|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
dziekuję HORO słonko a nosisz pas poporodowy??ja nosiłam długo plus balsam jakiś zwykły ujędrniający na brzuch 2 razy dziennie i wrócił na swoje miejsce,klepałam,szczypał am porządnie i masowałam mega, powiem szczerze ale efekt jest..wiem że to dopiero 2 ciąża...ha ha..ale napisałam dopierrrooo a ty już wiecej dzidziusiów urodziłaś i może być troszkę ciężej....ale nie wierzę w to, bo ja widzę bardddzzooo dobrze!!! że ty masz taką skórę co wraca na swoje miejsce a jak jej jeszcze pomożesz to będzie jak dawnej..kobitko dopiero urodziłaś!!!!a możesz już ćwiczyć??ja przez to ze naturalny poród miałam,to nie chcę cie skłamać ale tak tydz,dwa po porodzie już ćwiczyłam sobie brzuszki! a jak malusia???daj jakieś zdjątko..please!!!!!!!:cm ok:
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-10-12 o 17:32 |
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
macham
padam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4384 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
klatę rozciągaj
|
|
|
|
|
#4385 |
|
Zadomowienie
|
O MATKOOO...JAKI TU BEZRUCH
co jest???aż tak to tu nie było!!!i JOASI where are you![]() PRINCESS napisałam priva ![]() KATARZYNKO papaty a jak mała dziś usnęła???? rewelacyjna jest![]() HORO kurde dowiem się jaki to był pas bo nie pamiętam,a balsam jakiś z loreala ujędrniający,po prostu TONIU MATII GWEN ALEX CELINA PRZEDPO MAYU
|
#4386 |
|
Rozeznanie
|
KLAUDECZKO
Ja juz zaczynam myslec czesto o operacji ale nie mam strachu wcale tylko czuje radość czy jestem nienormalna?
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-10-12 o 23:26 |
|
|
|
#4387 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i ja też przesyłam piątkowe buziaki ![]() Od 03.10 czyli od konsultacji moje myśli kręcą się prawie tylko wokół cycków i wszystkim co z nimi związane już sobie wyobrażam jak idę do sklepu z gaciami i kupuję piękny stanik, taki jaki tylko mi się spodoba ale to dobrze, nie myślę chociaż tyle o problemach.
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2012-10-12 o 23:50 |
|
|
|
|
#4390 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki
Ja wlasnie po pracy i tak od kilku dni mam jakiegos dołka chora non stop ;/ nie moge sie wyleczyc a jak jest juz lepiej to w firmie chodza i chyrlają i wszystko zaczyna sie na nowo i jeszcze nad prawym cyckiem w strone pachy mam maluskiego bolacego guzka.... ehh no nic tylko sie pochlastac kocham takie dni ;/noo pomarudzilam to moge isc spac :P wetre w siebie chyba pol pojemniczka masci vick zeby mnie chorubsko puscilo ![]() Klaudeczko buziam Cie rowniez
|
#4391 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Totalna petarda!!! Rewelacyjnie wygladasz. Piersi idealne!
|
|
#4392 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
A co tu wczoraj tak całuśnie było, cooo? To i ja Wasz wszystkie całuję Horo, buziaczki Cytat:
Princessnefretarri, witaj ślicznotko . Kiedy zamierzasz zrobić operację?Alex, guzek to pewnie węzeł chłonny powiększony na skutek przeziębienia Dziewczyny, moje cycki znów urosły ![]() Proszę je zatrzymać jakoś, bo w workach po ziemniakach zacznę chodzić. I tak już dziwnie na mnie patrzą w pracy Tak więc Olivko, nie przejmuj się na razie wielkością, moje szybciej się wybijają, bo skóra już była rozciągnięta, Twoje też urosną, zobaczysz
|
|
#4393 |
|
Przyczajenie
|
Hej SŁONECZKA
chwile mnie nie było wiec nadrabiam i na mily poczatek dnia CALUJE wszystkie MOCNO ![]() cyk cyk i dzień znikł celina777 12.11- 29 ![]() Alexo912 12.11- 29 ![]() Matti 14.12- 62 ![]() Paularetka 03.01- 82 ![]() no i dodam kochane że wplacona zaliczka i termin zaklepany bez odwrotu teraz odliczam i nie moge sie doczekac ;]
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety nie padła jak mucha
![]() Młodszą katarzysko bierze,kręciła się w łóżeczku i rozbudziła.Starsza nie zdążyła zasnąć i razem wojowały do okolic 22 ![]() A ja nie obejrzałam operacji muszę teraz pilnować powtórki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4395 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja za to chodzi koło 20spać a wstaje o 7 i nas budzi co mnie do szału doprowadza za to mój 9latek może spać po 12 godz...zawsze tak miał!!!cudowne![]() a jakiej operacji nie oglądałaś?????? ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- A JA CIEBIE MOCNIEJ..JAK ZAWSZE ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
ojj taka pogoda,nie przejmuj się..ja też jakaś rozbita!!!póki możesz to mleczko,miód i czosnek..bo przed operacją czosnku nie można
|
|
#4396 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dawaj foty jeju olej wszystkich i wypieraj sie w razie czego...bierzesz hormony...i już...tam gdzie chodzę do kosmetyczki przychodzi jedna laska i gada że wycinali jej cysty z piersi i teraz ma 2 razy większe piersi!!Po co to mówić,albo mówic prawdę albo nic się nie odzywać!!!a hormonki są najbardziej wiarygodne!!!---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- CELINKO Zupełnie normalna jesteś...ja miałam zmienne nastroje,ale bardziej byłam szczęśliwa niż przerażona TONIU może mniej nas bo piąteczek,ale jakoś tak pustawo ostatnimi czasy ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() a co do czosnku jeszcze ALEX ty to już chyba nie możesz jednak,bo niecały miesiąc został...więc zostaje wszystko tylko nie czosnek!!!
|
|
#4397 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
a czosneczku to lepij nie bede jesc zeby pozniej nie bylo. a walsnie co jeszcze zawiera wit E mam na mysli produkty codziennego uzytku bo ja blada na ten temat a na jajniki jedynie termoforek bo nic innego nie pomaga.... kufa gdzie ten okres
|
|
#4398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cześć Dziewczyny widzę, że niektóre spać w nocy nie mogą ![]() Ja też się boję, że okres pokomplikuje mi plany.. niestety mam nieregularny.. i tak np. miałam 14.08 a kolejny... 02.10 - ale w tym przypadku jest to uzasadnione, stres niestety. Ale z reguły w każdym miesiącu mam innego dnia. Liczę na to, że w listopadzie i grudniu też będzie na początku m-ca. Kurde bardzo się tego boję...
|
|
#4399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
Klaudeczka
Spóźniłam się na buziaki ![]() Anika oni w pracy tak patrzą.... wiesz co, oni się boją tego, czego się w pracy zawsze boją najbardziej z pomocą naszego rządu ![]() Celina a Ty wiesz że ja tak myślę o Tobie i myslę... I coś sie na tą kawę umówić nie możemy a tak blisko,rzut beretem... Zaraz się cofnę do postów, poczytam.
|
#4401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też chce tzn. mam nadzieję, że nie będę potrzebowała. Tak czy inaczej muszę iść do gineksa... kocham to po prostu
|
|
#4402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4403 |
|
Rozeznanie
|
Ale pogoda za moim oknem tragiczna Gwen na kawke moze wieczorkiem jakos,mi pasi wekendowo ...moze Sopot...hmmm....pomyśl i dawaj ![]() Ja mam zawsze regularne miesiaczki co do dnia ale teraz nie dostalam a powinnam 3 dni temu...
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-10-13 o 12:00 |
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudek no w pt na tvn style sekrety chirurgii.Jak ktoś wie kiedy powtórka to piszcie.
wsadziłam szarlotke do piekarnika
|
|
|
#4405 |
|
Zadomowienie
|
Celina! Słuchaj mnie teraz uważnie
bo to może jakaś kląąąąąątwa!Zawsze miałam również miesiączki regularne. co 28 dni. I przed operacją tak czekałam na nią że mi się spoźniła o 3 czy 4 dni. Nie wiem dlaczego!? Nigdy nie mialam podobnej sytuacji chyba zeby az taki poślizg:P więc może tak jest, mózg tak reaguje an stres czy co?
|
#4406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4407 |
|
Zadomowienie
|
No wlaśnie, ja jestem chora aktualnie i mi Sopoty nie po drodze:P muszę sie wykurować.
|
#4408 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co zrobilas Gwen,zadzwonilas do dr ze takie jaja z okr czy pojechalas w umowiony dzien? Co do Sopotu to spoko jak sie wykurujesz bidulko i najdzie Cie chec to wtedy dajesz cynk i ja sie pojawiam
|
|
#4409 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Raczkowanie
|
oooo dzieki probowalam obejrzec powtorke na necie na str tvn, ale w moim kraju jest niedostepne odtwarzanie
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

jesli polecasz swojego doktorka chetnie sie do niego skieruje,zrobil Ci super cycki
a ty już wiecej dzidziusiów urodziłaś i może być troszkę ciężej....ale nie wierzę w to, bo ja widzę bardddzzooo dobrze!!! że ty masz taką skórę co wraca na swoje miejsce a jak jej jeszcze pomożesz to będzie jak dawnej..kobitko dopiero urodziłaś!!!!a możesz już ćwiczyć??ja przez to ze naturalny poród miałam,to nie chcę cie skłamać ale tak tydz,dwa po porodzie już ćwiczyłam sobie brzuszki!
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
tzn. szczerze mówiac na klatę jako taką ja nie ćwiczę, bardziej bieżnia, ręce, brzuch, nogi, no ale wolę dopytać
co jest???aż tak to tu nie było!!!i JOASI where are you

i jeszcze nad prawym cyckiem w strone pachy mam maluskiego bolacego guzka.... ehh no nic tylko sie pochlastac kocham takie dni ;/
No jak za duzo wypije i poszaleje, to musze byc przygotowana na takie upsssssssss

celina777 12.11- 29
do okolic 22
moja za to chodzi koło 20spać a wstaje o 7 i nas budzi co mnie do szału doprowadza