Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-14, 10:47   #4441
ever_92
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

princessnefretarri o kurde, to straszne już po roku wymieniać...
A sama chciałaś taki rozmiat, czy lekarz Ci powiedział, że to maksymalny rozmiar? Dr to wybrał?

I pod jakim względem wybieracie, anatomy lub okrągłę?? Widziałam mniej wiecej różnice, ale czasami po operacji anatomy wyglądają jak okrągłe. Czy to też doradza dr?

Edytowane przez ever_92
Czas edycji: 2012-10-14 o 10:52
ever_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 12:19   #4442
anne001
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

dzięki za pomoc,moja mała niestety nic nie wypije co niedobre. masakra jakaś, od razu mi wymiotuje jeżeli jej cos nie podejdzie. dziś już jest OK. wróciłyśmy do świata żywych,za to mój mąż poległ,a tak gadał ze on nie słabeusz i sie od nas napewno nie zarazi KLAUDECZKA zabieraj mi stąd te cycory,wpadam w komplesy!!! chcesz żebym na depresje zapadła?? Przedpo, super że czujesz ze masz w nas pomoc, Ja strasznie zaluje ze nie bylam tu na forum prze operacją,tylko dzien Po, napewno pomoc duchowa przydałaby mi się... Anika, Ja juz po połówce piwa potrafię się szczerzyć i dostaję rumieńców,więc nie jest najgorzej z Tobą Matti, wysłałam Ci już priv,ever, zazwyczaj to jest tak ze mamy jakies wyobrazenie jaki chcemy mieć implant, jaki wygląd piersi,ale nie zawsze mozemy i wtedy to dr decyduje jaki powinnas miec-anatom czy okrągły. kazda ma inne oczekiwania i predyspozycje,i tak,zdarza sie ze okrągły wygląda jak anatom i na odwrót. Pozdrawiam wszystkie cycolinki, te przed tez oczywiście
Stary 2012-10-14, 13:44   #4443
princessnefretarri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ever_92 Pokaż wiadomość
princessnefretarri o kurde, to straszne już po roku wymieniać...
A sama chciałaś taki rozmiat, czy lekarz Ci powiedział, że to maksymalny rozmiar? Dr to wybrał?

I pod jakim względem wybieracie, anatomy lub okrągłę?? Widziałam mniej wiecej różnice, ale czasami po operacji anatomy wyglądają jak okrągłe. Czy to też doradza dr?
wlasnie lekarz mi dobral taki maly implant, wlasciwie mowa byla o 275 ale po przebudzeniu dowiedzialam sie ze wlozono mi 260!! Troche bylo tez mojej winy bo od progu krzyczalam ze nie chce miec wielkich! Tylko srednie stojace! Ja mam bardzo malo tkanki i doktorek powiedzial mi ze w moim przypadku tylko anatomiczne,zreszta moim zdaniem wygladaja prawie jak okragle na mnie. Moze nie mialbym zarzutu do wielkosci bo w sumie mam rozmiar 75 D no ale do metody umieszczania dlatego musze wymienic jak juz mam je nosic to powinnam byc zadowolona ... a czy Ty tez planujesz powiekszenie?
princessnefretarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 14:51   #4444
belseno
Zadomowienie

Dziewczynki kochane, mam problem z prawą piersią, jakoś bardzo mi opada, dzieje się coś takiego jakby implant się spłaszczał i zsuwał zamiast iść w objętości do przodu i ta pierś jest już niżej w stosunku do drugiej. Można temu jakoś zaradzić? Dodam, że chodzę w sportowcu Trophy N a śpię w topie gatta albo w sportowcu. A i pod spodem tej piersi czuć implant bardzo wyraźnie, widać i czuć te jego pofałdowania. Do tego mam zrost na bliźnie, masuje to ale jakoś efektu nie widzę natomiast w tym miejscu wciąga mi pierś do środka i w niektórych pozycjach robi mi się tam zagłębienie . Zrobiłam foto i wrzuciłam do folderu "Problemy".
Celinko specjalnie dla Ciebie zrobiłam fotki blizn ze zbliżeniem. Zobacz, nie wyglądają jakoś tragicznie. No i dałam folder z moimi 16 tygodniowymi piersiakami juz bez eksponowania problemów

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-14 o 14:54
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 14:53   #4445
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Dzień doberek!

Po dłygiej dyskusji z Matti i po objerzeniu arcydzieła, które nosi w staniku anne001 dzwonię jutro do kliniki i umawiam się na konsultację z dr K.P. Termin u M.SZ już zaklepany, ale zobaczymy co K.P. powie na mój przypadek. Po lekkich wątpliwościach, jakie powstały po tym, jak się nasłuchałam na konsultacji o powikłaniach, wrócił mój entuzjazm.

Dobrze, że tu jesteście)))
Cieszę się i trzymam mocno kciuki!!! kto wie, może spotkamy się w klinice tego samego dnia i razem będziemy przez to przechodzić?

nie mogę się doczekać dnia, kiedy na środku ogródka uroczyście spale wszystkie moje staniki-gąbki i wykonam przy tym taniec szczęścia hahaha i zrobię to!!

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2012-10-14 o 14:55
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 15:00   #4446
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
A ja ma takie pytanie do doświadczonych ponieważ rower w zimę nie jest dla mnie wystarczającą aktywnością i znowu wybieram się na siłownie, to czy wskazane, czy nie wskazane są ćwiczenia na "klatę" przed operacją? czy to kompletnie nie ma nic wspólnego tzn. szczerze mówiac na klatę jako taką ja nie ćwiczę, bardziej bieżnia, ręce, brzuch, nogi, no ale wolę dopytać
przed op. zadawałam takie pytanie lekarzowi i powiedział, że nie należy wykonywać ćwiczeń rozbudowywujących mięśnie klatki piersiowej gdyż będzie po op. bardziej bolało.

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez paularetka Pokaż wiadomość
no i dodam kochane że wplacona zaliczka i termin zaklepany bez odwrotu teraz odliczam i nie moge sie doczekac ;]
GRATULACJE!

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Ja mam zawsze regularne miesiaczki co do dnia ale teraz nie dostalam a powinnam 3 dni temu...
a może to jakiś cholerny miesiąc albo jakaś faza gwiazd, księżyca czy jeszcze jakaś inna cholera bo ja też mimo, że nie jestem przed operacją to pierwszy raz od 2 lat mam spóźniony okres, mimo, że teoretycznie nie powinnam się stresować ale już mnie naszły myśli a co ja zrobię jak się okaż, że jestem w ciąży??? Ale uffff.... dostałam wczoraj z kilku dniowym opóźnieniem - w stosunku do najkrótszego cyklu to tak 10 dni będzie no można się zestresować no nie
Stary 2012-10-14, 15:01   #4447
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
przed op. zadawałam takie pytanie lekarzowi i powiedział, że nie należy wykonywać ćwiczeń rozbudowywujących mięśnie klatki piersiowej gdyż będzie po op. bardziej bolało.
Dziękuję i mam nadzieję, że Twój problem szybciutko się rozwiąże

cyk cyk i dzień znikł

celina777 12.11- 28
Alexo912 12.11- 28
Matti 14.12- 61
Paularetka 03.01- 81

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2012-10-14 o 15:03

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-14, 15:13   #4448
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ever_92 Pokaż wiadomość
No jak tak piszecie to łatwiej w podjęciu decyzji
Ja zapewne dużo przytyje jak moja mama i siostra, gdy były w ciąży. Mamy chyba tendencję do tycia.
jak będziesz dużo jadła to dużo przytyjesz Moja mama przytyła w ciąży 30 kg, moje siostry też sporo ja natomiast ok 15 kg ale mama mnie pilnowała tzn. jak nakładałam sobie jedzonko to zgarniała mi połowe ziemniaczków i wrzucała na to miejsce surówki i mówiła,że ona przytyła i nigdy nie zrzuciła wiec nie chce tego dla mnie aaa i miałam to szczęście, że odrzucało mnie od słodyczy i ciast. Normalnie jestem łasuch ale w ciąży miałam na odwrót i myślę, że to mi tyłek uratowało. W każdym razie tak chuda jak miesiąc po porodzie nie byłam już nigdy więcej

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
.... Kurdę, moje są nadal twarde, mąż powiedział mi wczoraj coś bardzo dobijającego - że wolał moje stare piersi, bo mógł je do woli miętolić, a tych się nie da . Zapytałam, czy chciałby, żebym usunęła implanty, to stwierdził, że chyba tak ;(. Przykro mi się zrobiło, potem przepraszał, on doskonale wie, jaki to był dla mnie problem, ale i tak jest mi smutno. Mam nadzieję, że już niedługo zmiękną, cooo
anika moje zaczynają mięknąć, to jeszcze nie jest to czego oczekuję ale jest już zdecydowanie inaczej niż miesiąc temu. U góry są fajniusie takie moje mięciutkie ciałko, gorzej jest na dole bo w tej jednej piersi wyraznie czuję implant no ale miękną coraz bardziej wiec cierpliwie czekaj

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-14 o 15:14
Stary 2012-10-14, 16:03   #4449
anika75
Zadomowienie

Cytat:
anika moje zaczynają mięknąć, to jeszcze nie jest to czego oczekuję ale jest już zdecydowanie inaczej niż miesiąc temu. U góry są fajniusie takie moje mięciutkie ciałko, gorzej jest na dole bo w tej jednej piersi wyraznie czuję implant no ale miękną coraz bardziej wiec cierpliwie czekaj
Ja wiem, że trzeba czekać, tylko mąż już się niecierpliwi . No ale trudno, musi czekać bo wyjmować nie zamierzam, o nieeee
Stary 2012-10-14, 17:57   #4450
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Kurdę, moje są nadal twarde, mąż powiedział mi wczoraj coś bardzo dobijającego - że wolał moje stare piersi, bo mógł je do woli miętolić, a tych się nie da . Zapytałam, czy chciałby, żebym usunęła implanty, to stwierdził, że chyba tak ;(. Przykro mi się zrobiło, potem przepraszał, on doskonale wie, jaki to był dla mnie problem, ale i tak jest mi smutno. Mam nadzieję, że już niedługo zmiękną, cooo
ojjj mogę sobie wyobrazić jaki to był dla ciebie cios
Usprawiedliwa go tylko to że jako mężczyzna potradfi chlapnąć coś bez głębszego zastanowienia, ale i tak nalężą mu się okrutne baty

Cytat:
jak będziesz dużo jadła to dużo przytyjesz
a ja obalam ten mit.
W dwóch ciążach przytyłam poi 30kg
W jednej 9mc leżałam w drugiej do końca była aktywna.W żadnej nie żarłam a 30kg jak nic dobrałam

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

acha no i byłam w albumie Balsenko ,no ale nie umiem nic poradzić ani pocieszyć.Chętnie doczytam co Mya napisze,tymczasem przytulam
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 18:29   #4451
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

nareszcie w domkuzmeczona ale szczesliwa ide zrobic sobie bombelkowe szlanstwo w wannie

gwen, aniczko dziekuje za odwiedzinki

lewa piers mi dawala sie we znaki dzis cale szczescie ze we wtorek na te USG ide

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-14, 18:50   #4452
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
MYA dziekuje
Wiesz wogole mnie to nie martwi,ze termin sie przesunie o pare dni bo tyle czekam i tez mam wszystko zorganizowane na listopad takze niema problemu. Dzis juz nie bede przy sobocie Dr nekac telefonami ale w poniedzialek zadzwonie w tej sprawie.okr ani widu ...ani słychu...hm...Napije sie dzis chyba itd...

działaj,działaj

Cytat:
Ja wiem, że trzeba czekać, tylko mąż już się niecierpliwi . No ale trudno, musi czekać bo wyjmować nie zamierzam, o nieeee
No ja myślę . A Tż to nie ma czegoś za miękkiego dla odmiany
Oj bo bacik wyciągniemy i nauczymy Tz cierpliwości
Ty nie słuchaj takich mądrości i się czasem nie smutaj z tego powodu - miękkie flaki już miałaś i starczy, nie było to ani atrakcyjne ani fajne w dotyku Ja tam za swoimi flakami nie tęsknie- a teraz moje żelki niech sterczą i będą jędrna do późnej starości

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

nareszcie w domkuzmeczona ale szczesliwa ide zrobic sobie bombelkowe szlanstwo w wannie

gwen, aniczko dziekuje za odwiedzinki

lewa piers mi dawala sie we znaki dzis cale szczescie ze we wtorek na te USG ide
O super, że już jesteś ja też dopiero wróciłam - ale się zgrałyśmy
I czekam oczywiście co we wtorek wyjdzie na USG

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 19:12   #4453
belseno
Zadomowienie

oo Mya jesteś możesz coś mi zaradzić, na mój problem ? na 146str. napisałam

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

a ja obalam ten mit.
W dwóch ciążach przytyłam poi 30kg
W jednej 9mc leżałam w drugiej do końca była aktywna.W żadnej nie żarłam a 30kg jak nic dobrałam
katarzynka ale to od czego tak? Ja specjalistka od ciąż nie jestem, jedną mam za sobą i to dawno temu

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-14 o 19:19
Stary 2012-10-14, 20:16   #4454
MyaDiva
Zakorzenienie

Belseno - za chwileczkę napiszę jeszcze raz- przed godzinka napisałam ale mnie wyrzuciło

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 20:17   #4455
belseno
Zadomowienie

Cytat:
powiem szczerze, że ja też myślałam, że będzie można wcześniej z nich robić użytek ale cóż... ja tam nadal podczas seksu nie mogę z nich korzystać, nadal są zdrętwiałe i bez czucia a jeśli coś poczuję to jest to nieprzyjemne. No taki paradoks jak mogę pokazać bez wstydu to dotykać nie pozwalam, jak można było dotykać i miętolić to pokazywać nie chciałam

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Belseno - za chwileczkę napiszę jeszcze raz- przed godzinka napisałam ale mnie wyrzuciło
oki ja tez coś dziś miałam problem i dwa razy tego posta pisałam bo się zblokowało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-14, 20:19   #4456
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
powiem szczerze, że ja też myślałam, że będzie można wcześniej z nich robić użytek ale cóż... ja tam nadal podczas seksu nie mogę z nich korzystać, nadal są zdrętwiałe i bez czucia a jeśli coś poczuję to jest to nieprzyjemne. No taki paradoks jak mogę pokazać bez wstydu to dotykać nie pozwalam, jak można było dotykać i miętolić to pokazywać nie chciałam
Ale te chłopy z nami mają Na nudę i brak wrażeń to żaden nie może narzekać
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 20:31   #4457
Matti
Zadomowienie

To ile tak naprawdę czasu potrzeba, żeby cycuch był miękki w dotyku na tyle na ile to możliwe przy implantach??

Stary 2012-10-14, 20:35   #4458
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Ale te chłopy z nami mają Na nudę i brak wrażeń to żaden nie może narzekać
hihii...no fakt Ale ja to i tak mam szczęście bo mój to z tych co to wolą tyłeczki niż biust a tu mam wszystko ok. Nie wiem jak to się o tyłku mówi, bo o biuście to, że się ma czym oddychać a tyłek? No w każdym razie mam na czym siedzieć i chłop zadowolony

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
To ile tak naprawdę czasu potrzeba, żeby cycuch był miękki w dotyku na tyle na ile to możliwe przy implantach??
ja jestem 3, 5 miesiąca po op. i moim zdaniem to nadal nie jest to co powinno być. Dziewczyny z dłuższym stażem, ile czasu to u Was trwało?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-14 o 20:36
Stary 2012-10-14, 20:36   #4459
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
hihii...no fakt Ale ja to i tak mam szczęście bo mój to z tych co to wolą tyłeczki niż biust a tu mam wszystko ok. Nie wiem jak to się o tyłku mówi, bo o biuście to, że się ma czym oddychać a tyłek? No w każdym razie mam na czym siedzieć i chłop zadowolony
Mój też z tych. Chociaż... ja nie mam czym oddychać, więc nawet jeśli lubił piersi, to musiał sobie znaleźć inne zainteresowanie
Stary 2012-10-14, 20:37   #4460
Matti
Zadomowienie

Cytat:

: hahaha: ja tam swój tyłek też lubię, dobrze że to jest chociaż jakie powinno haha

Stary 2012-10-14, 20:38   #4461
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Mój też z tych. Chociaż... ja nie mam czym oddychać, więc nawet jeśli lubił piersi, to musiał sobie znaleźć inne zainteresowanie
no ja tak myślę, że my bezbiuściaste trafiamy na takich co wolą tyłki i dlatego tak strasznie się im podobamy mimo, że bez biustu hihhiiii
Stary 2012-10-14, 20:43   #4462
klaudeczka2010
Zadomowienie

ANNE hejkanie wygłupiaj się ty!!!ja Ciebie w kompleksy???ahhaaha...bar dzzzo śmieszne!!świetne masz te cycochy i nie grzesz

ANICZKO..noo hormony są wiarygodne i wiele mogą zmienić ..a Tobie posżły w cycki
co do miękkości to już jest fajnie ale nie mam pojęcia czy tak zostanie czy coś się zmieni...ja tylko mam nadzieję że staną się bardziej ruchomei tu akurat czuję że powinno być lepiej

co do ciąż kobitki to ja 17kg przybyłam w obu....po synciu szybciej zrzuciłam.a po małej tak 5 miesięcy do swojej figury..bo karmiłam piersią i nie stosowałam jakiejś radykalnej diety..i poszło..samo..a noo,plus ćwiczenia!!!a że naturalnie rodziłam to szybko mogłam ćwiczyć
Stary 2012-10-14, 20:45   #4463
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
no ja tak myślę, że my bezbiuściaste trafiamy na takich co wolą tyłki i dlatego tak strasznie się im podobamy mimo, że bez biustu hihhiiii
Albo to dlatego, że po prostu nasze tyłki są super i nie mogą się nie p0dobać
Stary 2012-10-14, 20:45   #4464
Matti
Zadomowienie

Cytat:
A moja koleżanka ma kumpla, który lubi dziewczyny totalnie płaskie, A to za duże!!

Stary 2012-10-14, 20:50   #4465
belseno
Zadomowienie

Cytat:
A moja koleżanka ma kumpla, który lubi dziewczyny totalnie płaskie, A to za duże!!
ano właśnie...
a my facetów do jednego wora wrzucamy, że niby wszyscy lubią cycate a tu wychodzi szydło z worka...

klaudeczka Ty to wogóle masz taką figurę jak byś nie rodziła, szczuplutka, jędrniutka, brzusio płaski...a teraz jeszcze doszedł cudny jędrny biust no laska nieziemska

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-14 o 20:52
Stary 2012-10-14, 20:52   #4466
Niezadowolencja
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Też jestem ciekawa ile czasu potrzeba (tak mniej więcej), aby piersi można było dotykać, aby były miękkie i czułe na dotyk?
Ja już za 3 tygodnie mam zabieg... powiedzcie, ale tak szczerze WATRO? Niektórym po kilku miesiącach implant się ouszcza, innym przekręca itd.
Rezygnować nie chcę, ale niejasności i niepewność nadal mi towarzyszą.
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 20:55   #4467
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
ano właśnie...
a my facetów do jednego wora wrzucamy, że niby wszyscy lubią cycate a tu wychodzi szydło z worka...
Tak Jakbyśmy my też takie były np na jednego faceta by wszystkie leciały, a tu nie: ta woli oczy, tamta uśmiech, jeszcze inna znowu coś... A facet... Lubi to co ma hahhahha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-14, 20:56   #4468
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Też jestem ciekawa ile czasu potrzeba (tak mniej więcej), aby piersi można było dotykać, aby były miękkie i czułe na dotyk?
Ja już za 3 tygodnie mam zabieg... powiedzcie, ale tak szczerze WATRO? Niektórym po kilku miesiącach implant się ouszcza, innym przekręca itd.
Rezygnować nie chcę, ale niejasności i niepewność nadal mi towarzyszą.
to zależy co masz teraz, ja miałam 2 rozciągnięte płaskie woreczki, takie pomarszczone skórki i wyglądały bardzo nieestetycznie więc dla mnie było warto. Wiadomo, że mogą się zdarzyć jakieś komplikacje, żadna z nas tego nie che ale jak to się mówi kto nie ryzykuje ten szampana nie pije
Stary 2012-10-14, 21:02   #4469
Matti
Zadomowienie

Cytat:
to zależy co masz teraz, ja miałam 2 rozciągnięte płaskie woreczki, takie pomarszczone skórki i wyglądały bardzo nieestetycznie więc dla mnie było warto. Wiadomo, że mogą się zdarzyć jakieś komplikacje, żadna z nas tego nie che ale jak to się mówi kto nie ryzykuje ten szampana nie pije
Otóż to. Ja też mam obawy, to normalne ale chcę pożyć jeszcze jak kobieta, póki młoda jestem. Za długo się męczyłam i ukrywałam to co mam pod bluzką. Chcę "odetchnąc" i wyleczyć się z tego kompleksu, który jest przeogromny. Utrudnia to zycie. Dlatego jestem już pewna

Stary 2012-10-14, 21:08   #4470
Niezadowolencja
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Teraz to jestem po 2 porodach z obwisłym C i tyle w temacie. Nigdy wcześniej nie wstydziłam się biustu, raczej uważałam go za najpiękniejszą cześć mojego ciała. Teraz...no cóż zaczęłam się trochę go wstydzić przed mężem a nawet przed sobą. Nie lubię na niego patrzeć
Niezadowolencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości