|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
tak was podczytuje i ciężko mi się dziś wbić... poczytałam ten wątek szaji o ustawie..... naprawde odnoszę wrażenie że ludzie nie odrózniają bycia człowiekiem warzywem od bycia kaleką, porównują dzieci z paraliżem nóżek, lub z zespołem downa do dzieci ktore nie mają w pełni wykształconego żadnego organu.... przykre, niby chcą bronić ich życia, skazując je tam naprawdę na cierpienie przez całe życie, a komentarze typu że ona chce żeby nikt nie miał wyboru przechodzą ludzkie pojęcie! i co lepiej takie dziecko oddać niech wegetuje i nie zazna nigdy miłości ??
W ogóle dowiedziałam się że moja znajoma drugi raz poroniła ma już 13 letnią córkę i wiem jak bardzo pragnie drugiego dziecka, tak się cieszyłam że udało jej się zajść a tu znów się nie udało ![]() W ogóle tak mi się Hania przed chwilą wierciła i chyba mi w coś kopała że aż bolało normalnie..... mała rozbójnica
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaściankowego myślenia nie zmienisz, niestety. Przykro z powodu znajomej. Może uda się następnym razem. Trzeba być dobrej myśli. Oliwka tak samo, aż pisnęłam, tak mnie boleśnie w coś kopnęła 2 razy pod rząd. TŻ się przestraszył, bo nie wiedział, o co mi chodzi, haha.
|
|
|
|
|
#2343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przykro mi z powodu znajomej, jak pisalam wczesniej moja bratowa jest po dwóch poronieniach, a starali sie tez juz jakies 5 lat o dziecko i teraz jak sie udało to leniuch nie chce z brzucha wyjść |
|
|
|
|
#2344 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
no a potem żeby dać na pomoc w wychowaniu takiego dziecka to żadnej pomocy walczą o 200 zł więcej bo "za dużo"..... ciekawe czy wtedy będą mogli w lustro spojrzeć.
Wiecie co, widze jak dużo bycie mamą mi uświadamia to naprawdę taki kurs szybkiego dorastania, otworzyło mi to oczy na moich rodziców na ich poświęcenia zrozumiałam wiele ich decyzji które nie raz mnie wkurzały. Widze jaki to wielki obowiazek i na ile wyrzeczeń można pójść dla tego małego kogoś. Wiecie mówie np o moich/naszych rówieśniczkach które mają inny światopogląd i priorytety, dotychczas tez mówiłam że "jasne rozumiem" ale teraz chyba powoli wiem.... Mam chyba dziś jakiś dziwny dzień rozmyślań
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fryty właśnie wcinam- specjalnie przed chwilą pognałam po nie do sklepu ![]() co do ustawy- to wystarczy za komentarz |
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie cyce dzis bolą.........pieką, szczypią...tragedia!!
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2349 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
no ja niestety wylądowałam w szpitalu,od 8 do 12 miałam skurcze co 20min :O narazie miałam tylko usg i badanie gin,które nic nie wykazały :/nast badania dopiero jutro,chciałabym być w weekend w domu ![]() Ps.dzięki Bogu istnieją smartfony i wi-fi,bi bym sue tu zanudzila na śmierć :P a panie z sali niezbyt chętne do rozmowy :/
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka!! trzymaj się tam dzielnie, teraz już rozumiem skurcze ustały??
Lenova tu masz wózek nawet z Twoich okolic http://tablica.pl/oferta/wozek-mutsy...05f21b52;r:;s:
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulkaa musi byc dobrze- trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno
zaraz "rozmowy w toku"- dzisiaj o mega nastoletnich matkach i totalnym nieuswiadomieniu antykoncepcyjno-seksualnym..... co sie dziwic- w szpitalu mojej ciotki w krakowie ostatnio rodziła trzynastoletnia dziewczynka...... |
|
|
|
#2353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() o ale ma palemkę ta dzidzia haha ale nie podobają mi się u tak małych dzieci przekłute uszka.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-10-11 o 15:59 |
|||
|
|
|
#2354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie sobie włączyłam, bo siedzę z laptopem na dole. Posłucham tych głupot. ![]() Deli, mi też się nie podobają, poczekałabym trochę dłużej z czymś takim jednak.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-11 o 16:01 |
||
|
|
|
#2355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed Kościelnym, jak będzie kasa, to się może szarpnąć na zaręczynowy z prawdziwego zdarzenia ale on szuja głupka udaje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co lekarze mówią? jak się czujesz? napisz coś więcej wysyłam Ci 1000000000 pozytywnych fluidków |
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chciałabym któryś z nich.. no ale.. właśnie... głupków udają ![]()
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam z teściową kwiatki na cmentarz, a ten DEBIL wziął je i: wyjdziesz za mnie?! |
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się dziś śniło,że byłam świadkiem jak dwie dziewczyn wymordowały dom starców i w snach widziałam ich duchy, brrrr więcej nie oglądam z moim synam strasznych programów przed snem ![]() Blackbardzo Ci gratuluję, pierścionek jest za☠☠☠......y chciałabym taki mieć, mega kobiecy |
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mój!? kiedyś leżymy sobie.. itd.. i mój tzt.. do mnie.. Wyjdziesz za mnie? chwila ciszy a ja mówie no ba , a on do mnie że z edziem czy na dwór wyjde za niego
|
|
|
#2361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oglądam ten program i nie mogę, co za idiotki z tych dziewczyn.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-11 o 16:20 |
||
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
ta co teraz występuje... załamać się można, że już z 3 się bzykała, nie wie z kim ma dziecko, porażka... taka gówniara a tyle ludzi pragnących dzieci nie ich może mieć, wkurza mnie takie coś ;/
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-10-11 o 16:24 |
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast x lander jest naprawdę super- woziłam swojego chrześniaczka ![]() lenova boli Cie dalej kość łonowa? bo ja dziś chyba jajo zniosę Szaja co do Twojej dyskusji- ale żeś rozpałętała wojnę ![]() nie chce mi się udzielać w tych przepychankach ale powiem Ci szczerze że najśmieszniejsze jest to,że najgłośniej krzyczą te, co same dzieci nie mają ![]() a one to mają taką świadomość jak ci panowie co tę ustawę wymyślili |
|
|
|
|
#2364 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No nareszcie, nadrobiłam Was gaduły jedne
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja kupiłam w biedronce tylko szczotke do wloskow, zastanawialam sie jeszcze nad tym termometrem no ale koniec koncow nie wzielam. teraz troche zaluje, moze jeszcze sie kiedys napatoczą Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2365 |
|
Konto usunięte
|
Marsi, a bo wiesz, ja to niejeden taki kontrowersyjny wątek zaczęłam
Ewulku, trzymaj się dzielnie babo Ja jutro westernowo: w samo południe z drem Cnotą ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Kilka MOICH tematów ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=620168 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606031 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188778 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=169852 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=564670 |
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37023558]
Ja jutro westernowo: w samo południe z drem Cnotą ![]() [/QUOTE] szaja świntuchu, czyżbyś tak jak ja miała słabość do swojego doktorka?
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, za☠☠☠iste tematy.
![]() Padłam z tego tekstu: "Od Pana Boga, żeby mogła po ślubie ofiarować swój najcenniejszy dar Temu Jedynemu " albo "Od minus nieskończoności do plus nieskończoności TŻ zaproponował spacer, bo pogoda jest u nas piękna - taka typowa, złota jesień. Idę.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-11 o 17:16 |
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Black serdedznie gratuluje zareczyn!
A pierscionek chyba juz kiedys pokazywalas? To ten co mial do duzego zmniejszenia isc? Dobrze kojarze? Piekny jest ![]() Deli, Hope, ja przed zareczynami (kiedy to bylo!!! Oczywiscie nieraz slyszalam, ze 'badziewny' ze M.sie nie postaral bla bla bla, ale ja tam swoje wiedzialam i nie zamienie nigdy na zaden inny, bo trafil w 1000% w gust, a ze musial szukac w komunijnych to tez duzego wyboru nie mial ![]() Ewulka trzymam kciuki kochana, niech dzidzia poczeka jeszcze w brzuszku troche ![]() Szaja, ja gdzies sie dokopalam, w ktoryms watku na wizazu, ze Tobie placa za rozpetywanie dyskusji ![]() I dzieki kochanae uspokoilyscie mnie z tym cukrem, w poniedzialek sie wszystkiego dowiem
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
śmiesznie wczoraj bylo na miescie
poszlam po wizycie do apteki kupic sobie magnez bo cos mi powieka zaczela drgac wiec wolalam dmuchac na zimne no i witaminy bo juz doszczetnie wybralam. ubralam sie w sukienke dzinsowa, czarne rajstopy no i moja full-wypas kurtałkę za 20 zeta z sh co by sprawdzic czy sie nadaje na jesienne dni ogolnie wygladalam, hm, tak jak to ja moge wygladac - na gorze namiot na dole 2 patyki Poprosilam grzecznie o femibion 2, a pani sie pyta - a pani to w ktorym miesiacu, zebym dobre dala.. se mysle, ok, lepeij ze sie upewnia niz mialaby mi dac nie to co trzeba. no to mowie ze to na pewno te tabletki bo ja j juz jakis czas je biore no a jestem w 28 tyg. pani tak sie na mnie patrzy potem na opakowanie, czyta czyta przelicza czy moje tygodnie mieszcza sie w tym przedziale (a witaminy od 13tyg, ale spox )znowu czyta, czyta, mysli i znowu pyt - to w ktorym jest pani tyg? mi juz sie chce sie smiac ale ok. No to mowie -28 tydz. a ta sie tak na mnie patrzy i tak do mnie - ale na pewno? pani taka chudzinka, w ogole po pani nie widac Jestesmy potem w obi, na dziale z farbami, wybieramy kolor a wlasciwie odcien. milion pięćset do wyboru ale co tam, latamy od jednej palety do drugiej jak dzicy w koncu chyba nam sie udalo wybrac.. stoimy przy tym kolorze, patrzymy na niego jeszcze pod wszystkimi mozliwymi kątami, nagle podchodzi jakas para, raczej malzenstwo, widac ze pan juz mega wku...wiony no i babeczka pyta sie: -to co, ktory kolor bierzemy? a on, jeszcze bardziej wkur..ony: -przed chwilą powiedzialas ze jestem uposledzony kolorystycznie to teraz się mnie pytasz o zdanie!!!!???!!! nie wytrzymalam i parsknelam |
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, cena przecież nie gra roli. Liczy się gest i fakt, że Tobie się podoba - a o to przecież chodziło. Też masz takie malutkie paluszki?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

Zaściankowego myślenia nie zmienisz, niestety.
TŻ się przestraszył, bo nie wiedział, o co mi chodzi, haha. 

no ja niestety wylądowałam w szpitalu,od 8 do 12 miałam skurcze co 20min :O narazie miałam tylko usg i badanie gin,które nic nie wykazały :/nast badania dopiero jutro,chciałabym być w weekend w domu 

i chciałabym któryś z nich.. no ale.. właśnie... głupków udają

se mysle, ok, lepeij ze sie upewnia niz mialaby mi dac nie to co trzeba.