|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
Cytat:
ehhhhhhh zgadzam się. Na mojej uczelni takie kwiatki odchodziły, że aż wstyd opowiadać
|
|
#3902 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak samo jak układać jadłospis.Za to futra mnie nie dziwią. Nie żeby mi się podobało zabijanie zwierząt w tym celu, ale mnie się w ogóle nie podoba zabijanie zwierząt. Nie ważne czy to futra czy żywność. W naszym klimacie i w naszej cywilizacji ludzie tak samo nie muszą nosic futer jak i jeść mięsa. |
|
|
|
|
#3903 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziwią mnie ludzie, którzy używają słowa "aseksualny" na określenie osoby, która nie wzbudza w nich pożądania. Przecież człowiek aseksualny to taki, który nie odczuwa pociągu fizycznego do innych, a nie taki do którego inni owego pociągu nie odczuwają. Wiele aseksualnych dziewczyn postrzeganych jest jako atrakcyjne i mają problem z koniecznością odrzucania niechcianych zalotów, których inicjatorzy nie rozumieją chyba po polsku.
- Jestem aseksualna. - Ale przecież jesteś ładna. - <facepalm>
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. WTF? Co ma uroda do bycia z kimś?No i... dziwią mnie goście myślący, że teksty typu "Bolało?..... Kiedy spadłaś z nieba?" sprawiają, że laska od razu leci na takiego .
|
|
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tanie teksty na podryw. Mnie generalnie tez rozwalają. Ale może ktoś na to leci ![]() A co mnie rozwala to moja rodzina.. Znaczy to jest akurat naturalne. Jedna ciotka ma około 45 lat i mieszka blisko mnie. W sensie normalnie 3 minuty drogi. I ona w ogóle z nami nie utrzymuje kontaktów. Jest wredna i tyle. Typowy babsztyl. I ona potrafi przyjść, stanąć przed moim domem i oglądać nową barierkę/chodnik/ogrodzenie/okna/nowo-wymalowane ściany - cokolwiek, żeby tylko obczaić i pójść. Już chociaż by mogła udawać, że na herbatę przyszła czy coś. A ona tutaj w ogóle nie przychodzi w sensie pare lat jej nie było, ale jak jest coś nowego to odrazu przychodzi.
|
|
|
|
|
#3906 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
||
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Może się wstydzi wprosić i liczy, że ją zaprosisz |
|
|
|
|
#3908 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3909 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36944904]Tylko niestety niektórym ludziom nie przychodzi do głowy, że ktoś ładny może chcieć być singlem
[/QUOTE]Albo jak był niedawno taki wątek na Wizażu, że dziewczyna miała okazję jechać do Maroka, ale nie chciała, to jeeezu, jak ją zjechały, 2 czy 3 strony gdakania, że jakby one miały taką okazję to w 5 minut byłyby spakowane, a ona kręci nosem i przesadza i w ogóle jak śmie nie całować matki po stopach za taki wyjazd
|
|
|
|
#3910 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36945083]A mnie nie dziwią takie wypowiedzi. Skoro ktoś pyta innch o zdanie (zakładam, że taki był cel tamtego wątku), to musi liczyć się różnymi reakcjami. Sama sie dziwię, że ktoś nie chciał jechać do Maroka i napisałabym to gdybym tylko trafiła na tę dyskusję wcześniej
[/QUOTE]Ale mówimy o dwóch różnych sprawach. Co innego jest wyrazić swoje zdanie, opisując co byśmy zrobiły, gdyby to nas spotkała taka sytuacja. A co innego krytykować ją za to że lubi to co lubi, interesuje się tym czym się interesuje, ma taki styl życia jaki ma etc. A w tamtym wątku to jeszcze była taka sprawa, że ona w trakcie tego wyjazdu do upalnego Maroka miała mieć okres. Do tego przypałętała jej się jakaś grypa, a co najlepsze w tym wszystkim - kiedy napisała matce, że nie jedzie, ta odpisała jej: "Dla mnie nie istniejesz". To już w ogóle by się wyjazdu każdemu odechciało. Ale niektórych słowo "Maroko" powaliło na kolana i nie doczytali tychże szczegółów sprawy
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podasz linka?
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry tekst... matka trochę przegięła. Mnie tam mówiąc szczerze do krajów arabskich nie ciągnie. No... ale, że ja lubię podróżować, to bym pewnie takiej okazji nie przepuściła. Może popełniłam przed chwilą jakiś paradoks, ale cóż.
Jeśli chodzi o podróżowanie, to trochę dziwią mnie osoby, które wolą siedzieć zamknięte w swoich 4 ścianach i iść najdalej 50m do najbliższego spożywczaka. Za to świetnie operują stereotypami, że w kraju X jest tak a w kraju Y mordują, natomiast ludzie o kolorze skóry takim, to są beee, mimo, że żadnego nie zna itd. |
|
|
|
#3914 | |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=645326
Dokładnie napisała tak: "przegralas u mnie wszystko, dla mnie umarlas". Cytat:
W dodatku 2 dni po tym temacie mówili w radiu, że jakaś francuska gazeta coś tam opublikowała o Mahomecie czy o islamie, i że w Maroku znów będą zamieszki.
|
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No, ale wycieczki do ciepłego kraju i pozwiedzanie ich tradycyjnych targów czy innych wielbłądów, bym nie odmówiła haha . A w ogóle po tej aferze z Mahometem, to się bałam, że będą jakieś zamieszki na mojej dzielni... na szczęście jest spokój.
|
|
|
|
|
#3917 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() I dziwią mnie dziewczyny, które się oglądają za facetami, którzy na nie gwiżdżą…
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie cierpię trąbienia przez ciężarówki, gdy nie ma chodnika i idę poboczem. Gdy jestem zamyślona, taki dźwięk może mnie potężnie wystraszyć, a nie chcę ryzykować skoku pod koła.
|
|
|
|
#3919 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie trend w jesiennej modzie wielu młodych kobiet, jakie mijam na ulicy. Szaliki, często nakrycia głowy, ciepłe i coraz to grubsze kurtki a na stopach rajstopy/podkolanówki i baleriny... Stoi taka na przystanku i się trzęsie z zimna. Ciekawe jak to się stało.
|
|
|
|
#3920 | |
|
Flawless
|
Cytat:
|
|
|
#3921 |
|
Rozeznanie
|
Mnie dziwi jak chłopak idzie/siedzi/stoi z dziewczyną i pluje. Mijałam wczoraj taką parkę. Oczywiście najczęściej taki chłopak to dres bądź inny co to nie ja. Do tego to charakterystyczne wożenie się.
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dziwią zboczuchy, którzy lokują się w przejściu, gdzie chodzą tylko studenci. Jak przechodzi jakaś studentka to wyciągają swoja fujarę i zaczynają walić gruchę albo spacerują sobie z fiutem na wierzchu.
|
|
|
|
#3923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Normalnie szłyśmy chodnikiem... I też dziwią mnie faceci trąbiący, krzyczący z samochodów albo oglądający się jakby nigdy laski nie widzieli. Siedzi taki z przyklejonym nosem do tylnej szyby i się gapi. No kurde, czym oni myślą? Ostatnio widziałam cały bus kolesi i jeden oglądał się jeszcze przez kilkadziesiąt metrów aż wybuchnęłam śmiechem, bo zwyczajnie nie wytrzymałam. Nie wiem, to z nimi jest coś nie tak, czy ze mną? |
|
|
|
|
#3925 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36944904]
Ale w czym problem? Przecież tym oglądaniem nikomu krzywdy nie robi. Najwyraźniej jej nie lubisz, więc chyba powinnaś sie cieszyć, że tylko patrzy? ;>[/QUOTE] Irytuje mnie to. Możliwe, że głównie dlatego, że jej nie cierpię. Ale wkurza mnie, że ona przyjdzie "do nas" poogląda, popatrzy, pójdzie i potem teksty w stylu "Ja bym za takie drzwi tyle nie dała" W ogóle wkurza mnie jak ludzie są tacy mega ciekawscy. A jak ktoś kogo nie lubię tak mnie pyta to po prostu odpowiadam "A czemu pytasz?" "nieważne" itd. Strasznie mnie to irytuje. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3926 | |
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeździ całymi dniami autobusami, zbiera zużyte bilety oraz wypatruje ofiar, koło których mógłby się przysunąć, pogapić albo powąchać włosy |
|
|
|
|
#3928 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do tego dodam jeszcze charakterystyczne bujanie się jak dany osobnik stoi np. na światłach |
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio zdziwiło to:
Mam takiego kolegę, który po jakimś czasie otwarcie zaczął mówić, że kręcą go relacje ff. I oczywiście proponował mi taki układ, gwarantując higienę, dyskrecję i wszystko z tym związane. Stwierdził jednak, że "piękna nie jestem, ale mam fajną dupę" Skoro piękna nie jestem to po kij seks ze mną?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

. WTF? Co ma uroda do bycia z kimś?
.