Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-09, 08:58   #3631
aerien83
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII

Powoli się zbieram i ubieram i na SR wpadnę później i zdam relację
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 09:02   #3632
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Dobra kochane, ja już ubrana zmykam gotować obiad sprzątac i wstawić pranie, dzisiaj to jakoś tyle energii mam

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 09:03   #3633
advena85
Zadomowienie

Kto za mnie posprząta?
advena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 09:04   #3634
weronika23
Zakorzenienie

kochana moja w srode konczy 2 latka iwec hmmmm jestem w temacie zestaw obiadowy moja uwielbia nic tylko od ssamego rana mama zrobie ci kawe mama mieszam mleko mama ide do sklepu po chlebus wiec ja stawam na taki zestawik moja akurta ma dostac kuchnie i toaletke bo kocha sie tez malowac

co do wesele to w skrocie 1 dzien jak dla mnie masakra sama z dzieckiem slub o 14 tz pojechal po mlodego przed 12 a ja zostalam z dzieckiem wyrobilam sie z ubraniem rownoczesnie z przyjazdem gosci bylam mokra zla wsciekla sama nie wiem cooo ejszcze z bolacym brzuchem do kosciola autem pojechala ze mna siostra tz szwagier i synek tyle ze bylam kierowca ale bylo oki do przyiegi gdzie niunia wypatrztla ze gra jej wujek i mi zwiala obiad z dzieckiem koszmar normalnie
pozniej odgrywki tance i tz dotarl do nas dopiero na 19 wogole to nie przypuszczalam ze moge byc zazdrosna o meza az taaak noooo masakeraaaa myslam ze sie tam rozwyje nic tylko druzba chodz pij tancz ale on jak juz do nas dotar to naprwde sie staral byc ze mna chociaz teksty panniec z rodziny panna mlodego szkoda ze ma zone hmmmmmm zostawie bez komentarza

2 dzien juz spoko bo z nami od poacztku i moje dziecko uwaga 2 letnie szalalo do godz 2 czyli do konca poprawin

co do zdjec to nie mam ani jednego z tz wiec sie mu nawypomninalam a wogole to na swoim aparacie mam 2 z poprawin reszte to corcia ii inne osoby moze u szwagierki sie zalapalam poprsze ja o zgranie i zobacze

ogolnie jestem szczesliwa ze juz pooooo i tz juz niegdy nie bedzie druzba oj nieee chyba ze bede mogla pic

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

kochanana mowisz o myszce moze posciel tez moja niunia ma dostac z myszka bo ja kocha
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 09:04   #3635
Kamalika
Raczkowanie

Witam się i ja - wczoraj miałam wizytę w szpitalu i termin cc mam wyznaczony na 30 października - zatem równo za 3 tygodnie będę już tuliła maleńką

"Niech no ja dorwę tę mendę co mi ubrania w szafie po nocach zwęża ... "
Kamalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 09:04   #3636
niteczka83
Zadomowienie

Dzień dobry
Nie nadrobię - przepraszam. Wczoraj z doskoku doczytywałam.

Widziałam że pisałyście o proszku - zakupiłam wczoraj i pierzemy rzeczy.
Livdragon - jejku, super że już w przyszłym tygodniu ten dzień

Gratuluję zaczętych tygodni i wczorajszych wizyt
Musso - wodniaczek się wchłonie

Peperonik - śmiało możesz iść do cywilnego na ramiączka (bez okrycia) Ja brałam ślub kościelny w zeszłym roku 15 października i było tak zimno że akurat musiałam coś mieć (a na narzucenie na siebie miałam tylko morski płaszczyk ) - ale nie dziwię się że nie lubisz tych bolerek. Ja wybierałam, przebierałam - w końcu wypożyczyłam z takiego "salonu" gdzie kobitka oprócz szycia sukien ślubnym wypożyczała bolerka. Ale znalezienie czegoś to było trudne. Zresztą myślę że pomieszczenie w którym będziesz brała cywilny będzie znacznie cieplejsze niż kościół

Halwaya - też chciałam zaproponować jakąś książeczkę ale faktycznie jak oni mówią po polsku i polskie tv... hmmmm.... Myślałam jeszcze o jakiejś płycie z muzyka dla dzieci (ale to pewno ten sam problem). Nie wiem co prawda jaki to ma być prezent - czy taki zwykły na wizytę czy coś lepszego. Ja kiedyś dziewczynkom od znajomych kupiłam po kilka bronzoletek (takich dla dzieci), opaski na włosy (też takie dla dzieci) + jakieś słodkości - i chodziły damy przeszczęśliwe - że są takie już jak mama

Dobra dziewczyny - mykam bo tu kolejny dzionek przed nami a trzeba go wykorzystać porządnie. Dziś dokupujemy dosłownie kilka brakujących rzeczy, pranie się robi.

I dziś zaczynam nabijać 38 tydzień czyli pełniutkie 37 tygodni zaliczone, odhaczone- i dziś zaczynam dni i noce grozy - zgodnie z zaleceniem lekarza mówimy no-spie papa i nie powstrzymujemy skurczy

Miłego dnia
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 09:07   #3637
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Dzień dobry

Witam się z kawką i kanapkami z dżemikiem.
Nawet nie próbuję nadrabiać bo nie dam rady.
Miałam zajrzeć do Was już wczoraj ale musiałam "latać" po lekarzach bo w efekcie okazało sie jeszcze na domiar złego,że mam ostre zapalenie ucha środkowego .Boli jak cholera

Narazie leżę w łóżku bo takie mam zalecenia.W piątek wizyta - a ja muszę conajmniej do 1 listopada wytrzymać .

Trzymam kciuki za wizyty i gratuluję kolejnych tygodni

My w niedzielę zaczęliśmy 34 tc.
Stary 2012-10-09, 09:08   #3638
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
Witam się i ja - wczoraj miałam wizytę w szpitalu i termin cc mam wyznaczony na 30 października - zatem równo za 3 tygodnie będę już tuliła maleńką
Kamalika - super - to już coraz bliżej i będzie jeszcze w październiku

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Dzisiaj zamawiamy 4 kółka dla Młodego
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------
No wózek zamówiony i w ciągu 2 dni będzie

Wogóle to musiałam pożegnać sie z obrączką, bo place i stopy tak zaczęły mi puchnąć
Super że zamówiliście wózek Ja dziś pierwszy raz siedzę bez obrączki. Wczoraj myślałam że jej nie zdejmę - nic nie chciała się ruszyć i jakoś mi tak smutno na palcu Poza tym stópki też mi puchną od 2 dni - śmieję się ze mam stópki "grubcia"
Stary 2012-10-09, 09:08   #3639
ImmortalWoman
Zakorzenienie

hey kochane

Cytat:
Napisane przez livdragon Pokaż wiadomość
No babeczki ja juz po wizycie - ważymy 3400 g i szykujemy się na cc w przyszłym tyg - wszystko ładnie pozamykane, wód dużo i dlatego buszuje mi po brzuchu
gratuluję to już tak szybko

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość

.
Marti- ja mam taki lekki zarys kreseczki, ale trzeba się bardzo przygladac aby ją zauważyc..
a ja już dawno mam krechę z góry do dołu... bleee nie lubie jej

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
Dzisiaj zaczynam 35 tydzień
gratuluję

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość

A ja jakos dziwnie przemeczona ostatnio chodze, sama juz nie wiem czemu.
ja też

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
mam pytanie do dziewczyn mających doświadczenie z pieluchami ile pieluch dziennie zużywałyście na początku? pytam, bo mam okazję kupić 200szt Pampersów 1 (2-5kg) za 100zł , w domu mam już 86szt. Tylko proszę się nie śmiać z mojego pytania ale ja naprawdę nie wiem ile tego towaru potrzeba i zastanawiam się czy to nie za dużo? a może jeszcze za mało?
ja kupuję jedną paczuszkę bo przy Oskarze też zużyłam niecałą jedną a później już dwójki- jak będzie trzeba to się dokupi

Cytat:
Napisane przez Nicole03 Pokaż wiadomość
To i ja się pochwalę dzisiejszą wizytą . Synek waży już 2,8 kg według OM wychodzi 36 tydzień wg USG 37 , do końca tygodnia mam brać nospę a potem jak to powiedziała gin. czekać na regularne skurcze- szyjka miękka i podatna ale nie rozwarta Jednym słowem czas zacząć się pakować bo już tuż tuż . U mnie w szpitalu niestety ciężko o znieczulenie , jedno dobre że odnowione są sale do rodzinnego porodu i nie ma problemu żeby z nich korzystać .
super... i kolejna się rozpakuje :rycze smarkam:

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jestem po wizycie
Adaś waży 1960g, ogólnie wszystko z nim ok, oprócz jednego... ma wodniaka jądra ale lekarz mówił, żeby się nie przejmować, bo powinien się wchłonąć po porodzie
szyjka się skróciła spodziewałam się, bo w pierwszej ciąży w tym samym tc mi się zaczęła skracać ale zamknięta fenoterol mam brać jeszcze 3 tygodnie, potem przez tydzień zmniejszać dawki, 3 dni po 3 tabsy, 4 dni po 2 i koniec i mogę rodzić kazał odstawiać stopniowo, bo jak z Klaudią odstawiłam od razu to urodziłam za 3 dni i stwierdził, że za 3 tygodnie to za wcześnie na rodzenie o terminie mogę zapomnieć za 3-4 tygodnie następna wizyta, pewnie już ostatnia
gratuluję a wodniaczek sie wchłonie zobaczysz

A ja dzisiaj o dziwo wstałam o 7 i nie czuję się jak zombieee więc mogę ogarnąć mieszkanko ale mi się dziś zachciało bułeczek z żółtym serem
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 09:09   #3640
advena85
Zadomowienie

Kamalika, niteczka83
Ooo matko, czyli zaczynamy oczekiwanie na relacje

Edytowane przez advena85
Czas edycji: 2012-10-09 o 09:10
advena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 09:10   #3641
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
34 tc
Stary 2012-10-09, 09:11   #3642
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

I dziś zaczynam nabijać 38 tydzień czyli pełniutkie 37 tygodni zaliczone, odhaczone- i dziś zaczynam dni i noce grozy - zgodnie z zaleceniem lekarza mówimy no-spie papa i nie powstrzymujemy skurczy

Miłego dnia
Gratuluję!
Stary 2012-10-09, 09:12   #3643
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
kochana moja w srode konczy 2 latka iwec hmmmm jestem w temacie zestaw obiadowy moja uwielbia nic tylko od ssamego rana mama zrobie ci kawe mama mieszam mleko mama ide do sklepu po chlebus wiec ja stawam na taki zestawik moja akurta ma dostac kuchnie i toaletke bo kocha sie tez malowac

kochanana mowisz o myszce moze posciel tez moja niunia ma dostac z myszka bo ja kocha
pościel odpada - oni z małą śpią we własnym łóżku, czego nie komentuję.. obczaję czy mała ma taki serwis i może faktycznie kupiy coś w tym stylu.

Cytat:
Halwaya - też chciałam zaproponować jakąś książeczkę ale faktycznie jak oni mówią po polsku i polskie tv... hmmmm.... Myślałam jeszcze o jakiejś płycie z muzyka dla dzieci (ale to pewno ten sam problem). Nie wiem co prawda jaki to ma być prezent - czy taki zwykły na wizytę czy coś lepszego. Ja kiedyś dziewczynkom od znajomych kupiłam po kilka bronzoletek (takich dla dzieci), opaski na włosy (też takie dla dzieci) + jakieś słodkości - i chodziły damy przeszczęśliwe - że są takie już jak mama

Miłego dnia
czyli jutro ja wchodzę w 38 tydz
a co do tych gadżetów - opasek, bransoletek to muszę obczaić - bo w sumie dobry pomysł - ale wiesz.. z gustem dziecka może być różnie - dziś ta znajoma do mnie wpada na kawkę to obczaję grunt

Cytat:
no pięknie

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 09:14   #3644
weronika23
Zakorzenienie

loooo matkoooo co ty mowisz z 2 letnim dzieckiem ja ostatnio spalam z mala 1 noc koszmar
Stary 2012-10-09, 09:18   #3645
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Dzień dobry
Nie nadrobię - przepraszam. Wczoraj z doskoku doczytywałam.

Widziałam że pisałyście o proszku - zakupiłam wczoraj i pierzemy rzeczy.
Livdragon - jejku, super że już w przyszłym tygodniu ten dzień

Gratuluję zaczętych tygodni i wczorajszych wizyt
Musso - wodniaczek się wchłonie

Peperonik - śmiało możesz iść do cywilnego na ramiączka (bez okrycia) Ja brałam ślub kościelny w zeszłym roku 15 października i było tak zimno że akurat musiałam coś mieć (a na narzucenie na siebie miałam tylko morski płaszczyk ) - ale nie dziwię się że nie lubisz tych bolerek. Ja wybierałam, przebierałam - w końcu wypożyczyłam z takiego "salonu" gdzie kobitka oprócz szycia sukien ślubnym wypożyczała bolerka. Ale znalezienie czegoś to było trudne. Zresztą myślę że pomieszczenie w którym będziesz brała cywilny będzie znacznie cieplejsze niż kościół

Dobra dziewczyny - mykam bo tu kolejny dzionek przed nami a trzeba go wykorzystać porządnie. Dziś dokupujemy dosłownie kilka brakujących rzeczy, pranie się robi.

Miłego dnia
Dziewczyny o czym wy do mnie piszecie :przecież niedawno robiłam test a to już... o nie... ja dziękuję nie skorzystam... powodzenia Wam zyczę, ale ja rodzę w grudniu
Stary 2012-10-09, 09:22   #3646
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
loooo matkoooo co ty mowisz z 2 letnim dzieckiem ja ostatnio spalam z mala 1 noc koszmar
no właśnie.. inna znajoma śpi ze swoim 3,5 rocznym synkiem w łóżku (ida spać po połnocy).. ja już tego nie komentuję, ale u mnie na bank tak nie będzie

Stary 2012-10-09, 09:41   #3647
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

Miłego dnia
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Stary 2012-10-09, 09:48   #3648
Ma_majka
Zakorzenienie

Hejo Dziewuszki

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
A.. miałam się zapytać - może ktoś mi coś doradzi..
Córeczka znajomych ma za chwilę 2 urodziny i zostaliśmy zaproszeni do nich na obiad i torcika.. wypadałoby coś kupić - ale nie mam pojęcia co - zabawek mała ma na prawdę dużo różnych.. i misie i lalki i edukacyjne i grające i konia na biegunach i rowerki, więc nie wiem czy jest sens zabawki kupować.. a jak nie zabawki to co? Myślałam, że może ciuszki.. ale no nie wiem czy w gust trafię (mamy lub dziecka). Macie jakiś pomysł na bezpieczny i pewny prezent?
Ładnie prosi
Może zestaw przyborów papierniczych, tzn. bloki, farbki, kredki, pisaki, kolorowanki, plastelina itp. To się zawsze przyda

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:

Miłego dnia

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

wiadomość od Dojotki:

Po 8 napisała że ma straszne skurcze i Ją boli. Skurcze regularne ale krótkie. Później dali Jej leki i teraz napisała że już przeszło. Jej mąż ma urodziny i Dojotka się zastanawia czy Mały nie chce tatusiowi prezentu zrobić
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 09:51   #3649
Kamalika
Raczkowanie

Sama jestem w szoku że tak to wszystko szybko zleciało - mam nadzieję że maleńka się nie pospieszy przed terminem cc

Niteczko to u Ciebie też gorący okres oczekiwań się zaczyna

Idem wstawić pranie i ponadrabiam wczorajszy dzień bo widzę że sporo mnie ominęło - gdzieś mi się rzuciło w oczy że rozmawiałyście o nawilżaczu powietrza - też szukam jakiegoś sprawdzonego modelu, no i przeglądam karuzelki

"Niech no ja dorwę tę mendę co mi ubrania w szafie po nocach zwęża ... "
Kamalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 09:53   #3650
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
Dziewczyny o czym wy do mnie piszecie :przecież niedawno robiłam test a to już... o nie... ja dziękuję nie skorzystam... powodzenia Wam zyczę, ale ja rodzę w grudniu
No właśnie!!! Szok Przecież dopiero początek października a połowa już się do rodzenia wybiera
Ja też na grudzień czekam
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 09:54   #3651
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

wiadomość od Dojotki:

Po 8 napisała że ma straszne skurcze i Ją boli. Skurcze regularne ale krótkie. Później dali Jej leki i teraz napisała że już przeszło. Jej mąż ma urodziny i Dojotka się zastanawia czy Mały nie chce tatusiowi prezentu zrobić
o matko cos mi się wydaje że to już za niedługo
Stary 2012-10-09, 09:58   #3652
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Może zestaw przyborów papierniczych, tzn. bloki, farbki, kredki, pisaki, kolorowanki, plastelina itp. To się zawsze przyda

wiadomość od Dojotki:

Ooo.. no nieźle.. może faktycznie mały chce tatusiowi prezent zrobić - mój brat w przeddzień urodzin taty się urodził.. 2 tyg po terminie czekał

a co do przyborów do rysowania to mała faktycznie uwielbia - ale ma i kredki i pisaki i farbki - no i znajoma ubolewa, bo jasna wykładzina w domu już przyozdobiona

Stary 2012-10-09, 10:03   #3653
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

Miłego dnia
pełną gebą jestes donoszona czyli co rodzimy

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Witam się z kawką i kanapkami z dżemikiem.
Nawet nie próbuję nadrabiać bo nie dam rady.
Miałam zajrzeć do Was już wczoraj ale musiałam "latać" po lekarzach bo w efekcie okazało sie jeszcze na domiar złego,że mam ostre zapalenie ucha środkowego .Boli jak cholera

Narazie leżę w łóżku bo takie mam zalecenia.W piątek wizyta - a ja muszę conajmniej do 1 listopada wytrzymać .

Trzymam kciuki za wizyty i gratuluję kolejnych tygodni

wspolczuje tego bolu i grtaki 34 tc jeszcze troszke i mozesz rodzic

Cytat:
a co do tych gadżetów - opasek, bransoletek to muszę obczaić - bo w sumie dobry pomysł - ale wiesz.. z gustem dziecka może być różnie - dziś ta znajoma do mnie wpada na kawkę to obczaję grunt
no pięknie
czyli co 37 tc skonczony czyli tez donoszona super

Cytat:

wiadomość od Dojotki:

no maly faktycznie cos sie pcha na ten swiat
niech on jeszcze tam siedzi
tutaj zimno a tam ma przynjamniej cieplutko

pranie powieszone, zaraz zrobie sobie inke i kanapeczki z dzemikiem

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

pisalyscie o nawilzaczu i teraz w sumie
dostalismy od tesciowej bo nie uzywala, taki jakis zwyklak
wszytsko fajnie, w zeslzym roku uzywalismy
ale latwo otworzyc i latwo sie poparzyc, wiec i tak nie mozemy teraz uzywac u Tomka bo nie ma jak postawic zeby nie sciagnal na siebie
nawet jak postawimy wysoko to kontakt jest nizej i za kabel moze pociagnac

takze zwracajcie uwage na to zeby byl bezpieczny dla dzieci
cos czuje ze i tak kupimy jakis nowy wlasnie

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:03   #3654
weronika23
Zakorzenienie

looo masakra ale dojotka tempa nabrala boszzzz moj tz ma 25 pazdz urodziny tesciowa 13 a gabi 10, a siostra 27 ciekawe czy trafimy na ktores mam nadzieje ze nie jutrooooo

a swoja droga ciekawe czy mozna brac fentorol i rodzic mam nadzieje ze jest skuteczny i ze tydz wytrzymamy
Stary 2012-10-09, 10:04   #3655
agrafka85
Rozeznanie

dzień doberek

niteczka to już 38tc?? halwaya Ty też? jak ten czas zapiernicza ale to super dziewczyny już niedługo zobaczycie swoje maleństwa tylko pozazdrościć

to w takim razie u mnie za tydzień w piątek będziemy świętować skończone 37tc i się zacznie wielkie rozpakowywanie

Kamalika i żeby wszystko było dobrze

Dojotka żeby mały jeszcze trochę wytrzymał

u nas dziś piękna pogoda, słonko świeci i nawet jest względnie ciepło

a ja właśnie siedzę z lapkiem na kolanach, zajadam się 3bitem i słucham w kółko Dorotea Mele - Lovely on my hand - to piosenka z nowej reklamy Calzedonia - jest przecudowna, polecam http://www.youtube.com/watch?v=6Snk0i-NYZQ
Stary 2012-10-09, 10:10   #3656
jo_manh
Rozeznanie

Cześć dziewczyny, ja w końcu trochę odpoczywam w domu...nie muszę już do pracy chodzić
wczoraj tak sobie myślałam, że w sumie już niektóre z nas mogą rodzić chyba...a dzisiaj wchodzę i czytam, ze tu już cc zaplanowane, tu już 38 tydzień....niesmaowite
ja mam jeszcze 5 tygodni do 38 tygodnia.....ale fajniejak już zaczną sie proody - będziemy czytały relacje i oglądały zdjęcia nie mogę się doczekać

dziś zaczynamy 33 tydzień
i będziemy z Wami częściej....w końcu

Cytat:

Miłego dnia

Cytat:
Kamalika - super - to już coraz bliżej i będzie jeszcze w październiku

Super że zamówiliście wózek Ja dziś pierwszy raz siedzę bez obrączki. Wczoraj myślałam że jej nie zdejmę - nic nie chciała się ruszyć i jakoś mi tak smutno na palcu Poza tym stópki też mi puchną od 2 dni - śmieję się ze mam stópki "grubcia"
po pierwsze gratulacje
po drugie - my też dziś będziemy zamawiali wózek

Cytat:

Aniołek* 13.01.2012
Aniołek* 13.01.2015
Aniołek* 30.03.2015
jo_manh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:10   #3657
Neipys
Zadomowienie

Hej!
Witam się i ja - w ostatnim dniu 29tygodnia
Ale ten czas leci - już się porody będą zaczynać - kiedy podczytuję czasem wrześniówki - łezka sie w oku kręci...ehhh
Dostałam paczkę od Stanisława, pieluchy, podkłady itd...dużo rzeczy do szpitala - czy wystarczy mi 4 pary majtek siateczkowych i 15 podkładow ala podpaski z hartmana?
Proszek tez dotarl, czekamy więc na ubranka i w listopadzie pranie.

Uciekam do okulisty, a potem pedem na pogrzeb dziadka TZta - każdy mi mówi, ze nie powinnam na ten pogrzeb isc, ale jakoś sobie nie wyobrazam, żeby mnie tam nie bylo, chociaż w kosciele.

Trzymajcie sie
aniołek 14.02.2015
Neipys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:12   #3658
ImmortalWoman
Zakorzenienie

nudzi mi się
Stary 2012-10-09, 10:18   #3659
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość

dziś zaczynamy 33 tydzień
i będziemy z Wami częściej....w końcu

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:19   #3660
ImmortalWoman
Zakorzenienie

idę się polenić przed ty zajrzę później
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości