![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II
"koleżanka" o podobnym światopoglądzie
![]()
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Kolezanka jest chyba z rocznika 95, wiec to juz w ogole nie dziwi
![]() ![]()
#3123 |
Wtajemniczenie
|
Swój ciągnie do swojego, tylko współczuję dziewczynom bo jak stuknie im te magiczne 35 lat to mam nadzieję że będą się ubierać tak jak z góry założyły.
A tak na marginesie (może ja nie mam jakichś genialnych ciuchów wątku ale ja się nie wychylam z tym) ona nie ma super markowych rzeczy za które można się pociąć a robi szum jakby ciuchy były za 1000zł sztuka (moim skromnym zdaniem) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co innego gdyby wizaznka napisala ze nie znajdzie nic w wątku u kobiety mającej 70 lat, bo tu jednak często roznice w ubiorze można zaobserwować,. aczkolwiek bywa i tak ze roznica w ubiorze się zaciera ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
Oczywiscie nadal zero halo w kwestii karniakow?
![]()
#3128 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
tez tak podejrzewam. Najbezpieczniej jest udawac, ze nie ma problemu, a Wizazanki w koncu same zapomna
![]()
#3130 |
Zakorzenienie
|
A ja mam taki problem. Zalozylam dzis nowy watek, zaraz zmienilam podpis. Zdziwilo mnie, ze wizazanki odpisywaly w moim poprzednim watku. Wchodze w swoj podpis a tam co? Po wklejeniu w ustawieniach link wrzesniowy nie rozni sie od pazdziernikowego . Pomozcie
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post86253056 Edytowane przez rozowa_panterka Czas edycji: 2012-10-04 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest Twój wrześniowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=645753 A to październikowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=648642 Nie są takie same ![]()
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-10-04 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczcie same, wkleje cytat postu, ten sam link, a tutaj 2 rozne watki: Cytat:
O i po zacytowaniu Wam tutaj sa inne, a u mnie takie same, nie rozumiem ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post86253056 Edytowane przez rozowa_panterka Czas edycji: 2012-10-04 o 19:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej to rzeczywiście ... próbowałaś się wylogować i zalogować jeszcze raz? Jeśli to nie pomoże to może zapytaj moda?
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
Czy dobrze rozumiem, że każdy kto u tej Wizażanki na wątku zaproponuje wymiankę dostaje karniaki?
![]()
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- A sorki, to inny watek ![]() Jak widac wymiany kwitna, nie ma sprawiedliwosci na tym forum...
![]() |
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No inny, inny ![]() ![]()
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny,
mam pytanie. co zrobić, żeby mi nie przychodziły mejle o nowych wiadomościach w wątkach w których się udzielałam? wyłączyłam subkrypcje, ale to nic nie dało. a to jest naprawdę denerwujące, kiedy codziennie rano musze usuwać 50-lub więcej wiadomości... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz jak nie masz subskrypcji, to to i tak dziwne.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
no wyłączyłam. teraz usunęłam wszystkie subkrypcje, może zadziała.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny proszę o pomoc, bo nie wiem już co robić
![]() Nie sądziłam, że do tego dojdzie, ale Wizażanka kompletnie nie chce się ze mną dogadać i straszny negatywem. Otóż... Umówiłam się z Wizażanką ImpudentDolly na wymianę - Jej podobno w stanie idealnym jak nowa sukienka+bokserka+książka za moje botki w stanie bdb (cenne dla mnie) + spodnie w stanie idealnym. Błędem wielkim było, że zgodziłam się na wysyłkę równoczesną. Początkowo Wizażanka chciała moje botki+nowy komplet bielizny, ale nie byłoby to dla mnie zupełnie opłacalne, więc zostało na botkach i spodniach. Przyznam, że przy wysyłce się pomyliłam i zamiast spodni oddałam właśnie ów nowy komplet bielizny, który wcześniej chciała Wizażanka. Napisałam o tym do tej Wizażanki, ale stwierdziła, że kupiła podobny, ale to nic i najwyżej będzie mieć drugi. Gdy dostałam paczkę i przyjrzałam się sukience, wierzcie, w stanie idealnym nie była ![]() ![]() Cytuję swoją odpowiedź " Nie wiem, w drodze w kopercie raczej sama się nie uszkodziła ![]() Wizażanka miała się odezwać po otrzymaniu mojej paczki. Gdy ją dostała (musiałam się upominać) odpisała tak:"nie mam pieniędzy na odmiany, poza tym mam dokladne zdjecia sukienki i nie jest porwana, albo próbowałaś ją na silę wcisnąć albo nie wiem w jaki sposób w transporcie sie porwała. Poza tym wysyłałam Ci raz założoną niezniszczoną sukienkę o którą bardzo dużo osób pytało, nie chce mieć teraz jakiejś porwanej, bo to nie ja zawiniłam. Nie wiem co w takiej sytuacji, nie jestem oszustką a jeśli chcesz sie odwołać do moich przekupek to fakt mam tez negatywne ale nie z mojej winy, miałam konto z koleżanka i juz nic nie poradziłam. co uwazasz?" Dziewczyny, nie próbowałam ubierać tej sukienki, bo byłam chora i w domu chodziłam w grubym swetrze, więc chyba bym zamarzła rozbierając się do takiej sukienki. Napisłam o tym fakcie, że nawet nie zakładałam tej sukienki i Wiżazanka odpisała tak "to jest nie fair. musze sie zastanowic nad ta sytuacja. pokryjesz obie wysylki, tak? ![]() ![]() ![]() ![]() dodaję zdjęcia Porwana falbanki są w bardzo widocznych miejscach. TO tylko część zdjęć, bo resztę mam na drugim laptopie edit: Przepraszam, że chaotycznie, ale jestem bardzo zdenerwowana ![]() Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2012-10-06 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
nie dziwię się, że jesteś zdenerwowana sukienka nie jest w stanie idealnym, a takie wady ( podarte falbanki) nie mogły powstać nawet jakbyś rzekomo ją przymierzała i próbowała "na siłę wcinąć" ![]() wizażanka powinna się odmienić bo rzecz jest niezgodna z opisem
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jest moze sukienko-tunika z frmy fishbone? po falbankach widze, ze mam identyczna i musze stwierdzic, ze rowniez porobily mi sie takie porozrywane koronki po kilku nalozeniach i praniach, jakas badziewna seria. hm... cos moge napisac, da sie to skorygowac u kracowcej, ja zaplacilam za korekte 10 zl, i sukienka jest jak nowa, ale przeciez nie o to chodzi, abys jeszcze wywalala kase na naprawe sukienki, ktora miala byc w stanie idealnym. Dla mnie w tej calej sytuacji widocznie zawinila impudent Dolly i powinna sie odmienic, ale na Boga, nie na Twoj koszt! ona jest jakas niepowazna... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wizażanka twierdzi, że to ja ją zniszczyłam "wciskają" na siebie...Nie chce się odmienić i odesłać moich rzeczy (jak widać chciała, żebym to ja zapłaciła za obie wysyłki..) i straszy negatywem... ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
BAN stały
|
jak tylko zobaczyłam jej nick wiedziałam, że chodzi o jakiś problem... maskra, współczuję, ja miałam z nią same problemy. dostała ode mnie wielką paczkę z ubraniami dla podobno biednej koleżanki, a na koniec dwa czy trzy miesiące czekałam na przesyłkę od niej, żeby usłyszeć, że wysłałam jej szmaty, a połowa wylądowała w jej wątku. nigdy, przenigdy już się z nią nie wymienę, chociażby miała złotego słonia w wątku czy coś, czego meeeeeega poszukuję. szkoda nerwów.
dodam też, że mi naściemniała, że przesyłka zaginęła czy coś, już nie pamiętam, było dużo kłamstw, na koniec zwrócił mi kasę za przesyłkę - 17 zł, ale nerwów mi nic ne zwróci. i zyczajnie mi przykro było, bo ja serio strarałam się z wyborem rzeczy, dla kogoś, kto ich potrzebował, nie wrzuciłam do kartonu szmat, tylko markowe i zadbane ubrania, a tu coś takiego... powstrzymałam się od komentarza, ale chyba nie odpuszczę, przemyslałam to. jeszcze raz co do Twojej z nią sytuacji: ona jest po prostu bezczelna. czy jej się wydaje, że ktoś wyjął na poczcie sukienkę i ja dla żartu porwał? nie zdziwiłabym się, jakby tak się wytłumaczyła. ![]() ![]() Edytowane przez adele_ Czas edycji: 2012-10-06 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a ja z takim troszkę innym pytaniem. domyślam się, że większość z Was ubrania też wymienia/sprzedaje na innych serwisach dlatego proszę o radę. co byście zrobiły gdyby zaraz po sprzedaży na allegro ktoś napisał do Was, że prosi o anulowanie? że nie chciał kupić danej rzeczy i widocznie nie potrafi posługiwać się allegro... przymknąć oko jako, że to nowy użytkownik czy jednak wystawić negatywa? przecież po kliknięciu "kup teraz" trzeba jeszcze potwierdzić chęć zakupu, nie da rady kupić czegoś zupełnie przypadkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli od CIebie dostanie negatywa i ode mnie to będzie mieć 3, a chyba z 3 nie może się wymieniać... Nie wiem, twierdzi, że to ja ją zniszczyłam (ale nie wiem jak) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
dobra myśl. na pewno miałam wystąpić do allegro o zwrot prowizji (ale z tym trzeba poczekać) i właśnie nie miałam pewności, czy wlicza się w to też koszt wystawienia przedmiotu, czy sama prowizja od sprzedaży?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.