|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
ALEX jak samopoczucie ? Mamy juz 2... na przodzie
|
#4412 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Lepiej tzn poki co glupie sny mnie nie dreczą ale czuje sie srednio fizycznie bo ciagle przeziebiona taki okres ze kazdy chyrla ;/ oby sie polepszylo, wcinam witaminki wiec mam nadzieje ze bedzie git
( a jak nie to siegne po antybiotyk) a Ty jak tam?
|
#4413 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4414 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=katarzynka00;370491 63]Klaudek no w pt na tvn style sekrety chirurgii.Jak ktoś wie kiedy powtórka to piszcie.
dziś o 19-30 i jutro o 15 lub 15-30. Dziewczyny... umieram. zaatakowała nas jelitówka (rotawirusy) od nocy umieram razem z córcią ;/ tak czy siak miłego dnia dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- aaaaaa, wczoraj mineło 4 miesiące także jak odżyje, jeszcze dziś, w prezencie wkleję wam fotki
|
#4415 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się , wpadłam na chwilkę z herbatką
Cytat:
oczywiście może być w pakiecie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4417 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4418 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny mam pytanie odkad spie na boku jest mi wygodnie ale od paru dni jak sie kłade czuje takie dziwne przesuwanie sie implantu no leze na boku i go czuje
wczesniej bylo ok czym to jest spowodowane??? ze mi sie cycki rozluzniaja??hm no przeciez te czucie implantu powinno zanikac a nie sie wznawiac u mnie bylo ok a teraz gorzej hehe ale to tylko podczas spania na boku![]() :confused :
|
|
|
|
#4419 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czasem mysle ze moze troche otorbil mi sie ten implant dlatego wydaja sie twardsze no ale nie mam zadnych podstaw zeby tak sadzic,nic mnie nie boli czuje ze sa jak moje.Na poczatku byly okropnie twarde ale po paru mc zmiekly, niby moj TZ twierdzi ze nie sa twarde ale juz ktos inny mowi ze sa twardsze niz normalne, niby ten implant mam pod powiezia miesnia macam sie i macam i jak sie porzadnie wymacam to czuje krawedzie implantu ale przy konkretnym szukaniu. Po konsultacji u doktorka Klaudeczki zdam raport jak to z nimi naprawde jest, tak naprawde zaden lekarz nie widzial moich piersi od operacji ale wszystko bylo ok, goilo sie ok zadnego bolu czy dziwnych rzeczy.---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
dziekuje za mile powitanie i komplement. Tak szykuje sie do drugiej operacji, mysle ze na poczatku listopada uda mi sie miec konsultacje z doktorkiem Klaudeczki i zobaczymy, wolalabym poczekac do lutego wtedy minie rowny rok od pierwszej operacji. Ale pewnie od konsultacji tez minie jakis czas do terminu ktory wyznaczy doktorek.Duzo buziakow
|
||
|
|
|
#4420 |
|
Rozeznanie
|
MYA dziekuje
Wiesz wogole mnie to nie martwi,ze termin sie przesunie o pare dni bo tyle czekam i tez mam wszystko zorganizowane na listopad takze niema problemu. Dzis juz nie bede przy sobocie Dr nekac telefonami ale w poniedzialek zadzwonie w tej sprawie.okr ani widu ...ani słychu...hm...Napije sie dzis chyba itd...
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-10-13 o 17:17 |
|
|
|
#4421 | |
|
Zadomowienie
|
hi hi to może my będziemy nowe życie opijać a nie nowe piersi!!!co wam się tak spózniają te okresy???hi
ale spoko..to pewnie przez stres..tak tak GWEN przy silnym stresie to norma....---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
podoba mi się!!!KATARZYNKO..mniamm..daj trochę!!! a ja dziś idę do kina z tż...na TEDA ..widziała któraś??o tym misiu!!ponoć fajny..a chcę się pośmiać,miałam iść na niewiernych ale nie ma kurna dziś jeszcze!!!! także teściówka do dzieci a my lecimy na 19;30!!!!;-)
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-10-13 o 17:30 |
|
|
|
|
#4422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w necie ogladalam sikalismy ze smiechu![]() polecammmm
|
|
|
|
|
#4423 | ||
|
Zakorzenienie
|
thx, będe oglądać
Cytat:
ojjjjj to takie paskudztwo,współczuję pijcie dużo i może dobre bakterie łykajcie.My łykaliśmy enterol, a dzieci piły floridral baby czy jakoś. Cytat:
Okroiłam cukier a i tak wyszedł mega ulepek.Następne będzie po mojemu Zazdroszczę wyjścia na do kina
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2012-10-13 o 18:13 |
||
|
|
|
#4424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4425 | |
|
Zadomowienie
|
Kiedy płaci się zaliczkę za operację?
Na jaki czas przed operacją? ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
Dziękuję za odp. na prv... ![]() I właśnie, co gdy nie daj Boże na termin operacji dorwie choróbsko ???
|
|
#4426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie uwierzysz ale ja zlapalam przeziebienie dokladnie tydzien przed operacja , oczywiscie zadzwonilam do doktora ale on stwierdzil ze wszystko bedzie ok i powinnam wyzdrowiec do tego czasu...ale wcale nie wyzdrowialam a ze jechalam zza granicy na to operacje, urlop w pracy zaplanowany 2 mc wczesniej i w ogole bilety kupione wiec pojechalam dalej kaszlaca..bylam na stowe pewna ze mnie nie zooperuja, choc moja rodzinka stwierdzila ze na pewno tak bo to kasa i rzeczywiscie anestezjolog zdecydowal sie na operacje..Szczeka mi opadla bo wiedzialam ze odwoluja zabiegi, ze przeziebienie jest przeciwskazaniem a ja nie bylam kompletnie psychicznie gotowa na operacje. Szukalam w necie wszedzie czy operuja z przeziebieniem i nic nie moglam znalesc oprocz odwolan operacji. Moj anestozjolog stwierdzil ze powiklaniem znieczulenia ogolnego podczas przeziebienia moze byc jakis obkurcz naczynek pluc i oskrzeli co potem powoduje powiklania ale zbadal mnie i zakwalifikowal do zabiegu lecz co sie stalo... mialam czestoskurcz serca zaraz po uspieniu ale podali mi zastrzyki i magnez i ustapil dlatego zdecydowali sie na kontynuacje operacji, wiecie tylko ja mialam problemy z sercem i bralam kiedys tabletki przez pare lat a w dzien operacji (mialam ok godz 15) nic nie jadlam i nie pilam i jeszcze kaszlaca od tylu dni, ogolnie oslabiona i nie gotowa na zadne zabiegi. Ale wszystko skonczylo sie dobrze, anestezjolog juz pozniej po operacji wyslal mnie do kardiologa bo niby cos takiego jeszcze mu sie nie zdarzylo ze taka mloda osoba i czestoskurcz....Poszlam do kardiloga ale nie mam stwierdzonej zadnej choroby serca , mozecie sobie tylko wyobrazic moj lek przed kolejna operacja........
|
|
|
|
|
#4427 |
|
Zadomowienie
|
princessnefretarri O Boże!!!! Masakra!!!!! Ja bym chyba jednak z operacji zrezygnowała...
W szoku jestem... "mozecie sobie tylko wyobrazic moj lek przed kolejna operacja........" - dlaczego zakładasz już kolejną operację??? No no, widzę dużo emigrantek ))Jeszcze pytanko do tych, co mają już powiększone piersi... Rodziłyście już???? Ja mam odwieczne pytanie... czekać na dziecko czy nie... Jeszcze nie planuję i nie wiem kiedy chcę mieć... A w wieku 20-21 lat też chciałabym wyglądać atrakcyjnie jak moje rówieśniczki...
3.11.2014 Emily 52cm, 3,3kg Edytowane przez ever_92 Czas edycji: 2012-10-13 o 20:33 |
|
|
|
#4428 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Widzę, że nie jestem sama kaszląca, pociągająca i obawiająca się okresu w dniu operacji Od razu człowiekowi lepiej A tak na serio, to ja jeszcze mogę leczyć się czosnkiem, ale wolę jednak cytrynę i miód Zdrowia kobietki![]() ever_92 ja nie mam dzieci, ale nie czekam na nie, bo tak jak niektóre dziewczyny radziły, potem będą wydatki związane z dzieckiem, więc na piersi na pewno nie będzie A niektórzy lekarze mówią, że jeśli się dużo nie przytyje w ciąży, to piersi się nie zmienią.
|
|
|
|
#4429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znam dziewczynę, która zrobiła piersi, potem urodziła i wykarmiła dziecko i nic sie nie działo. Tutaj na forum też są chyba dziewczyny, które mogą się z własnego doświadczenia wypowiedzieć na ten temat Kurcze chciałabym zobaczyć jak wygląda u kogoś ten mój planowany implant.. wiem że to nigdy nie będzie to co wyjdzie u mnie ale miałabym jakiś wyobrażenie... bardzo bym chciała zobaczyć. Niestety dr w swojej prywatnej galerii nie miał zdjęć pacjentki z tymi akurat
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2012-10-13 o 21:42 |
|
|
|
|
#4430 |
|
Zadomowienie
|
No jak tak piszecie to łatwiej w podjęciu decyzji
![]() Ja zapewne dużo przytyje jak moja mama i siostra, gdy były w ciąży. Mamy chyba tendencję do tycia.
|
#4431 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
,mysle ze operacja moja bedzie przesunieta o pare dni w takim obrocie sprawy.Co sie odwlecze to...![]() Winko itd idzie w ruch
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-10-13 o 22:13 |
|
|
|
|
#4432 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4433 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam takie pytanie... które implanty z Mentora będą odpowiednikiem Allergan 410 mx 290? bo chciałabym porównać ale w tym linku do mentorów jest tyle tego, że nie wiem na co patrzeć
|
#4434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja cały czas myślę o narkozie i czy efekt będzie taki jak bym chciała i czy uda mi się uniknąć komplikacji. A jeszcze kilka dni temu też byłam całkiem spokojna
|
|
|
|
|
#4435 |
|
Rozeznanie
|
Saba kiedy masz oper i czemu Cie nie ma w wylicznce?
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-10-13 o 23:11 |
|
|
|
#4436 |
|
Zadomowienie
|
Odpisałam Ci na priv.
|
|
|
|
#4437 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz będzie nie 62 a 61 dni!! ale tez czas leci
![]() ![]() Dobranoc Cycolinki, ja jeszcze nią nie jestem ale już niebawem
|
#4438 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Stary upił mnie wczoraj dwoma piwami . Też tak szybko Was alkohol ścina z nóg? Bo ja ledwie do sypialni dolazłam Cytat:
. Gąbkowe cycki wyglądają zupełnie inaczej niż obecne, i nawet w tych gąbkach były znacznie mniejsze, a miałam jeszcze dodatkowo wkładki w stanikach Cytat:
. Rzeczywiście mogą tak myśleć, bo często mówiłam, że chcę trzecie dziecko . Macierzyński 12 miesięcy??? Hihihi, jakieś wybory się zbliżają, czy co? Ja unikam polityki jak ognia Co do okresu - ja przed operacją dostałam tydzień wcześniej i dzięki temu operacja odbyła się o tydzień szybciej, a planowałam razem z Kasikiem iść pod nóż ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Klauduś, miękkie masz już cycuszki? Kurdę, moje są nadal twarde, mąż powiedział mi wczoraj coś bardzo dobijającego - że wolał moje stare piersi, bo mógł je do woli miętolić, a tych się nie da
|
|
#4439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!!a film..fajny..śmieszny!!!
|
|
#4440 |
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek!
Po dłygiej dyskusji z Matti i po objerzeniu arcydzieła, które nosi w staniku anne001 dzwonię jutro do kliniki i umawiam się na konsultację z dr K.P. Termin u M.SZ już zaklepany, ale zobaczymy co K.P. powie na mój przypadek. Po lekkich wątpliwościach, jakie powstały po tym, jak się nasłuchałam na konsultacji o powikłaniach, wrócił mój entuzjazm. Dobrze, że tu jesteście )))
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

probowalam obejrzec powtorke na necie na str tvn, ale w moim kraju jest niedostepne odtwarzanie 

wczesniej bylo ok czym to jest spowodowane??? ze mi sie cycki rozluzniaja??hm no przeciez te czucie implantu powinno zanikac a nie sie wznawiac u mnie bylo ok a teraz gorzej hehe ale to tylko podczas spania na boku
:confused :
podoba mi się!!!
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i jeszcze nad prawym cyckiem w strone pachy mam maluskiego bolacego guzka.... ehh no nic tylko sie pochlastac kocham takie dni ;/

dwoma piwami