|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Witam sie dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie nic ciekawego.Wczoraj byłam cały dzień w pracy,12 godzin nic fajnego ![]() Wogóle to powiem wam że ostatnio z tego wszystkiego zaczełam znowu popalać a nie paliłam 6 lat ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-12 o 08:30 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4022 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Bry
![]() ![]() tylko akurat jak wszystko nadrobię i chcę popisać to akurat Wiktor mnie woła ![]() ![]() Fiol super że Stasiu dziś w domku już będzie, powdzenia Perse ja zdałam za 4 albo 5 razem prawko, tyle nerwów mnie to kosztowało, że szok - po kolejnym niezdanym zrobiłam sobie rok przerwy, nabrałam dystansu, wykupiłam 5 godzin jazdy i zdałam ![]() moje dziecko miało ostatnio marudzące dni, ale dziś (odpukać) jest oki, przespał ładnie Wiktorek jutro kończy 3 miesiące, a rok temu jakoś w tych dniach się począł ![]() specjalnie sprawdzałam 8.10 mój progesteron miał 0,42 czym się załamałam bo to powinna była być już IIfaza cyklu, a 24.10 beta wynosiła 12,99 ![]()
#4023 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
My chodzimy spać koło 24, ale ja i tak zawsze jeszcze siedzę w łóżku z książką, aż mi się oczy zamykają. Dopiero wtedy się kładę, bo wcześniej i tak bym nie zasneła [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37032146] Ja idę w niedzielę na spotkanie w związku z Dniem Dziecka Utraconego [/QUOTE] Szkoda, że u mnie nie ma takich spotkań :/ No to super ![]()
#4024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny oglądałam na necie ddtvn co było w środe i sie popłakałam ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4025 | ||||||
Zakorzenienie
|
WITAM!!!!!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() MEDI! nie zapomnij zdac nam relacji po ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37032146] Ja idę w niedzielę na spotkanie w związku z Dniem Dziecka Utraconego, puścimy w niebo światełka dla naszych dzieci - takie lampiony, jak się puszcza na weselach.... A potem nie wiem, zobaczymy, kiedy się uda spotkać. Boli mnie brzuch, niech już ta cholerna @ przyjdzie, to już 30 dc, jestem załamana :/ (i nie, nie ma II). Stres mi pięknie wydłużył mój idealny zawsze cykl i nie wiem, czy miałam owu czy w ogóle jej nie miałam... Masakra :/[/QUOTE] PERSE! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ nie pali 6miesięcy, a palił od zawsze. Jestem z niego niesamowicie dumna ![]()
![]() |
#4027 |
Zakorzenienie
|
MAGA! a sprawdziłas Tu - http://www.dlaczego.org.pl/dzie-dzie.../15102012.html ja znalazlam w tych info z facebooka.
I okazalo sie ze u mnie w miescie jest. I teraz mam dylemat - bo chciałbym pójsc , ale z drugiej strony wiem ze dla osób swiezo po stracie mój stan ( brzuszek się ukryc nie da) moze byc zbyt bolesny. mysle ze dla mnie rok temu twidok takiej osoby byłby trudny. a Moze pójde po prostu do swojego koscioła? Hmmm .... jak dziewczyny myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4028 |
Zakorzenienie
|
mnie Twoj brzuch dalby nadzieje. choc teraz mysle, ze jednak bylam twardzielem emocjonalnym....
![]() |
#4029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jednej strony widok brzuszka może sprawiać ból innym, z drugiej, Ty też straciłaś dziecko i masz prawo tam być. Sama nie wiem co bym zrobiła
![]() |
#4030 |
Wtajemniczenie
|
Iza,
![]() A z tym paleniem... Szkoda by było zmarnować ten sześcioletni odwyk. Miej coś cały czas pod ręką do żucia, przegryzania- nigdy nie rzucałam palenia, ale to podobno pozwala odwrócić uwagę od chęci zapalenia. Esia, dam znać na pewno ![]() Mój mąż mnie wczoraj zaskoczył trochę. Powiedział, że chce iść ze mną na to spotkanie, po czym się oburzył, że to jest tylko dla kobiet. I stwierdził, że będzie podsłuchiwał przez szklankę ![]() A w Warszawie nie ma żadnych szczególnych obchodów Dnia Dziecka Utraconego... Perse będzie puszczała lampion, w moim rodzinnym mieście będą to baloniki, a w stolicy nic... Esiu, ja jestem dość świeżo po # i powiem Ci, że widok ciążowego brzuszka by mnie zabolał... Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2012-10-12 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4031 | |
Zakorzenienie
|
PANI! pewnie ze jesteś!!!!!
![]() Cytat:
Własnie wiem ze moze bolec..... a nie chciałabym tam ludziom jeszcze dokładać. choć z drugiej strony jak Maga pisze - tez starciłam dziecko i mam prawo tam byc. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4032 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozumiem Cię. Bez względu na to, ile razy jeszcze będziesz w ciąży już zawsze będziesz AM. Hmm... Może zadzwoń do prowadzącej i zapytaj, czy na te spotkania przychodzą kobiety z brzuszkami? Być może babeczka zaproponuje Ci jakieś dobre rozwiązanie, np. spotkanie indywidualne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj zapytałam tż czy pójdziemy w niedziele razem zapalić znicz za nasze dziecko,bo w poniedziałek mijamy sie zmianami a chciałam żebysmy poszli razem.Powiedział że skoro MI zależy to pójdziemy,ale szczerze mówiąc zrobiło mi sie przykro bo to tak jakby JEMU nie zależało wogóle ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-12 o 10:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4035 |
Zakorzenienie
|
Zamiast tego słowa raczej po proszę o na pewno
![]() ![]()
![]() |
#4036 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4037 | |||||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Witaj bo jeszcze się nie witałam z Tobą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37032146] Nie wiem, czy jeszcze podejdę do egzaminu, to kosztuje tyle pieniędzy i nerwów.... Ale z drugiej strony szkoda stracić kurs :/ Ech... [/QUOTE] Jak masz okazję to zapisz się na dodatkowe jazdy bo w przyszłym roku ma się zmienić egzamin teoretyczny i ma być trudniejszy. Bo na prawdę szkoda stracić kurs a prawko Ci się na pewno przyda. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4039 |
Zakorzenienie
|
tez tak podjelam decyzje. popalalam, zawsze mialam fajki w torebce. od 10 lat nie mialam w ustach i jestem fanatyczna przeciwniczka.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4040 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozatym dzieci narobilyby mi tu sajgon straszny a kto mi to potem ogarnie.. nie mam sily na dzieci naprawde, jeszcze zawsze po mnie skacza heh a tu ani usiasc ani nic.. ostatnio jej mowilam ze mam straszna migrene i leze, to przyszla z dziecmi a jak mala zaczela wrzeszczec a potrafi mega glosno to ta do niej "uspokoj sie to cie przytule" soryy ale ja umieram z bolu to wypada miec troche litosci i uspokoic dziecko.. moja siostra to egoistka jakich malo na swiecie ![]() tylko ze jak ona byla w ciazy to latalismy kolo niej jak na szpilkach.. ale ona takich rzeczy nie pamieta. myslala ze udaje ze musze lezec bo jak mogla mi napisac powinnas lezec w szpitalu.. jak wie przez co przeszlam. prze jedza z niej Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4041 |
Zakorzenienie
|
Mój stwierdził, że rzuca, a na drugi dzień zobaczyliśmy II
![]()
#4042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie ja mam ostatnio wrażenie że mój już o tym nie pamieta wogóle.. ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4043 |
Zakorzenienie
|
HEJ!
Ciekawe czy Staś już w drodze do domu? ![]() Rano byłam w kościele - bo jakiś straszny chaos mam w sercu i umyśle i do spowiedzi chciałam iść....no i rozumiem już dlaczego zakładacie rajstopy.... nim wyjechałam 5 minut drapałam szyby brrrr mam piękny znicz na święto naszych dzieci- może uda się w pon dotrzeć na cmentarz
#4044 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Zeberko, taki biały metalowy z Aniołkiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4045 |
Zakorzenienie
|
Ja mam w piwnicy takich zniczy dużo, kupiłam na zapas, bo nie zawsze idzie je dostać, a na grobie małej cały czas 2 stoją i jak się robią brzydkie to wymieniam. A tak to chodzę wkłady wymieniać tylko
#4046 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37032146]Ja idę w niedzielę na spotkanie w związku z Dniem Dziecka Utraconego, puścimy w niebo światełka dla naszych dzieci - takie lampiony, jak się puszcza na weselach.... A potem nie wiem, zobaczymy, kiedy się uda spotkać. [/QUOTE] u nas też w niedzielę na cmentarzu jest msza, a potem puszczenie lampionów.. chciałam iść, nawet pokazywałam mężowi linka do tego spotkania, ale tak średnio był zainteresowany. poszedłby ze względu na mnie, ale pracuje w niedzielę, miał się zamieniać, ale chyba nie wyszło. a samej tak średnio mi się widzi jechać na drugi koniec miasta, ostatnio często robi mi się słabo, nie postoję długo i trochę się obawiam. z chłopem to zawsze inaczej, w razie czego wrócilibyśmy do domu, a sama jak bym wróciła źle się czując. i mam dylemat. Cytat:
nie pal, bo się wciągniesz. ja całe studia paliłam, dopiero później zmądrzałam, ale nie wróciłam już do tego. Cytat:
swoją drogą to tak jak na naszym forum, współczujemy dziewczynom, które do nas dołączają, rozumiemy przez co przechodzą, ale nie ukrywamy się z tym, że od naszych strat minęło już trochę czasu udało nam się kolejny raz być w ciąży, czy mieć dzieci. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4047 |
Zakorzenienie
|
dokładnie taka kapliczka metalowa ze złotymi aniołkami- dziećmi na szybkach- w środku bez wkładu, dokupiłam światełko z baterią
#4048 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a co do zimna, nie mam kurtki. na jesienny płaszczyk już za zimno (raz czy dwa go w tym roku założyłam), we wczesnozimową kurtkę się nie mieszczę ![]() jeszcze odnośnie zimna, tak szybko spadła temperatura, że nawet nie zauważyłam kiedy. mam jedne spodnie w które się mieszczę, poza tym leginsy, w których wczoraj już było mi zimno. do niedzielnych zakupów muszę jakoś wytrzymać. dzisiaj do lekarza jadę, chyba złożę 2 swetry, albo sweter i bluzę i płaszczyk, w który jeszcze się mieszczę, innej opcji nie widzę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4049 |
Zakorzenienie
|
MONIA! skad ja to znam z tym ubieraniem..... ja mam do dyspozycji albo sweterek albo płaszczyk taki własnie wczesnozimowy kupiłam ostatnio ( i całe szczęscie). smigam w płaszczyku i cieniutkich bluzkach pod spodem. Spodnie z panelem mam jedne, które sa troche za krótkie wg mnie do moich botków. Getry mam takie se i tylko jedna dłuższa tunike do nich wiec śmigam w tych zakrótkich spodniach i botkach bo w balerinach mi zimno!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4050 |
Wtajemniczenie
|
czesc Dziewczyny,
ja od wczoraj tak mam ze budze sie razem z Tz (o 6) gadamy, wstaje, jem sniadanie, wlaczalm Dzien dobry tvn i zasypiam w polowie, wczoraj po takiej akcji obudzilam sie o 12 ale to tylko dlatego ze dzwonila firma od mebli kuchennych (w poniedzialek nam montuja), dzis rano tez wczesnie sie obudzilam musialam oddac mocz do analizy i pry okazji skoczylam na poczte odbrac paczke, wrocilam zjadlam drugie sniadanie ogladalam tv i sie obudzilam 11.40 - kurcze chyba przesilenie jakies... wczoraj na SR kapalismy noworodka tzn Tz kapal ![]() ![]() ![]() ![]() Adunia, Ewel supier wiesci ![]() ![]() Dzisiaj jak szlam rano do przychodni tez u mnie byla zimnica 3 st stwierdzilam ze zaloze przejsciowke, luzniejsza kurtka - tak byla moze pol roku temu teraz ledwo sie zapielam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.