|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013
Cytat:
To powachaj ciekawe czy tylko mnie odrzuca
|
|
|
#1142 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba, że coś wypisze rodzinny ale to jest najwyżej morfologia i mocz bo reszty nie dają, nie mają powodu Ja też będę płaciła za wszystko no ale trudno ![]() Dzień dobry |
|||
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie: VDRL -45zł WR - 10zł HIV - 25zł TOXO - IgG - 20zł, IgM - 20zł Różyczka - IgG - 20zł, IgM - 20zł CMV - IgG - 20zł, IgM - 20zł anty HBs - 12zł HCV - 20zł Mocz - 9zł Morfologia - 9zł Glukoza - 5zł Więc w sumie też bez tragedii Grupę krwi i przeciwciała miałam za darmo w krwiodawstwie zrobione bo jestem dawcą |
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Justii odpowiem Ci następnym razem. Teraz już muszę uciekać. Zwalniam się z pracy i w drogę
za jakieś 8 godzin będziemy u moich rodziców Buziaki, trzymajcie się ciepło, do napisania w niedzilę. I nie gadajcie za dużo żebym nie miała za wiele do nadrabiania
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za pozytywne reakcje rodziców Wracaj szybko! |
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Szczęśliwej podróży |
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Justi wielie gratulacje!!!
Pawie oczko to świetnie z tą pracą!!! dwie składki zapłacisz i Ci się to szybko zwróci Później odpisze reszcie. Starsznie boli mnie głowa. Zaczęła wczoraj wieczorem a dziś jest jeszcze gorzej. Boli mnie u góry i skronie aż po same zęby. Momentami aż mam ochotę ryczeć z bólu. Macie jakieś domowe sposoby, nie chce brać leków przeciwbólowych
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam ten ból niestety, nic mi nie pomagało
|
|
|
|
|
#1150 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też chodzę prywatnie do gina i za badania też będę płaciła. Aż się boję ile tego będzie... Chyba założę jakiś fundusz ciążowy... ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------
|
|
#1152 |
|
Przyczajenie
|
Wracam po długiej chwili...
Przepraszam, ze sie nie odzywalam. Bylam z synkiem u rodzicow. Leczylam angine, ktora pokonalam bez antybiotykow-homeopatia gora! Plamienia po kilku dniach ustały, choc nie ukrywam, ze strasznie sie balam... Teraz mecza mnie mega mdlosci i wymioty... Schudlam juz dwa kilko... Wszystkie zapachy sa feeee.... Powiem tak, prawda jest to, iz kazda ciaza jest inna . Z synkiem nie mialam takich problemow. Pozdrawiam serdecznie!!! |
|
|
|
#1153 |
|
Raczkowanie
|
jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Dziewczynyyyyyyyyyyyyyyyy yyyy!!!!!!!!! Byłam wczoraj u gina, słyszałam i widziałam serduszko!!!!! Duża część z was już to przeżyła, więc czujecie jak to jest.. to uczucie nie do opisania, mało się nie popłakaliśmy z mężem Tym bardziej, ze przedwczoraj odebrałam wyniki badań, wczoraj miałam nerwowy dzień w pracy i w tych nerwach źle przeczytałam wyniki i mi wyszło że mam toksoplazmozę, się tak zryczałam że szok.. A potem wieczorem siedzimy przed gabinetem a ja patrzę jeszcze raz i dociera do mnie, że źle to odczytałam.. Mąż stwierdził, ze zapędzę nas do psychiatryka Koniec końców jak zobaczyłam to serduszko i usłyszałam to miałam chęć się rozryczeć ze szczęścia.. heh.. Wszystko przestało mn=ieć znaczenie, niesamowite uczucie.. Przepraszam za tak długi opis ale musiałam się tym z wami podzielić ![]() Miłego dnia dziewczyny!!!
|
#1154 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Emilko, wiadomo ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
ja biorę sam kwas foliowy, witaminki dostarczam naturalnie poprzez owoce i warzywa, tak zalecił mi gin. ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- ja jestem, a dokładnie ze Stalowej Woli, a TY? ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
moja szefowa się cieszyła i gratulowała, od razu podeszła do sprawy, że trzeba coś "zakombinować" żeby jakoś mi pomóc, życzę wszystkim takiej reakcji szefa ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
Edytowane przez pawie_oczko Czas edycji: 2012-10-10 o 11:31 |
||||
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pomyłki z wynikami nie zazdroszczę... ale dobrze, ze się w końcu zorientowałaś ![]() Ja za to coraz mniej myślę co robię wróciłam ze spaceru z psem i zamiast wpisać kod do otwarcia drzwi to wpisywałam pin od karty i nie mogłam zrozumieć dlaczego te drzwi nie chciały się otworzyć |
|
|
|
|
#1156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
3mam kciuki żeby każdy zareagował tak jak byście sobie tego sami życzyli, na pewno tak będzie
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję
|
|
|
|
|
#1158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie też ostatnio bolała bardzo głowa, nie chciałam nic brać, więc herbata i spanie mnie ratowało.. mam nadzieję, że szybko Ci przyjdzie
|
|
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mdli mnie dalej i ciągle. Brrrrr I czekanie na kolejną wizytę jest katorgą. 3 tygodnie jeszcze Wiola gratuluję serduszka
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a drugie jest w portfelu![]() Należę do osób, które lubią mieć kontrolę nad wszystkim i jak nie widzę to nie wiem, stąd hmm chciałabym cały czas wiedzieć, że jest ok
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
Ojejciu
chyba nie nadążam ![]() Witam wszystkie nowe mamy i życzę spokojnych kolejnych miesięcy ![]() Ależ się dzisiaj zasłodziłam... ten październik jakiś pełen słodkości w pracy
|
|
|
|
#1163 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
szprotka_mada witaj ![]() MoTyleKsw trzymam kciuki, ja miałam za to na grudzień egzamin sprawnościowy do policji bo mi się to marzyło spróbować ale na razie nic z tego ![]() ada32 ja jak brałam ślub chciałam 5 dzieci, mąż 3 więc stawało na 4, a teraz..hmm.. nie wiem czy dałabym radę trzecie ale kto wie, może się rozkręcę ![]() sharpnowaja witaj w klubie niedomagających choć to nie jest fajny klub ale łączę się w bólu tylko w innych częściach ciała Wiola_La_Wi super zazdroszczę i sama czekam tego momentu a to dopiero w poniedziałekpawie_oczko ja z Jarosławia, kawałek jest ale przejeżdzam czasem przez Stalową na powrotach z Wawy |
|||
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahah serio? Nie wierzę Ja też zawsze chciałam spróbować i termin mam/miałam na TWO i TSF na 1 grudnia ![]() No ale musi poczekać
|
|
#1165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja miałam termin na 09 grudnia w Katowicach, a zrezygnowałaś już? Bo jak byłam na spotkaniu informacyjnym powiedziano że jeśli będę pewna ciąży lepiej jak najszybciej zrezygnować bo od tej daty liczy się rok nim można ponownie przystąpić jakbym chciała
|
|
|
|
|
#1166 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
Lubię wawę, ale stanowczo nie chciałabym już tam mieszkać...
|
||
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja w Pile. Nie pojechałam jeszcze odebrać nawet papierka o tym, kiedy i gdzie, tylko zadzwonili i żeby się nie spieszyć. I z tego co wiem, to jest tak, że jeżeli nie przystąpisz do testów tych pierwszych to później po prostu po pół roku możesz złożyć jakby od nowa papiery, no ale wiadomo o wcześniejszym poinformowaniu czemu nie przystępujesz. Ale jak jest to dowiem się jak pojadę po świstek, a wyprawa na całe 45 km, a póki co nie bardzo mogę jeździć autem bo mi niedobrze. pawie_oczko jeśli to skonsultowałyście i jest ok, to jeszcze lepiej, niech płacą złodzieje!
Nasza Miłość - Matylda 11.05.2013 http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png Jestem W Niebie. Kocham Was Edytowane przez MoTyleKsw Czas edycji: 2012-10-10 o 13:02 |
|
|
|
|
#1168 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę, sobota już coraz bliżej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za dobre wynikiCytat:
![]() U nas po kolejnej rozmowie stanęło na: dla dziewczynki - Pola, dla chłopca: Wiktor lub Nikodem (Nikoś); no ale jeszcze może się zmienić. Póki co chciałabym wiedzieć jak najszybciej czy w brzuszku mieszka 1 czy więcej bąbelków
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2012-10-10 o 13:05 |
||||||||||
|
|
|
#1170 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak tam przekazywanie wiadomości, udało się ? ![]() Cytat:
Jasne, że przyjmiemy. Gratuluję i cieszę się, że w końcu Wam się udało |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

a zapachu jakoś nie wyczułam, zawsze wyciągam jedną, odkładam na talerzyk, jem posiłęk i potem połykam 
ciekawe czy tylko mnie odrzuca

Chyba, że coś wypisze rodzinny ale to jest najwyżej morfologia i mocz bo reszty nie dają, nie mają powodu 

28.08.2010r. g. 17.00