Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-12, 16:29   #4381
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez princessnefretarri Pokaż wiadomość
Dzieki Klaudeczko jesli polecasz swojego doktorka chetnie sie do niego skieruje,zrobil Ci super cycki ogladalam Twoje albumy, swietna laska z Ciebie.Mam jeszcze pytanie jak sie czujesz z anatomkami? Ja mam wrazenie ze moje sa twarde, dotykalam piersi kolezanki z okraglymi implantami i byly zupelnie miekkie.
d
dziekujęa z Ciebie jaka laska to Ci napisałam w albumie.;piękna!!co do twardości implantu to wydaje mi się że to bardziej zależy od tego gdzie jest umiejscowiony a nie jaki ma kształt...jak masz pod mięśniem to najpierw dotykasz piersi a poźniej jest implant,ja tak mam i mam miękkiego cycusia a implant schowany i czuć go raczej od góry...a jeśli masz pod gruczoł to jasne jest że dotyka się implantu od razu..zanegujcie dziewczynki jesli nie mam racji..ale nawet z koleżanką gadałam co ma pod gruczoł i mówi że właśnie wkurza ją to że czuje tak bardzo implant, a ja mam problem z wyczuciem go..co mnie bardzo cieszy

HORO słonko a nosisz pas poporodowy??ja nosiłam długo plus balsam jakiś zwykły ujędrniający na brzuch 2 razy dziennie i wrócił na swoje miejsce,klepałam,szczypał am porządnie i masowałam mega, powiem szczerze ale efekt jest..wiem że to dopiero 2 ciąża...ha ha..ale napisałam dopierrroooa ty już wiecej dzidziusiów urodziłaś i może być troszkę ciężej....ale nie wierzę w to, bo ja widzę bardddzzooo dobrze!!! że ty masz taką skórę co wraca na swoje miejsce a jak jej jeszcze pomożesz to będzie jak dawnej..kobitko dopiero urodziłaś!!!!a możesz już ćwiczyć??ja przez to ze naturalny poród miałam,to nie chcę cie skłamać ale tak tydz,dwa po porodzie już ćwiczyłam sobie brzuszki!wiem że po cesarce jest inaczej...ale chyba już możesza jak malusia???daj jakieś zdjątko..please!!!!!!!:cm ok:

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-10-12 o 16:32
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 17:38   #4382
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
HORO słonko a nosisz pas poporodowy??ja nosiłam długo plus balsam jakiś zwykły ujędrniający na brzuch 2 razy dziennie i wrócił na swoje miejsce,klepałam,szczypał am porządnie i masowałam mega, powiem szczerze ale efekt jest..wiem że to dopiero 2 ciąża...ha ha..ale napisałam dopierrroooa ty już wiecej dzidziusiów urodziłaś i może być troszkę ciężej....ale nie wierzę w to, bo ja widzę bardddzzooo dobrze!!! że ty masz taką skórę co wraca na swoje miejsce a jak jej jeszcze pomożesz to będzie jak dawnej..kobitko dopiero urodziłaś!!!!a możesz już ćwiczyć??ja przez to ze naturalny poród miałam,to nie chcę cie skłamać ale tak tydz,dwa po porodzie już ćwiczyłam sobie brzuszki!wiem że po cesarce jest inaczej...ale chyba już możesza jak malusia???daj jakieś zdjątko..please!!!!!!!:cm ok:
Nosze pas,ale taka lipa,bo kupilam wiekszy ze wzgledu na rane po cesarce.i do tego się rozciaga po paru godzinach noszenia.mozesz polecic jakis sprawdzony? I jaki krem na brzuch? Nieciekawie to wyglada, bo już 4 raz mam pociete miesnie brzucha, a do tego teraz na kontroli dowiedzialam się, ze brzuch już taki zostanie, katastrofa.a cwiczyc nie mogę co najmniej 3 miesiace. Zdjecia malej wstawie jutro, bo dzisiaj już nie wlaczam kompa, pisze z telefonu.

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 18:34   #4383
katarzynka00
Zakorzenienie

macham i uciekam do łóżka

padam
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 21:12   #4384
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
A ja ma takie pytanie do doświadczonych ponieważ rower w zimę nie jest dla mnie wystarczającą aktywnością i znowu wybieram się na siłownie, to czy wskazane, czy nie wskazane są ćwiczenia na "klatę" przed operacją? czy to kompletnie nie ma nic wspólnego tzn. szczerze mówiac na klatę jako taką ja nie ćwiczę, bardziej bieżnia, ręce, brzuch, nogi, no ale wolę dopytać
nie, jak co rób plecy klatę rozciągaj
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 21:41   #4385
klaudeczka2010
Zadomowienie

O MATKOOO...JAKI TU BEZRUCHco jest???aż tak to tu nie było!!!i JOASI where are you

PRINCESS napisałam priva

KATARZYNKO papaty a jak mała dziś usnęła????rewelacyjna jest

HORO kurde dowiem się jaki to był pas bo nie pamiętam,a balsam jakiś z loreala ujędrniający,po prostu i naprawdę mocno go szczypałam i masowałam,ale nie wiem czy ty tak możesz???Ale może jakoś delikatnie, skórę uważając na bliznę oczywiście..a moim zdaniem jakby Ci nie mówili to po jakimś czasie brzuch jeszcze się zmieni,nie sądzisz też że tak będzie???będzieee:e hem:

TONIU
MATII
GWEN
ALEX
CELINA
PRZEDPO
MAYUnikogo tu więcej nie widzę,chociaż całąąąą resztę całuję równie mocno
Stary 2012-10-12, 22:21   #4386
celina777
Rozeznanie

KLAUDECZKO
A dziekuje za buziaka ...miło...miło i wazjemnie
Ja juz zaczynam myslec czesto o operacji ale nie mam strachu wcale tylko czuje radość czy jestem nienormalna?

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-10-12 o 22:26
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 22:30   #4387
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
TONIU
MATII
GWEN
ALEX
CELINA
PRZEDPO
ja Ciebie jeszcze mocniej

faktycznie jakoś tu spokojnie... no ale w końcu piątek to dziewczyny pewnie wybyły
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-12, 22:38   #4388
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
TONIU
MATII
GWEN
ALEX
CELINA
PRZEDPO
Mnie ucaluj Ja caluje Cie rowniez Klaudku
Stary 2012-10-12, 22:48   #4389
Matti
Zadomowienie

Cytat:

TONIU
MATII
GWEN
ALEX
CELINA
PRZEDPO
A dziękować i ja też przesyłam piątkowe buziaki

Od 03.10 czyli od konsultacji moje myśli kręcą się prawie tylko wokół cycków i wszystkim co z nimi związane już sobie wyobrażam jak idę do sklepu z gaciami i kupuję piękny stanik, taki jaki tylko mi się spodoba ale to dobrze, nie myślę chociaż tyle o problemach.

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2012-10-12 o 22:50
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 23:59   #4390
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Hej laseczki

Ja wlasnie po pracy i tak od kilku dni mam jakiegos dołka chora non stop ;/ nie moge sie wyleczyc a jak jest juz lepiej to w firmie chodza i chyrlają i wszystko zaczyna sie na nowo jak przed operacja bede chora to ich wszystkich powybijam! okres mi sie spoznia przez te choroby jajniki tak bola ze malo sie nie urwą i jeszcze nad prawym cyckiem w strone pachy mam maluskiego bolacego guzka.... ehh no nic tylko sie pochlastac kocham takie dni ;/
noo pomarudzilam to moge isc spac :P wetre w siebie chyba pol pojemniczka masci vick zeby mnie chorubsko puscilo

Klaudeczko buziam Cie rowniez
Stary 2012-10-13, 01:43   #4391
tasha2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam sie slicznie w ten zimny wieczorek

Jaka ladna wyliczanka, taka dluzsza niz jak bylam ostatnio
Musze sie Wam pokazac i zapytac, czy mi starej babie wypada isc potanczyc w takiej obkrojonej bluzeczce??? Na trzecim zdjeciu widac jak przeswituje No jak za duzo wypije i poszaleje, to musze byc przygotowana na takie upsssssssss

Totalna petarda!!! Rewelacyjnie wygladasz. Piersi idealne!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-13, 07:07   #4392
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
A co tu wczoraj tak całuśnie było, cooo? To i ja Wasz wszystkie całuję

Horo, buziaczki . A brzuchem tak się nie martw, jeśli się nie wciągnie, to może jakieś zabiegi u kosmetyczki?

