem Sniadanie podstawa i przy " naszej diecie" wskazane wlasnie po przebudzeniu. Rozkreca metabolizm A kto Ci mowil zeby sie wstrzymywac ze snaidaniem rano? Wiekszej glupoty nie slyszalam
Stary 2012-10-06, 13:10   #4839
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

A ja dzisiaj sie obijam. Zrobiłam zakupy później na obiad bede robić pomysł na papirus soczysta pierś z kurczaka z czosnkiem

Zelka ślicznie Ci w tej sukience, ale ładnemu we wszystkim ładnie
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 13:20   #4840
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Losing dzięki

Kurcze zmierzyłam dziś stół i za mały na puzzle a na podłodze nie lubię układać, Tż obiecał coś wykombinować Jak już zacznę i skończę to wstawię fotę bo to będzie wyczyn
Dietowo dziś jeszcze się trzymam- 900kcal pochłonęłam czyli mam jeszcze miejsce na kolacje tylko na nic nie mam smaka konkretnego może kasza manna, wieki nie jadłam

Like ze śniadaniami mam podobnie, nigdy rano głodna nie jestem, staram się jeść to co lubię najbardziej ale jak mogę to najchętniej dopiero 2 h po wstaniu no ale nie zawsze to możliwe i na siłę coś małego jem a drugie śniadanie większe jak już mam apetyt

Wydaje mi się, że zdrowy rozsądek w odżywianiu najważniejszy. Jak byłam w LO to "naukowo udowodnione" było, żeby jeść 3 posiłki dziennie i unikać tłuszczy a teraz odwrotnie i co chwile nowe "fakty" odkrywają, a to jajka złe a to dobre itd. Mi się już nawet czytać nie chce tych nowych "hitów" czasami

Ponury dziś dzień i na mnie ponurość przemyśleń przeszła
Kasza manna na kolacje nie za bardzo, duzo wegli i kalorii . NA snaidanie super Ze na mleku to nie znaczy ze bialko ma duzo. JAk kol kiedys mowilam. To ze mleko jest biale nie znaczy ze to bialko. NA kolacje zjedz, serek wiejski (z warzywkiem jakims albo nawet na slodko jak juz inaczej nie wchodzi np z lyzeczka miodu czy konfitury) jajko gotowane, kanapka z serem, kurczakiem, rybe

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Losing ]ze śniadaniami mam podobnie, nigdy rano głodna nie jestem, staram się jeść to co lubię najbardziej ale jak mogę to najchętniej dopiero 2 h po wstaniu no ale nie zawsze to możliwe i na siłę coś małego jem a drugie śniadanie większe jak już mam apetyt

:
Z tymi sniadaniami mam podobnie. Rano moj organizm nie przyjmuje pozywienia. TYlko kawa Wiem ze to zle, fatalnie ale coz zrobie!! Jak sie rozrece troche to wtedy dopiero cos przelkne

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
O to my w tym samym wieku
MAlolaty!! haha

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Hehe Ja wychodzę z założenia, że takie piwo to niby ma te 300kcal, ale to przelatuje raz dwa przez organizm i tyle by bylo A likierów itp. drinków nie pijam za często. A jeśli chodzi o wódkę, to jedynie soki są kcal, ale to rzadko piję
Od dzis tez sobie tak bede tlumaczyc
Stary 2012-10-06, 13:25   #4841
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Z tymi sniadaniami mam podobnie. Rano moj organizm nie przyjmuje pozywienia. TYlko kawa Wiem ze to zle, fatalnie ale coz zrobie!! Jak sie rozrece troche to wtedy dopiero cos przelkne

MAlolaty!! haha
Oj tam trzeba średnią wieku tu wyrównywać

A ja znowu śniadania wciągam Tylko wstaje i odrazu do kuchni
Stary 2012-10-06, 13:25   #4842
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Ja nie mogłam się wyszaleć, bo miałam chłopaka 5 lat starszego który był totalnym zrzędą i nigdzie nie chciał ze mną wychodzić ale teraz sobie odbijam
No i tak trzymac. To co przezyjesz Twoje. Korzystaj z życia!! NA starosc bedzie co wspominac Ja teraz nawet z najwiekszej "glupoty"z mlodosci boki zrywam Co nie znaczy ze powiedzialam juz ost slowo i nie zaszaleje jeszcze w tym jakze dojrzalym, wieku
Stary 2012-10-06, 13:39   #4843
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze zazdroszcze apetytu rano JA na sile w siebie wpycham zeby cos zjesc i z mizernym skutkiem Sniadanie podstawa i przy " naszej diecie" wskazane wlasnie po przebudzeniu. Rozkreca metabolizm A kto Ci mowil zeby sie wstrzymywac ze snaidaniem rano? Wiekszej glupoty nie slyszalam
Czasem niektorzy się upierają, że sniadania nie są takie ważne :P

Kawa? Jeszcze może zwykła czarna? Chyba ktoś musiałby mi wpłacić, żebym ją piła w ogóle a tym bardziej jak bym się obudziła :P Pobudziła by mnie ale wyszłaby tą samą stroną co weszła
Toleruje tylko late i jakieś jej odmiany Kiedyś jeszcze inną z ekspresu pijałam, ale też słabą- chyba nawet słabsza od late :P

Ja na dziś skończyłam ze sprzątaniem- jeszcze obiad zrobię i wszystko gotowe Na podwieczorek jakbym była głodna to zjem trochę zupy warzywnej, bo mama robi
Stary 2012-10-06, 13:46   #4844
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj sie obijam. Zrobiłam zakupy później na obiad bede robić pomysł na papirus soczysta pierś z kurczaka z czosnkiem

Zelka ślicznie Ci w tej sukience, ale ładnemu we wszystkim ładnie
dobra dobra sama jesteś dobra dżaga ale dzięękuje
Stary 2012-10-06, 14:35   #4845
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
To Zdrowiej Piękna Ty Ma
Hm ostatnie dnie praca pochłania Mnie ale przystopowuje już nic wszystko po staremu praca dom , praca dom no i oczywiście TŻ a TY jak tam Myszeńko ?

eee to TŻ mi ja kupił ale mi się wydaje że za krótka
Z Twoja figurka nie musisz sie martwic ze za krotka Świetnie wygladasz więc chodz w niej smialo A kidy to zdjecie bylo robione ? Bo chyba juz nie masz takiej pogody A u mnie w sumie to co zawsze Właśnie teraz wstałam, bo po nieprzespanej nocy czulam sie jak zombie dobrze ze mi sie w koncu zasnac udalo

I przestań sie bronić jak ktoś Cie komplenentuje bo mnie to wkurza !! Przylece tam do Ciebie, znajde i pobije

Basia jakie ciasto upiekłaś ?
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 14:41   #4846
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Z Twoja figurka nie musisz sie martwic ze za krotka Świetnie wygladasz więc chodz w niej smialo A kidy to zdjecie bylo robione ? Bo chyba juz nie masz takiej pogody A u mnie w sumie to co zawsze Właśnie teraz wstałam, bo po nieprzespanej nocy czulam sie jak zombie dobrze ze mi sie w koncu zasnac udalo

I przestań sie bronić jak ktoś Cie komplenentuje bo mnie to wkurza !! Przylece tam do Ciebie, znajde i pobije

było robione z miesiąc temu nie pamiętam dokładnie ee ja się nie bronie tylko mam inne zdanie o sobie Wy tu piszecie jak bym była kurde jakaś super ładna itp a ja jestem taka jak Wy i to wszystko ee przylecisz to super czekam z utęsknieniem
Stary 2012-10-06, 14:58   #4847
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Zjadłam obiadek Ten Winiary pomysł na papirus pierś kurczaka z czosnkiem bardzo smaczne i co ważne smażone na teflonie bez tłuszczu Teraz bede sie relaksowac sciagnelam simsy zwierzatka i na ,,stare'' lata sie troche pobawie
Stary 2012-10-06, 15:01   #4848
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
było robione z miesiąc temu nie pamiętam dokładnie ee ja się nie bronie tylko mam inne zdanie o sobie Wy tu piszecie jak bym była kurde jakaś super ładna itp a ja jestem taka jak Wy i to wszystko ee przylecisz to super czekam z utęsknieniem
Nie mozna powiedziec taka jak Wy, bo kazda, co do jednej jest zupełnie inna
Stary 2012-10-06, 15:16   #4849
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Od dzis tez sobie tak bede tlumaczyc
Hehe, takie tłumaczenie się sprawdza!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 15:26   #4850
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Noo z cwiczeniami szalejesz. Szacun!! Tez sie musze zmotywowac i poruszac sie troche. Chociaz jeszcze po zabiegu z tydzien musze wystrzegac sie wysilku. Ale pozniej ze zdwojona sila sie biore za siebie. A Ty swietnym motywatorem jestes. Udowodnisz wszystkim leniom a mi najbardziej, mozna?? Mozna!!!
A jeszcze pytanko A6W, ile czsu na obecnym etapie Ci to zajmuje??
Aż się zaczerwieniłam Dziękuję za miłe słowa Dzisiaj jak robiłam A6W to mniej-więcej 40 minut mi to zajęło strasznie monotonne, już się nie mogę doczekać ostatniego dnia, ale polecam ze względu na efekty

Oj, a jaki zabieg miałaś?

I muszę się pochwalić ( a co! ), że mimo gorączki dałam radę ze wszystkimi ćwiczeniami! Jutro będę się chyba cały dzień kurowała, żeby od poniedziałku było wszystko ok
Stary 2012-10-06, 15:44   #4851
Ladywithweapon
Zadomowienie

Jezu dziewczyno ile ty cwiczysz! podziwiac!

Chyba zacznę robić A6W Może mi starczy mobilizacji hahaha

Załączam zdjęcie mojego obiadu ;p Wyszedl pyszny, ale w końcu nie dałam mu rady I zjadłam 1,5piersi i pół brokułów całych i pół oskubałam :P Ogolnie dobre wyszly- moja mama zjadla i przyszla do mnie, żeby oznajmić, że od teraz kupuje brokuły Zawsze wybierała kalafior i teraz stwierdziła, że to był błąd :P

A drugie zdjęcie to wyraz mojej wredoty dawno temu narobiłam placuszków i wciąz mam ich zdjęcie No dziewczynki teraz marzymy co zjemy jak schudniemy!
Stary 2012-10-06, 15:57   #4852
Ladywithweapon
Zadomowienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0317.jpg (108,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1059.jpg (63,7 KB, 32 załadowań)
Stary 2012-10-06, 16:00   #4853
makaron91
Zadomowienie

O matko...

Zgłodniałam przez te Twoje brokuły
Stary 2012-10-06, 16:31   #4854
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
A ciasto takie wymyslone zrobilam, napracowalam sie przy nim. Wiec moze opowiem jakie, uruchom wobraznie : biszkopt - masa budyniowa- herbatniki- karmel z puszki roztopiony do ktorego dodalam ryz preparowany- herbatniki- masa budyniowa- biszkopt - czekolada. Tylko teraz tak smacznie wyglada w lodowce i caly czas mam na niego ochote Bede cwiczyc silna wole Chociaz wiem ze na przegranej pozycji jestem

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Ufff.. wysprzatalam juz jako tako. Zmecona jestem masakratycznie. Ale teraz zasluzony odpoczynek. Piffko sobie otworze a co sobei bede zalowac po takiej abstynencji . Sobota w koncu

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
O matko...

A ja przez te placki[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-10-06 o 16:35
Stary 2012-10-06, 16:49   #4855
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
O matko...

Jasne Przecież kazda rzuciłaby się na brokuły! Na placuszki nikt! Przecież są takie niedobre! A szczególnie jak maja w środku takie małe kawałki jabłek i są posypane cukrem pudrem! Ohyda! :P

Dobra laski- idę sie ogarnąc i wychodzę z domu )
Stary 2012-10-06, 16:52   #4856
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
I muszę się pochwalić ( a co! ), że mimo gorączki dałam radę ze wszystkimi ćwiczeniami! Jutro będę się chyba cały dzień kurowała, żeby od poniedziałku było wszystko ok
Szaaaallllona!!!!
Brawo!

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Hehe, ja na obiad też wsunęłam brokuły Zaupa krem z brokułami i makaronem pszennym !

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Gdzie wybywasz;>? Hm...poimprezować idziesz?

Ja dzisiaj znowu na impressskę wybywam. Wczoraj pogadałam potańczyłam to i teraz dzisiaj też można

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 17:00   #4857
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Jasne Przecież kazda rzuciłaby się na brokuły! Na placuszki nikt! Przecież są takie niedobre! A szczególnie jak maja w środku takie małe kawałki jabłek i są posypane cukrem pudrem! Ohyda! :P

Hehe No nie będę ukrywała, że gdyby te zielone "mini drzewka" za mną tak nie chodziły to rzuciłabym się na drugi talerz

zooska Dzięki

Zazdroszczę Wam, bo ja bym chyba specjalnie do Wrocławia musiała jechać na jakąś imprezę
Stary 2012-10-06, 17:18   #4858
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
A ciasto takie wymyslone zrobilam, napracowalam sie przy nim. Wiec moze opowiem jakie, uruchom wobraznie : biszkopt - masa budyniowa- herbatniki- karmel z puszki roztopiony do ktorego dodalam ryz preparowany- herbatniki- masa budyniowa- biszkopt - czekolada. Tylko teraz tak smacznie wyglada w lodowce i caly czas mam na niego ochote Bede cwiczyc silna wole Chociaz wiem ze na przegranej pozycji jestem
ja bym sobie nie była w stanie odmowic
Stary 2012-10-06, 17:47   #4859
Margot85
Wtajemniczenie

Witam
Dziś nie mam pojęcia ile wpadło bo coś na kształt omletu na obiad było Ale jutro na ilewazy spróbuje sprawdzić

czbasia a widzisz nie zjadłam wczoraj kaszy manny bo leń mi się włączył za to jajeczko wpadło ale w chlebie czyli też węgli górka no ale w kcal się zmieściłam zgadzam się z tym co powiedziałaś na temat mleka
A to ciacho w lodówce, na samo czytanie składu leci ślinka

U mnie dziś leje od rana ale dałam się na kręgle zaprosić i się teraz głowie jak by tu się ubrać, że wyglądać i nie zmoknąć

makaron szacunek za A6Wa czujesz mięśnie na brzuszku???
Stary 2012-10-06, 22:15   #4860
Ladywithweapon
Zadomowienie

Ja tylko posiedziałam z kumpelami ;p Duzo smiechu i dobry alkohol ;p Takie się stare wydajemy, bo coś ciezko nam tylki zebrac :P
Myślimy, żeby własnie na jakas impreze jechać :P Chyba się za tydzien gdzies wybierzemy na tańce Bo jak spotykamy się u siebie w wiosce to nie za długo wolimy siedzieć, a bo to już zimno, ciemno itd. i czasem strach wracać... A we Wro tak dobrze się nam imprezowało Choć za jakiś czas mam mieć domówkę- 18 się skonczyly- ja nawet wolę domówki

Nie było sałatki, ale za to były kawałki kurczaka w cieście naleśnikowym. Zjadłam z 5 małych placuszków i zagryzłam 2kromkami z bułki. Więc nie jest źle! choć mogło być lepiej :P

Wydaje mi się, że nie najgorzej jadłam dziś :P Podwieczorek sobie odpuściłam- wiedziałam, że alkoholem z słodkim napojem nadrobie z nadwyżką w kaloriach...

Ś: jajecznica+pomiorki x5+bułka z dynią+kakao
II:mały jogurt truskawkoy+sok z 3pomarańczy
O:pierś z kurczaka+brokuły
P: (moge tak liczyć, choć zjadlam do po obiedzie chcialo mi się słodkiego :P) 2banany
K:5placuszków piersi z kurczaka w cieście naleśnikowym

Laseczki po prostu życie jest takie piękne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości