|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Do oliwki: Dzięki za podpowiedź, nie jeszcze nie byłam na wizycie, dopiero w grudniu mogę się stawić w pl, i jak już będę pewna daty wyjazdu to dzwonię do dr. i umowie się na spotkanie. Ale już wcześniej poszukuje kogoś co się zna na implancikach i pomoże mi w wyborze.
Edytowane przez sofialu Czas edycji: 2012-10-10 o 14:45 |
|
|
|
#4322 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Dzwoniłam dzisiaj do Kliniki i mam potwierdzony termin 14.12 ufff
|
#4323 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4324 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Żabciu, bosko wyglądasz,laseczko Ty Cytat:
Cytat:
Matti, no to niezły Mikołaj w tym roku do Ciebie przyjdzie ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Oooooo, jest Krokusik, buziaczki
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-10-10 o 17:27 |
||
|
|
|
#4325 |
|
Raczkowanie
|
Aneczko
|
|
#4326 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
Zacznij więc od znalezienia firmy, która jeszcze ma jakąś kaskę do rozdania i program pod który się łapiesz i raczej się pospiesz bo podobno w 2013r. bezpośrednie dotacje mają się ukrócić.
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-10-10 o 18:00 |
||
|
|
|
#4327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zresztącała się zmieniam to włosy też chcę lekko zmienić. Po tym zostaną już tylko piersi
|
|
|
|
|
#4328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazły się głupie które zdjęcia wrzucają? Powiedz MU że to bardzo miłe i że się super poczułyśmy - albo nie , sama MU napisze bo skoro już nasze cycki widział to jakbyśmy się znali: NO TAK SIĘ PO PROSTU NIE ROBI, POCZUŁYŚMY SIĘ JAK IDIOTKI!!! A czemu Ty w ogóle potrzebujesz takiego pozwolenia ?? no sorry ale ja nie trybie o co chodzi? Ile masz lat- to jakiś tyran czy kto? a nasze zdjęcia jak oglądasz to nie ma nic przeciw? Jesteś tu żebyśmy Cię wsparły- utwierdziły w decyzji, dodały otuchy, porozmawiały o rzeczach o których Twój Tż nie ma pojęcia. Może sam Ci powie co Ci wyjdzie albo czy będzie tak jak chcesz? hihi no raczej nie powie bo nie ma o tym pojęcia. Powinien się cieszyć, że znalazłaś osoby które mogą Ci doradzić i być z Tobą w tych trudnych decyzjach i chwilach. ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
Co do bólu Twoich piersi. Widziałam na ostatnich zdjęciach w albumie że Twoje panienki są mocno obrzęknięte-coś hormony Ci wariują, bo to właśnie tak wygląda. Góra piersi obrzmiała i otoczki rozpulchnione. I pewnie ten ból jest też z tym związany- co nie zmienia faktu że winą jest stanik który Ci piersi męczy. Dobierz inny w którym Cię nie będą bolały- skoro są obolałe musisz dobrać wygodny staniczek , najlepiej jakiś sportowy albo taki dla mam karmiących. I jeszcze jedno - skoro musisz piersi podtrzymywać podczas podskoków stanik do ćwiczeń tez jest zły. Poszukaj takiego do uprawiania sportów o ciężkim obciążeniu. albo zakładaj na stanik dodatkowo grubszy topik. Piersi nie mogą skakać- musisz je bardziej spętać. No tym bardziej jeśli Cię bolą- takie skoki im nie pomogą ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
to jest gimnastyka rozluźniająca którą wykonuje się powolutku i bardzo ostrożnie. Kiedyś wrzucałam link do filmików jak to wygląda.Przysznic naprzemienny też rozluźnia mieśnie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-10-10 o 20:38 |
|||
|
|
|
#4329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:confused :trophy mam 70 D i trzyma ale nie na tyle właśnie przy podskokach ...do sklepu nie dotarł więc nie wiem...szukać w innym czy przez neta zamówić,ale kupić ten mniejszy???żeby mocno opinał mi piersi i trzymał...????aaa i MAYUś....czy to norma że po 4 miesiącu mięśnie jeszcze trzymają?????bo już się pogubiłam..są miękkie w miarę,ruchome-w miarę ale to nie to co powinno być ....czuję,wiesz jakie mam uczucie????jakby implanty były zrośnietę z mięśniami..i jakby było im za ciasno...właśnie może ja też powinnam robić takie ćwiczenia???rozciągnąć te mięśnie....???cholera
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-10-10 o 20:42 |
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Zadomowienie
|
Zabulek wyglądasz pięknie, tak jak dziewczyny napisały, wymieciesz wszystkie
![]() Niezadowolencja, ja wprawdzie jestem przed op, ale szykuje mi się impreza zanim miną mi 3 miesiące od operacji i nawet nie myślę o pójściu bez stanika a i przeczytaj to, co Ci Mya napisała
|
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w związku z tym ze w piatek zleci mi 3 miesiace z moimi panienkami to jutro wrzuce jakies zdjecia
bo w piatek niestety znowu bede musiala uciekac moze cos sie zmienily choc watpie![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Zaba Ty nie wklejaj tych swoich panienek bo pojde pod noz 2 raz zaraz a nie tylko oblizac sie pozwolilas niech nam slinka pocieknie![]()
|
#4335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to wszystko są setne części milimetra - więc w miesiąc się to nie stanie. Tą gimnastykę spokojnie możesz robić ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Łe normalnie Ty zostaw tą walizkę i tylko laptopa zabierz a nie nam robisz "Weekendy bez Olivki "
|
||
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z mila checia bym nigdzie tyłka nie ruszala no ale niestety musze pociesza mnie fakt ze w sobote wybiore sie na zakupy przy okazji a moja waliza 10 kg
|
|
#4337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a one jeszcze nie urosły?![]() Cytat:
No ale to za bardzo nie idzie w parze Anatomki będą wyglądały naturalniej właśnie dlatego , że nie będą tak krągłe górą. Z kolei okrągłe wypełnią górę piersi tak jak jej dół- ale to troszkę odbiega od wyglądu naturalnej piersi Zresztą te naturalne "śliczne" to chyba takie młode Śmię nawet twierdzić że łatwiej o ideał piersi który nie jest naturalny![]() Poszukaj może zdjęć w necie i zobacz jakie piersi Ci się podobają I potem jeśli będziesz już miała swoje upatrzone - pokarz nam je i będziemy myślały Cytat:
Ja dwa razy taki dostałam- ale za pierwszym razem chyba byłam niegrzeczna ![]()
|
|||
|
|
|
#4338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale i tak jest super....ale uwierz że po 4 miesiącach myślałam że będę miała wsio za sobą...i jak się zorientowałam że gdzieee tam jeszcze to zaczęłam się trochę przejmować..ale co tam...byle do przodu!!!dzięki MAYUOLIVKO no zrób zrób koniecznie!!czekamy ![]() aaa i MAYU chciałam w klubie ,jak mówiłaś,wkleić zdjęcia przed i po i nie umiem!!!katarzynka jakoś je wklejała,masz to gdzieś???
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poważnie to faktycznie troszkę rzeczy zostaw żeby walizka tym razem nie była taka ciężka I koniecznie dla porównania zdjęcia wrzuć - to może i Ty zobaczysz różnicę
|
|
|
|
|
#4340 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=MyaDiva;37009613]No jak widział zdjęcia dziewczyn a Tobie nie pozwala wrzucić?- bo co? nasze piersi można sobie oglądać ot tak sobie
![]() znalazły się głupie które zdjęcia wrzucają? Powiedz MU że to bardzo miłe i że się super poczułyśmy - albo nie , sama MU napisze bo skoro już nasze cycki widział to jakbyśmy się znali: NO TAK SIĘ PO PROSTU NIE ROBI, POCZUŁYŚMY SIĘ JAK IDIOTKI!!! A czemu Ty w ogóle potrzebujesz takiego pozwolenia ?? no sorry ale ja nie trybie o co chodzi? Ile masz lat- to jakiś tyran czy kto? a nasze zdjęcia jak oglądasz to nie ma nic przeciw? Jesteś tu żebyśmy Cię wsparły- utwierdziły w decyzji, dodały otuchy, porozmawiały o rzeczach o których Twój Tż nie ma pojęcia. Może sam Ci powie co Ci wyjdzie albo czy będzie tak jak chcesz? hihi no raczej nie powie bo nie ma o tym pojęcia. Powinien się cieszyć, że znalazłaś osoby które mogą Ci doradzić i być z Tobą w tych trudnych decyzjach i chwilach. [COLOR="Silver"] Nie bierzcie tego do Siebie Dziewczyny, widział, bo mu pokazałam jakie są świetne efekty, ale jak to ON szczególnie się tym nie przejął. Powiedział, że jego nie interesuje jak wyglądają inne tylko jak moje będą wyglądały i nie komentuje, ani na + ani na -. Zresztą On nie rozumie samego istnienia forum, na którym ludzie pokazują się nago, nawet jak to są tylko poszczególne części ciała. Tyran-może nie, ale... ma bardzo silną osobowość. Ja się cieszę, że tu jestem, ponieważ pisząc Pozdrawiam wszystkie kobietki. |
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak- przeniosłam do klubu jak się zdjęcia pod postem wkleja, jest to na osobnym wątku A jeszcze łatwiej z fb wkleić
|
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudeczko ja jade na studia
po 3 latach dziennej meczarni postanowilam ze pojde na zaoczne dopiero w sumie 2 zjazd zobaczymy jak to bedzie-jak narazie to ciesza mnie tylko zakupyMya postaram sie zabrac mniej rzeczy mam nadzieje ze bedzie mniej niz 10kg, dobrze ze mam te USG juz we wtorek. Mam troszke stresa ![]() a zdjecia dokladnie z fb mozna wkleic
|
#4343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
własnie przed chwilą z mamą rozmawiałam i wymyślałyśmy konspirację przed ojcem, żeby wcale go w to nie wtajemniczać, bo po co chłopu jakieś stresy niech nie wie a jak się dowie to dopiero w lato jak sam stwierdzi że coś tu jest nie tak ![]() że niby pojadę na wyjazd służbowy i wrócę z ciężką grypą i będę musiała leżeć i że gorączka i te sprawy to moja 88-letnia babcia wie i jedyne co ją martwi to "dzieciaku ale tyle pieniędzy??" haha a tak poza tym, to zastanawia mnie niesprawiedliwość natury moja przyjaciółka ma rozmiar naturalny 60G ![]() ![]() aha i dzisiaj miałam pierwszy strzał przeciw WZW B - 50 zł zamiast 90 i z panią internistką, która dawała mi skierowanie wpadłam w temat miła była bardzo i tak sobie pogadałyśmy o cyckach
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2012-10-10 o 22:54 |
|
|
|
|
#4344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Babcię masz super hihi ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
I się nie stresuj
|
||
|
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jedyne co fajnie wygląda to to, że ma duże piersi, talie super osy i biodra i pupę okrągła. Kształty że wzrok przyciąga.Babcia wymiata, poważnie jest bardziej nowoczesna niż mój tata
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie juz pora, kołdra i poduszka sie ladnie usmiechaja do mnie a jutro czeka mnie ciezki dzienn..
wiec spokojnej nocy wszystkim, dobranoc![]()
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
I ja już dobrej nocki życzę.
|
|
|
|
#4349 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co rozmawialam dzis z kolezanka przez skypa i ona tez mi powiedziala ze mi cycki urosly hehh nawet przez skype to widac hehehh
![]() ja tam zmian wielkich nie widze hehhe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

trzymamy kciuki
..to jest świetny plan!!!
poza tym ja w tym roku pracowałam 3,5miesiąca z czego jeden miesiąc u takiego...hmmmm... skurczybyka co zarobiłam 180zł.... więc no 

- albo nie , sama MU napisze bo skoro już nasze cycki widział to jakbyśmy się znali: NO TAK SIĘ PO PROSTU NIE ROBI, POCZUŁYŚMY SIĘ JAK IDIOTKI!!!
zdjęłam stanik i po jakimś czasie mi ulżyło i blizny zbledły,a był to ból-wysokich lotów...to ten stanik nowy co wyjęłam fiszbiny ...już nie wiem czy to przez niego czy tak bywa po prostu ...ale widzę że nie tylko mnie bolą czasem piersi...ANICZKO a ty jak,bo też Cię bolą???kurde mnie to przeraża...rozmumiem pobolewać ale tak boleć...
jest do du...y
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
moze cos sie zmienily
a nie tylko oblizac sie pozwolilas niech nam slinka pocieknie
a one jeszcze nie urosły?