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Taką gimnastykę możesz już spokojnie robić to jest gimnastyka rozluźniająco/rozciągająca jaką mają zalecaną u naszej Pani dr dziewczynki z okrągłymi implantami od pierwszego dnia po opercji My miałyśmy anatomki- więc my nie rozciągałyśmy się w ten sposób żeby się implant nie przekręcił. Ale odkąd można chodzić na pływalnię- można i tak się gimnastykować To nie ma nic wspólnego z ćwiczeniem to jest gimnastyka rozluźniająca którą wykonuje się powolutku i bardzo ostrożnie. Kiedyś wrzucałam link do filmików jak to wygląda.
Przysznic naprzemienny też rozluźnia mieśnie - pamiętam, że dziewczynki też z tego powodu miały go wykonywać
Dziękuję Myu za odp. . Jeszcze poproszę o kopniaka, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce

Princessnefretarri, witaj ślicznotko . Jednak poprawiasz . Kiedy zamierzasz zrobić operację?

Alex, guzek to pewnie węzeł chłonny powiększony na skutek przeziębienia . Może łykaj sobie rutinoscorbin? Ja miałam takie zalecenie na 2 tygodnie przed operacją, ale dr mówiła, że można i wcześniej zacząć

Dziewczyny, moje cycki znów urosły . Po operacji było 88 cm, gdy zeszła opuchlizna - 87, potem 88, 89, a teraz mam 90!!!!!!! I nie jestem przed miesiączką, bo to by wyjaśniało ten obwód
Proszę je zatrzymać jakoś, bo w workach po ziemniakach zacznę chodzić. I tak już dziwnie na mnie patrzą w pracy
Tak więc Olivko, nie przejmuj się na razie wielkością, moje szybciej się wybijają, bo skóra już była rozciągnięta, Twoje też urosną, zobaczysz
Stary 2012-10-13, 07:16   #4393
paularetka
Przyczajenie

Hej SŁONECZKA chwile mnie nie było wiec nadrabiam i na mily poczatek dnia CALUJE wszystkie MOCNO

cyk cyk i dzień znikł

celina777 12.11- 29
Alexo912 12.11- 29
Matti 14.12- 62
Paularetka 03.01- 82

no i dodam kochane że wplacona zaliczka i termin zaklepany bez odwrotu teraz odliczam i nie moge sie doczekac ;]
Stary 2012-10-13, 07:23   #4394
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:

KATARZYNKO papaty a jak mała dziś usnęła????rewelacyjna jest
no niestety nie padła jak mucha
Młodszą katarzysko bierze,kręciła się w łóżeczku i rozbudziła.Starsza nie zdążyła zasnąć i razem wojowały do okolic 22
A ja nie obejrzałam operacji muszę teraz pilnować powtórki

Stary 2012-10-13, 08:04   #4395
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
no niestety nie padła jak mucha
Młodszą katarzysko bierze,kręciła się w łóżeczku i rozbudziła.Starsza nie zdążyła zasnąć i razem wojowały do okolic 22
A ja nie obejrzałam operacji muszę teraz pilnować powtórki
no dzieci czasem tak mająmoja za to chodzi koło 20spać a wstaje o 7 i nas budzi co mnie do szału doprowadzaza to mój 9latek może spać po 12 godz...zawsze tak miał!!!cudowne
a jakiej operacji nie oglądałaś??????

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Mnie ucaluj Ja caluje Cie rowniez Klaudku
A JA CIEBIE MOCNIEJ..JAK ZAWSZE:cmok :a tak na margnesie,jak będziesz w polandii to zapraszam!!!

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
A dziękować i ja też przesyłam piątkowe buziaki

Od 03.10 czyli od konsultacji moje myśli kręcą się prawie tylko wokół cycków i wszystkim co z nimi związane już sobie wyobrażam jak idę do sklepu z gaciami i kupuję piękny stanik, taki jaki tylko mi się spodoba ale to dobrze, nie myślę chociaż tyle o problemach.
MATII to normalka!!ja myślałam non stop,już mnie wszyscy mieli dosyć bo o tym gadałam...dlatego wdzięczna jestem że jest to forum!!!tu można się wygadać

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Hej laseczki

Ja wlasnie po pracy i tak od kilku dni mam jakiegos dołka chora non stop ;/ nie moge sie wyleczyc a jak jest juz lepiej to w firmie chodza i chyrlają i wszystko zaczyna sie na nowo jak przed operacja bede chora to ich wszystkich powybijam! okres mi sie spoznia przez te choroby jajniki tak bola ze malo sie nie urwą i jeszcze nad prawym cyckiem w strone pachy mam maluskiego bolacego guzka.... ehh no nic tylko sie pochlastac kocham takie dni ;/
noo pomarudzilam to moge isc spac :P wetre w siebie chyba pol pojemniczka masci vick zeby mnie chorubsko puscilo

Klaudeczko buziam Cie rowniez

ojj taka pogoda,nie przejmuj się..ja też jakaś rozbita!!!póki możesz to mleczko,miód i czosnek..bo przed operacją czosnku nie możnaale rutinaceę bierz,bo chyba ma więcej rutyny albo któryś z tych specyfików...bo rutinoscorbinu trzeba kilka tabl a są takie co jedną dziennie się bierze,dowiesz się w aptece
Stary 2012-10-13, 08:12   #4396
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Horo, buziaczki . A brzuchem tak się nie martw, jeśli się nie wciągnie, to może jakieś zabiegi u kosmetyczki?

Dziękuję Myu za odp. . Jeszcze poproszę o kopniaka, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce

Princessnefretarri, witaj ślicznotko . Jednak poprawiasz . Kiedy zamierzasz zrobić operację?

Alex, guzek to pewnie węzeł chłonny powiększony na skutek przeziębienia . Może łykaj sobie rutinoscorbin? Ja miałam takie zalecenie na 2 tygodnie przed operacją, ale dr mówiła, że można i wcześniej zacząć

Dziewczyny, moje cycki znów urosły . Po operacji było 88 cm, gdy zeszła opuchlizna - 87, potem 88, 89, a teraz mam 90!!!!!!! I nie jestem przed miesiączką, bo to by wyjaśniało ten obwód
Proszę je zatrzymać jakoś, bo w workach po ziemniakach zacznę chodzić. I tak już dziwnie na mnie patrzą w pracy
Tak więc Olivko, nie przejmuj się na razie wielkością, moje szybciej się wybijają, bo skóra już była rozciągnięta, Twoje też urosną, zobaczysz
HI hi..a u princess w galerii czytałam twój stary wpis że chciałabyś mieć takie średnie piersi!!!i się uśmiechnęłamdawaj fotyjeju olej wszystkich i wypieraj sie w razie czego...bierzesz hormony...i już...tam gdzie chodzę do kosmetyczki przychodzi jedna laska i gada że wycinali jej cysty z piersi i teraz ma 2 razy większe piersi!!Po co to mówić,albo mówic prawdę albo nic się nie odzywać!!!a hormonki są najbardziej wiarygodne!!!

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

CELINKO Zupełnie normalna jesteś...ja miałam zmienne nastroje,ale bardziej byłam szczęśliwa niż przerażona

TONIU może mniej nas bo piąteczek,ale jakoś tak pustawo ostatnimi czasy

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Napisane przez paularetka Pokaż wiadomość
Hej SŁONECZKA chwile mnie nie było wiec nadrabiam i na mily poczatek dnia CALUJE wszystkie MOCNO

cyk cyk i dzień znikł

celina777 12.11- 29
Alexo912 12.11- 29
Matti 14.12- 62
Paularetka 03.01- 82

no i dodam kochane że wplacona zaliczka i termin zaklepany bez odwrotu teraz odliczam i nie moge sie doczekac ;]
no to czekamy..juz nie ma odwrotu

a co do czosnku jeszcze ALEX ty to już chyba nie możesz jednak,bo niecały miesiąc został...więc zostaje wszystko tylko nie czosnek!!!
Stary 2012-10-13, 10:19   #4397
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

No tak tez sobie wlasnie myslalam ze to w skutek przeziebienia ale ja to tam zawsze mam z tylu glowy jakies glupie mysli od dzis wlasnie zaczelam lykac rutinoscorbin oby pomoglo, i lepiej zebym ten okres dostala buziol

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
no dzieci czasem tak mająmoja za to chodzi koło 20spać a wstaje o 7 i nas budzi co mnie do szału doprowadzaza to mój 9latek może spać po 12 godz...zawsze tak miał!!!cudowne
a jakiej operacji nie oglądałaś??????

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

A JA CIEBIE MOCNIEJ..JAK ZAWSZE:cmok :a tak na margnesie,jak będziesz w polandii to zapraszam!!!

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

MATII to normalka!!ja myślałam non stop,już mnie wszyscy mieli dosyć bo o tym gadałam...dlatego wdzięczna jestem że jest to forum!!!tu można się wygadać

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

ojj taka pogoda,nie przejmuj się..ja też jakaś rozbita!!!póki możesz to mleczko,miód i czosnek..bo przed operacją czosnku nie możnaale rutinaceę bierz,bo chyba ma więcej rutyny albo któryś z tych specyfików...bo rutinoscorbinu trzeba kilka tabl a są takie co jedną dziennie się bierze,dowiesz się w aptece
aaa daj spokoj pogoda to normalnie z nog zwala i dobija nie wiem czy tu w anglli rutinacee dostane wiec poki co rutinoscorbin w ruch poszedl dobrze ze siostra przywiozla z PL zapas a czosneczku to lepij nie bede jesc zeby pozniej nie bylo. a walsnie co jeszcze zawiera wit E mam na mysli produkty codziennego uzytku bo ja blada na ten temat a na jajniki jedynie termoforek bo nic innego nie pomaga.... kufa gdzie ten okres
Stary 2012-10-13, 10:21   #4398
Matti
Zadomowienie

Cytat:
No tak tez sobie wlasnie myslalam ze to w skutek przeziebienia ale ja to tam zawsze mam z tylu glowy jakies glupie mysli od dzis wlasnie zaczelam lykac rutinoscorbin oby pomoglo, i lepiej zebym ten okres dostala buziol

Cześć Dziewczyny widzę, że niektóre spać w nocy nie mogą
Ja też się boję, że okres pokomplikuje mi plany.. niestety mam nieregularny.. i tak np. miałam 14.08 a kolejny... 02.10 - ale w tym przypadku jest to uzasadnione, stres niestety. Ale z reguły w każdym miesiącu mam innego dnia. Liczę na to, że w listopadzie i grudniu też będzie na początku m-ca. Kurde bardzo się tego boję...

Stary 2012-10-13, 10:31   #4399
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Cześć Dziewczyny widzę, że niektóre spać w nocy nie mogą
Ja też się boję, że okres pokomplikujop zamierzame mi plany.. niestety mam nieregularny.. i tak np. miałam 14.08 a kolejny... 02.10 - ale w tym przypadku jest to uzasadnione, stres niestety. Ale z reguły w każdym miesiącu mam innego dnia. Liczę na to, że w listopadzie i grudniu też będzie na początku m-ca. Kurde bardzo się tego boję...
Jak dostane ktoregokolwiek dnia w tym mies to bedzie super hehehe ale to pewnie spoznia sie z przeziebienia i stresu. a 10 dni przed operacja zamierzam brac tabsy na opoznienie okresu ktore polecila mi Zabcia i wiem ze bede miec spokoj i bez stresu ze dostane w dzien operacji
Stary 2012-10-13, 10:33   #4400
gwendolinka
Zadomowienie

Klaudeczka Spóźniłam się na buziaki
Anika oni w pracy tak patrzą.... wiesz co, oni się boją tego, czego się w pracy zawsze boją najbardziej że może ciąża i jeszcze na L4 sie zwiniesz a później na macierzyński na 12 mcy z pomocą naszego rządu

Celina a Ty wiesz że ja tak myślę o Tobie i myslę... I coś sie na tą kawę umówić nie możemy a tak blisko,rzut beretem...

Zaraz się cofnę do postów, poczytam.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 10:42   #4401
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Jak dostane ktoregokolwiek dnia w tym mies to bedzie super hehehe ale to pewnie spoznia sie z przeziebienia i stresu. a 10 dni przed operacja zamierzam brac tabsy na opoznienie okresu ktore polecila mi Zabcia i wiem ze bede miec spokoj i bez stresu ze dostane w dzien operacji
ooo dobrze wiedzieć też chce tzn. mam nadzieję, że nie będę potrzebowała. Tak czy inaczej muszę iść do gineksa... kocham to po prostu

Stary 2012-10-13, 10:48   #4402
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
ooo dobrze wiedzieć też chce tzn. mam nadzieję, że nie będę potrzebowała. Tak czy inaczej muszę iść do gineksa... kocham to po prostu
to jest nazwa tabsow :p Norethisterone 5mg x 30 zapytaj o nie ginekologa
Stary 2012-10-13, 10:55   #4403
celina777
Rozeznanie

Czesc dziewczyny:cm ok:
Ale pogoda za moim oknem tragiczna
Gwen na kawke moze wieczorkiem jakos,mi pasi wekendowo ...moze Sopot...hmmm....pomyśl i dawaj

Ja mam zawsze regularne miesiaczki co do dnia ale teraz nie dostalam a powinnam 3 dni temu...

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-10-13 o 11:00
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-13, 11:02   #4404
katarzynka00
Zakorzenienie

Klaudek no w pt na tvn style sekrety chirurgii.Jak ktoś wie kiedy powtórka to piszcie.

wsadziłam szarlotke do piekarnika

Stary 2012-10-13, 11:03   #4405
gwendolinka
Zadomowienie

Celina! Słuchaj mnie teraz uważnie bo to może jakaś kląąąąąątwa!
Zawsze miałam również miesiączki regularne. co 28 dni. I przed operacją tak czekałam na nią że mi się spoźniła o 3 czy 4 dni. Nie wiem dlaczego!? Nigdy nie mialam podobnej sytuacji chyba zeby az taki poślizg:P więc może tak jest, mózg tak reaguje an stres czy co?

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-10-13, 11:04   #4406
Matti
Zadomowienie

Cytat:
to jest nazwa tabsow :p Norethisterone 5mg x 30 zapytaj o nie ginekologa
dzięki

Stary 2012-10-13, 11:05   #4407
gwendolinka
Zadomowienie

No wlaśnie, ja jestem chora aktualnie i mi Sopoty nie po drodze:P muszę sie wykurować.

- 18.04.2011 Dr ES

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-13, 11:10   #4408
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Celina! Słuchaj mnie teraz uważnie bo to może jakaś kląąąąąątwa!
Zawsze miałam również miesiączki regularne. co 28 dni. I przed operacją tak czekałam na nią że mi się spoźniła o 3 czy 4 dni. Nie wiem dlaczego!? Nigdy nie mialam podobnej sytuacji chyba zeby az taki poślizg:P więc może tak jest, mózg tak reaguje an stres czy co?
A no wlasnie cos w tym jest bo ja normalnie ZAWSZE dostaje bez wyjatku . No i teraz co jak mam operacje 12 listop a nie dostane miesiaczki lub w dzien oper to co...? ..bedzie zmiana terminu?
Co zrobilas Gwen,zadzwonilas do dr ze takie jaja z okr czy pojechalas w umowiony dzien?
Co do Sopotu to spoko jak sie wykurujesz bidulko i najdzie Cie chec to wtedy dajesz cynk i ja sie pojawiam
Stary 2012-10-13, 11:35   #4409
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Klaudek no w pt na tvn style sekrety chirurgii.Jak ktoś wie kiedy powtórka to piszcie.

wsadziłam szarlotke do piekarnika
dzis o 19,30
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 11:39   #4410
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dzis o 19,30

oooo dzieki probowalam obejrzec powtorke na necie na str tvn, ale w moim kraju jest niedostepne odtwarzanie

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości