Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-08, 14:48   #4921
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Framme Pokaż wiadomość
Oj tam tragedi nie ma , dietkuj ładnie do tego ćwiczenia i zobaczysz bedzie super

Też zrobiłam dzisiaj fotki żeby miec do porówniania wrzuce do albumu

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-10-08 o 14:53
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 14:59   #4922
Framme
Raczkowanie

GG do Framme
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Oj tam tragedi nie ma , dietkuj ładnie do tego ćwiczenia i zobaczysz bedzie super

No właśnie te ćwiczenia...

A co dziewczyny powiecie na temat parówek? Pewnie tragedia?
Właśnie zauważyłam, że nie mam ryżu... Makaron to wielkie przestępstwo?
Stary 2012-10-08, 15:04   #4923
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Ja też nie mieszkam w Polsce i ciężko mi tutaj z kupnem mięsa i właśnie np serków różnego rodzaju. Jogurty też jakieś dziwne... I ogólnie wszystko inaczej Mnie napewno będzie łatwiej nie pić, bo nie mam znajomych, więc weekendy spędzam przed tv z Tż. Aczkolwiek to właśnie on jest największym kusicielem. Problem mam też z tym, że jestem jedyną bezrobotną w domu, więc staram się codziennie gotować dla mamy i Tż, a oboje pracują fizycznie, nie muszą się dietkować. Dlatego będę chyba musiała robić 2 obiady, jeden dla nich drugi dla mnie albo wymyślać coś z czego wszyscy będą zadowoleni. Ciężko, ale jakoś będzie. Dziś mam jakieś dobre nastawienie. Za chwilę cyknę fotkę i wstawię a potem biorę się za obiadek

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Każda z nas ma jakieś słabości
Możesz przecież jeść to co wszyscy tylko np. bez panierki, bez ziemniaków, zamiast tego warzywa, warzywa, warzywa. I będzie gitara

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
witajcie weszłam się z wami pożegnac na jakiś czas z dietą jest różnie, staram sie jesc duzo warzyw i owocow, a malo smazonego i dalej nie jem piewczywa i ziemniaczkow przestałam biegac,bo brak czasu:-(ciagle tylko nauka,nauka bo matura;/ a weekendy spedzam z TZ nie tyje i jest dobrzeod dzisiaj zaczynam cwiczyc z ewa, bo w koncu sciagnelam sobie normalny program, zeby odczytywal mi filmikia tez nie chce się "zapuscic" przez zime bede sie oddzywac co jakis czas trzymajcie sie cieplo i zycze powodzenia wszystkim!!!: *
Będziemy za Tobą tęsknić powodzenia w nauce!

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
To ja wręcz odwrotnie musze mieć porządek Nie lubie jak jest syf.

Mmm spagetti Ja mam dzisiaj krem borowikowy tesciowa mi przywiozla

Ja ostatnio biegałam po sniadaniu a potem wiadomo co było Także juz podziekuje A nie mam czasu zjesc i czekac z 2 h po zeby pocwiczyc.
No tak, dokładnie!

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:05   #4924
zooska
Zakorzenienie

Cocktail Ty w ogóle dziewczyno boczków nie masz!!!!!Zazdroszcze.

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-10-08 o 15:06
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:05   #4925
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:

Już lepiej wybierz makaron niż parówki... wiesz jakie świństwo tam jest...

Ja się czuję przy was jak grubas!!

Dobra koniec marudzenia! Postanowiłam się za siebie porządnie wziąć i tak będzie!

Ale miałam pycha obiad! Nie było normalnej piersi z kurczaka więc sobie zrobiłam danie z gotowanej piersi z kurczaka- takiej pokrojonej jak szynka, pół papryki, garść pomidorków tych małych, makaron rurki, 1 jajko i 2 łyżki pesto bazyliowego. Jakie to pyszne było!! 450 kcal
śniadanie miało 250 kcal no to jeszcze 300 kcal zostało

I powiem wam jedno, ja na diecie 1000kcal nigdy głodna nie chodzę!

Mój blog active-and-healthy-lifestyle

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2012-10-08 o 15:16
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:16   #4926
zooska
Zakorzenienie

Możecie się posmiać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie0962.jpg (114,7 KB, 45 załadowań)

Stary 2012-10-08, 15:16   #4927
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Dziękuję kochana miło mi to słyszeć Ja wątku nie stworzyłam bo pierwszą część kto inny założył przecież ja dopiero kolejne części zakładałam no i to dzięki Wam bo przecież sama bym nie na stukała 5000 postów w jednym wątku hehehe A Tak w ogóle to jeszcze 100 postów i będzie 9 część!!!!
No dzieci mi rosną błyskawicznie! 6 lat już minęło! jezuuu! nawet nie wiem kiedy! szok hehe faktycznie jeszcze troche i laski bedzie mi sprowadzał do domu hihihi a Kolin taki łobuz się robi że szok! Oskara "bije" i pyskuje nam już! coraz mniej się już przytula do mnie ucieka mi ciągle ale buziaka mi dał dzisiaj rano
No spoko napisze Madzi

p.s. śliczną masz tą nową sukienkę! piękna jest i cudownie w niej wyglądasz!!! ale faktycznie bardzoo króciutka, ja bym ją jako tunikę nosiła bo pewnie cały tyłek w niej widać co?
ale mi chodziło że Ty się Nim opiekowałaś jak ja tu przyszłam
Hm powiem Ci że tyła nie widać ale fakt krótka jest , tylko wiesz kupił mi ja TŻ bo mu się bardzo spodobała nie wiedział że taka krótka jest a On po prostu uwielbia jak chodzę w białym bo mówi że taki kolor mi pasuje a głupio mi tak nie chodzić w tym bo to jednak przykrość dla Faceta że starał sie a nie wyszło mu
Eeee to wiesz Kolin będzie miał branie bo w końcu dziewczyny kochają Łobuzów fajnie tak dostać buziaka od Swojego dziecka w sumie to coraz starszy to już może wyrasta z czułości i przytulania hehe
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:17   #4928
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Cocktail Ty w ogóle dziewczyno boczków nie masz!!!!!Zazdroszcze.
Złudne wrażenie, w spodniach już tak ładnie nie wygląda.
Stary 2012-10-08, 15:20   #4929
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
jestem tego zdania co Zośka też

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Możecie się posmiać
ulalalala jaka Zośka kochana
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:23   #4930
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tak ładnie tylko leeeepiej!!!!!!!!!!!!!!!: cmok:

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
j
ulalalala jaka Zośka kochana
Efekt nudy

Stary 2012-10-08, 15:30   #4931
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Framme Nie przejmuj się tym! Musisz się zaprzeć i osiągniesz szybciutko cel! Jak to Ci pomoże to usiądź sobie dzień wcześniej i rozplanuj posiłki na 2 dni czy 3. Wtedy będziesz wiedziała co zjeść i w jakich ilościach i od razu będzie prościej. Nie będziesz musiała na poczekaniu wymyślać potraw i unikniesz wsadzenia do garnka byle czego
Ja jestem mega łakomczuchem, z dziewczyn to chyba ja sobie pozwalam na najwięcej słodkiego i alkoholowego czy węgle na noc itd. Chudnę dużo wolniej niż reszta, ale się nie męczę w ogóle, a ja kocham zakazane na dietce rzeczy, jem je ale też i ćwiczę, nawet jak nie mam ochoty i działa

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Śń: 200g wieśniaka z 3 rzodkiewkami, kromka chleba razowego z pasztetem pomidorowym

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Framme Kilka pomysłów Szybkie
Omlet na ostro
Składniki: 4 jajka, 2 plastry szynki, 2 plastry żółtego sera, pół łyżeczki mielonej papryki (może być ostra), 2 łyżki mleka, nieduży pomidor, łyżka posiekanego koperku, suszona bazylia, oregano, 2 łyżki oleju, keczup, sól, pieprz
Wykonanie: jajka rozkłócić widelcem, dodać przyprawy i mleko. Na patelni rozgrzać olej i wlać jajka. Smażyć na małym ogniu aż omlet zrobi się złoty. Pomidora smażyć, obrać skórkę i pokroić w plasterki. Na połowie omletu rozłożyć ser, szynkę i pomidora. Przykryć drugą połową i smażyć pod przykryciem przez około dwie minuty. Podawać z dodatkiem keczupu.

Krem z groszku
Składniki: opakowanie mrożonego groszku, litr bulionu drobiowego (może być z kostki), 2 łyżeczki masła, spora cebula, ząbek czosnku, gałka muszkatołowa, sól, pieprz
Wykonanie: cebulę i czosnek obrać oraz posiekać. Zeszklić w rondlu na rozgrzanym maśle. Wsypać groszek, zalać bulionem i doprowadzić do wrzenia. Gotować na małym ogniu przez około 10 minut. Doprawić solą, pieprzem, gałką. Nieco wystudzić i zmiksować lub zblenderować. Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.

Kalafior ze szpinakiem
Składniki: cały kalafior, 20 dag szpinaku, pół szklanki jogurtu naturalnego lub śmietany 12 proc., pół pęczka szczypiorku, 2 ząbki czosnku, 2 łyżki soku z cytryny, cukier, sól, pieprz
Wykonanie: kalafiora oczyścić, opłukać i ugotować na półmiękko (najlepiej na parze). Jeśli w wodzie, to lekko osolonej i ocukrzonej. Osączyć, ostudzić, podzielić na różyczki. Przygotować sos – szczypiorek umyć i posiekać. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Szpinak przebrać, opłukać, sparzyć, odcedzić, osączyć i zmiksować razem z czosnkiem. Połączyć z jogurtem lub śmietaną i szczypiorkiem. Doprawić sokiem z cytryny, cukrem, solą i pieprzem. Kalafiora polać sosem.

Składniki

100g płatków owsianych
20g żurawiny
2 białka jaj
odrobina mleka
30g odżywki waniliowej Isolate 100
cynamon, imbir
jogurt naturalny
2 średnie jabłka

Przygotowanie

Płatki owsiane (najlepiej zmielone) mieszamy w misce z żurawiną, białkami jaj i odrobiną mleka. Dodajemy starte jabłko i przyprawy oraz porcję odżywki waniliowej Isolate 100. Tak przygotowaną masę odstawiamy na kilka minut przygotowując w tym czasie sos z jogurtu, kolejnego startego jabłka, cynamonu i imbiru. Omlet smażymy tak każdy inny na patelni do naleśników z rozgrzanym tłuszczem kokosowym (ewentualnie na odrobinie oliwy z oliwek). Po usmażeniu smarujemy omlet sosem, układamy kilka kawałków jabłka i obsypujemy cynamonem.

Składniki

3 jajka
szczypiorek
pieprz i sól

Przygotowanie

Co tu dużo pisać, jajka roztrzepujemy w miseczce z drobno posiekanym szczypiorkiem. Dodajemy przyprawy i wylewamy wszystko na gorącą patelnię do naleśników i omletów. Smażymy 1-2 minuty pod przykryciem. Wyłączamy ogień i nie zdejmując przykrywki czekamy 2 minuty aby omlet ściął się jeszcze trochę z góry. Teraz łatwo będzie go przewrócić na drugą stronę (dla tych którzy muszą mieć omlet usmażony z obu stron – jak na zdjęciu) albo można już podawać na talerz, posypując dodatkowym szczypiorkiem.

Składniki 3-5 sztuk

3 jaja (~200g)
120g tuńczyka w sosie własnym, kawałki (1 puszka)
60g otrębów owsianych
1 łyżeczka proszku do pieczenia
2 ząbki czosnku
łyżeczka musztardy
szczypiorek
pieprz, sól
oliwa z oliwek

Przygotowanie

Przygotowanie tych placków jest banalnie proste. Jajka roztrzepujemy w misce, dodajemy odsączone kawałki tuńczyka, wyciśnięte ząbki czosnku, posiekany szczypiorek i wszystkie pozostałe składniki oprócz oliwy. Oliwę rozgrzewamy na gorącej patelni i smażymy na niej z obu stron, małe (5 sztk.) lub większe (3 sztk.) placki.
Dzieki za przepy Super sa!! Musze poeksperymentowac w kuchni No ja nie weim czy ja wiekszym lakomczuchem nie jestem Dobrze, ze nie psize swoich jadlospisow, pelne grzechow i grzeszkow. Dowartosciowalabys sie

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Ahahah, dopiero po ostatnim poście zrozumiałam, że wieśniak to serek wiejski Zawsze się zastanawiałam co to jest, co Wy jecie

A jak cwiczysz tak duzo to na wadze moze byc faktycznie troszke wiecej, miesnie waza wiecej
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:30   #4932
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Dzieki za przepy Super sa!! Musze poeksperymentowac w kuchni No ja nie weim czy ja wiekszym lakomczuchem nie jestem Dobrze, ze nie psize swoich jadlospisow, pelne grzechow i grzeszkow. Dowartosciowalabys sie
Hiehie, of cors ja mam fuuulll przepisów, ale te takie na szybkie i ktoś wspominał o tuńczyku

ja kocham grzeszyć, ale tez sie nieraz trzymam zalezy od dnia

Stary 2012-10-08, 16:08   #4933
Framme
Raczkowanie

GG do Framme

Ja już po obiadku, trochę za duża porcja, ale nie wszystko na raz przecież Pierwszy raz w życiu jadłam bezmięsny obiad i był całkiem smaczny. Fakt, że zamiast makaronu powinien być ryż no ale nie miałam, poprawię się. A do makaronu był sosik pomidorowy z papryką, oregano i kilka innych zielsk. Podsmażyłam cebulkę i czosnek na dosłownie malutkiej łyżeczce margaryny, wiec za wiele tłuszczu mam nadzieję tam nie było.
Mama nawet zjadła i smakowało
Na podwieczorek kiwi w jogurcie waniliowym a na kolacje 2 jajeczka na miękko. Matko, gdzie ja to wszystko zmieszczę...
Stary 2012-10-08, 16:20   #4934
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
U mnie w domu punkt 18 siadamy razem do kawki i zawsze jest coś typu ciasteczka, czekolada, musze z tego zrezygnować.

Moj plan na dziś:

I. Mussli Tescowe 60g + 200 ml mleka 0,5% + kawa 330kcal
II. jogurt naturalny 0% + łyżeczka dżemu 150kcal
III. warzywa na patelnie po grecku 250kcal
IV. pomidor+mozarella (kulka) 200kcal
To będzie pod 1000 kcal
DO tego dzisiaj Skaplel zrobie Może być? Wiem że ta mozarella na kolacje to nie jest jakieś super danie, ale nie mam serka wiejskiego, musze dopiero kupić. MOzarella po za tym długo mi zalega w lodówce.
KAwa o 18??!! W moim przypadku mialabym cala noc bez snu Menu troche do poprawy Do obiadu cos dorzuc, jakies miesko albo jajko. ZA malo na obiad jest, wieczorem bedziesz glodna i na pewno cos niewlasciwego wpadnie A na kolacje moze wlasnie wspomniane wczesniej jajko gotowane?? Ta mozzarella faktycznie nie za bardzo.

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
U mnie dzisiaj na śniadanie turbo spalanie.
NAwet nie czuje kiedy rymuje

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Witam
ale tu ostatnio coś cisza nie ma Heroine to nie ma kto spamować

Moniaa odezwij się bo brakuje mi Cie !!
No ja ostatnio tez nie poznaje panujacej tutaj ciszy Chociaz dzis widze lekka poprawe Heroine i Moni bardzo brakuje

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
jNo a tak w ogóle to hellooo
:
Helołłłł piekna!! Chyba telepatycznie Cie sciagnelam
Stary 2012-10-08, 16:25   #4935
Framme
Raczkowanie

GG do Framme

Piękności, a co powiecie na ten przepis? Normalnie mi tak ślina leci, że nie mogę... Ja tylko zamiast cukru dam słodzik. Nada się to ?

http://gotowanie.onet.pl/przepisy/ry...mi,116287.html
Stary 2012-10-08, 16:30   #4936
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem kochana tęskniłaś?? jakkk miło ja też ale zapierdziel mam masakryczny! remont, kurs, dzieci, maż - troche tego jest ale od dzisiaj będę już codziennie z Wami przynajmniej będę się starała być

A co u Ciebie? Jak samopoczucie ?
Noo i wlasnei tak ma byc Od razu jak sei pojawilas wszystko tu ruszylo. Wrocilam z pracy i mam w koncu co robic Siedze, czytam i pisze
A dziekuje, u mnie juz oki na tyle na ile to mozliwe jakos wszystko sobie poukladalam. Mąz cudowny byl w tym ciezkim czasie, zabieral mnie na pizze na piffko i duzo rozmawialismy Jakos to bedzie.. Co ja mowie jakos???!!!! Bedzie dobrze
Stary 2012-10-08, 16:41   #4937
LosingMyWay
Zadomowienie

hej

Cytat:
Ale wy się pilnujecie z tym alkoholem... Może ja też powinnam... Bo piję mega ilości niestety... 5-6 piw za jednym posiedzeniem to standard. Wczoraj wpadla butelka wina, a z soboty na niedzielę to nie liczę nawet....bo po 3 piwach i butelce szampana już przestałam liczyć drinów .... Ech na serio spada wam waga jak nie pijecie%%%?
Mi duzo szybciej waga spadała jak nie piłam % to puste kalorie a poza tym niezdrowe, na dobre Ci wyjdzie jak ograniczysz ja tez sobie zawsze lubilam wypic piwko, drinka, a grzane piwo to moglabym pic codziennie po kilka A teraz nie pije ze wzglęgu na leki i bardzo sie z tego ciesze, bo wczesniej nie mialam motywacji Fajne masz cycki

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Jasne, że można na czczo ćwiczyć. Nie masz nic w żołądku i nie skończy się to wiadomo czym. Ja kiedyś poszłam biegać po śniadaniu. Myślałam, że umrę
Dlatego albo na czczo chodzę, albo po kolacji 2 h
Można, ale nie zaleca się, a jeśli już to niedługo, bo za długie ćwiczenia na czczo prowadzą do spalania mięśni

Framme Widze ze duzo tluszczyku odkłada Ci sie na brzuchu, co cwiczysz ? A co do parówek to ja się nie chytam A makaron jadlam całą diete, teraz jem na utrzymaniu i nie traktuje go jako grzech

Cocktail śliczną masz figurkę, taka proporcjonalną Piękne wciecie w talii, piękne bioderka i zgrabne nogi, zazdroszcze na prawde!! Właśnie taka figura mi się podoba, a nie ten moj brak wciecia Zapomnialam jeszcze napisać, że tyłek też masz rewelacja

Ja dziś zrobilam pierwszy dzień drugiego tygodnia BBL, zakwasy mam takie ze ledwo chodze Jak mam tak miec przez 4 tygodnie to dzieki

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-10-08 o 16:47
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 16:44   #4938
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Parowki i makaran czasami to nie przestepstwo Jakbys codziennie jadla to przesada ale raz na jakis czas moze byc. A moze pomysl o makaronie razowym?? Bedzie lepszy jak zwykly
Stary 2012-10-08, 16:46   #4939
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Zoska ale Ty masz ładną cere
Stary 2012-10-08, 16:46   #4940
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

super Duzo cwiczysz??
Stary 2012-10-08, 16:50   #4941
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Cocktail śliczną masz figurkę, taka proporcjonalną Piękne wciecie w talii, piękne bioderka i zgrabne nogi, zazdroszcze na prawde!! Właśnie taka figura mi się podoba, a nie ten moj brak wciecia Zapomnialam jeszcze napisać, że tyłek też masz rewelacja

Ja dziś zrobilam pierwszy dzień drugiego tygodnia BBL, zakwasy mam takie ze ledwo chodze Jak mam tak miec przez 4 tygodnie to dzieki
A mi sie taka figura nie podoba, chciałabym mieć węższe biodra i chudsze nogi.
A Ty co ćwiczysz ciekawego

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
super Duzo cwiczysz??
Całe wakacje sie obijałam, wróciłam do ćwiczeń tydzień temu
Stary 2012-10-08, 16:53   #4942
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Możecie się posmiać
Hehe A tak serio??!! Super jest A jaki Ty masz biust

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Piękności, a co powiecie na ten przepis? Normalnie mi tak ślina leci, że nie mogę... Ja tylko zamiast cukru dam słodzik. Nada się to ?

http://gotowanie.onet.pl/przepisy/ry...mi,116287.html
Mniami!! Smak z dziecinstwa.. Musze sobie zrobic Mam gdzies kalorioe Doznanie smakowe bezcenne!!

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-10-08 o 16:55
Stary 2012-10-08, 16:53   #4943
Framme
Raczkowanie

GG do Framme

Cytat:
hej

Mi duzo szybciej waga spadała jak nie piłam % to puste kalorie a poza tym niezdrowe, na dobre Ci wyjdzie jak ograniczysz ja tez sobie zawsze lubilam wypic piwko, drinka, a grzane piwo to moglabym pic codziennie po kilka A teraz nie pije ze wzglęgu na leki i bardzo sie z tego ciesze, bo wczesniej nie mialam motywacji Fajne masz cycki

Można, ale nie zaleca się, a jeśli już to niedługo, bo za długie ćwiczenia na czczo prowadzą do spalania mięśni

Framme Widze ze duzo tluszczyku odkłada Ci sie na brzuchu, co cwiczysz ? A co do parówek to ja się nie chytam A makaron jadlam całą diete, teraz jem na utrzymaniu i nie traktuje go jako grzech

Nic nie ćwiczę w tym problem Chciałabym spacerować i to najlepiej jakoś tak rano, przed śniadaniem, ale nie mogę się zebrać. Jak już pisałam, samej się nie chce. A co do ćwiczeń w domu... Nie mam na tyle samodyscypliny, żeby się zmusić. Lubie łazić po dworze, ale nie dość, że pora roku mało sprzyjająca (aczkolwiek morze w czasie sztormu piękne) to jeszcze nie ma mnie kto za drzwi wygonić.
Stary 2012-10-08, 16:56   #4944
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Nic nie ćwiczę w tym problem Chciałabym spacerować i to najlepiej jakoś tak rano, przed śniadaniem, ale nie mogę się zebrać. Jak już pisałam, samej się nie chce. A co do ćwiczeń w domu... Nie mam na tyle samodyscypliny, żeby się zmusić. Lubie łazić po dworze, ale nie dość, że pora roku mało sprzyjająca (aczkolwiek morze w czasie sztormu piękne) to jeszcze nie ma mnie kto za drzwi wygonić.
Ja tez na początku musiałam sie mobilizować zrób sobie liste z rozpiską na dni i za każdym razem zaznaczaj ze cwiczyłaś mnie to zachęcało. Fajnie później zobaczyć a tu wszystkie dni na plusie
Stary 2012-10-08, 17:00   #4945
Framme
Raczkowanie

GG do Framme

Cytat:
Hehe A tak serio??!! Super jest A jaki Ty masz biust

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Mniami!! Smak z dziecinstwa.. Musze sobie zrobic Mam gdzies kalorioe Doznanie smakowe bezcenne!!
No ale to tylko ryż, jabłka, cynamon... No i mleko, cukier zastąpię słodzikiem. To chyba nie będzie aż taka masakra? Na podwieczorek by się może nadało, bo sporo białka? To ja też zrobię, ale jutro, bo na dziś mam już wszystko zaplanowane no i muszę kupić ten cholerny ryż

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Ja tez na początku musiałam sie mobilizować zrób sobie liste z rozpiską na dni i za każdym razem zaznaczaj ze cwiczyłaś mnie to zachęcało. Fajnie później zobaczyć a tu wszystkie dni na plusie
O, to już jakiś pomysł Może zacznę od spacerów co drugi dzień i np najpierw 45 min, potem godzina itd... I to przed obiadem, np o 13.30. No nie wiem, jakoś to muszę ogarnąć, bo tak nie może być, mam ślub w przyszłym roku, bez jaj
Stary 2012-10-08, 17:02   #4946
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

O, to już jakiś pomysł Może zacznę od spacerów co drugi dzień i np najpierw 45 min, potem godzina itd... I to przed obiadem, np o 13.30. No nie wiem, jakoś to muszę ogarnąć, bo tak nie może być, mam ślub w przyszłym roku, bez jaj
To juz masz mobilizacje ślub to motywacja jak znalazł
Stary 2012-10-08, 17:04   #4947
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
A mi sie taka figura nie podoba, chciałabym mieć węższe biodra i chudsze nogi.
A Ty co ćwiczysz ciekawego
No tak, babie nie dogodzi Ja ćwicze brazil butt lift, tworze sobie wystającą pupkę

Cytat:
Ja rozumiem, że się nie chce, człowiek z natury leniwy Ale zeby coś osiagnac, trzeba spiac doope i się ruszyc Najgorzej zaczac, potem tak wchodzi w nawyk, ze nie bedziesz mogla sie NIE ruszac Sama musisz chcieć, nikt Cie nie zmusi, a efekty pozniej wszystko wynagradzają Co do słodzika to jak tam chcesz, ale to sama chemia Lepiej slodzic coraz mniej i w koncu przestac calkowicie. No ale dziewczyny tu słodzika uzywaja i jak mowia zyja, zyc beda, wyjdzie na starosc No ale ja mam swira na punkcie zdrowego stylu zycia A ten ryz to raczej na obiad albo na śniadanie, to prawie same węglowodany, nie białko.

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-10-08 o 17:06
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-08, 17:11   #4948
Framme
Raczkowanie

GG do Framme

Cytat:
To juz masz mobilizacje ślub to motywacja jak znalazł
Oj tak, dlatego tu jestem, chcę mieć taką sukienkę jaka mi się podoba a nie taką, którą muszę mieć, żeby ukryć brzuch czy boczki

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
No tak, babie nie dogodzi Ja ćwicze brazil butt lift, tworze sobie wystającą pupkę

Ja rozumiem, że się nie chce, człowiek z natury leniwy Ale zeby coś osiagnac, trzeba spiac doope i się ruszyc Najgorzej zaczac, potem tak wchodzi w nawyk, ze nie bedziesz mogla sie NIE ruszac Sama musisz chcieć, nikt Cie nie zmusi, a efekty pozniej wszystko wynagradzają Co do słodzika to jak tam chcesz, ale to sama chemia Lepiej slodzic coraz mniej i w koncu przestac calkowicie. No ale dziewczyny tu słodzika uzywaja i jak mowia zyja, zyc beda, wyjdzie na starosc No ale ja mam swira na punkcie zdrowego stylu zycia A ten ryz to raczej na obiad albo na śniadanie, to prawie same węglowodany, nie białko.
Ja ogólnie nic nie słodzę, ale jak już trzeba to jak najmniej no i wolę słodzik wtedy użyć. Fakt, chemia, ale na tyle kawy co ja wypiję i papierochów co ja wypalę... To 2 łyżeczki słodzika to nie zaszkodzi raczej. A ryżyk zrobię w takim razie na obiadek pojutrze, bo na jutro się już mięsko kąpie w marynacie (marynata kupiona gotowa, więc też same pierwiastki zapewnie ). Coś mi zaczyna wychodzić Gdyby nie to, że muszę wysłać kilka CV to pewnie polazłabym na spacerek.
Stary 2012-10-08, 17:14   #4949
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
No ale to tylko ryż, jabłka, cynamon... No i mleko, cukier zastąpię słodzikiem. To chyba nie będzie aż taka masakra? Na podwieczorek by się może nadało, bo sporo białka? To ja też zrobię, ale jutro, bo na dziś mam już wszystko zaplanowane no i muszę kupić ten cholerny ryż [COLOR="Silver"]
Na podwieczorek nie za bardzo Ale na obiad bedzie ok Ryz ma duzo wegli, mleko tez w bialko ubogie Hehe. ze biale nie znaczy ze bialko Kiedys to pisalam
Stary 2012-10-08, 17:17   #4950
zooska
Zakorzenienie

Losing Hah, zawstydzasz Ale dziękuję

Hm...może rzeczywiście ograniczę się... na razie zacznę od picia mniej o 3 piwa tygodniowo, potem będzie mniej o 4 itd

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Zoska ale Ty masz ładną cere
Dziękuję Ale ile się z nią namęczyłam to swoje przeszłam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości