|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
mam nadzieję, że dzisiaj skończę ![]() Zdjęć niestety nie mam...wczoraj byłam u mamy, miałam wziąć jej kartę z aparatu do zgrania... i zapomniałam kompletnie... ale już w sobotę nasz przyjaciel-fotograf ma przywieźć zdjęcia ![]() blair - widziałam fotki z panieńskiego - wyglądasz cudnie! fantastycznie podkreślone oko udaje ci ogromnego uroku! ![]() szczęśliwa - pięknie wyglądałaś! i to słodkie futerko urocze, chociaż pewnie bardziej je brałaś ze względu na temperaturę ![]() jojla - moim zdaniem jutro polecony powinien dotrzeć |
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
magnusia - takie zwykłe normalne rolety w oknach też mamy, ale chciałam zamiast zasłonek i firan rolety rzymskie jako ozdoba okna tylko, że jak mi wyliczyli w sklepie ( na jeden pokój) to 1300 zł :/ więc chyba zrezygnuję z tej ozdoby, ale są takie piękne eś
|
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko..... no cena powala
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że jakimś cudem moja przesyłka jutro dojdzie ![]() Co do braku profesjonalizmu to ostatnio się wkurzyłam na pośrednika nieruchomości. Przy odbiorze mieszkania spisaliśmy protokół zdawczo-odbiorczy na drukach z biura (tylko gazomierz i licznik prądu) i miał nam ten dokument wystraczyc i do administracji i do gazowni i do elektrowni. Jednak w gazowni okazało się, że oni chcą protokół tylko na swoich drukach Napisałam Pani grzecznego maila z informacją jak to wygląda w przypadku gazowni - i nawet nie miała na tyle klasy, żeby przeprosic...modlę się, żeby tak było
|
|
#3995 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale chyba muszę tz o tym pomyśle powiedziec bo aż wstyd ale jeszcze im prezentu nie dalismyCytat:
|
|
#3996 |
|
Rozeznanie
|
Cena rolet często zależy, a przynajmniej powinna zależeć od materiału z którego będą szyte. Może jakiś gotowiec:
http://www.dekoria.pl/offer/group/32/rolety-rzymskie Mnie 3 rolety austriackie, ale z pełnym mechanizmem (sprawdziłam w hurtowni, jeden mechanizm to 200zł), pasmanterią do obszycia kosztowały 1300 i sama kupiłam materiał. Bon do zakopanego, super!!! )) Sama bym chętnie pojechała..I z pewnością dzisiaj dotrze )
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
o rany ale zimno......
|
|
#3998 |
|
Rozeznanie
|
ja przeziębiona już 3ci dzień ;-) psikam, kicham a nos czerwony jak u menela
) i za bardzo dla kobiet w ciąży leków nie ma, a jak są jakieś dziwne to wolę nie ryzykować, więc się leczę domowymi sposobami ))
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
chociaż wolałabym, żeby już był maj ![]() Ja dzisiaj pierwszy raz w tym sezonie skrobałam szyby w samochodzie Chorującym dużo zdrowia! |
|
|
|
|
#4000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Siostra mnie zmotywowała, mam jej wysłac liste i ona zrobi Potem tylko do drukarni Bo ja dziś czasu nie będę miała.Na 13 paznokcie, potem skoczyć Małej kupić buciki i sweterek biały. Potem na sale. Alkohol i dopłacić resztę. Tylko muszę ich rozsadzić wszystkich. Mam do Was pytanie. Jak załatwiłyście kwestie winietek? Goscie chodzili po stołach szukac swoich czy jakiś plan zrobiliście i wisiał? Czy jak ? Bo nie mam pojęcia jak to zrobić :P
|
|
#4002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten voucher to ma byc dla nich taki motywator do wyjazdu bo zawsze narzeka teściowa, że nigdy nigdzie nie jeździli, żeby dzieci mogły zobaczyc trochę świata, mam nadzieję, że pojadą ![]() Cytat:
Trzymajcie kciuki, żeby listonosz dziś był łaskawy Co do Zakopanego to dla nas szczególne miejsce - jeździmy tam co jakiś czas i oświadczyny też były na Gubałówce Namawiam TŻ, żebyśmy w przyszłym tygodniu też pojechali na dwa, trzy dni już jako małżeństwo ![]() oj zimno poszłam na 7:00 do kościoła i przemarzłam ![]() Cytat:
|
|
#4003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi dawali jakieś leki dla małych dzieci i te podobno bez problemu można brać. jeśli masz katar polecam Sterimar (sól fizjologiczna z aplikatorem) oraz maść majerankową. Na gardło - najlepiej jakiś syrop domowej roboty, np. ze skrojonej cebuli z cukrem. Jeśli dobrze pamiętam to na gorączkę mama mi dawała podgrzaną w piekarniku sól w ścierce kuchennej i to się kładzie na czoło. |
|
|
|
|
#4004 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
), a za kawałek papieru płacić ponad 100 złotych też nie chciałam My stoły mieliśmy podzielone: Moja rodzina od str mamy, od str taty, znajomi, TŻ rodzina. Moja mama i ktoś jeszcze mówił gościom który stół, dalej już sami szukali
|
|
#4005 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Nie may na razie dostępu do neta więc nie mam jak was nadrobić, jestem w Krakowie u siostry bo mam dziś zajęcia więc wpadłam dać znać ,że żyje po weselu ![]() A ślub i wesele suuuper udane , wszystko było cudownie nawet pomimo małych niedociągnięć Bardzo dużo osób gdy odchodziło gratulowało nam i mówiło , że świetne wesele i ,że genialnie się bawili Po weekendzie wrzucę do klubu relacje i zdjęcia na razie takie od znajomych ![]() ![]() Tymczasem przesyłam gorące buziaki dla Was wszystkich |
|
|
|
#4006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super, że wszystko się udało i czekamy na relację i zdjęcia z niecierpliwością Skoro goście zadowoleni to znaczy że wszystko było świetne
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mrożonko ![]() Doszedł prezent dla rodziców TŻ
|
|
#4008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj no to Ty uwazaj na siebie- herbatka z malinami i pod kocyk i grzać się ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
u mnie nie wiem dokładnie jak było bo my wyszliśmy jak już wszyscy na sali byli- samochodem na salę na górę wjechaliśmy ale z tego co potem na filmie oglądałam goście sami się zroientowali że są winietki a dodatkowo zespół mówił coś w stylu "witamy, zapraszamy szanownych gości i zapraszamy do odszukania miejsca przy stole". Ludzie szybko sobie poradzili z odnalezieniem ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
witaj w gronie żonek czekamy na relację i fotki super, że wszystko się udało i jesteś szczęśliwa
|
|
|
#4009 |
|
Rozeznanie
|
Ależ tu dziś głucha cisza...
To chyba przez pogodę ;( Ja dziś idę na weselisko kuzyna i kurcze chyba pójdę w płaszczu bo tak zimnooo. Wszystkim naszym dzisiejszy PM najlepszego na nowej drodze życia i aby ten dzień był najwspanialej wspominanym dniem życia
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
jojla i wszystkie dzisiejsze PM-ki- życzę Wam duuuuużo szczęścia i miłości oraz samych radosnych chwil u boki małżonka
)---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- cisz tu dziś jjak nigdy ![]() ja się powoli szykuję na wesele kolegi- u mnie też zimno i na pewno płaszcz założę a i tak pewnie zmarznę - brrrr
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
JOJLA - wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia
już jesteś mężatką
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
znowu dzisiaj cisza tutaj
![]() Ja właśnie wstałam po wczorajszym weselu. Było średnio..... najgorszy był zespół-ogólnie grali dobrze ale czułam się jakbym słuchała VH1, z polskich kawałków zagrali ze 3-4 rockowe piosenki a tak wszystko zagraniczne. Niby kawałki fajne ale nie na wesele (Seal, Lady Ga-Ga, Oceana, Simply Red itp). Jak ktoś chciał zamówić jakąś piosenkę albo prosił aby coś zagrali to mowili, że nie bo tego kawałka nie ma na liście ( ). Brakowało "jesteś szalona", "żono moja" itp typowych weselnych przyśpiewek. Zespoł robił częste i długie przerwy (po 30-40 minut), nie było zabawy za stołami 9a ja to tak lubię na weselach ) No i w efekcie połowa sali siedziała a goście zaczęli się zwijać już przed 24.... Świakowa w ogóle nie była widoczna, nie tańczyła, nie chodziła do gości - słabo ogólnie. Jedzenie nawet niezłe ale jak dla mnie za bardzo wymyślne (polenta kukurydziana, pure ziemniaczane w tortilii) no ale śledzie były dobre . Stoły były okrągłe i moim zdaniem to nie jest najlepszy pomysł na wesele bo goście wogóle nie mają szansy pobawić się razem (no ale to może zależy od towarzystwa). Ogólnie pobawiłam się, potańczyłam ale do domu wróciliśmy o 2:30 (o 2:00 wyszliśmy)- żadko kiedy tak wcześnie z wesela wracam. U nas pogoda piękna, cieplutko i słoneczko Czekam aż małż siię obudzi i może na jakiś spacerek go wyciągnę
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - u mnie zimno jak nie wiem co...
być może to był właśnie klasyczny przypadek, o czym pisałyśmy wcześniej z Justii - że państwo młodzi zrobili muzykę pod siebie i rzeczywiście szybko się ludzie zaczęli rozchodzić... a co do jedzenia to te potrawy były na obiad?? pewnie chcieli zrobić nowocześnie - ale jak widać nie zawsze to idzie w parze z dobrym weselem... boję się, że za parę lat dobre stare weselne utwory będą zakazane ![]() a ja durna baba siedziałam wczoraj chyba z 6 godzin zmieniając plan naszej wycieczki, bo jedna dziewczyna napisała o takich cudnych wyspach i stwierdziłam, że musimy je zobaczyć - poza tym nie mogę sobie darować, że jak w ogóle mogło to miejsce umknąć mojej uwadze ... |
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobili tak jak chcieli i mam nadzieję, że młodym się podobało i było tak jak chcieli aby było
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - zgodzę się, ale jak goście wcześnie rozchodzą, nie tańczą za bardzo... to chyba młodzi widzą takie rzeczy? tak jak mówiliśmy, wesele jest jednak dla gości... bo co z tego że ja byłabym zadowolona podając np tylko owoce morza (bo je uwielbiam), jak goście by się nie częstowali, jednak ich zadowolenie wpływa na moje, bo przecież jednak właśnie dla nich robi się tą imprezę i próbuje dogodzić.
|
|
|
|
#4016 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(Mąż też nie lubi takich imprez ), ale gdybyśmy mieli robić, to tak właśnie, licząc się z gustami zaproszonych.U nas też Pani w restauracji była zdziwiona, ze w ostatniej chwili zamienialiśmy jakąś "wykwintną" zupę-krem na tradycyjny rosół i wymyślną pieczoną kaczkę na zwykłego schabowego No i jak się okazało - schabowy znikał najszybciej spośród wszystkich podanych mięs
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2012-10-14 o 17:42 |
||
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Wika - dobrze zrobiliście zamieniając na tradycyjne dania
zawsze można urozmaicić przystawki czy zimną płytę...a wyspy to Similan o takie: http://www.google.pl/search?q=simila...w=1366&bih=624 |
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę inaczej się ogląda zdjęcia kogoś, kogo zna się - choćby tylko z forum internetowego - ale te w wyszukiwarce też robią wrażenie
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Wika - też się nie mogę doczekać, choć wiadomo, że moje zdjęcia będą takie bardziej normalne... ale mam nadzieję, że kolor wody się nie zmieni
w razie czego podrasuję w photoshopie hahahah
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

mam nadzieję, że dzisiaj skończę 
16.06.2012
no ręce mi opadły normalnie- tak to mówił jakby to było normą 

Ale chyba muszę tz o tym pomyśle powiedziec bo aż wstyd ale jeszcze im prezentu nie dalismy

klik!

). Brakowało "jesteś szalona", "żono moja" itp typowych weselnych przyśpiewek. Zespoł robił częste i długie przerwy (po 30-40 minut), nie było zabawy za stołami 9a ja to tak lubię na weselach