|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Też zrobiłam dzisiaj fotki żeby miec do porówniania wrzuce do albumu Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-10-08 o 14:53 |
|
|
|
|
#4922 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
A co dziewczyny powiecie na temat parówek? Pewnie tragedia? Właśnie zauważyłam, że nie mam ryżu... Makaron to wielkie przestępstwo?
|
|
#4923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail
Ty w ogóle dziewczyno boczków nie masz!!!!!Zazdroszcze.
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-10-08 o 15:06 |
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się czuję przy was jak grubas!! ![]() Dobra koniec marudzenia! Postanowiłam się za siebie porządnie wziąć i tak będzie! Ale miałam pycha obiad! Nie było normalnej piersi z kurczaka więc sobie zrobiłam danie z gotowanej piersi z kurczaka- takiej pokrojonej jak szynka, pół papryki, garść pomidorków tych małych, makaron rurki, 1 jajko i 2 łyżki pesto bazyliowego. Jakie to pyszne było!! 450 kcal śniadanie miało 250 kcal no to jeszcze 300 kcal zostało ![]() I powiem wam jedno, ja na diecie 1000kcal nigdy głodna nie chodzę!
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-10-08 o 15:16 |
|
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
Możecie się posmiać
|
#4927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hm powiem Ci że tyła nie widać ale fakt krótka jest , tylko wiesz kupił mi ja TŻ bo mu się bardzo spodobała nie wiedział że taka krótka jest a On po prostu uwielbia jak chodzę w białym bo mówi że taki kolor mi pasuje a głupio mi tak nie chodzić w tym bo to jednak przykrość dla Faceta ![]() Eeee to wiesz Kolin będzie miał branie bo w końcu dziewczyny kochają Łobuzów ![]() ![]() fajnie tak dostać buziaka od Swojego dziecka ![]() w sumie to coraz starszy to już może wyrasta z czułości i przytulania hehe
|
|
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4929 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tak ładnie tylko leeeepiej!!!!!!!!!!!!!!!: cmok:
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Efekt nudy
|
#4931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super sa!! Musze poeksperymentowac w kuchni No ja nie weim czy ja wiekszym lakomczuchem nie jestem Dobrze, ze nie psize swoich jadlospisow, pelne grzechow i grzeszkow. Dowartosciowalabys sie![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
A jak cwiczysz tak duzo to na wadze moze byc faktycznie troszke wiecej, miesnie waza wiecej |
||
|
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kocham grzeszyć, ale tez sie nieraz trzymam zalezy od dnia
|
|
#4933 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po obiadku, trochę za duża porcja, ale nie wszystko na raz przecież
Pierwszy raz w życiu jadłam bezmięsny obiad i był całkiem smaczny. Fakt, że zamiast makaronu powinien być ryż no ale nie miałam, poprawię się. A do makaronu był sosik pomidorowy z papryką, oregano i kilka innych zielsk. Podsmażyłam cebulkę i czosnek na dosłownie malutkiej łyżeczce margaryny, wiec za wiele tłuszczu mam nadzieję tam nie było. Mama nawet zjadła i smakowało ![]() Na podwieczorek kiwi w jogurcie waniliowym a na kolacje 2 jajeczka na miękko. Matko, gdzie ja to wszystko zmieszczę...
|
#4934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Menu troche do poprawy Do obiadu cos dorzuc, jakies miesko albo jajko. ZA malo na obiad jest, wieczorem bedziesz glodna i na pewno cos niewlasciwego wpadnie A na kolacje moze wlasnie wspomniane wczesniej jajko gotowane?? Ta mozzarella faktycznie nie za bardzo.---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- NAwet nie czuje kiedy rymuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
Chociaz dzis widze lekka poprawe Heroine i Moni bardzo brakuje![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Helołłłł piekna!! Chyba telepatycznie Cie sciagnelam
|
||
|
|
|
#4935 |
|
Raczkowanie
|
Piękności, a co powiecie na ten przepis? Normalnie mi tak ślina leci, że nie mogę... Ja tylko zamiast cukru dam słodzik. Nada się to ?
http://gotowanie.onet.pl/przepisy/ry...mi,116287.html
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od razu jak sei pojawilas wszystko tu ruszylo. Wrocilam z pracy i mam w koncu co robic Siedze, czytam i pisze A dziekuje, u mnie juz oki na tyle na ile to mozliwe jakos wszystko sobie poukladalam. Mąz cudowny byl w tym ciezkim czasie, zabieral mnie na pizze na piffko i duzo rozmawialismy Jakos to bedzie.. Co ja mowie jakos???!!!! Bedzie dobrze![]()
|
|
|
|
|
#4937 | ||
|
Zadomowienie
|
hej
![]() Cytat:
ja tez sobie zawsze lubilam wypic piwko, drinka, a grzane piwo to moglabym pic codziennie po kilka Fajne masz cycki ![]() Cytat:
![]() Framme Widze ze duzo tluszczyku odkłada Ci sie na brzuchu, co cwiczysz ? A co do parówek to ja się nie chytam A makaron jadlam całą diete, teraz jem na utrzymaniu i nie traktuje go jako grzech ![]() Cocktail śliczną masz figurkę, taka proporcjonalną Zapomnialam jeszcze napisać, że tyłek też masz rewelacja ![]() Ja dziś zrobilam pierwszy dzień drugiego tygodnia BBL, zakwasy mam takie ze ledwo chodze Jak mam tak miec przez 4 tygodnie to dzieki
Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-10-08 o 16:47 |
||
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbys codziennie jadla to przesada ale raz na jakis czas moze byc. A moze pomysl o makaronie razowym?? Bedzie lepszy jak zwykly |
|
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska ale Ty masz ładną cere
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty co ćwiczysz ciekawego ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Całe wakacje sie obijałam, wróciłam do ćwiczeń tydzień temu
|
|
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
A jaki Ty masz biust ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Mam gdzies kalorioe Doznanie smakowe bezcenne!! Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2012-10-08 o 16:55 |
|
|
|
|
#4943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4945 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
Może zacznę od spacerów co drugi dzień i np najpierw 45 min, potem godzina itd... I to przed obiadem, np o 13.30. No nie wiem, jakoś to muszę ogarnąć, bo tak nie może być, mam ślub w przyszłym roku, bez jaj
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślub to motywacja jak znalazł
|
|
|
|
|
#4947 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ćwicze brazil butt lift, tworze sobie wystającą pupkę Cytat:
Ale zeby coś osiagnac, trzeba spiac doope i się ruszyc Najgorzej zaczac, potem tak wchodzi w nawyk, ze nie bedziesz mogla sie NIE ruszac Sama musisz chcieć, nikt Cie nie zmusi, a efekty pozniej wszystko wynagradzają Co do słodzika to jak tam chcesz, ale to sama chemia Lepiej slodzic coraz mniej i w koncu przestac calkowicie. No ale dziewczyny tu słodzika uzywaja i jak mowia zyja, zyc beda, wyjdzie na starosc No ale ja mam swira na punkcie zdrowego stylu zycia A ten ryz to raczej na obiad albo na śniadanie, to prawie same węglowodany, nie białko.
Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-10-08 o 17:06 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4948 | |
|
Raczkowanie
|
Oj tak, dlatego tu jestem, chcę mieć taką sukienkę jaka mi się podoba a nie taką, którą muszę mieć, żeby ukryć brzuch czy boczki
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na obiad bedzie ok Ryz ma duzo wegli, mleko tez w bialko ubogie Hehe. ze biale nie znaczy ze bialko Kiedys to pisalam
|
|
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Losing Hah, zawstydzasz
Ale dziękuję![]() Hm...może rzeczywiście ograniczę się... na razie zacznę od picia mniej o 3 piwa tygodniowo, potem będzie mniej o 4 itd ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Dziękuję Ale ile się z nią namęczyłam to swoje przeszłam
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

Mnie napewno będzie łatwiej nie pić, bo nie mam znajomych, więc weekendy spędzam przed tv z Tż. Aczkolwiek to właśnie on jest największym kusicielem. Problem mam też z tym, że jestem jedyną bezrobotną w domu, więc staram się codziennie gotować dla mamy i Tż, a oboje pracują fizycznie, nie muszą się dietkować. Dlatego będę chyba musiała robić 2 obiady, jeden dla nich drugi dla mnie albo wymyślać coś z czego wszyscy będą zadowoleni. Ciężko, ale jakoś będzie. Dziś mam jakieś dobre nastawienie. Za chwilę cyknę fotkę i wstawię a potem biorę się za obiadek 

weszłam się z wami pożegnac na jakiś czas
z dietą jest różnie, staram sie jesc duzo warzyw i owocow, a malo smazonego i dalej nie jem piewczywa i ziemniaczkow
Nie lubie jak jest syf.
Także juz podziekuje
Ty w ogóle dziewczyno boczków nie masz!!!!!Zazdroszcze.

A na kolacje moze wlasnie wspomniane wczesniej jajko gotowane?? Ta mozzarella faktycznie nie za bardzo.
Jak mam tak miec przez 4 tygodnie to dzieki
Ale ile się z nią namęczyłam to swoje przeszłam