Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-10, 14:43   #4321
sofialu
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Do oliwki: Dzięki za podpowiedź, nie jeszcze nie byłam na wizycie, dopiero w grudniu mogę się stawić w pl, i jak już będę pewna daty wyjazdu to dzwonię do dr. i umowie się na spotkanie. Ale już wcześniej poszukuje kogoś co się zna na implancikach i pomoże mi w wyborze.

Edytowane przez sofialu
Czas edycji: 2012-10-10 o 14:45
sofialu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 15:15   #4322
Matti
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dzwoniłam dzisiaj do Kliniki i mam potwierdzony termin 14.12 ufff

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 15:51   #4323
sofialu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Ale super prezent na gwiazdkę sobie fundniesz! trzymamy kciuki
sofialu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 17:30   #4324
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki

Żabciu, bosko wyglądasz,laseczko Ty

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
nieeeee... nieeee, chłopaki załatwiają wyjazd do Francji za całe 1200zł z karnetem a tam troszke lepiej te stoki przygotowane niż u nas. Ale zaraz...czy ja dobrze kumam...tzn. że zawsze jest ryzyko? Ale właściwie jakie? No bo niby na implant jest dożywotnia gwarancja więc zapewne robili solidne badania i prędzej siebie uszkodzę niż implant. Czyli chodzi o to, że generalnie narciarstwo jest kontuzyjne czy jeszcze coś innego grozi?

I pytam teraz bardzo poważnie są jakieś ochraniacze na piersi?

Jakoś nie mogę sobie tego w głowie poukładać... tzn. że na zawsze trzeba zrezygnować z takich sportów? Eeee...jak to?
Belseno, wydaje mi się, że narty to raczej dość kontuzyjny sport, przynajmniej dla mnie . Implanty testy najróżniejsze przechodzą, owszem ,ale dr mówiła mi, że może je przebić na przykład złamane żebro. Nie wiem co najczęściej łamią sobie narciarze - nogi? ręce? żebra też? Tfu, tfu , oczywiście tego Tobie nie życzę, ale skoro piszesz, że stoki dobrze przygotowane i bez nawału narciarzy to może spróbuj? Jeśli nie będziesz czuła się zbyt pewnie, to uciekniesz . Tylko nie wiem, czy po 5,5 miesiącach już można, może zadzwoń do swojego milutkiego doktorka i zapytaj? On Ci najlepiej wszystko wyjaśni

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ANICZKO własnie obmyslam plan...mogę chodzić 3lub 2 razy w tyg na fitness rano i 2 razy lub 1 ,zależy jak mi się ułoży na basen rano..lub z dziećmi jak mówisz..wieczorkiem,jak chodzili ze mną rodzice...przecieżżżżż... ..to jest świetny plan!!! dzięki!
No i super, plan ułożony

Matti, no to niezły Mikołaj w tym roku do Ciebie przyjdzie

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Oooooo, jest Krokusik, buziaczki

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-10-10 o 17:27
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 17:35   #4325
krokus26
Raczkowanie

Aneczko Właśnie sobie podczytuję co tu ciekawego słychować.
Stary 2012-10-10, 17:51   #4326
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Tylko nie wiem, czy po 5,5 miesiącach już można, może zadzwoń do swojego milutkiego doktorka i zapytaj? On Ci najlepiej wszystko wyjaśni
kochana, mój doktorek to już po 3 miesiącach kazał żyć normalnie tak jak przed operacją.

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja też muszę napisać ale nie wiem jak się za to zabrać poza tym ja w tym roku pracowałam 3,5miesiąca z czego jeden miesiąc u takiego...hmmmm... skurczybyka co zarobiłam 180zł.... więc no
toniu u mnie było tak, że złożyłam wniosek z pomysłem na biznes w instytucji w której starałam się o dotację, na ich drukach. Dla ludzi, których wnioski przeszły był zorganizowany kurs na którym min. uczyli nas jak taki biznesplan pisać, po skończeniu kursu mieliśmy 2 miesiące na napisanie i złożenie biznesplanu i z tego wybrali najlepsze. Ot i cała filozofia Zacznij więc od znalezienia firmy, która jeszcze ma jakąś kaskę do rozdania i program pod który się łapiesz i raczej się pospiesz bo podobno w 2013r. bezpośrednie dotacje mają się ukrócić.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-10 o 18:00
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 19:08   #4327
Niezadowolencja
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
pokaż mu nasze zdjęcia to może go to przekona. i tak nikt nie wie kim jesteś a po cyckach nie ma opcji, żeby Cię poznać

a zawsze możesz po tajniaku wrzucić
Widział, ale nie przekonał się. Póki co wyobraźcie sobie pierwszy raz w życiu idęzrobić "coś" z włosami. Wiadomo, u fryzjera bywałam, gdy szłam na jakąś imprezę, by sięuczesać, ale to tyle w temacie fryzjerów. Od 30 lat ten sam kolor włosów (ciemny blond). Fryzjerka odradza farbowanie całości, dlatego zrobię sobie karmelowe pasemka Zresztącała się zmieniam to włosy też chcę lekko zmienić. Po tym zostaną już tylko piersi Może dla Was to nic niezwykłego, ja nad tym zastanawiam sięod wakacji Łatwiej było mi podjąć decyzję dotyczącą piersi niż włosów...to jest chore
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 20:36   #4328
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Widział, ale nie przekonał się. Póki co wyobraźcie sobie pierwszy raz w życiu idęzrobić "coś" z włosami. Wiadomo, u fryzjera bywałam, gdy szłam na jakąś imprezę, by sięuczesać, ale to tyle w temacie fryzjerów. Od 30 lat ten sam kolor włosów (ciemny blond). Fryzjerka odradza farbowanie całości, dlatego zrobię sobie karmelowe pasemka Zresztącała się zmieniam to włosy też chcę lekko zmienić. Po tym zostaną już tylko piersi Może dla Was to nic niezwykłego, ja nad tym zastanawiam sięod wakacji Łatwiej było mi podjąć decyzję dotyczącą piersi niż włosów...to jest chore
No jak widział zdjęcia dziewczyn a Tobie nie pozwala wrzucić?- bo co? nasze piersi można sobie oglądać ot tak sobie znalazły się głupie które zdjęcia wrzucają? Powiedz MU że to bardzo miłe i że się super poczułyśmy - albo nie , sama MU napisze bo skoro już nasze cycki widział to jakbyśmy się znali: NO TAK SIĘ PO PROSTU NIE ROBI, POCZUŁYŚMY SIĘ JAK IDIOTKI!!!
A czemu Ty w ogóle potrzebujesz takiego pozwolenia ?? no sorry ale ja nie trybie o co chodzi? Ile masz lat- to jakiś tyran czy kto? a nasze zdjęcia jak oglądasz to nie ma nic przeciw?
Jesteś tu żebyśmy Cię wsparły- utwierdziły w decyzji, dodały otuchy, porozmawiały o rzeczach o których Twój Tż nie ma pojęcia.
Może sam Ci powie co Ci wyjdzie albo czy będzie tak jak chcesz? hihi no raczej nie powie bo nie ma o tym pojęcia. Powinien się cieszyć, że znalazłaś osoby które mogą Ci doradzić i być z Tobą w tych trudnych decyzjach i chwilach.

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
nie nie zabrałama kochane może to dobry pomysł ,jak wam się chce żeby też tak wkleić w klubie np przed i po ...nie trzeba albumów przekopywać a dziewczyny przed będą wdzięczne pewnieto tylko taka sugestia z rana
MAYU normalnie miałam wczoraj myślówę o tych kaloriach...niesamowite to jest,a ja o tym nie wiedziałam po operacji..że aż tyleeeee kalorgii nam potrzebne
i mam pytanko zmieniając temat...kochanie ja jestem 4miesiąc po,jak wiadomo,ale ostatnio tak mnie piersi bolały jakby mi miały odpaść i blizny mega czerwone i obolałe,przestraszyłam się zdjęłam stanik i po jakimś czasie mi ulżyło i blizny zbledły,a był to ból-wysokich lotów...to ten stanik nowy co wyjęłam fiszbiny ...już nie wiem czy to przez niego czy tak bywa po prostu ...ale widzę że nie tylko mnie bolą czasem piersi...ANICZKO a ty jak,bo też Cię bolą???kurde mnie to przeraża...rozmumiem pobolewać ale tak boleć...

aaa BALSENO serio tak jest że podczas używania plastrów są czerwone blizny???to mnie uspokoiłaś jeżeli to prawdaja miałam wręcz bordowe blizny jak odklejałam te plastry więc się przerzuciłam na krem silikonowy znów...jeju..myślałam że po 4 miesiacach już wszystko będę miała za sobą ...

ale powiem wam jeszcze ze widzę ewidentnie że moje piersi są w połowie drogi chyba..mam wrażenie że jeszcze mięśnie trzymają,szczególnie moją prawą pierś,nie są jeszcze bardzo ruchome...i mimo że już w miarę miękkie to jak je przesuwam,jak dr kazał,to to uczucie przesuwania SIĘ PO ZEBRACHjest do du...y
a podczas ćwiczeń na fitnesie,tzn podczas dużych podskoków muszę je trzymać bo mam wrażenie że mi odpadną!!!ale to akurat wiem że normalne,co???mam nadzieję!!!!

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

ponoć tak tak...ja na majorce 2 tyg codziennie pływałam i piersi miałam fajniejsze2 tyg to nie dużo ale jakieś takie fajniejsze były...kurde żeby znaleźć czas i iść na basen...nie wiem kiedya nie zastąpię moich ukochanych ćwiczeń basenem!!!
Pomysł ze zdjęciami w klubie jest super- można focie wkleić np. pod postem z wymiarami , rozmiarem wkładek na wątku "przywitaj się i przedstaw"

Co do bólu Twoich piersi. Widziałam na ostatnich zdjęciach w albumie że Twoje panienki są mocno obrzęknięte-coś hormony Ci wariują, bo to właśnie tak wygląda. Góra piersi obrzmiała i otoczki rozpulchnione. I pewnie ten ból jest też z tym związany- co nie zmienia faktu że winą jest stanik który Ci piersi męczy. Dobierz inny w którym Cię nie będą bolały- skoro są obolałe musisz dobrać wygodny staniczek , najlepiej jakiś sportowy albo taki dla mam karmiących.

I jeszcze jedno - skoro musisz piersi podtrzymywać podczas podskoków stanik do ćwiczeń tez jest zły. Poszukaj takiego do uprawiania sportów o ciężkim obciążeniu. albo zakładaj na stanik dodatkowo grubszy topik. Piersi nie mogą skakać- musisz je bardziej spętać. No tym bardziej jeśli Cię bolą- takie skoki im nie pomogą

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, ja takiego jeżdżenia po żebrach nie odczuwam...

A stosujecie naprzemienne prysznice? Od kiedy można to robić? I co one właściwie dają prócz ujędrnienia skóry?

Myu, czy prócz basenu można wykonywać jakieś ćwiczenia oczywiście bez obciążenia, aby troszkę szybciej te mięśnie się poluzowały i zrost puścił? Jakieś wymachy rąk, czy cuś . Dr mówiła, że jeszcze nie mogę ćwiczyć, ale Ona chyba miała na myśli ćwiczenia siłowe, a mi chodzi o takie zwykłe machanie łapami, np. coś takiego: http://www.pfm.pl/u235/navi/199420
Taką gimnastykę możesz już spokojnie robić to jest gimnastyka rozluźniająco/rozciągająca jaką mają zalecaną u naszej Pani dr dziewczynki z okrągłymi implantami od pierwszego dnia po opercji My miałyśmy anatomki- więc my nie rozciągałyśmy się w ten sposób żeby się implant nie przekręcił. Ale odkąd można chodzić na pływalnię- można i tak się gimnastykować To nie ma nic wspólnego z ćwiczeniem to jest gimnastyka rozluźniająca którą wykonuje się powolutku i bardzo ostrożnie. Kiedyś wrzucałam link do filmików jak to wygląda.
Przysznic naprzemienny też rozluźnia mieśnie - pamiętam, że dziewczynki też z tego powodu miały go wykonywać

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-10-10 o 20:38
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 20:38   #4329
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No jak widział zdjęcia dziewczyn a Tobie nie pozwala wrzucić?- bo co? nasze piersi można sobie oglądać ot tak sobie znalazły się głupie które zdjęcia wrzucają? Powiedz MU że to bardzo miłe i że się super poczułyśmy - albo nie , sama MU napisze bo skoro już nasze cycki widział to jakbyśmy się znali: NO TAK SIĘ PO PROSTU NIE ROBI, POCZUŁYŚMY SIĘ JAK IDIOTKI!!!
A czemu Ty w ogóle potrzebujesz takiego pozwolenia ?? no sorry ale ja nie trybie o co chodzi? Ile masz lat- to jakiś tyran czy kto?
Jesteś tu żebyśmy Cię wsparły- utwierdziły w decyzji, dodały otuchy, porozmawiały o rzeczach o których Twój Tż nie ma pojęcia.
Może sam Ci powie co Ci wyjdzie albo czy będzie tak jak chcesz? hihi no raczej nie powie bo nie ma o tym pojęcia. Powinien się cieszyć, że znalazłaś osoby które mogą Ci doradzić i być z Tobą w tych trudnych decyzjach i chwilach.

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Pomysł ze zdjęciami w klubie jest super- można focie wkleić np. pod postem z wymiarami , rozmiarem wkładek na wątku "przywitaj się i przedstaw"

Co do bólu Twoich piersi. Widziałam na ostatnich zdjęciach w albumie że Twoje panienki są mocno obrzęknięte-coś hormony Ci wariują, bo to właśnie tak wygląda. Góra piersi obrzmiała i otoczki rozpulchnione. I pewnie ten ból jest też z tym związany- co nie zmienia faktu że winą jest stanik który Ci piersi męczy. Dobierz inny w którym Cię nie będą bolały- skoro są obolałe musisz dobrać wygodny staniczek , najlepiej jakiś sportowy albo taki dla mam karmiących.

I jeszcze jedno - skoro musisz piersi podtrzymywać podczas podskoków stanik do ćwiczeń tez jest zły. Poszukaj takiego do uprawiania sportów o ciężkim obciążeniu. albo zakładaj na stanik dodatkowo grubszy topik. Piersi nie mogą skakać- musisz je bardziej spętać. No tym bardziej jeśli Cię bolą- takie skoki im nie pomogą
nooo mówiłam że jakieś wielkie..Ty zauważyłaśhi...stan ik ten beżowy coś nie teges chyba,jak wyjęlam fiszbiny to mi odstaje i nie układa się jak trzeba..masz rację!!!co do fitnesuu,to zamówiłam w sklepie z triumpha specjalny w rozmiarze mniejszym 70 C...nie wiem czy nie będzie za ciasny:confused :trophy mam 70 D i trzyma ale nie na tyle właśnie przy podskokach...do sklepu nie dotarł więc nie wiem...szukać w innym czy przez neta zamówić,ale kupić ten mniejszy???żeby mocno opinał mi piersi i trzymał...????

aaa i MAYUś....czy to norma że po 4 miesiącu mięśnie jeszcze trzymają?????bo już się pogubiłam..są miękkie w miarę,ruchome-w miarę ale to nie to co powinno być ....czuję,wiesz jakie mam uczucie????jakby implanty były zrośnietę z mięśniami..i jakby było im za ciasno...właśnie może ja też powinnam robić takie ćwiczenia???rozciągnąć te mięśnie....???cholera

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-10-10 o 20:42
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 20:40   #4330
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Mój lekarz powiedział, że po 3 miesiąch moge już robić wszystko ale tak szczerze mówiąc to jest teoria w praktyce jakoś nie wyobrażam sobie żebym mogła teraz biegać, kilka dni temu podbiegłam kawałek i musiałam trzymać cycki bo hmmm...no dziwnie było baaardzo je czułam. Może jak się ma jakiś superowski sportowy stanik to da się biegać ale ja sprawdzać nie zamierzam. Chodzę na joge ale ćwiczeń w których trzeba się opierać na rękach tez nie daje rady wykonywać a już ćwiczenia z leżeniem na brzuchu to porażka Także po 3 miesiącach teoretycznie można wszystko a w praktyce nie.
AAA na rowerze mogłam wcześniej tylko na stacjonarnym ale nie posiadam takiego wiec nie testowałam i nie wiem jak jest. Na zwykłym lekarz nie pozwolił ze względu na możliwość np. upadku no i opieranie się rękami na kierownicy i jazda na podskokach, jakiś dołek, krawężnik...nieee to zdecydowanie odpada
Hihi- dokładnie jest właśnie tak

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-10-10, 20:43   #4331
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu Ty w ogóle potrzebujesz takiego pozwolenia ?? no sorry ale ja nie trybie o co chodzi? Ile masz lat- to jakiś tyran czy kto? a nasze zdjęcia jak oglądasz to nie ma nic przeciw?

-
zupełnie jakbyś to wyciągnęła z moich ust
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 20:45   #4332
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
nooo mówiłam że jakieś wielkie..Ty zauważyłaśhi...stan ik ten beżowy coś nie teges chyba,jak wyjęlam fiszbiny to mi odstaje i nie układa się jak trzeba..masz rację!!!co do fitnesuu,to zamówiłam w sklepie z triumpha specjalny w rozmiarze mniejszym 70 C...nie wiem czy nie będzie za ciasny:confused :trophy mam 70 D i trzyma ale nie na tyle właśnie przy podskokach...do sklepu nie dotarł więc nie wiem...szukać w innym czy przez neta zamówić,ale kupić ten mniejszy???żeby mocno opinał mi piersi i trzymał...????
Lepiej przymierz- a na razie jak Cię bolę piersi to lepiej ich tak nie ściskaj Pochodź może na razie na samą pływalnię

Stary 2012-10-10, 21:36   #4333
Saba08
Zadomowienie

Zabulek wyglądasz pięknie, tak jak dziewczyny napisały, wymieciesz wszystkie

Niezadowolencja, ja wprawdzie jestem przed op, ale szykuje mi się impreza zanim miną mi 3 miesiące od operacji i nawet nie myślę o pójściu bez stanika a i przeczytaj to, co Ci Mya napisała
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 21:55   #4334
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny w związku z tym ze w piatek zleci mi 3 miesiace z moimi panienkami to jutro wrzuce jakies zdjecia bo w piatek niestety znowu bede musiala uciekac moze cos sie zmienily choc watpie

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Zaba Ty nie wklejaj tych swoich panienek bo pojde pod noz 2 raz zarazdawaj zdjecie jak cala sie uszykowalas a nie tylko oblizac sie pozwolilas niech nam slinka pocieknie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 21:59   #4335
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

aaa i MAYUś....czy to norma że po 4 miesiącu mięśnie jeszcze trzymają?????bo już się pogubiłam..są miękkie w miarę,ruchome-w miarę ale to nie to co powinno być ....czuję,wiesz jakie mam uczucie????jakby implanty były zrośnietę z mięśniami..i jakby było im za ciasno...właśnie może ja też powinnam robić takie ćwiczenia???rozciągnąć te mięśnie....???cholera
Tak- mogą jeszcze mięśnie trzymać. Nie ma w tym nic nieprawidłowego więc się nie martw. To w gruncie rzeczy proces dość długotrwały- włókna muszą nie tylko się rozciągnąć ale i wzmocnić. A więc rozciągają się i potem wzmacniają. A jak się wzmocnią znowu się rozciągają- no i znowu są za cienkie i muszą się wzmocnić I to wszystko są setne części milimetra - więc w miesiąc się to nie stanie. Tą gimnastykę spokojnie możesz robić no i basenik też działa świetnie A to uczucie jest najlepszym dowodem że żelki się jeszcze nie ułożyły- jak piersi będą już "gotowe" implanty czuć tylko jak się je przygniecie (np. jak się na nich położysz)

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w związku z tym ze w piatek zleci mi 3 miesiace z moimi panienkami to jutro wrzuce jakies zdjecia bo w piatek niestety znowu bede musiala uciekac moze cos sie zmienily choc watpie[COLOR="Silver"]
i zrób focie w sukience co to ich w niej ponoć nie widać
Łe normalnie Ty zostaw tą walizkę i tylko laptopa zabierz a nie nam robisz "Weekendy bez Olivki "

Stary 2012-10-10, 22:15   #4336
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Łe normalnie Ty zostaw tą walizkę i tylko laptopa zabierz a nie nam robisz "Weekendy bez Olivki "
Postaram się zrobic jakies zdjęcie w tej sukience moze nawet wrzuce przed i po dla porowniania a co tam
z mila checia bym nigdzie tyłka nie ruszala no ale niestety muszepociesza mnie fakt ze w sobote wybiore sie na zakupy przy okazjiale martwi mnie tez to ze kupilam soboe botki i srednio mi sie podobaja a w innym sklepie widzialm takie jakie chcialamno ale za pozno a moja waliza 10 kg to chetnie bym na laptopa tylko zamienila. Ale tym razem moze uda mi sie zapakowac mnie bo bede znowu myslala czy cos sobie nie zrobilam ciagajac ja za soba i nie tylko

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-10-10, 22:27   #4337
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam sie slicznie w ten zimny wieczorek

Jaka ladna wyliczanka, taka dluzsza niz jak bylam ostatnio
Musze sie Wam pokazac i zapytac, czy mi starej babie wypada isc potanczyc w takiej obkrojonej bluzeczce??? Na trzecim zdjeciu widac jak przeswituje No jak za duzo wypije i poszaleje, to musze byc przygotowana na takie upsssssssss
O i ja w końcu dotarłam do Twoich zdjęć Ło mamo!! no faktycznie jaka stara baba A bluzka fantastyczna na taki nocny wypad - no i zwłaszcza na Tobie wygląda świetnie Te Twoje diablice nie jedno serce złamią tej nocy a one jeszcze nie urosły?

Cytat:
Napisane przez sofialu Pokaż wiadomość
Oto moje wyjsciowki(bleee) jak myślicie jaki protezki mogłabym zamontować aby uzyskać piersi jak najbardziej podobne do naturalnych, aby wypełnić ładnie górę .

No ale to za bardzo nie idzie w parze Anatomki będą wyglądały naturalniej właśnie dlatego , że nie będą tak krągłe górą. Z kolei okrągłe wypełnią górę piersi tak jak jej dół- ale to troszkę odbiega od wyglądu naturalnej piersi
Zresztą te naturalne "śliczne" to chyba takie młode Śmię nawet twierdzić że łatwiej o ideał piersi który nie jest naturalny
Poszukaj może zdjęć w necie i zobacz jakie piersi Ci się podobają
I potem jeśli będziesz już miała swoje upatrzone - pokarz nam je i będziemy myślały

Cytat:
Wiecie co, sprawdzałam ceny tych wszystkich badań pod Warszawą iiiii, tak np. jeden strzał przeciw WZW B - w Wawie 90 a w Markach 50zł USG w wawie 120 w Markach 80zł

Miałyście rację, że to zawrotne ceny jakieś..
No jasne, że tym sposobem zostanie na super staniczek

Cytat:
będzie super prezent od Mikołaja
Ja dwa razy taki dostałam- ale za pierwszym razem chyba byłam niegrzeczna

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Aneczko Właśnie sobie podczytuję co tu ciekawego słychować.
witam,witam i już za chwileczkę pędzę privy pisać

Stary 2012-10-10, 22:27   #4338
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Tak- mogą jeszcze mięśnie trzymać. Nie ma w tym nic nieprawidłowego więc się nie martw. To w gruncie rzeczy proces dość długotrwały- włókna muszą nie tylko się rozciągnąć ale i wzmocnić. A więc rozciągają się i potem wzmacniają. A jak się wzmocnią znowu się rozciągają- no i znowu są za cienkie i muszą się wzmocnić I to wszystko są setne części milimetra - więc w miesiąc się to nie stanie. Tą gimnastykę spokojnie możesz robić no i basenik też działa świetnie A to uczucie jest najlepszym dowodem że żelki się jeszcze nie ułożyły- jak piersi będą już "gotowe" implanty czuć tylko jak się je przygniecie (np. jak się na nich położysz)

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

no właśnie..nie ułożyły się jeszcze..niestety to czujęno ale i tak jest super....ale uwierz że po 4 miesiącach myślałam że będę miała wsio za sobą...i jak się zorientowałam że gdzieee tam jeszczeto zaczęłam się trochę przejmować..ale co tam...byle do przodu!!!dzięki MAYU
OLIVKO no zrób zrób koniecznie!!czekamy a gdzie ty wybywasz,kiedyś pisałaś a ja niedoczytałam

aaa i MAYU chciałam w klubie ,jak mówiłaś,wkleić zdjęcia przed i po i nie umiem!!!katarzynka jakoś je wklejała,masz to gdzieś???
Stary 2012-10-10, 22:32   #4339
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Postaram się zrobic jakies zdjęcie w tej sukience moze nawet wrzuce przed i po dla porowniania a co tam
z mila checia bym nigdzie tyłka nie ruszala no ale niestety muszepociesza mnie fakt ze w sobote wybiore sie na zakupy przy okazjiale martwi mnie tez to ze kupilam soboe botki i srednio mi sie podobaja a w innym sklepie widzialm takie jakie chcialamno ale za pozno a moja waliza 10 kg to chetnie bym na laptopa tylko zamienila. Ale tym razem moze uda mi sie zapakowac mnie bo bede znowu myslala czy cos sobie nie zrobilam ciagajac ja za soba i nie tylko
No widzisz- i na zdrowie Ci wyjdzie jak walizy nie weźmieszbierz tylko laptopa i po kłopocie
Poważnie to faktycznie troszkę rzeczy zostaw żeby walizka tym razem nie była taka ciężka
I koniecznie dla porównania zdjęcia wrzuć - to może i Ty zobaczysz różnicę

Stary 2012-10-10, 22:35   #4340
Niezadowolencja
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

[QUOTE=MyaDiva;37009613]No jak widział zdjęcia dziewczyn a Tobie nie pozwala wrzucić?- bo co? nasze piersi można sobie oglądać ot tak sobie znalazły się głupie które zdjęcia wrzucają? Powiedz MU że to bardzo miłe i że się super poczułyśmy - albo nie , sama MU napisze bo skoro już nasze cycki widział to jakbyśmy się znali: NO TAK SIĘ PO PROSTU NIE ROBI, POCZUŁYŚMY SIĘ JAK IDIOTKI!!!
Może sam Ci powie co Ci wyjdzie albo czy będzie tak jak chcesz? hihi no raczej nie powie bo nie ma o tym pojęcia. Powinien się cieszyć, że znalazłaś osoby które mogą Ci doradzić i być z Tobą w tych trudnych decyzjach i chwilach. [COLOR="Silver"]

Nie bierzcie tego do Siebie Dziewczyny, widział, bo mu pokazałam jakie są świetne efekty, ale jak to ON szczególnie się tym nie przejął. Powiedział, że jego nie interesuje jak wyglądają inne tylko jak moje będą wyglądały i nie komentuje, ani na + ani na -. Zresztą On nie rozumie samego istnienia forum, na którym ludzie pokazują się nago, nawet jak to są tylko poszczególne części ciała.
Tyran-może nie, ale... ma bardzo silną osobowość.

Ja się cieszę, że tu jestem, ponieważ pisząc i czekając na nowe wypowiedzi, nie myślę tak bardzo o czasie, który dzieli mnie do zabiegu.

Pozdrawiam wszystkie kobietki.
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 22:35   #4341
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie..nie ułożyły się jeszcze..niestety to czujęno ale i tak jest super....ale uwierz że po 4 miesiącach myślałam że będę miała wsio za sobą...i jak się zorientowałam że gdzieee tam jeszczeto zaczęłam się trochę przejmować..ale co tam...byle do przodu!!!dzięki MAYU
OLIVKO no zrób zrób koniecznie!!czekamy a gdzie ty wybywasz,kiedyś pisałaś a ja niedoczytałam

aaa i MAYU chciałam w klubie ,jak mówiłaś,wkleić zdjęcia przed i po i nie umiem!!!katarzynka jakoś je wklejała,masz to gdzieś???
Nie ma lekko- my nasze po rok hodowałyśmy
Tak- przeniosłam do klubu jak się zdjęcia pod postem wkleja, jest to na osobnym wątku
A jeszcze łatwiej z fb wkleić wrzuć swoje na fb i będzie najprościej

Stary 2012-10-10, 22:51   #4342
Olivkaa200
Zakorzenienie

Klaudeczko ja jade na studia po 3 latach dziennej meczarni postanowilam ze pojde na zaoczne dopiero w sumie 2 zjazd zobaczymy jak to bedzie-jak narazie to ciesza mnie tylko zakupy

Mya postaram sie zabrac mniej rzeczy mam nadzieje ze bedzie mniej niz 10kg, dobrze ze mam te USG juz we wtorek. Mam troszke stresa

a zdjecia dokladnie z fb mozna wkleicdawaj klaudeczka na fb a potem do klubu, pewnie codziennie bys miala setke albo i wiecej gosci na profilu

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-10-10, 22:53   #4343
Matti
Zadomowienie

Cytat:
No jasne, że tym sposobem zostanie na super staniczek

będzie super prezent od Mikołaja
Ja dwa razy taki dostałam- ale za pierwszym razem chyba byłam niegrzeczna
Prezent a nawet DWA będzie super własnie przed chwilą z mamą rozmawiałam i wymyślałyśmy konspirację przed ojcem, żeby wcale go w to nie wtajemniczać, bo po co chłopu jakieś stresy niech nie wie a jak się dowie to dopiero w lato jak sam stwierdzi że coś tu jest nie tak że niby pojadę na wyjazd służbowy i wrócę z ciężką grypą i będę musiała leżeć i że gorączka i te sprawy to moja 88-letnia babcia wie i jedyne co ją martwi to "dzieciaku ale tyle pieniędzy??" haha

a tak poza tym, to zastanawia mnie niesprawiedliwość natury moja przyjaciółka ma rozmiar naturalny 60G zawsze sobie tak liczę na palcach... A, B, C, D, E, F, G!!! a ja bidna nawet A nie mam...

aha i dzisiaj miałam pierwszy strzał przeciw WZW B - 50 zł zamiast 90 i z panią internistką, która dawała mi skierowanie wpadłam w temat miła była bardzo i tak sobie pogadałyśmy o cyckach

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2012-10-10 o 22:54
Stary 2012-10-10, 23:16   #4344
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Prezent a nawet DWA będzie super własnie przed chwilą z mamą rozmawiałam i wymyślałyśmy konspirację przed ojcem, żeby wcale go w to nie wtajemniczać, bo po co chłopu jakieś stresy niech nie wie a jak się dowie to dopiero w lato jak sam stwierdzi że coś tu jest nie tak że niby pojadę na wyjazd służbowy i wrócę z ciężką grypą i będę musiała leżeć i że gorączka i te sprawy to moja 88-letnia babcia wie i jedyne co ją martwi to "dzieciaku ale tyle pieniędzy??" haha

a tak poza tym, to zastanawia mnie niesprawiedliwość natury moja przyjaciółka ma rozmiar naturalny 60G zawsze sobie tak liczę na palcach... A, B, C, D, E, F, G!!! a ja bidna nawet A nie mam...

aha i dzisiaj miałam pierwszy strzał przeciw WZW B - 50 zł zamiast 90 i z panią internistką, która dawała mi skierowanie wpadłam w temat miła była bardzo i tak sobie pogadałyśmy o cyckach
Ja myślę że to Ty wyjdziesz na tej niesprawiedliwości lepiej niż Twoja przyjaciółka - tak duże naturalne piersi to żadne dobrodziejstwo
Babcię masz super hihi

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Klaudeczko ja jade na studia po 3 latach dziennej meczarni postanowilam ze pojde na zaoczne dopiero w sumie 2 zjazd zobaczymy jak to bedzie-jak narazie to ciesza mnie tylko zakupy

Mya postaram sie zabrac mniej rzeczy mam nadzieje ze bedzie mniej niz 10kg, dobrze ze mam te USG juz we wtorek. Mam troszke stresa

a zdjecia dokladnie z fb mozna wkleicdawaj klaudeczka na fb a potem do klubu, pewnie codziennie bys miala setke albo i wiecej gosci na profilu
Ty kaludeczki nie podpuszczaj serwer zablokuje i fb padnie
I się nie stresuj a tak w ogóle jak ten guzek - zmniejsza się?

Stary 2012-10-10, 23:18   #4345
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Ty kaludeczki nie podpuszczaj serwer zablokuje i fb padnie
I się nie stresuj a tak w ogóle jak ten guzek - zmniejsza się?
Guzek zmniejsza sie, praktycznie go juz nie czuje. Ale ze ja panikara to wole dmuchac na zimne, pojde zobacze nie zaszkodzi mi przynajmniej bede spac w nocy spokojnie. Swoja droga ciekawe co to bylo

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-10-10, 23:20   #4346
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Ja myślę że to Ty wyjdziesz na tej niesprawiedliwości lepiej niż Twoja przyjaciółka - tak duże naturalne piersi to żadne dobrodziejstwo
Babcię masz super hihi

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

No ja aż tak bym nie chciała, dla mnie to trochę kalectwo... ona ma mega problem żeby stanik kupić a jak już kupi to płaci za niego krocie.. jedna ma za dużo druga nie ma nic jedyne co fajnie wygląda to to, że ma duże piersi, talie super osy i biodra i pupę okrągła. Kształty że wzrok przyciąga.
Babcia wymiata, poważnie jest bardziej nowoczesna niż mój tata

Stary 2012-10-10, 23:20   #4347
Olivkaa200
Zakorzenienie

Na mnie juz pora, kołdra i poduszka sie ladnie usmiechaja do mnie a jutro czeka mnie ciezki dzienn..wiec spokojnej nocy wszystkim, dobranoc

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-10-11, 00:08   #4348
MyaDiva
Zakorzenienie

I ja już dobrej nocki życzę.

Stary 2012-10-11, 09:28   #4349
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam sie slicznie w ten zimny wieczorek

Jaka ladna wyliczanka, taka dluzsza niz jak bylam ostatnio
Musze sie Wam pokazac i zapytac, czy mi starej babie wypada isc potanczyc w takiej obkrojonej bluzeczce??? Na trzecim zdjeciu widac jak przeswituje No jak za duzo wypije i poszaleje, to musze byc przygotowana na takie upsssssssss
Jejuuu Żabulek, masz sie czym chwalić! każdy facet jest Twój
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 12:11   #4350
kasikkk87
Zadomowienie

wiecie co rozmawialam dzis z kolezanka przez skypa i ona tez mi powiedziala ze mi cycki urosly hehh nawet przez skype to widac hehehh ja tam zmian wielkich nie widze hehhe
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości