|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Elllmi no niestety nie dalo
mam nadzieje, ze juz wroci do lozka skoro sie zarazilam ![]() Tak, ja tez mam nadzieje, ze juz na ta ciaze limit wyczerpany ![]() To 18 meza wyrzuce wczesniej do pracy zeby sie troche pobil z moherami ![]() My dzisiaj pierogi ze skwarkami aaaaaaaa ![]() Hosenko podrzucisz przepis na murzynka z serem? zainteresowalo mnie to ciasto, z serem jeszcze nie jadlam ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Pstryczku dlatego ja kupilam sobie ta poduche motherhood, ona w jakis tam sposob wymusza spanie na boku, fakt, ze czasem budze sie na plecach, ale na brzuch nie da sie przekrecic w zaden sposob. A ja z tych spiacych na brzuchu jestem
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam jak przed ciążą wystarczyło że sie położyłam na brzuchu, troszkę kordły pod policzek (to chyba pozostałośc z czasów niemowlęcych ) i od razu zasypiałam ja nie mam absolutnie żadnych problemow z przekrecaniem sie w nocy, jak zasne tak śpię aż sie nie obudzę albo na siusiu albo z powodu bólu biodra... a sama nieświadomie nie przekrece sie z prosrego powodu, kazdemu ruchowi w nocy towarzyszy ból w pachwinach także przekrecanie mam z głowy ![]() ale o tej poduszce to mysle z innych powodow - jako ułatwienie przy karmieniu. jak bedzie mi ciezko bez to ja kupie |
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() ale naskrobałyście idę zaraz Was naddrabiac ;d siedze u tesciowej od wczoraj hehe... wczoraj z tztem bylismy w Łodzi kupić samochód peugeot partner ;D będe sobie jezdzila no i chcemy teraz sprzedać BMW E46 w kombii ;d gdyby któraś była zainteresowana... ;d aahaha a dzisiaj rano bylismy na grzybach, lipa troche, później sadziliśmy drzewa na naszej działce i tak zleciał cały dzień ... co do grzybów to ..prawnie nic nie ma...zebraliśmy tylko koszyk no i czekam na krokiety! mniam mniam dzidzia coś leniwa.. ;].. dobra, ide Was czytać ;*
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-10-13 o 19:33 |
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Dzisiaj mam chyba pechowy dzień
praktycznie cały dzień prałam i chyba się przedźwignęłam - nadwyreżyłam bo jak sprzątałam łazienkę coś z nienacka mi strzeliło nad prawym jajnikiem,boli tak jakby mi się jakiś mięsień nadwyreżył czy naderwał,mały na szczęście wierci się i kopie więc trochę jestem spokojniejsza ale jeśli mocny ból znowu się pojawi jadę do szpitala. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok.
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec ja juz sama nie wiem, jak to jest. |
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć powiem, że jestem tym strasznie zestresowana i rzeczywiście ta poprawa jest ..... |
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaa- planowałam kompleksowe golenie i co? no i dupa blada- nie dało rady
|
|
|
|
#2681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja piłam litrami herbatę z sokiem malinowym i miodemCytat:
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaparzam herbate odstawiam na 10min az ostygnie i potem dodaje cytryne i miod. Musze sobie zaparzyc dzisiaj jeszcze raz bo moze uda mi sie to paskudztwo odgonic
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Ja calkiem na dole jeszcze daje rade
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, tu jest o tym mowa: http://www.tvnmeteo.pl/informacje/ci...14136,1,0.html |
|
|
|
|
#2684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- ja tez bardzo uwielbiam makaron ![]() a co do golenia to tez jeszcze dostane chociaz jak juz pisalam kiedys cycki mi troche zaslaniaja
|
|
#2685 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
![]() Ale dużo napisałyście przez cały dzień. Masakra. Padam po uczelni, włażę zaraz pod kołdrę i niedługo spać. Masakra. Jutro na powitanie - 3h matmy. Ale na szczęście profesor jest w porządku. Cytat:
Golę się na ślepo.
|
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można dodać do ciepłej herbaty, ale nie gorącej
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
a tego nie wiedziałam
![]() przynajmniej zdrowsze słodzenie
|
#2690 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na brzuchu jest mi wygodnie i czasem tak leżę, nie czuję,żeby był jakoś mocno uciskany wtedy. Nie umiem kontrolować tego, w jakiej pozycji śpię
|
||
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
ja do 19:00 na uczelni
jutro na 8:15 i wykład 5 h ale mnie synuś dziś kopał co do herbaty - pierwsze słyszę, a uwielbiam co do spania na brzuchu -nie lubiłam i nie śpię. Kleje się do tej małpy mojej, ale on w nocy swoje ![]() Szaja, ale masz mądrą córcię ![]() zgaga
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Wiecie co, ja próbuję kleić relacje z rodzicami, no ale się nie da! Przyjeżdżam, staram się i po co, skoro nawet nie padło pytanie o ciążę! Rozumiecie? Nic, zero zainteresowania typu jak się czujesz albo że brzuszek urósł, temat tabu!! A myslałam, że już się oswoili z tą myślą, że doszło do nich,że to żaden wstyd, ale nie, wyobraźcie sobie sytuację: siedzę sobie, rodzice na chwilę wychodzą z domu i mama do mnie z tekstem "Jak ktoś przyjdzie to nikomu nie otwieraj!" Bo co, brzuch zobaczy, że w ciąży, że bez slubu?! Średniowiecze i ciemnogród! I ten brak zainteresowania jeszcze bym przeżyla, gdyby nie pytanie znienawidzone przeze mnie już "ZAŁATWILIŚCIE W KOŃCU ZESPÓŁ NA WESELE?! A KSIĄDZ?!" Nie do ku****y nędzy! A jak zwracam uwagę, że może by tak o coś innego zapytala i czy naprawdę tylko to ją interesuje, to słyszę tylko, że będę miała gówniane wesele, bo załatwię byle co. Nie wiem, zero pomocy, zero zainteresowania tym co trzeba, po co ja się w ogóle staram o te relacje? |
|
|
|
|
#2694 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro na pewno będzie jeszcze lepiej niż dziś, najważniejsze się nie stresować, choć ciężko to niestety wprowadzić w życie. Trzymaj się dzielnie i spokojnie! Szaja jak Agatka się ładnie cieszyła jak te trójkątne klocki brała ![]() Zjadłam na kolację tylko chleb z masłem bo coś mnie mdli. I widzę, że zaś mi bardziej śmierdzi wszystko, jak na samym początku ciąży. Przedwczoraj nie umiałam wytrzymać zapachu balsamu do ciała, wczoraj leciałam w nocy się przebrać bo mi piżama płynem do płukania "pachniała" :/ Obłęd z tymi zapachami, już nie wiem jakiego kremu używać i skóra mi schodzi |
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2696 |
|
Zadomowienie
|
ja dzis u tesciowej bylam niedawno przyjechalam
![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:58 ---------- ZACZĘŁAM 28 TYDZIEŃ jaaa 7 miesiąc już |
|
|
|
#2697 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Wspolczuje, moja mama co prawda skacze jak szalona na wiesc o malcu ale bedac u niej niestety trafilam na stara wredna ciotke, fanke Rydzyka. Od razu a kiedy slub, jak to bez slubu, nie dalo sie wytlumaczyc ze odkladamy kase, wolimy zrobic teraz remont mieszkania i ksieza biora sobie za slub sporo. Powiedziala nawet: a po co wam wesele? |
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie się wybieram z mężem mebelki zobaczyć tylko że 1000 zł to chodzi o ciuszki? bo ja kupiłam sporo używanych,trochę nowych i troszkę kosmetyków i wyszło mnie coś blisko tysiąca nie liczę wózka itp a jeszcze tyle przede mną buuuu, nie mogę spać, insomnia cd mały naciska na przepone i ciężko mi się oddycha |
|
|
|
|
#2699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
u mnie tak leje i tak zachmurzone ze w domu mam ciemno jak w piwnicy.... jade dzisiaj do rodziców także odezwe się wieczorkiem- tylko nie piszcie zbyt wiele
|
|||
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

mam nadzieje, ze juz wroci do lozka skoro sie zarazilam 

zainteresowalo mnie to ciasto, z serem jeszcze nie jadlam 

praktycznie cały dzień prałam i chyba się przedźwignęłam - nadwyreżyłam bo jak sprzątałam łazienkę coś z nienacka mi strzeliło nad prawym jajnikiem,boli tak jakby mi się jakiś mięsień nadwyreżył czy naderwał,mały na szczęście wierci się i kopie więc trochę jestem spokojniejsza ale jeśli mocny ból znowu się pojawi jadę do szpitala. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok.

ja piłam litrami herbatę z sokiem malinowym i miodem

z tych nerwow chyba bo cala sie trzeslam i nie moglam sie uspokoic) na szczescie szyjka utrzymana, wszystko w porzadku jedyne co to prawdopodobnie zapalenie drog moczowych ale kazal poczekac do odbioru wynikow moczu chyba ze bede sie naprawde meczyc to przepisal furagine. I jeszdze jakies leki rozkurczowe oprocz nospy, zdziwil sie, ze tyle jej biore a dalej mnie trzyma 
nie sądziłam że ciuszki i różnego rodzaju akcesoria dla maluszka są takie drogie