|
|
#2161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
Ja jako że byłam wychowywana przez 3 braci to nie miałam nic przeciwko żeby bawić się samochodami czy żołnierzykami
|
|
|
|
|
#2162 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
własnie jak wczoraj przeglądałam oferty na tablicy, to dużo było tych buzz'ów do sprzedania; tylko mi się jakoś wydaje, ze on ma strasznie płytki daszek przy spacerówce, że w ogóle dziecka nie przysłoni jak już będziesz miała, to się przekonamy![]() Cytat:
Cytat:
jakieś takie przeładowane mi się wydają nie wiem jak od strony technicznej, tylko o wizualnej mówię
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2012-10-10 o 13:28 |
|||||
|
|
|
#2163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem, też nigdy lewatywy nie miałam, ale chyba tak to mniej więcej wygląda jak napisałaś Cytat:
Np. mój mąż nie jest zbyt wylewny uczuciowo, a przy ludziach to już w ogóle. Niektóre z Was piszą, że mają takich TŻ przytulasów - też zazdroszczę Słowa "kocham cię" u nas padają bardzo rzadko, rzadko też chodzimy za rękę. No ludzie są różni po prostu i trzeba się z tym pogodzić.
|
|||
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2165 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam zamierzam kupować dzidzi samochodziki itd;p Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale akcja haha ja teraz nie mam zaparc, jem codziennie rano platki i lece do kibla Cytat:
Cytat:
bedzie chrzestnym eheh ![]() Nooo....zebrałam wszystkie podpisy od wykładowców, zawiozłam do dziekanatu pisemko o indywidualne i teraz trzeba czekać
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova posikałam się ze śmiechu prawie
Ale miałam zaparcia też zwłaszcza w I trymestrze i to takie, że z bólu prawie z kibla spadałam Mojego męża to ja chwaliłam już nie raz, nie dwa i kurczę mam nadzieję, że nie czyta tego forum bo zacznie puchnąć z dumy i co wtedy?! Jeszcze mi pęknie hehe. Mój sprząta gotuje, jeszcze po pracy w domu pracuje dodatkowo, o dziecko mi marudził już prawie 3 lata temu, interesuje się, kupuje, ogląda, pomyśleć, że go dorwałam na dyskotece Wózek wzięliśmy standardowy, granatowo - biały a fotelik cały czarny ten kolor widzieliśmy na żywo i nie chciałam ryzykować z innym, bo jeszcze by się okazało, że mi się nie podoba i co wtedy? ![]() Suzi wyglądasz pięknie Meduzza ale masz brzusiooooo!!! I jaka pupcia ![]() Hope mi się bardziej podoba czarno biały, ale to od Was zależy a byłaś je oglądać? Czy jutro dopiero idziesz?Dzisiaj mnie wszyscy odwiedzają, była moja przyjaciółka - położna (wracała własnie z zajęć na Goduli ) i zaraz będzie siostra
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-10-10 o 13:43 |
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę liście grabić, bo mama przeżyć nie może jak jej coś na trawniku lezy
|
|
#2168 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ubieram się i idę po czekoladę do sklepu.
Cytat:
I nie powiem, nie jeden raz któryś z nich dostawał ode mnie mocny wpier*ol. Cytat:
Mój to gitarzysta, więc dłonie ma sprawne, jestem pewna, że wykona mi ten pedikiur całkiem estetycznie. Cytat:
Dyskoteka. Ja mojego poznałam przez portal FOTKA.PL w 2007 roku. I mieszkał na Lubelszczyźnie, a ja na Warmii i Mazurach. Ale udało nam się spotkać, potem do mnie przyjeżdżał co miesiąc, a po trochę ponad roku związku na odległość zdecydował się na przeprowadzkę w moje strony.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-10 o 13:55 |
|||
|
|
|
#2171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pleciugi jedne
nie mogę Was nadrobić :PJutro mam dużo załatwień na mieście więc pewnie nie będę miała też czasu a jeszcze jadę z mamą jako doradca w sprawie kupna płaszcza Niuńka wczoraj wieczór SAMA zasnęła w swoim łóżeczku i spała do 6 Jej, już dawno się tak nie wyspałam I do mężusia wtulona całą noc Ale za to o 3 mnie mały chrabąszcz w brzuszku obudził i się tak wiercił, ze szok ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
A miałam 16,5 on 19
|
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Elllmi no właśnie nie, z kolegą na podryw przyszli
Lenova my w środę na imprezie się poznaliśmy a w piątek na rockotece już byliśmy razem Black no to ładnie, w sumie dla takiej gówniary rzucił wszystko sorry za określenie
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
Liliana, Laura, Karla, Bianka, Victoria
![]() Mnie okropnie wkurza takie podejscie do dziewczynek Moja uwielbia grac z tata w pilke, bawi sie klockami, autkami i wcale nie jest gorsza od jakiegos tam chlopca ![]() e_vel brawo dla corci chociaz dla mnie 6 to jeszcze noc
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież masz rację tak naprawdę. Jak się do mnie przeprowadził, to już miałam dawno 16 skończone i chodziłam do liceum, bo zaczęliśmy ze sobą być, jak miałam 15. Ale nie byłam gówniarą, w sensie byłam dojrzała emocjonalnie i dawałam z siebie wszystko, żeby tylko ten związek utrzymać, nawet zrezygnowałam ze szkoły muzycznej. Ja i mój TŻ to taka romantyczna miłość, jak z filmów. Od nastolatka zakochani, papugi nierozłączki, żyjemy bez kłótni i nieporozumień, nie wyobrażam sobie innego faceta przy sobie. Mój pierwszy związek, taka pierwsza i prawdziwa miłość, zresztą w jego przypadku tak samo, też jestem jego pierwszą dziewczyną i uważam, że to cudowne. Mamy siebie obustronnie na wyłączność.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-10 o 14:09 |
|
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2176 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mojego tzta tez przez neta poznałam a dokładniej na czacie
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
swietne macie te historie z Tżtami..
ja swojego poznalam na ulicy podjechal zaczepil no i umowilismy sie na wieczor tyle ze wczesniej jeszcze byl taki flirt ze jak on przejezdzal czy przechodził obok to sie patrzyl i sie usmiechalismy do siebie przed dobre pare miesiecy hmm fajnie bylo
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj obecny mąż mieszkał 160km ode mnie. Jak skonczyl szkole rzucił dla mnie wszystko i wprowadził sie do mnie. Jestesmy ponad 5 lat razem,z czego 3 razem mieszkamy. Również to moj pierwszy facet i ja jego pierwsza kobieta z czego jestem dumna. Poza tym poznaliśmy sie przez tel,sieciowe anonse z heyah nigdy bym go nie zamieniła na innego choć nie raz mialam okazję. Jest dla mnie wszystkim i tak wiele dla mnie zrobil. Ta miłość miala wiele przeszkód ale wszystkie pokonała tak w ogole czesc dziewczynki witamy sie z synkiem w 25 tyg :d
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie...urządzamy z mężem pokój(nasza sypialnia,salon i kącik dla dzidzi w jednym)...chciałam białe meble...ale przy dziecku...chyba muszę zmienic zdanie...pomożcie..czy do tych mebelków...(dodam że pokój jest od północy więc w nim raczej jest ciemnawo prawie cały dzień)...ściany chciałam jasny szary...w rogu robimy narożną szafę pod wymiar i chcemy dac fototapetę w niej na drzwi (taka jak złączam ale uliczka czarno-biała a doniczki w fiolecie a roślinka zielona)...ale nie wiem jakie boki szafy zrobić....czy pasują do tego takie meble w pokoju jak na zdjęciu (szare) w połączeniu z tymi biało szarymi....oraz np. białymi półkami na ścianach?
Na jaki kolor pomalowac dzidzi łóżeczko...dodatki w pokoju będą w fiolecie i zieleni...kącik mauszka z dodatkiem zieleni i borderem np. jak w załączniku...pomóżcie.... .[/QUOTE] jeszcze raz proszę Was o pomoc..bo mało która mi odpisała...
|
#2181 |
|
Wtajemniczenie
|
ale u nas dziś zimmmno
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wczesniej byłam w 3 letnim w związku (w tym rok zaręczona) ale od zaręczyn zaczęło się psuć i po jakiś 8 miesiacach zerwał ze mną...wtedy to zaczęłam troszkę szaleć..sporo schudłam..tzn. od razu widac było jak przytłoczył mnie ten związek...to był maj...a w październiku poznałam obecnego męża..najpierw przez Naszą Klasę...tam podpisałam jakieś zdjęcie znajomej z podstawówki...a on był jej znajomym..i widocznie po komentarzu wszedł na mój profil..i tak przez tydzień właził...więc widziałam że zerka....to ja wywiad przeprowadziłam z tą koleżanką co jej zdjęcie podpisałam..i wtedy odważyłam się napisać...od tego dnia po mineły niecałe dwa miesiace..i się spotkaliśmy 5 grudnia 2009 r. po raz pierwszy...od nocy sylwestrowej... )I nic nie daje nie raz długa znajomośc...czasem wystarczy chwila aby okazało się że to ten...znam go jak własną kieszeń jest bardzo wrażliwy czuły i zakochany. Uwielbiam go...choć czasem jest taki nieogarnięty....to wiem że to człowiek którego zesłał Bóg właśnie dla mnie....
|
|
#2183 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
O kurde ale pędzicie, no ale nadrobiłam w końcu. W pracy tylko mam możliwość was śledzić bo w domu chwilowo nie mam jak korzystać z laptopa bo mąż go rozkręcił na części pierwsze bo jakiś zawias pękł i ma wymieniać.
Najnowsze obserwacje: - coraz częściej łapię zadyszkę i pojawia się kłucie w podbrzuszu jak dłużej pochodzę - wysypało mi calutkie plecy jakimiś małymi czerwonymi syfkami - coraz gorzej rano mi się wstaje do pracy i znowu mam fazę susła jak na początku ciąży, wczoraj zasnęłam o 20 - nie nadążam myc włosów, tak mi się przetłuszczają ostatnio że szok - w bębenku mam 95 cm - chyba ostatni raz sama wydepilowałam sobie pipkę...oczywiście niedokładnie, jakies kłaczki na dole mi sterczą No ale cóż....w piątek zaczynam już 7 miesiąc....trzeba przywyknąć bo lżej już nie będzie a tylko jeszcze gorzej... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36994659]A, i zrobiłam Agatce czapę krasnoludka :d[/QUOTE] ![]() Cytat:
Ile tych ręczniczków jest i w jakich wymiarach i do czego one będą ewentualnie przydatne? Bo tu w opisie nic nie ma konkretnego. Cytat:
Cytat:
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2012-10-10 o 15:25 |
||||||
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szara szafa z czarno-białą fototapetą na drzwiach (bo chyba dobrze zrozumiałam?) chyba będzie zbyt ponura. Ta fototapeta ze zwierzakami bardzo mi się podoba, tylko że zajmuje sporo miejsca, wiec musisz sprawdzic, czy masz na tyle sciany, zeby ponaklejać wszystko. Na innej aukcji znalzałam ją w wersji XL, trochę taniej.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-10-10 o 15:05 |
|
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz juz brzucholek, pamiętam jak wklejałaś zdjęcia z grecji i go nie było, kiedy on Ci urósł ![]() fajnie tez przerobilas te spodnie sobie
|
|
#2186 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa
![]() Ogólnie to tak różowo nie jest, bo mam już ok. 13 kg na plusie, na szczęście mąż udaje, że nie widzi, a ja mu nie pokazuję, gdzie za dużo przybyło
|
|
|
|
#2187 | ||||
|
Zadomowienie
|
Ifwka Ten pas to po prostu doł grubego elastycznego topu
W Pepco są takie topy jak pasy ciążowe( tak myślałam w pierwszej chwili) za 4,99. A robi się je banalnie, tylko raczej na cienkich spodniach![]() Cytat:
I okazało się, że będzie dziewczynka. Bardzo się cieszę Cytat:
Dzięki za komplement ![]() Cytat:
Dla mnie (z góry ) on wcale nie jest duży![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2188 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez jeszcze nie mam imienia Wspólne co nam sie podobaja to Nina, Karina, Natasza. Diana, Dajana ale jakos nie pasuja nam teraz a dzis wlasnie maz przed chwila wyslal mi takie imiona , Ksenia Cytat:
My z mezem tez 15 lat razem, malzenstwem na razie tylko cywilny slub to rok i 3 miesiace, jestesmy z jednej miejscowosci i ja od dluzszego czasu mu sie podobalam a on mi zaczal od balu w 8 klasie, (pewnie mi sie w oczy wstawial) i powiedzialam o tym kolezance, któa mieszkala nad nim i ona kiedys wypalila zeby mnie odprowadzil bo jej sie nie chce no i od tego czasu zaczelismy sie spotykac |
||
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻtowi się też ten podoba. Ta kobieta od tego niebieskiego pisze wózek 3 w 1. Proszę ją o więcej zdjęć. Wysyła ale nie widzę fotelika. To pytam czy jest bo to 3 w 1 a ta do mnie ze to co na zdjeciach, no to sorry albo 3 w 1 albo 2 w 1 |
|
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadyszka i kłucie to chyba zmora każdej z nas. A już myślałam, że jestem jedyną tutaj kobitką, która jest aktualnie w fazie wiecznie rozładowanych baterii.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-10 o 15:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.

Twój TŻ mnie czasem zadziwia. Piłkę można kupić dziewczynce, tak samo sterowany samochód - ja się bawiłam czymś takim, jak byłam mała... Kurde, przecież dziewczynki nie są gorsze.

własnie jak wczoraj przeglądałam oferty na tablicy, to dużo było tych buzz'ów do sprzedania; tylko mi się jakoś wydaje, ze on ma strasznie płytki daszek przy spacerówce, że w ogóle dziecka nie przysłoni
jak już będziesz miała, to się przekonamy
jakieś takie przeładowane mi się wydają

ja tam zamierzam kupować dzidzi samochodziki itd;p 

nie mogę Was nadrobić :P
sorry za określenie