Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-08, 21:53   #3601
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII

idę się położyć z małżem

Buzkaaa!

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 21:58   #3602
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Anielko tez bym nie kupowala teraz ale te jest z wersja lezaczka dla noworodka http://allegro.pl/chicco-polly-magic...632208983.html
Dla mnie świetny!!
Też będziemy chcieli taki zakupić właśnie ze względu na ten leżaczek.
Boski jest
Stary 2012-10-08, 22:00   #3603
madzius90
Zakorzenienie

Zmykam do łóżeczka.
Dobranoc
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 22:01   #3604
agrafka85
Rozeznanie

dzięki dziewczyny myślę, że nie będę kupować tych 1, wystarczy mi te 86szt, a jak zabraknie to się dokupi paczkę czy dwie. Dzwoniłam też do siostry ciotecznej, która urodziła córcię ponad miesiąc temu i powiedziała, że ona używała tych 1 niecały miesiąc i zużyła 3-4 paczki i przeszła na 2

lecę się kąpać i spać, do jutra

Edytowane przez agrafka85
Czas edycji: 2012-10-08 o 22:05
agrafka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 22:08   #3605
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Anielko tez bym nie kupowala teraz ale te jest z wersja lezaczka dla noworodka http://allegro.pl/chicco-polly-magic...632208983.html

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

no i w koncu ktos tu sie bierze za pranie
łeee fajny:e hem:

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dla mnie świetny!!
Też będziemy chcieli taki zakupić właśnie ze względu na ten leżaczek.
Boski jest
ja leżaczek mam z fishera ale powiem szczerze ten martusi nawet fajniejszy mi sie wydaje bo jest tak wysoko
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 22:11   #3606
marti86
Zakorzenienie

Mysti moja kolezanka go ma i chciala sprzedac ale za 400zl wiec szukalam taniej.no i znalazlam.tylko mowie jest sens kupowac te krzeselko od urodzenia bo jak pozniej do karmienia to lepiej kupic ten model 2w1 jest duzo tanszy a rozni sie wlasnie tylko tym ze sie nie rozklada jak ten do lezenie tylko mozna go ustawic w pozycji polzezacej-dla straszego juz maluszka

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Anielko ja i tak musze miec dwa.jeden na gorze drugi na dole.a potem bede miala juz krzeselko do karmienia porzadne wiec wydaje mi sie trafny zakup a lezaczek juz mam z chicco tylkokurde bez pasow:/bede musiala gdzies dokupic pasy:/

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 22:13   #3607
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Właśnie wylicytowałam takiego pajacyka dla mojego syncia
http://img17.allegroimg.pl/photos/or.../43/2683044338 na jego pierwsze święta
jakie cudne uwielbiam te świąteczne ciuszki

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Na lewym "boczku" pojawiły mi się dwa rozstępy
Na szczęście na brzuchu ani jednego nie mam
Dziwne, bo zawsze jak smaruję brzuch oliwką to boczki też sobie smaruję.
Ale jakoś zbytnio się tym nie przejmuję, bo i tak miałam już kilka starych słabo widocznych rozstępów tam, więc jeden czy dwa nowe nie robią różnicy
Mam tylko nadzieję, że brzuch ominą
mnie się pojawiło kilka na dole brzucha. Właśnie teraz pod koniec 8miesiąca, do tej pory nic. I od paru dni ta skóra taka napięta, brrr. Też się smaruję oliwką i balsamem z Babydrean, tak jak chyba Sola pisała, ale i tak mnie ciągnie ta skóra. A tu jeszcze miesiąc muszę wytrzymać

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
uwaga kupilam proszek i jutro zrobie pierwsze pranie jestem z siebie dumna
o i sama zostanę, bez proszku

Marti, żeby się udało z kupnem
Stary 2012-10-08, 22:19   #3608
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Co? To już?! Listopadowe mamusie sie rozpakowują???!!! Jejku ale czas leci... Już dziś zaciskam kciuki!

A my wróciliśmy ze sr, dzisiaj było o objawach przedwczesnego porodu i troszkę ćwiczeń z oddychania;-)

W piątek umówiłam się na podpisywanie umowy na sesję brzuszkową

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:

Anielko ja i tak musze miec dwa.jeden na gorze drugi na dole.a potem bede miala juz krzeselko do karmienia porzadne wiec wydaje mi sie trafny zakup a lezaczek juz mam z chicco tylkokurde bez pasow:/bede musiala gdzies dokupic pasy:/
Marti, zaskoczyłaś mnie, kupujesz dwa bujaczki? też mam dwa piętra, pokoik Kacpra będzie na górze, na dole mam tylko salon z kuchnią i w sumie też się zastanawiałam w czym bedę go trzymać na dole, myślałam właśnie nad bujaczkiem a na górze w łózeczku. A ty jak myślisz?
Stary 2012-10-08, 22:26   #3609
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
jakie cudne uwielbiam te świąteczne ciuszki

mnie się pojawiło kilka na dole brzucha. Właśnie teraz pod koniec 8miesiąca, do tej pory nic. I od paru dni ta skóra taka napięta, brrr. Też się smaruję oliwką i balsamem z Babydrean, tak jak chyba Sola pisała, ale i tak mnie ciągnie ta skóra. A tu jeszcze miesiąc muszę wytrzymać

o i sama zostanę, bez proszku

Marti, żeby się udało z kupnem
i teraz pelna mobilizacja-jutro zakup proszku

Cytat:
Napisane przez Dorisp Pokaż wiadomość
Co? To już?! Listopadowe mamusie sie rozpakowują???!!! Jejku ale czas leci... Już dziś zaciskam kciuki!

A my wróciliśmy ze sr, dzisiaj było o objawach przedwczesnego porodu i troszkę ćwiczeń z oddychania;-)

W piątek umówiłam się na podpisywanie umowy na sesję brzuszkową

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Marti, zaskoczyłaś mnie, kupujesz dwa bujaczki? też mam dwa piętra, pokoik Kacpra będzie na górze, na dole mam tylko salon z kuchnią i w sumie też się zastanawiałam w czym bedę go trzymać na dole, myślałam właśnie nad bujaczkiem a na górze w łózeczku. A ty jak myślisz?
ja mam 3 pietra znaczy sie hehe. krzeselko w kuchni a dostalam jeden lezaczek wiec mam dwa-tznnarazie jeden jak uda sie zakupic krzeselko to dwa.mysle nad chustawka (kolezanka miala mi oddac ale jej mala ciagle sie w niej buja a ma juz rok wiec nie wiem czy dostane w spadku)ale to wyjdzie wpraniu czy bedzie potrzebna.jesli nie uda mi sie kupic krzeselka to napewno kupie wtedy jakiegos bujaka.a lezaczek mam taki-uwazam ze do D jest bo ma tylko obreczowe pasy i jak sie dziecko wychyli to klapa-po prostu nie mozna juz sadzac starszych maluchow. ja wogole w nim pasow nie mam i musze cos pomyslec:/
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-...666261865.html

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 22:31   #3610
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Marti, może być i tak, że jutro kupię. Akurat na zakupy się wybieram

A teraz lecę oglądać perfekcyjną

do jutra, spokojnej nocki
Stary 2012-10-08, 22:36   #3611
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Cytat:
i teraz pelna mobilizacja-jutro zakup proszku

ja mam 3 pietra znaczy sie hehe. krzeselko w kuchni a dostalam jeden lezaczek wiec mam dwa-tznnarazie jeden jak uda sie zakupic krzeselko to dwa.mysle nad chustawka (kolezanka miala mi oddac ale jej mala ciagle sie w niej buja a ma juz rok wiec nie wiem czy dostane w spadku)ale to wyjdzie wpraniu czy bedzie potrzebna.jesli nie uda mi sie kupic krzeselka to napewno kupie wtedy jakiegos bujaka.a lezaczek mam taki-uwazam ze do D jest bo ma tylko obreczowe pasy i jak sie dziecko wychyli to klapa-po prostu nie mozna juz sadzac starszych maluchow. ja wogole w nim pasow nie mam i musze cos pomyslec:/
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-...666261865.html
3 piętra, nieźle;-) Ja ograniczę się do jednego, siostry chyba mi zprezentują;-)

Zdjęcia na poprawę humoru! tak bedę tłumaczyła sobie jak Kacper bedzie płakał w nocy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 199910_289379934496867_802224673_n.jpg (38,4 KB, 38 załadowań)
Stary 2012-10-08, 22:45   #3612
musso4
Zakorzenienie

jestem po wizycie
Adaś waży 1960g, ogólnie wszystko z nim ok, oprócz jednego... ma wodniaka jądra ale lekarz mówił, żeby się nie przejmować, bo powinien się wchłonąć po porodzie
szyjka się skróciła spodziewałam się, bo w pierwszej ciąży w tym samym tc mi się zaczęła skracać ale zamknięta fenoterol mam brać jeszcze 3 tygodnie, potem przez tydzień zmniejszać dawki, 3 dni po 3 tabsy, 4 dni po 2 i koniec i mogę rodzić kazał odstawiać stopniowo, bo jak z Klaudią odstawiłam od razu to urodziłam za 3 dni i stwierdził, że za 3 tygodnie to za wcześnie na rodzenie o terminie mogę zapomnieć za 3-4 tygodnie następna wizyta, pewnie już ostatnia
Stary 2012-10-08, 23:12   #3613
karolamankowa
Zadomowienie

Musso,
Wodniaczkiem się nie przejmuj- na 100% się wchlonie
Duży chłopak

Pamiętasz ze mamy prawie ten sam termin
Trzymam kciukasy za Ciebie i za Małego

Aaa ja mam wizytę w srode
Stary 2012-10-08, 23:28   #3614
meiadeleite
Raczkowanie

karolamankowa czy chciałoby Ci się podać model Twojego nawilżacza?
Muszę jutro zamówić bo nie sposób wytrzymać. Mam jakieś 4 wstępnie wybrane, ale to tak w ciemno, a Ty mówisz, że ten, który masz się sprawdza.
Będę wdzięczna!
Stary 2012-10-08, 23:41   #3615
peperonik
Zadomowienie

gabi,dorcia,biedroneczka gratuluje zaczetych nowych tygodni
tym,ktorych nie zauwazylam lub nie doczytalam rowniez
nadrobilam tylko z grubsza,wiec pewnie cos pominelam
livdragon cudownie,ze juz za tydzien bedziesz miala malenstwo na rekach
dojotka,landi wytrzymajcie jeszcze troszke
musso gratulacje udanej wizyty,a wodniaczek na pewno sie wchlonie skoro lekarz tak powiedzial
karolla jestes sliczna
dzien zapracowany i zalatany mialam
rano zlozylismy szafe - dzis spokojnie, bo bylismy sami w domku i praca gladko poszla
potem popedzilam do firmy na zebranie, wchodze,a szefowa zmieszana,ze zebranie odwolane i ups,ale nikt mi nie powiedzial
pewnie bym sie wsciekla,ale akurat zaraz poszla,a dziewczyny mialy troche luzu wiec byla kawka i ploty
szefowa mi dala torbe ubranek po corci,to przynajmniej na darmo nie pojechalam (fajnie,ze troche wieksze rzeczy takie na 1,5-2 latka,bo mnieszych juz mi chyba wystarczy,jeszcze krzeslo do karmienia mi szykuje)
potem pojechalam do kolezanek z zaproszeniem na slub i tez u nich milo czas spedzilam i mnie odwiozly samochodem do domku kolo 21
i po poniedzialku
oby byl taki dobry tydzien jak dzis
jutro w poludnie zawioze ostatni dokument do usc, a potem o 16.00 ostatnie zajecia sr z przystojnym panem rehabilitantem

myslicie,ze moge isc do cywilnego na ramiaczka? takie grube ramiaczka i z malutkim dekoltem,chodzi mi o to,ze bez bolerka, bo chyba z kasa sie nie wyrobie,a zreszta w ogole mi sie te bolerka nie podobaja i wolalabym bez

spokojnej nocki kochane dziewczynki

Edytowane przez peperonik
Czas edycji: 2012-10-08 o 23:42
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 07:45   #3616
karolamankowa
Zadomowienie

Nie wiem co sie dzieje- nie mogę załączyc zdjęcia- wyślij mi Kochana nr telefonu na priva to wyślę Ci mms-a, ok?

Meidaleite,
To do Ciebie było ale coś chyba z forum się dzieje bo mój wcześniejszy post wcięło!!!
Nie mogę znaleźć nazwy tego nailzacza i chciałam Ci wysłać zdjęcie, ale tego tez nie mogę zrobić bo forum mi sie zawiesza...
Dlatego wnysle Ci mms tylkopls o numer.

Edytowane przez karolamankowa
Czas edycji: 2012-10-09 o 07:59
karolamankowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 08:02   #3617
halwaya
Zakorzenienie

Morning dziewczynki

Ja właśnie wstałam, ale głowa mnie boli
Wczoraj wieczorem pograsowaliśmy trochę po sklepie - zakupy na cały tydzień zrobione.. no chyba, że w sobotę będą goście to trzeba będzie jeszcze raz pojechać.

Dziś ostatnie zajęcia w szkole rodzenia. Będzie o życiu z noworodkiem.. no jestem ciekawa co ciekawego się dowiemy

Idę nadrabiać wczorajszy dzień.. bo i tak dziś mnie mało będzie - dzień w miarę dobrze zaplanowany..

Oooo... dziś w DDTV będzie o tym, że sex oralny może powodować raka..

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 08:05   #3618
aerien83
Zadomowienie

Cześć dziewczynki

od kilku dni nie mam coś weny na pisanie, czuję się taka ociężała, na ostatnich wręcz nogach ale zaglądam do Was z doskoku i staram się być na bieżąco.
Za godzinę wychodzę do szkoły rodzenia, jadę autobusem mzk po prostu super, w dodatku w kurtce męża bo w żadną swoją się nie dopnę
Gratuluję wizyt i nowych tygodni, trzymam kciuki za dzisiejsze
No i miłego Wam życzę dnia
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 08:06   #3619
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jestem po wizycie
Adaś waży 1960g, ogólnie wszystko z nim ok, oprócz jednego... ma wodniaka jądra ale lekarz mówił, żeby się nie przejmować, bo powinien się wchłonąć po porodzie
szyjka się skróciła spodziewałam się, bo w pierwszej ciąży w tym samym tc mi się zaczęła skracać ale zamknięta fenoterol mam brać jeszcze 3 tygodnie, potem przez tydzień zmniejszać dawki, 3 dni po 3 tabsy, 4 dni po 2 i koniec i mogę rodzić kazał odstawiać stopniowo, bo jak z Klaudią odstawiłam od razu to urodziłam za 3 dni i stwierdził, że za 3 tygodnie to za wcześnie na rodzenie o terminie mogę zapomnieć za 3-4 tygodnie następna wizyta, pewnie już ostatnia
no to ladnie
a wodniaczek na pewno sie wchlonie, maly kolezanki urodzil sie z wodniaczkiem , teraz ma roczek i nawet sladu nie ma ze takie cos bylo

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
myslicie,ze moge isc do cywilnego na ramiaczka? takie grube ramiaczka i z malutkim dekoltem,chodzi mi o to,ze bez bolerka, bo chyba z kasa sie nie wyrobie,a zreszta w ogole mi sie te bolerka nie podobaja i wolalabym bez

spokojnej nocki kochane dziewczynki
pewnie ze mozesz bez bolerka, tez ich nie lubie, mialam w kosciele zwykly szal na ramionach bo zimno troche bylo i nie chcialam swiecic cyckami bo to jednak byla msza
ale na cywilny to ja nie widze zadnych przeciwwskazan

dzien dobry wszystkim
musze znalezc dzis buteleczke z dziobkiem do rozrabiania tantum rosa i wybrac ubranka do szpitala dla malutkiej
stwierdzilam z enie bede si ebawic w przelewani ekosmetykow do malych buteleczek, po prostu bede miec kosmtetyczke gotowa w lazience i tylko ja zapakuje do torby jak bedziemy jechac juz na porod
jakies ciastka musze jeszcze dopakowac
i torba gotowa

w czwartek przyjedzie nowe lozko dla Tomka to w koncu przepiore cala posciel dla malutkiej, i wstawimy juz lozeczko male do nas do sypialni i bedzie czekac

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 08:18   #3620
weronika23
Zakorzenienie

czesc ja juz tez postaram sie nadrabiac tylko dom ogarne bo syf i chce wszytsko dzis przygotowac bo czuje ze tuz tuz normalnie brzuch mi sie obnizyl a pempek schowal przynajmniej na razie chyba ze maly suie tak ulozy i biodra zaczynaja mnie bolec mowie tz ze na pol sie rozpadane

aaa wogole co z landii i dojotka czyzby mnie chcialy wyprzedzic masakra u mnie wedlug usg jeszcze 36 ale wedlug om juz 37 wiec mysle popbrac jeszcze ten tydz fenoterol i pozniej niech sie dzieje co chce
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 08:21   #3621
musso4
Zakorzenienie

bry
peperonik, spokojnie możesz nie zakładać bolerka, ja do ślubu kościelnego nie miałam bolerka, odkryte ramiona i plecy to twój dzień
Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Musso,
Wodniaczkiem się nie przejmuj- na 100% się wchlonie
Duży chłopak

Pamiętasz ze mamy prawie ten sam termin
Trzymam kciukasy za Ciebie i za Małego

Aaa ja mam wizytę w srode
trzymam za wizytę
Stary 2012-10-09, 08:25   #3622
halwaya
Zakorzenienie

A.. miałam się zapytać - może ktoś mi coś doradzi..
Córeczka znajomych ma za chwilę 2 urodziny i zostaliśmy zaproszeni do nich na obiad i torcika.. wypadałoby coś kupić - ale nie mam pojęcia co - zabawek mała ma na prawdę dużo różnych.. i misie i lalki i edukacyjne i grające i konia na biegunach i rowerki, więc nie wiem czy jest sens zabawki kupować.. a jak nie zabawki to co? Myślałam, że może ciuszki.. ale no nie wiem czy w gust trafię (mamy lub dziecka). Macie jakiś pomysł na bezpieczny i pewny prezent?
Ładnie prosi

Stary 2012-10-09, 08:27   #3623
kia_mia
Zadomowienie

Heeeeej
Ja w końcu witam się w lepszym humorze przespałam całą noc !! nie chrapałam !! i katar mi przeszedł i ból gardła... Ja nie wiem co się stało...pierwszy raz w życiu chyba tak szybko niestety mam mały kaszel,ale nie szkodzi, ogolnie jest suuperrrr.... już dawno tak nie spałam

Musso - za wizytę, z synkiem na pewno wszystko będzie dobrze

Dziewczyny tak pisałyście wczoraj, że wy lub wasze córki robiły "piękne" fryzury lalkom.... cieszcie się, że tylko lalkom ja czasami lubiłam sama sobie zrobić np grzywkę....... pamiętam kiedyś był taki okres w podstawówce, że chyba co druga dziewczyna miała coś nie tak z włosami ... szalone eksperymenty

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 08:30   #3624
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Córeczka znajomych ma za chwilę 2 urodziny i zostaliśmy zaproszeni do nich na obiad i torcika.. wypadałoby coś kupić - ale nie mam pojęcia co - zabawek mała ma na prawdę dużo różnych.. i misie i lalki i edukacyjne i grające i konia na biegunach i rowerki, więc nie wiem czy jest sens zabawki kupować.. a jak nie zabawki to co? Myślałam, że może ciuszki.. ale no nie wiem czy w gust trafię (mamy lub dziecka). Macie jakiś pomysł na bezpieczny i pewny prezent?
Ładnie prosi
moze jakies ksiazeczki?
Tomek ma 1,5 roku i je uwielbia ogladac, przekladac, albo jak sie mu czyta

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 08:32   #3625
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Ładnie prosi

Może jakąś książkę?

Stary 2012-10-09, 08:34   #3626
aerien83
Zadomowienie

halwaya może mały serwis obiadowy, wiesz, talerzyk bajkowy, miseczka, sztućce? książeczki to też zawsze świetny pomysł

kia_mia
jak miło widzieć kogoś tak radosnego od rana
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 08:34   #3627
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
czesc ja juz tez postaram sie nadrabiac tylko dom ogarne bo syf i chce wszytsko dzis przygotowac bo czuje ze tuz tuz normalnie brzuch mi sie obnizyl a pempek schowal przynajmniej na razie chyba ze maly suie tak ulozy i biodra zaczynaja mnie bolec mowie tz ze na pol sie rozpadane

aaa wogole co z landii i dojotka czyzby mnie chcialy wyprzedzic masakra u mnie wedlug usg jeszcze 36 ale wedlug om juz 37 wiec mysle popbrac jeszcze ten tydz fenoterol i pozniej niech sie dzieje co chce

Heeej w końcu wróciłaś

Aaaaa.... ale emocje już za niedługo się zacznie

Stary 2012-10-09, 08:38   #3628
halwaya
Zakorzenienie

No to widzę, że sugestia na książeczki
Tylko jest tu mały problem, bo książeczki po angielsku są tu dostępne - nie wiem czy to ma znaczenie dla takiego dziecka, czy rodzice będą mu polską wersję prezentować.. hehehe.. no dziecko praktycznie w domu cały czas po polsku, tv po polsku.

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
halwaya może mały serwis obiadowy, wiesz, talerzyk bajkowy, miseczka, sztućce? książeczki to też zawsze świetny pomysł
Twój avatar mi przypomniał - mała uwielbia myszkę Miki hehe
no ale ma całą gamę zabawek z myszką i balony też..
a co do tej zastawy - to widziałam już w sklepie coś w tym stylu

Stary 2012-10-09, 08:51   #3629
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Witam sie z rana kochane

Ja dzisiaj już w troszkę lepszym humorze. Mąż pojechał w teren a ja siedze sobie w szlafroku.

Gratuluję wszystkich noworozpoczętych tygodni i trzymam kciuki za dzisijesze wizyty jeśli takowe są

Dzisiaj zamawiamy 4 kółka dla Młodego

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

No wózek zamówiony i w ciągu 2 dni będzie

Wogóle to musiałam pożegnać sie z obrączką, bo place i stopy tak zaczęły mi puchnąć

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 08:56   #3630
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość

No wózek zamówiony i w ciągu 2 dni będzie

Wogóle to musiałam pożegnać sie z obrączką, bo place i stopy tak zaczęły mi puchnąć
daj zdjęcie wózka jak przyjdzie
ja mam jeden pierścionek, który kupiłam właśnie jak byłam mega spuchnięta to jedyny który mogę teraz spokojnie nosić - potem pewnie będzie za duży, więc cieszę się nim póki mogę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości