Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-09, 18:22   #3901
kaaamila1
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII

Niteczka- super z tym łóżeczkiem i przewijakiem No i super, że już zakupki dopięte na ostatni guzik !

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 18:24   #3902
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
a ja nie wiem czy mam nisko brzuch czy nie
no i ostatnio sie budze w nocy z kazdym przekreceniem:/ juz mi ciezko:/
dziewczyna ktora lezala ze mna z blizniakami( w 36tyg) ona to miala masakre z przekrecaniem.lapala brzuch i go doslownie przerzucala jednoczesnie sie przekrecajac
Właśnie co do brzucha - moje na pewno się opuściło (nie za dużo) - oddycha mi się super w porównaniu z tym co wcześniej - ale opuściło się tak o dwa palce (w sumie wkładam 3) więc nie mogę włożyć jeszcze całej dłoni. Zeszło niżej co ułatwia oddychanie - ale leży mi na nogach jak siedzę. Mama to od razu zauważyła na drugi dzień że jakoś niżej jest - ale ja miałam tuż pod biustem - bardzo wysoko.
A z tym przerzucaniem - ja nie mam bliźniaków a dosłownie też tak robię jak ta dziewczyna. Mąż nawet ostatnio w rodzinie opowiadał jak to ja fajnie "przekręcam się" z boku na bok - i mówił że łapię się za brzuch i cała się przerzucam więc wiem jak to wygląda
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 18:27   #3903
agaczilla21
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj u ginekologa. Jak mnie zobaczył to zapytał czy już mnie wypuścili ze szpitala. To ja mu że w końcu. No jak bym miała tyle leżeć to już masakra...Wczoraj by był tydzień a ja wyszłam po 4 dniach. Mam mierzyć ciśnienie 2 razy dziennie i za 2 tygodnie przyjść z kartką. No i badać mnie nie chciał bo w szpitalu jak mnie badał ordynator to moj gin też tam był...To badanie przy takim zgromadzeniu to najgorsze co może być...Teraz to wizyta u gina w ogóle mnie nie stresuje...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 18:29   #3904
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Niteczka- super z tym łóżeczkiem i przewijakiem No i super, że już zakupki dopięte na ostatni guzik !
Dziękuję
Dopięte, nie dopięte - pewno zawsze coś się znajdzie.
Ale to już najwyżej samego męża wyślę.
Obym to tylko poprać i poprasować zdążyła. Niestety nie mam gdzie powiesić prania tylko w łazience (miejsce wobec tego ograniczone). Na balkon nie wyniosę bo tam te okropne ptaszory siadają - nie znoszę ich (uroki pierwszego piętra - i dokarmiania przez starsze panie z naszego bloku gołębi). Swoja drogą takich spaślaków-gołębi to ja nigdy nie widziałam. I nic się ludzi nie boją

I z tym przerzucaniem brzucha to na serio tak robię - mąż mówił że stara się nie śmiać jak to widzi

Edytowane przez niteczka83
Czas edycji: 2012-10-09 o 18:30
Stary 2012-10-09, 18:35   #3905
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jak kupowałam kosmetyki hippa to dostałam dwa małe opakowania kremu do buźki z hippa i nim będę smarowac na dwór...

Nie kupuje żadnych kosmetyków oprócz tego hippa.. na pupę w razie czego mam sudocremu próbkę..
o właśnie - przypomniałaś mi o tym małym opakowaniu kremiku - też go mam podobno jak się wychodzi ze szpitala to też dostaje się pakiet próbek w tym mały sudocrem a on bardzo wydajny jest
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 18:38   #3906
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam

To u Nas tyle. I dziś zorientowałam się piorąc rzeczy - ile to pralek mnie czeka
nic mi nei mów o ilosci pralek... zaczynam żalowac, że tak pozno sie zabralam bo pranie jak pranie ale pozniej z tym prasowaniem to ja chyba meisiac bede prasowac z moim leniem i bólem plecow...nie wiem jak to ogarne...zrobiolam dwa prania -wiecej nei dalam rady bo suszarka wiecej nei zmiesci, a to dopiero jedna torba ciuchow-zostały 4 wielkie plus nie wspominam o śpiworkach, zabawkach, kocykach itp itd...nie wiem jak to ogarne wszytsko
a ja tak nei znosze prasowac...........

martuś super pomysł z tym tubisiem!!

co do kosmetykow, ja do kąpieli naarzie nic nie mam i nie wiem czy cos kupie ...jesli już to mysle o ziajce natłuszczający płyn od 1 dnia życia, mam tez krem z pantenolem bambino ale tez nie wiem czy bede go stosowac-ewentualnie na spacerki, mam oliwke ale to tylko na ciemieniuszke...kosmetyki typu balsam itd to bede stosowac jak dziecko urosnie, na poczatku chyba nie ma co przesadzac z iloscią, szamponu tez zadnego nie kupuje
do pupy mam linomag i nic wiecej nie kupuje

slyszlaam tez o myciu w nadmanganianie potasu jak bedzie dziecko miec potowki, nie wiem czy moja siostra co dzien nie myla malej w tym

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Dopięte, nie dopięte - pewno zawsze coś się znajdzie.
Ale to już najwyżej samego męża wyślę.
Obym to tylko poprać i poprasować zdążyła. Niestety nie mam gdzie powiesić prania tylko w łazience (miejsce wobec tego ograniczone). Na balkon nie wyniosę bo tam te okropne ptaszory siadają - nie znoszę ich (uroki pierwszego piętra - i dokarmiania przez starsze panie z naszego bloku gołębi). Swoja drogą takich spaślaków-gołębi to ja nigdy nie widziałam. I nic się ludzi nie boją

I z tym przerzucaniem brzucha to na serio tak robię - mąż mówił że stara się nie śmiać jak to widzi
ja mam jedną suszarkę no i miesci sie na neij tyle co sie meisci..mam tez kaloryfer w lazience ale taki mały, wiec na niego klade skarpetki , rajstopki ewentualnie

ja mam balkon ale z tego samego powodu co ty nie wyloze tam ciuszkow dziecka-swoje to jeszcze ale dziecka nie.nie znosze golebi, caly balkon osrany wiecznie a mieszkamy na 4tym ostatnim piętrze wiec super
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 18:39   #3907
weronika23
Zakorzenienie

anielka moja kolezanka miala zalecenie mycia w nadmanganianie potasu ale jej corcia miala znamie blekitne icos tam jeszcze
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 18:39   #3908
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Aerien piękny kącik
Agrafka jaki ładny brzusio, mi nie wyglada na opadniety

Ja juz wczoraj widziałam siebie w nocy na IP, wróciłam z basenu i juz pod koniec jakoś miałam takie dziwne uczucie z pecherzem, ale przeszło i za jakaś godzinę matko myślałam ze sobie wydrapie pecherz, tam w dole, zaczęło mnie tak piec i okropne uczucie parcia na pecherz bez sikania tzn ledwo kropelke..myślałam ze oszaleje, wlazlam pod ciepły prysznic, pózniej zwinelam sie pod koldra i zasnelam, z rana było ok. Nie mam pojęcia co to, juz myślałam ze nagle ostre zapalenie pęcherza...dobrze ze przeszło!

Byłam tez w urzędzie..zameldowania dowód itp..przede mną 30 osób...wiecie ile ja musiałam sie prosić od okienka do okienka od jednej pani do drugiej zeby ktoś mnie łaskawie jednak przyjął wcześniej...a teksty z ust tych pan w stylu Misia na serio!

A i zamówiłam lozeczko, znalazłam na All gościa co zrobi mi identyczny kolor na zamowienie jak z innej aukcji ale 200 zł taniej
Gabi brak mi slow na te baby
a na takie ataki polecam duzo pic i siusiac i wyplukac to wszytsko.ciepla kapiel wlasnie ajak nie pomaga to przygrzac tylek suszarka naprawde przynosi ulge
super Ci sie udalo z tym lozeczkiem!!

MartaJ fajnie ze sie pokazalas zaglagaj czesciej

DeKajka ale dowalilas tesciowejklask i: jestem z Ciebie dumna

Weronika zdrowka dla malutkieji gdzie Twoje zdjecie z wesela bo ja nie wdze

Today mam takie same podejscie do rozstepow jak Ty nawet jak wyda to mi to wisi.wiadomo lepiej zeby nie wylazy ale nie bede rozpaczac jak nieproszony gosc sie pojawi-chyba

Halawaya dla tz!!

KAmila sie lata bmw co hehe. moj maz ma i zastanawialam sie jak on sobie da rade(dopiero 2 lata ma prawko i nie moge powiedziec ze to rasowy kierocha-jakby na weselu zapytali nas kto jest lepszym kierowca to bez wahania bylyby dwa moje buty w gorze-a ja nieskromnie powiem ze sie chyba urodzilam z kierownica w reku-kazdy mi mowi ze jezdze jak facet-a uwielbiam jezdzic) ale jakos ogarnal:P teraz w tych nowszych autach tyle tych wspomagaczy antyposlizgowych ze samochod sam sie prostuje i daje sobie rade w podbramkowych sytuacjach co w przypadku mojego meza jest zbawieniem
co do plynu to kupilas tez duzy w butelce??plyn do kapieli tak??bo kurde nie moglam znalezc tpowego pt do mycia ciala moze ja slepa

Judka wlasnie dlatgo nie chce tych oilanow calych jak wyglada tez zel o ktorym mowisz??

Natalka jeszcze jakis kremik na buzke tlusty na dworek.

MAd z poprzedniej ciazy pamietam jak to jest jak z kasa lipa:/ wiec wspolczuje Ci kochana oby problemy finansowe szybko minely i pozyczka rozwiazala Wasz problem

Niteczka padlam jak przeczytalam o karniszach i firankach ciekawe czy masz posluszne dziecko za zakupki i super ze sie tak udalo z przewijakiem a na nowesz szacie graficznej loveli bedzie zdjecie bylej mojego tz
czytam w poradnikach ze powoli macica bedzie sie opuszczala na tym wtapie juz teraz wiec to chyba normalne

Agaliczko ja juz po tych wszytskich szpitalach nie krepuje sie tak jak kiedys badan ginekologicznych-juz mi to wisi.dlanich to chleb powszedni

Dziekujemy za komplementy

mam krzeselko zobaczymy jak przyjdzie....z tego co babka pisala ok okaze sie jak przywioza ale za te pieniadze to luzzzzz przymkne oko na ewentualne przetrarcie gdzies
http://moda.allegro.pl/krzeselko-chi...682877189.html
wyjdzie mnie lacznie 240 zl

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 18:41   #3909
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj u ginekologa. Jak mnie zobaczył to zapytał czy już mnie wypuścili ze szpitala. To ja mu że w końcu. No jak bym miała tyle leżeć to już masakra...Wczoraj by był tydzień a ja wyszłam po 4 dniach. Mam mierzyć ciśnienie 2 razy dziennie i za 2 tygodnie przyjść z kartką. No i badać mnie nie chciał bo w szpitalu jak mnie badał ordynator to moj gin też tam był...To badanie przy takim zgromadzeniu to najgorsze co może być...Teraz to wizyta u gina w ogóle mnie nie stresuje...
tez keidys mailam tą wątpliwą przyjenosc i bylam jako 17latka badana w szpitalu ginekologicznie przez jednego profesora i 10 czarnoskorych studentow sie temu przypatrywalo..ja wstydliwa, neismiala naprawde bylo to dla mnie traumatyczne.i oni wszysycy z zeszytami stali i notowali, te profesor cos im gadal i pokazywal w mojej cip.ce a ja nei wiedzialam co sie dzieje.straszne
Stary 2012-10-09, 18:41   #3910
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
anielka moja kolezanka miala zalecenie mycia w nadmanganianie potasu ale jej corcia miala znamie blekitne icos tam jeszcze
Moja koleżanka również miała zlecone mysie córci w tym, ponieważ miała tzw. trądzik niemowlęcy

Anielko- boziu..ale mialaś traumatyczne przeżycie

Stary 2012-10-09, 18:43   #3911
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
aha
\hm to nie wiiem czemu moja siostra kąpała

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Moja koleżanka również miała zlecone mysie córci w tym, ponieważ miała tzw. trądzik niemowlęcy

Anielko- boziu..ale mialaś traumatyczne przeżycie
własnie dlatego nei chce rodzić na słynnej Polnej w Poznaniu..bo sie tam kiedys dosc napatrzylam
Stary 2012-10-09, 18:44   #3912
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
o właśnie - przypomniałaś mi o tym małym opakowaniu kremiku - też go mam podobno jak się wychodzi ze szpitala to też dostaje się pakiet próbek w tym mały sudocrem a on bardzo wydajny jest
Sudocrem - nic nie mów dostałam w 2 próbkach z sr + 5 próbek z przychodni do jakiej chodzę (to jest sudocrem tylko w takim małym opakowaniu). Będę go potem chyba rozdawać - bo jak już coś się dzieje to i tak niewiele się go podobno używa. Jak zobaczyłam opakowanie koleżanki ile w ciągu roku zużyła to stwierdziłam że jedno to małe co dostałam wystarczy a co z pozostałymi 6???

Czarnamadonna
- mam dokładnie to samo z prasowaniem A ile jeszcze nie poprane.
Matko, to na 4 piętro one też docierają??? - mogłyby jak kury nie latać i podskakiwać max do 0,5 piętra - a co
Stary 2012-10-09, 18:45   #3913
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

a oto my w 35 tyg-nie wiem czy cos sie zmienilo od ostatniej fotki-musze zrobic POMIAR
a tymczasem lece czytac
Ale jesteś mniam mniam

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Wiecie co mnie cieszy To, że jak spadnie śnieg to nie będę musiala wstawac do pracy i odśnieżac auto..hehe Jeszcze z moim napędem na tył to zawsze z rana miałam super jazdę do pracy
Mnie tez to cieszy W tym roku śnieg może sypać ile wlezie
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 18:49   #3914
kaaamila1
Zakorzenienie

Zauważyłyście ile mamy stałych obserwatorek naszego wątku ? Ja już od kilku wątków widzę te same nicki na dole I to kilka razy dziennie

Stary 2012-10-09, 18:49   #3915
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Niteczka padlam jak przeczytalam o karniszach i firankach ciekawe czy masz posluszne dziecko za zakupki i super ze sie tak udalo z przewijakiem a na nowesz szacie graficznej loveli bedzie zdjecie bylej mojego tz
O to się okaże jakie posłuszne i dziękuję
I teraz wszystko jasne z tą Lovelą (aż poszukam na necie czy mam stare czy nowe - ale czuję że na pewno jeszcze stare ).

Mykam dziewczyny.
Miłego wieczoru i spokojnej nocki
Stary 2012-10-09, 18:50   #3916
karolamankowa
Zadomowienie

Cześć Kochane,
Która to prosiła o przepis na jablecznik?
Naczytalam sie Waszych przepisów, wydaly mi sie trudne jak na moje umiejetnosci wiec zrobiłam tarte z jablkami i połowę już wchlonelam
Całe szczęście że z cukrem brzozowym zamiast tradycyjnego i z mąki razowej
Bo jutro gin i co najgorsze WAŻENIE

Boże zawsze jak coś o jedzeniu piszecie to ja to muszę wp.ieprzyc musowo
Stary 2012-10-09, 18:52   #3917
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

Judka wlasnie dlatgo nie chce tych oilanow calych jak wyglada tez zel o ktorym mowisz??
ten mam http://www. doz .pl/apteka/p35905-Hipp_zel_do_mycia_ciala_i _wlosow_400_ml

synuś
córeczka
synuś

Edytowane przez judkama
Czas edycji: 2012-10-09 o 18:54
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 18:54   #3918
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

a oto my w 35 tyg-nie wiem czy cos sie zmienilo od ostatniej fotki-musze zrobic POMIAR
a tymczasem lece czytac
cudny
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 18:54   #3919
kaaamila1
Zakorzenienie

Marti-o tak BMW mają to do siebie z tym napędem Na szczęście mamy również te wszystkie anypoślizowe funkcję tak więc jest bezpieczniej U mnie to mój mąż jest świetnym kierowcą. Ja nie jestem złym, ale wolę jak on prowadzi

Co do płynu to mam taki typowy do kąpieli :

http://www.hipp.pl/tce/frame/main/21.htm

Ja kupiłam go w Rossmanie

................

Karolamankowa- to ja prosiłam o przepis Hehe

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-10-09 o 19:00
Stary 2012-10-09, 19:00   #3920
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Marti-o tak BMW mają to do siebie z tym napędem Na szczęście mamy również te wszystkie anypoślizowe funkcję tak więc jest bezpieczniej U mnie to mój mąż jest świetnym kierowcą. Ja nie jestem złym, ale wolę jak on prowadzi
za to uwielbiam moje BMW fajnie idzie sobie pojeździć z tylnym napędem
teraz bede sie wozić męża autem, on ma na przód.. kompletnie nie wiem jak taki samochjód się zimą zachowuje

Co do legginsów, zamówiłam granatowe

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 19:01   #3921
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Zauważyłyście ile mamy stałych obserwatorek naszego wątku ? Ja już od kilku wątków widzę te same nicki na dole I to kilka razy dziennie
widac jestesmy bardzo popularne
Stary 2012-10-09, 19:02   #3922
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
ciekawe czemu

Stary 2012-10-09, 19:04   #3923
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
teraz bede sie wozić męża autem, on ma na przód.. kompletnie nie wiem jak taki samochjód się zimą zachowuje

Na pewno tak tyłek mu nie lata Ja już też jestem przyzwyczajona do tego napędu..zwłaszcza, że już 5 lat jeżdżę tą marką..

Granat również fajny

Cytat:
Fajne z nas babki i tyle

Stary 2012-10-09, 19:09   #3924
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:

ja legginsy mam czarne i granatowe.tzn narazie w nie nie wchodze bo to sprzed ciazy

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Na pewno tak tyłek mu nie lata Ja już też jestem przyzwyczajona do tego napędu..zwłaszcza, że już 5 lat jeżdżę tą marką..

Granat również fajny

Fajne z nas babki i tyle
po prostu wszyscy czekaja az zaczniemy rodzic
Stary 2012-10-09, 19:10   #3925
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
tez keidys mailam tą wątpliwą przyjenosc i bylam jako 17latka badana w szpitalu ginekologicznie przez jednego profesora i 10 czarnoskorych studentow sie temu przypatrywalo..ja wstydliwa, neismiala naprawde bylo to dla mnie traumatyczne.i oni wszysycy z zeszytami stali i notowali, te profesor cos im gadal i pokazywal w mojej cip.ce a ja nei wiedzialam co sie dzieje.straszne
dobrze ze Cie nie badali bo jak maja takie duze palce jak... to by bylo

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Ale jesteś mniam mniam

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Mnie tez to cieszy W tym roku śnieg może sypać ile wlezie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Cześć Kochane,
Która to prosiła o przepis na jablecznik?
Naczytalam sie Waszych przepisów, wydaly mi sie trudne jak na moje umiejetnosci wiec zrobiłam tarte z jablkami i połowę już wchlonelam
Całe szczęście że z cukrem brzozowym zamiast tradycyjnego i z mąki razowej
Bo jutro gin i co najgorsze WAŻENIE

Boże zawsze jak coś o jedzeniu piszecie to ja to muszę wp.ieprzyc musowo
i tu pojawia sie ta lepsza str mojej cukrzycy bo jak bym jej nie miala to bym przy dziewczynach ze 30 kg utyla

dziekuje wlasnie nie bylo tych.musze jeszcze sie tam przejsc.

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
cudny

Cytat:

Co do płynu to mam taki typowy do kąpieli :

http://www.hipp.pl/tce/frame/main/21.htm

Ja kupiłam go w Rossmanie

................

Karolamankowa- to ja prosiłam o przepis Hehe
te wlasnie widzialam ale chodzilo mi o takie ktory Judka pokazala

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 19:10   #3926
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

a dojotka kiedy wraca do nas??
Stary 2012-10-09, 19:11   #3927
kaaamila1
Zakorzenienie

Idę z moim Kenzem na spacer..

Stary 2012-10-09, 19:11   #3928
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

po prostu wszyscy czekaja az zaczniemy rodzic
tak jak my zaglądamy do wrześniówek tak ktoś może zaglądać do nas czekając na relacje

Stary 2012-10-09, 19:13   #3929
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze ze Cie nie badali bo jak maja takie duze palce jak... to by bylo
w sumie nei spojrzałam na to z tej strony

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
tak jak my zaglądamy do wrześniówek tak ktoś może zaglądać do nas czekając na relacje
no wlasnie tez o tym pomyslalam ze ja siedze czesto na wrzesniowkach ale tam juz akcje się koncza teraz my

zreszta ja nei wiem jak to przezyje, tamtych lasek nie znam a rycze przy opisach to przy waszych to ja chyba spac nie bede mogla
Stary 2012-10-09, 19:14   #3930
justa86
Zadomowienie

Heeeeej

Dzis nie mialam dostepu do kompa, wczoraj myslalam ze rodze, liczylam skurcze ( sama nie wiedzialam chyba jednak co to :/ napinanie brzuch ai tyle, niebolesne, ale mysle sobie w razie czego popatrze ktora godzina ), wychodzilo w miare regularnie i co prawda mnie sie wydawalo ze to nie to ale tż tak sie cieszyl!!! maaatko jak on szalal! przytulil sie bo rzucha i mowi " Syneeeeczku!! no chodz juz, tastus czeka chooooodz "
Nic z tego wczoraj nie wyszlo, ale dzisiaj postanowilismy skoczyc do sklepu po czesc brakujacych rzeczy i tak skarpetunie dla malego sa, stanik do karmienia ( jezuuuu co to jest za masakra), koszulka do porodu, i jakies tam ☠☠☠☠☠☠☠y, dalej duzo nie mamy ale juz mniej jak wiecej

Nie nadrobie raczej, bajzelek w domu, musze sprzatac....

Widzialam ze 30 cc Kamaliki !! kciuki zacisniete!
Wczesniej za Livdragon!
no i mam nadzieje ze Dorotka sie jeszcze troche wstrzyma...

Gratuluje wszystkich noworozpoczetych tygodni
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości