Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-09, 10:20   #3661
martaj9
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII

Witam się z wami moje piękne grubaski!

Tak dawno mnie tu nie było. Tyle części już za nami (wami?) Załuje że nie mogłam wam towarzyszyc ale miałam bardzo duzo obowiązków- budowa domu (mam juz dosyc)

Jak przeleciałam pobieznie po forum to aż mi się wzruszyłam.... Jeszcze niedawno pisałasmy o nastych tygodniach a teraz już na porodówki sie szykujemy.

Gratuluje mamusiom które juz urodziły i tulę muminka

U nas w porzadku. Malutki rośnie i dokazuje. Dziś mam wizytę i sie dowiem czy w końcu sie przekrecił.

Mam pytanko do tych dziewuszek, które juz miały wymazy z pochwy i odbytu Jakie jest to badanie? Ile kosztuje?

Nawet nie wiecie jak sie cieszę, że do was zajrzałam

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:22   #3662
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jestem po wizycie
Adaś waży 1960g, ogólnie wszystko z nim ok, oprócz jednego... ma wodniaka jądra ale lekarz mówił, żeby się nie przejmować, bo powinien się wchłonąć po porodzie

na pewno się wchłonie
Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość

myslicie,ze moge isc do cywilnego na ramiaczka? takie grube ramiaczka i z malutkim dekoltem,chodzi mi o to,ze bez bolerka, bo chyba z kasa sie nie wyrobie,a zreszta w ogole mi sie te bolerka nie podobaja i wolalabym bez
myśle, że tak. To nie Kościól. Byle byś nie zmarła.
A może szal/mgiełka ewentualnie ?
Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Oooo... dziś w DDTV będzie o tym, że sex oralny może powodować raka..
raka czego? gardła ust? a że niby czemu ?
Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość

Dzisiaj zamawiamy 4 kółka dla Młodego

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość

co do wesele to w skrocie 1 dzien jak dla mnie masakra sama z dzieckiem slub o 14 tz pojechal po mlodego przed 12 a ja zostalam z dzieckiem wyrobilam sie z ubraniem rownoczesnie z przyjazdem gosci bylam mokra zla wsciekla sama nie wiem cooo ejszcze z bolacym brzuchem do kosciola autem pojechala ze mna siostra tz szwagier i synek tyle ze bylam kierowca ale bylo oki do przyiegi gdzie niunia wypatrztla ze gra jej wujek i mi zwiala obiad z dzieckiem koszmar normalnie
pozniej odgrywki tance i tz dotarl do nas dopiero na 19 wogole to nie przypuszczalam ze moge byc zazdrosna o meza az taaak noooo masakeraaaa myslam ze sie tam rozwyje nic tylko druzba chodz pij tancz ale on jak juz do nas dotar to naprwde sie staral byc ze mna chociaz teksty panniec z rodziny panna mlodego szkoda ze ma zone hmmmmmm zostawie bez komentarza

oj to miałaś przeżycia.... też bym się źle czuła jakby mi tz ciągle wołali. Ja tam nie wiem - mieliśmy drużbę a wcale nie był taki rozchwytywany. Zachowywał się jak normalny gosć z tą różnicą, że polewał, chodził po wódkę itp.
a te komentarze.....
Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
Witam się i ja - wczoraj miałam wizytę w szpitalu i termin cc mam wyznaczony na 30 października - zatem równo za 3 tygodnie będę już tuliła maleńką
to możesz odliczać pewne dni
Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość

I dziś zaczynam nabijać 38 tydzień czyli pełniutkie 37 tygodni zaliczone, odhaczone- i dziś zaczynam dni i noce grozy - zgodnie z zaleceniem lekarza mówimy no-spie papa i nie powstrzymujemy skurczy

Miłego dnia
łaaaaaaaaaa
Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość

My w niedzielę zaczęliśmy 34 tc.

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość

wiadomość od Dojotki:

Po 8 napisała że ma straszne skurcze i Ją boli. Skurcze regularne ale krótkie. Później dali Jej leki i teraz napisała że już przeszło. Jej mąż ma urodziny i Dojotka się zastanawia czy Mały nie chce tatusiowi prezentu zrobić
Może tak już ma być i tyle ale i tak są.

Heloł, witam się pod kocykiem bo jakoś zimno.

Wiecie co mam pytanie
....
bo jeden z listopadowych zjazdów przypada mi na 38+2, 38+3 ... ryzykowałybyście jazdę na uczelnie czy nie? To jakaś godzinka drogi ... bo ja własnie nie wiem czy jechać wtedy czy już sie jednak wstrzymać.. potem kolejny zjazd mam 8,9 grudnia czyli 2 dni po terminie porodu więc wtedy na bank nie pojadę. Choćbym nawet urodziła tydzień wcześniej to i tak chyba nie dam rady

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Mam pytanko do tych dziewuszek, które juz miały wymazy z pochwy i odbytu Jakie jest to badanie? Ile kosztuje?
ale jak to z odbytu?

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:25   #3663
kia_mia
Zadomowienie

Mi też się nudzi.... chyba zaraz bede musiała wyjść z sierściuchem na spacer....

Kurde dziewczyny... widziałyście te rzeczy: http://www.studiocaramella.pl/ aaaaa

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:25   #3664
jo_manh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość
Hej!
Witam się i ja - w ostatnim dniu 29tygodnia
Ale ten czas leci - już się porody będą zaczynać - kiedy podczytuję czasem wrześniówki - łezka sie w oku kręci...ehhh
Dostałam paczkę od Stanisława, pieluchy, podkłady itd...dużo rzeczy do szpitala - czy wystarczy mi 4 pary majtek siateczkowych i 15 podkładow ala podpaski z hartmana?
Proszek tez dotarl, czekamy więc na ubranka i w listopadzie pranie.

Uciekam do okulisty, a potem pedem na pogrzeb dziadka TZta - każdy mi mówi, ze nie powinnam na ten pogrzeb isc, ale jakoś sobie nie wyobrazam, żeby mnie tam nie bylo, chociaż w kosciele.

Trzymajcie sie
a co to za podkłady poporodowe....bo ja właśnie zamierzałam Hartmanna kupić, ale może te są tańsze....ja mam 5 par majtek siateczkowych położna z sr powiedziała, ze te siateckowe można sobie spokojnie raz albo dwa przeprać w wodzie z mydłem i jeszcze raz założyć jak wyschną....także nie ma co przesadzać z ilością chyba.

Dobra....zrobię sobie dzień SPA ... od początku ciąży sobie to obeicuję i dopiero teraz kiedy mam wolne mogę sobie pozwolić na to....idę zaraz wziąć kąpiel w bąblekach, poczytam gazetę, zrobię sobie peeling..mhhhh...a potem wrócę do Was

Aniołek* 13.01.2012
Aniołek* 13.01.2015
Aniołek* 30.03.2015
jo_manh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:26   #3665
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
looo masakra ale dojotka tempa nabrala boszzzz moj tz ma 25 pazdz urodziny tesciowa 13 a gabi 10, a siostra 27 ciekawe czy trafimy na ktores mam nadzieje ze nie jutrooooo

a swoja droga ciekawe czy mozna brac fentorol i rodzic mam nadzieje ze jest skuteczny i ze tydz wytrzymamy
wytrzymasz

oo to jutro gabi ma urodzinki suuper

co do wesele aot tez bym sie zdenerwowala, już widze swoje wkur...ienie nie dosc ze do wieczora sama bylas to jeszcze takie tekstyt.ale co tam i tak tz jest z toba a do ciebie zadna z tych panien sie nnie umywa ja tez zazdrosna wiec już widze jakbym pozniej tzowi wypominala on już mnie zna

gratuluje tygodni.ja umylam glowe bo juz 5 dni nie mylam iw styd dzis przyjezdzaja na kolacje wspólnicy męża wiec musze posprzątac a jeszcze w planach mialam pranie i musze obiad zrobic wiec zaraz sie zbieram i musze robic

halwaya mozna dostac raka?kurde moglam to przeczytac pol godziny temu a tak juz po ptakach (doslownie)
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:28   #3666
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Hej Mamuśki
Nie ma szans abym nadrobiła, nadal chorutka jestem i nie do życia.
Wstawiam wam zdjęcie z 30 t.c i 3 d. i 12 kg na +
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 30 t.c. (2).jpg (38,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30t.c.jpg (44,6 KB, 52 załadowań)
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:29   #3667
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:

Tak dawno mnie tu nie było. Tyle części już za nami (wami?) Załuje że nie mogłam wam towarzyszyc ale miałam bardzo duzo obowiązków- budowa domu (mam juz dosyc)

Jak przeleciałam pobieznie po forum to aż mi się wzruszyłam.... Jeszcze niedawno pisałasmy o nastych tygodniach a teraz już na porodówki sie szykujemy.

U nas w porzadku. Malutki rośnie i dokazuje. Dziś mam wizytę i sie dowiem czy w końcu sie przekrecił.

suuuper ze zawitalas!
))

co do badania nei wiem bo to powinien gin robic ktory ci prowadzi ja mam z nfz wiec nic nie kosztuje a tak to chyba w ramach wizyty lub dodatkowo 50 zł (tyle mnie dodatkowo prywatnie cytologia kosztowala)?ale nie wiem

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Hej Mamuśki
klask i: piekny brzuszek

kuruj sie
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:36   #3668
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość

dziś zaczynamy 33 tydzień
i będziemy z Wami częściej....w końcu

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:

Hej Miło że się odezwałaś
Jak budowa?
za wizytę
Zaglądaj częściej

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

Wiecie co mam pytanie
....
bo jeden z listopadowych zjazdów przypada mi na 38+2, 38+3 ... ryzykowałybyście jazdę na uczelnie czy nie? To jakaś godzinka drogi ... bo ja własnie nie wiem czy jechać wtedy czy już sie jednak wstrzymać.. potem kolejny zjazd mam 8,9 grudnia czyli 2 dni po terminie porodu więc wtedy na bank nie pojadę. Choćbym nawet urodziła tydzień wcześniej to i tak chyba nie dam rady

Zobaczysz jak się będziesz czuła. Jak będzie ok to śmiało możesz jechać, w godzinę raczej marne szanse żebyś urodziła, wiec w razie czego, zdążysz do szpitala
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:36   #3669
kaaamila1
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kochane

Jestem już po śniadanku, mąż na służbie tak więc cały dzień lenistwa przede mną..

Na dworze 8 stopni..brrrr....

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jestem po wizycie
Kochana brawo za wizytkę, a wodniak wchłonie się na 100 %

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

od kilku dni nie mam coś weny na pisanie, czuję się taka ociężała, na ostatnich wręcz nogach ale zaglądam do Was z doskoku i staram się być na bieżąco.
Za godzinę wychodzę do szkoły rodzenia, jadę autobusem mzk po prostu super, w dodatku w kurtce męża bo w żadną swoją się nie dopnę
Gratuluję wizyt i nowych tygodni, trzymam kciuki za dzisiejsze
No i miłego Wam życzę dnia
Właśnie widzę, że ostatnio trochę jest Ciebie mniej..
No, ale jesteśmy już bliżej końca a ciąża daje popalic..ja już nie mogę sie doczekac jej końca
Udanych zajęc SR

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Witam sie z rana kochane

Ja dzisiaj już w troszkę lepszym humorze. Mąż pojechał w teren a ja siedze sobie w szlafroku.

Gratuluję wszystkich noworozpoczętych tygodni i trzymam kciuki za dzisijesze wizyty jeśli takowe są

Dzisiaj zamawiamy 4 kółka dla Młodego

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

No wózek zamówiony i w ciągu 2 dni będzie

Wogóle to musiałam pożegnać sie z obrączką, bo place i stopy tak zaczęły mi puchnąć
Ooooooooooooo to brawa za zakup fury

Ja właśnie mam nadzieję, że facet zadzwoni wkrótce ze sklepu, że nasza bryka jest do odbioru..

Cytat:
Witam się i ja - wczoraj miałam wizytę w szpitalu i termin cc mam wyznaczony na 30 października - zatem równo za 3 tygodnie będę już tuliła maleńką

Cytat:

I dziś zaczynam nabijać 38 tydzień czyli pełniutkie 37 tygodni zaliczone, odhaczone- i dziś zaczynam dni i noce grozy - zgodnie z zaleceniem lekarza mówimy no-spie papa i nie powstrzymujemy skurczy

Miłego dnia
Łaaaaaaaaaaaaaa ! Kochana wielkie brawa

Cytat:

wiadomość od Dojotki:

Po 8 napisała że ma straszne skurcze i Ją boli. Skurcze regularne ale krótkie. Później dali Jej leki i teraz napisała że już przeszło. Jej mąż ma urodziny i Dojotka się zastanawia czy Mały nie chce tatusiowi prezentu zrobić
Oj mały pcha się z całych sił na ten świat..lepiej niech chwilkę jeszcze posiedzi w brzuszku !

Cytat:

Ja miałam jedynie wymaz z pochwy na GBS..z odbytu nie będę miała..

Jeżeli chodzi o badanie to wymazówką gin pobiera wymaz, nic nie boli i trwa sekundkę U mnie w laboratorium kosztowało 27 zł

........................

Gratuluje rozpoczęcia nowych tygodni Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizytki

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:37   #3670
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Piękny brzuszek Ale to chyba 29t 3d?
Stary 2012-10-09, 10:39   #3671
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:

Wiecie co mam pytanie
....

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

ale jak to z odbytu?
ja bym już nie pojechała

Cytat:
Hej Mamuśki
ślicznie
Stary 2012-10-09, 10:39   #3672
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
halwaya mozna dostac raka?kurde moglam to przeczytac pol godziny temu a tak juz po ptakach (doslownie)
No widzisz, masz nauczkę na przyszłość. Najpierw wchodzimy na forum, a dopiero później bunga bunga
Stary 2012-10-09, 10:39   #3673
martaj9
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry
Nie nadrobię - przepraszam. Wczoraj z doskoku doczytywałam.

Widziałam że pisałyście o proszku - zakupiłam wczoraj i pierzemy rzeczy.
Livdragon - jejku, super że już w przyszłym tygodniu ten dzień

Gratuluję zaczętych tygodni i wczorajszych wizyt
Musso - wodniaczek się wchłonie

Miłego dnia
Jej to już! Jestem z Tobą maleńka!
Cytat:

wiadomość od Dojotki:

Niech jeszcze wytrzyma

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ja w końcu trochę odpoczywam w domu...nie muszę już do pracy chodzić
wczoraj tak sobie myślałam, że w sumie już niektóre z nas mogą rodzić chyba...a dzisiaj wchodzę i czytam, ze tu już cc zaplanowane, tu już 38 tydzień....niesmaowite
ja mam jeszcze 5 tygodni do 38 tygodnia.....ale fajniejak już zaczną sie proody - będziemy czytały relacje i oglądały zdjęcia nie mogę się doczekać

dziś zaczynamy 33 tydzień
i będziemy z Wami częściej....w końcu
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

od kilku dni nie mam coś weny na pisanie, czuję się taka ociężała, na ostatnich wręcz nogach ale zaglądam do Was z doskoku i staram się być na bieżąco.
Za godzinę wychodzę do szkoły rodzenia, jadę autobusem mzk po prostu super, w dodatku w kurtce męża bo w żadną swoją się nie dopnę
Gratuluję wizyt i nowych tygodni, trzymam kciuki za dzisiejsze
No i miłego Wam życzę dnia
Ale jak musisz fajnie wyglądac w tej kurtce męzusia
Cytat:

Wiecie co mam pytanie
....

ale jak to z odbytu?
Apropos zjazdu ja tez mam taki dylemat. Może nie chodzi tyle o skurcze bo mam blisko do domu, ale jak mi wody odejda w szkole???

A ten wymaz jest z przedsionka pochwy i odbytu na obecnosc paciorkowców beta hemolizujących

Stary 2012-10-09, 10:40   #3674
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Mamuśki
Piękny brzunio

Micia- ja chyba bym nie ryzykowała z tym zjazdem

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:44   #3675
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
loooo matkoooo co ty mowisz z 2 letnim dzieckiem ja ostatnio spalam z mala 1 noc koszmar
Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
no właśnie.. inna znajoma śpi ze swoim 3,5 rocznym synkiem w łóżku (ida spać po połnocy).. ja już tego nie komentuję, ale u mnie na bank tak nie będzie
A ja nie rozumiem skąd taka krytyka,każdy robi jak uważa

Mój młody od urodzenia praktycznie nie przespał żadne nocy całej. Standardem były 2-3 pobudki w nocy po godzinie. Musiałam siedzieć przy łóżeczku żeby zasnął.Wybudza się przez szynę którą ma na noc na chorą stopę. Próbowaliśmy różnych sposobów żeby to zmienić.

Jak zaszłam w ciążę to byłam wykończona, w nocy nie wiedziałam czy iść do małego czy najpierw lecieć na pawia Skończyło się tym że mój niespełna 2-latek śpi z Tzem, a ja sama w małym pokoju.

Przespana noc stała się priorytetem. Na razie tego nie zmieniam, nie mam gdzie wstawić mu dużego łóżka, zresztą podejrzewam że jak pojawi się dzidzia to i tak wszystko stanie na głowie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:45   #3676
martaj9
Rozeznanie

Pokrzywka cudaśny brzunio!

Ma majka budowa na ten sezon zamknięta. Więźba zrobiona ale raczej w tym roku nie przykryjemy bo juz nie mamy kasy a dzidzius będzie jej troche wymagał. Tylko zafoliujemy, żeby nie padało do srodka.

Chętnie bym powymachiwała łopata i garbkami w przyszłym ogrodzie ale wiam że nie mogę

Stary 2012-10-09, 10:46   #3677
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Kochane

Jestem już po śniadanku, mąż na służbie tak więc cały dzień lenistwa przede mną..

Na dworze 8 stopni..brrrr....

Właśnie widzę, że ostatnio trochę jest Ciebie mniej..
No, ale jesteśmy już bliżej końca a ciąża daje popalic..ja już nie mogę sie doczekac jej końca
Udanych zajęc SR

Gratuluje rozpoczęcia nowych tygodni Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizytki
też mam już dosyć,marzę o tym żeby był już listopad.
a żeby rodzić w swoim szpitalu muszę wytrzymać jeszcze 2 tygodnie.dlatego cały czas leżę (prawie)
moja kondycja spadnie do zera ,dziś powiesiłam pranie i pozamiatałam a teraz ledwo dyszę.dobija mnie to już.ale niech siedzą tam jeszcze...
Stary 2012-10-09, 10:54   #3678
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość

Kurde dziewczyny... widziałyście te rzeczy: http://www.studiocaramella.pl/ aaaaa
wow.....
Cytat:
Hej Mamuśki

Zdrowiej!
Cytat:

Zobaczysz jak się będziesz czuła. Jak będzie ok to śmiało możesz jechać, w godzinę raczej marne szanse żebyś urodziła, wiec w razie czego, zdążysz do szpitala
Panie profesorze, odeszły mi wody

Stary 2012-10-09, 10:56   #3679
AnnaEf
Rozeznanie

GG do AnnaEf

o jezu jaki mam dzis zly dzien
AnnaEf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:56   #3680
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

Ma majka budowa na ten sezon zamknięta. Więźba zrobiona ale raczej w tym roku nie przykryjemy bo juz nie mamy kasy a dzidzius będzie jej troche wymagał. Tylko zafoliujemy, żeby nie padało do srodka.

Chętnie bym powymachiwała łopata i garbkami w przyszłym ogrodzie ale wiam że nie mogę
Aaaa, bo myślałam że roboty wykończeniowe już trwają To jeszcze sporo przed Wami
Stary 2012-10-09, 10:57   #3681
weronika23
Zakorzenienie

kochana nikt nie krytykuje wedlug mnie meczarnia a co do nieprzespanych nocy to ja tez mialam duzo przeboi z gabi bo ona np zasypiala tylko w wozku kazde jej rpzebudzenie konczylo sie lulaniem we wozku lacznie z tym ze odpinalismy wozek i wkladalismy do lozeczka zeby w nocy nie wypadla az powiedzialam dosc bylo 3 noce ryku niesamowietego az sie zapomninala ale teraz nauczylsie pieknie sama zasypiac i bylo warto
do lozka nigdy jej nie bralam fakt lozeczko mamy blizutkooo ale my postanowilismy ze nie bexdziemy gniezdz sie w 3 na wersalce, mowisz ze zakaldasz synkowi pewnie jbym miala podobno sytuacje to tez moze wzielabym do lozka i spala z nia, teraz tez nie wiem czy synek bedzie spal sam czy z namiw kazdym razie bede probowac od poacztku bez lulania i w lozeczku paru rzeczy nie chce powtorzyc bo pozniej mialam przesrane z gabi np smoczek szkoda gadac
kazdy robi jak uwaza mnie np mozna krytykowac ze narazilam dziecko na stres bo wylo ponad godz ipfrzy nauce zasypiania

anielka nooo to nie ladnie pierwsze ytrzeba bylo zajrzec do nas
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:58   #3682
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez advena85 Pokaż wiadomość
Kto za mnie posprząta?
Dzisiaj to ja mogę

Cytat:
Boziu.... niesamowite, a dopiero co testy były robione.... jak to leci....

Cytat:
Kamalika - super - to już coraz bliżej i będzie jeszcze w październiku

Super że zamówiliście wózek Ja dziś pierwszy raz siedzę bez obrączki. Wczoraj myślałam że jej nie zdejmę - nic nie chciała się ruszyć i jakoś mi tak smutno na palcu Poza tym stópki też mi puchną od 2 dni - śmieję się ze mam stópki "grubcia"
No właśnie mi też jakoś tak pusto na placu a mąż jeszcze mnie wkurza i mówi... widzisz a ja noszę, nie to co Ty...

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 10:58   #3683
weronika23
Zakorzenienie

ja nie kupowalam takich podkladow mam po gabrysi 2 wielorazowe sprawdzily sie super jak zrobila kupe splukalam do pralki i od nowa
Stary 2012-10-09, 10:59   #3684
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
cemuu?

Stary 2012-10-09, 10:59   #3685
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Panie profesorze, odeszły mi wody
U mnie na studiach na pierwszych zajęciach dziewczynie odeszły wody Nawet nikt nie zauważył, po prostu wyszła, krzesło mokre ale myślałam że jej się coś wylało, była w luźnych ciuchach to nie było za bardzo widać. Dopiero później się przyznała
Stary 2012-10-09, 11:01   #3686
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
a co tam sie stało?????

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

ja juz posprzątałam, pranko zrobiłam, tylko rozwiesić zostało, obiad prawie skończony idę zabić osę

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 11:01   #3687
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Co się dzieje?
Stary 2012-10-09, 11:01   #3688
weronika23
Zakorzenienie

jasiowa chodz do mnie tez mam syf i zaraz sie biore za niego
Stary 2012-10-09, 11:02   #3689
nielegalnaa
Rozeznanie

Witajcie kochane

Gratuluję rozpoczęcia kolejnych tygodni, szczególnie tym z Was, którym zostało do rozpakowania tak niewiele

niteczka83 - wielkie gratki Jak ja rozpocznę 38 tydzień to chyba zacznę się strasznie stresować

Pani Jasiowa - ja swoją obrączkę musiałam już dawno ściągnąć, w sumie zaraz po ślubie Także nie nacieszyłam się nią zbytnio. Niestety teraz mam spuchnięte palce 24h/dobę
--------------------------------------------------------
A ja wczoraj właśnie dostałam swoje hasło i login do internetowej szkoły rodzenia PrzedPorodem.pl. Jak się już rozeznam jak to wszystko tam działa to przekażę Wam swoją opinię. Póki co jestem bardzo zadowolona. Jest świetne forum, założycielki szkoły na bieżąco o wszystkim informują.
Poza tym to przez ostatnie dni jestem strasznie śpiąca, zmęczona i ciągle bolą mnie dłonie. Sama nie wiem od czego, chyba dlatego, że są takie opuchnięte.
Czekam też na różne przesyłki, pozamawiałam wyprawkę dla siebie do szpitala Wczoraj przyszła moja koszula do karmienia, a do końca tygodnia mam nadzieję przyjdzie reszta

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 11:02   #3690
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie na studiach na pierwszych zajęciach dziewczynie odeszły wody Nawet nikt nie zauważył, po prostu wyszła, krzesło mokre ale myślałam że jej się coś wylało, była w luźnych ciuchach to nie było za bardzo widać. Dopiero później się przyznała
nieźle
naprawdę wyobrażam sobie taką sytuacje.. siedze, piszę test a tu mokro .. :P
"yyy przepraszam ale ja już sobie pódę bo wiecie.. RODZĘ" :

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości