|
|
#2971 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Nie wiem. Wiem że było Wam dobrze i w pewnym momencie się z jego strony wypaliło. Że Cię odpychał, odsuwał się, że coś się z jego strony skończyło. A czy to było wypalenie uczucia, czy ot takiego sobie bycia razem...nie wiem czy to ma znaczenie. Tak czy siak nie czuje do Ciebie na chwilę obecną tego, co powinien czuć mężczyzna w związku.
Nie wiem czy jest sens to rozgrzebywać, nie wiem czy on będzie chciał Ci dać odpowiedź, nie wiem co Ci da ta odpowiedź, bo nawet jeśli kochał, to jego zachowanie z końca związku pokazuje, że coś się w nim wypaliło, że już nie chce z Tobą być. Ale jeśli potrzebujesz tej rozmowy, jeśli czujesz że ona, bez względu na jej przebieg, pozwoli Ci ruszyć z miejsca, to tą rozmowę przeprowadż.
|
|
#2972 | |
|
Raczkowanie
|
Prawie 4 lata
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
Z 2 str nie mam ochoty robic z siebie idiotki i histeryczki po raz n-ty. Jednak schowam dume i poprosze o rozmopwe jesli mialoby to pomoc . Jestem na etapie, ze zrobie WSZYSTKO byle to sie skonczyloNie mysle obiektywnie, dlatego nie podejmuje samodzielnie decyzji. Rozwazam kazda kwestie, takiego spotkania-rozmowy. Bo po niej bede znow galareta przez tydzien. Zewby odbic sie od dna chyba musze sie najpierw w blocie wytaplac
Edytowane przez ingemona Czas edycji: 2012-10-08 o 15:46 |
|
|
|
|
#2973 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
To Ty z nim byłaś w związku, wiesz jaki jest, możesz w jakimś stopniu przewidzieć czy powie Ci to, czego Ci trzeba, czy Cię zbędzie, odpowie wymijająco. I to Ty musisz podjąć decyzję...
|
|
|
#2974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki za pomoc. Potrzebowalam swierzego spojrzenia
|
|
|
|
|
#2975 |
|
BAN stały
|
Chyba za bardzo sie ucieszyłam,ze coś z tego będzie.On rostal sie z była w maju.Napisał do mnie na gg,ze pisał z nia dzisiaj ale na zawsze stracił z nia kontakt bo sie poklocili.Ale ma teraz mnie,i nie chce z nia juz pisać.
Ja odnoszę wrażenie,ze jestem typem pocieszyscielki jego.Nie spieszno mu jakoś do spotkania,chce niby spotkać sie w sobotę i spędzić ze mna wekend.Ja bym chciała go juz zobaczyć teraz najlepiej.Stracił tez 4 dni temu prace i ma niby dola przez to wszystko.Nie wiem czy umiem mu zaufać.Pól nocy nie spalam przez niego bo ciagle myslalam.Chyba lepiej będzie jak teraz utne to,niż pozniej będę cierpieć,bo wróci do byłej jeszcze która jest niby w Anglii,ale nie wiem co mu po głowie chodzi ... Mój były tez sie odezwał do mnie 2 tygodnie temu,ze tęskni za mna,ze kocha,ze z ta jego nowa to nie taka wielka miłość jak była do mnie.Mieliśmy sie spotkać,ale pozniej poklocilismy i on przestał sie do mnie odzywać ![]() Teraz gdy chciałabym z innym sie spotykać to nie wiem co on o mnie myśli,nie umiem mu zaufać i chyba powinnam uciekać puki sie jeszcze tak bardzo nie zauroczylam? Niż pozniej ma mnie zranic,bo on może jeszcze do ex wrócić,bo nie wierze mu w to co pisze ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Jak mi zależy to drugiej stronie znow nie :/ Myslalam,ze może akurat coś z tego będzie czekałam całe 10 miesięcy aż w końcu pojawi sie ktoś kto mi w głowie zawróci tak ze nie będę ciagle myslala o ex facecie,no i sie doczekałam ale nie wiem do końca jakie druga strona ma zamiary .. Może ja to spieprzylam ze tak szybko poszłam z nim do łóżka,drugi facet w łóżku a mam prawie 25 lat ... . |
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro rocznica zaręczyn.
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Sama sobie odpowiedzialas, co powinnas zrobic. Z Twojej relacji wnioskuje podobnie jak TY. Ty ruszylas z zyciem naprzod, a koles czeka na eks . Chyba nie warto oczekiwac niczego wiecej niz przyjemnosci.
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiecie jak żałuję, mam mini łazienkę i wolałam mieć prysznic i regał na kosmetyki, ale teraz ta wanna byłaby boska ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze jest jakas alternatywa
.Zrob domowe spa . Maseczka, paznokietki, wloski - zrob sie na bostwo. Szpilki, pelny make up itd. A i na lampke winka znajdzie sie tam miejsce
|
|
|
|
#2983 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
lepiej weź kolezanki i idzcie gdzieś wieczorem na ploteczki, nie mysl absolutnie o tej rocznicy. jakie to ma znaczenie? umrzesz jutro? o rocznicach warto pamietac, kiedy sie swietuje cos superowego. olej typa, i niech Twoja głowa tez go oleje. |
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to w ogóle nie umieram. Ale nie da się ukryć, że to był i jest szczególny dzień, a rozpad mojego związku to rozpad narzeczeństwa.
|
|
|
|
#2985 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na randce, fajnie w sumie było, spędziliśmy razem 6 godzin. On pytał się już, czego oczekuję, spotykając się z facetami - nie chciałam odpowiadać wprost, że nie chcę się na razie z nikim wiązać, tylko pospotykać, ale chyba będę musiała (lepiej wcześniej się porozumieć, niż potem kogoś albo siebie rozczarować) - jemu zależy na spotkaniach dążących do związku.
A ja się czuję na razie wyjałowiona z uczuć. No i może to dziecinada jak na mój wiek, ale wydaję się sobie przy nim strasznie duża, a wolałabym mieć ten komfort, że jesteśmy podobni posturą, albo on większy, a moje 1,75 wzrostu do zagarnięcia jego ramionami :P Ten obrazek, który wkleiła któraś z was, powinnam sobie wydrukować i nosić albo przyczepić na ścianie.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-10-08 o 21:01 |
|
|
|
#2987 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2988 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co to za facet w ogóle?
|
|
|
|
|
#2989 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Rozpisałyście się dzisiaj dziewczęta
![]() Czasem zaglądałam, ale nie miałam czasu i możliwości odp ![]() Cytat:
AUTOPSJA ![]() Myślisz, że to coś da? -To jesteś w błędzie. To tylko Twoje tłumaczenie i Twoja hipoteza ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Edytowane przez Kornelciaczek Czas edycji: 2012-10-08 o 22:04 |
||
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje narzeczeństwo skończyło się 15 maja 2012 roku ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- nie myśl o tym
|
|
#2991 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
ech dużo do pisania ...
na razie muszę to wszystko przetrawić i zrozumieć..
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2012-10-08 o 22:06 |
|
|
|
#2993 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Co do zdrad i tego się obawiam ![]() Dokładnie, myślę że może to po prostu kwestia czasu
|
||
|
|
|
#2994 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2995 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i powodzenia! A co wad, kto ich nie ma??---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
Myślę, że po prostu nie ma uczucia jeśli nie umiemy go okazać Smutne, ale prawdziwe ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą muszę się przyznać, że wokół mnie jest jakiś potencjał na znajomość. Tylko, że hmmmm, nie znam faceta osobiście, kontaktujemy się w związku z naszą działalnością i tak, nie jest Polakiem. Ale oprócz wspólnych zainteresowań i aktywizmu przeszliśmy też na tematy prywatne. Nie wykluczam, że kiedyś dojdzie do spotkania.
Ale oczywiście żadnych randek niet przez długi czas. Co do związku z rozsądku, dla mnie miłość go nie wyklucza. Cenię sobie rozsądek, z powodu rozsądku rozstałam się z narzeczonym, nie z powodu porywu serca. Uważam, że ważny jest poryw serca i zakochanie, ale prawdziwa miłość jest budowana ciężką pracą i jest w dużej mierze wyborem. Ale trzeba najpierw wybrać budowniczego, który nas do tej pracy zachęca. Ja teraz mogę powiedzieć, że ja w moim związku przesadziłam. To była ZA BARDZO ciężka praca i to powinien być dla mnie sygnał, że coś jest nie w porządku już wcześniej. |
|
|
|
#2999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ważne, że jest ![]() To w końcu jest szansa na powrót, czy nie? Sama już się zamotałam w Twojej historii
|
|
|
|
|
#3000 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

.
. Maseczka, paznokietki, wloski - zrob sie na bostwo. Szpilki, pelny make up itd. A i na lampke winka znajdzie sie tam miejsce 
AUTOPSJA
i powodzenia! A co wad, kto ich nie ma??