|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Czesc Dziewczyny
Ech, część postów mi nie zacytowało, trudno, postaram sie napisać co zapamiętalam ![]() W skrócie - dziekuję za pochwały o zakupach, czuje się rozgrzeszona że je zrobiłam ![]() Caate i Soph - kosmetyki JMO do włosów mi pasują, lubię i odżywkę z gorzką pomarańczą (ale u mnie jest jako b/s), odżywkę shine on i żel - chociaż on mgłby nieco bardziej utrwalać moim zdaniem, no ale nie jest sztuczny więc też kupując go nie spodziewałam się mocnego utrwalenia. Nie pasuje mi za to za bardzo pomada - pierwszy raz dałam jej za dużo i włosy wyglądały strasznie, jakbym ich nie umyła. A z kolei jak dam odrobinkę to nie widzę za bardzo efektu. No i ma trwałość 6 miesięcy - raczej jej nie zużyję z tym minimalnym stosowaniem. Także 3 rzeczy polecam, pomady - absolutnie nie. Aaaa - za to jej zapach mi się podoba ale nie utrzymuje mi się na włosach więc też lipa. Caate - super zakupy, bardzo mi się podobają Co do auta - to niestety nie pomogę bo ja zamieniam buty, nie znam innego sposobu. A co do Marionnaud - to ja bardzo lubię, łącznie z Sephorą. Zawsze jak tam jestem to panie są bardzo miłe, nie narzucają się chyba że poproszę o pomoc, raz się zapytają a jak mówię - dziękuję, poradzę sobie to zostawiają mnie w spokoju Może groźnie wyglądam Inaczej sprawa się ma z Douglasem. Tam mnie wkurzają strasznie. Albo ciągle za mną chodzą albo właśnie jak potrzebuję to nikt nie podejdzie. Ostatnio byłam, oglądałam kosmetyki clinique tak z ciekawości, interesowały mnie składy tej serii przeciw przebarwieniom. I stały obok 2 babki i ochroniarz i nikt nie podszedł. Ale wystarczyło że niechcący przewróciłam jedno pudełeczko sięgając po inne to zaraz jedna przyleciała, no to jak już była to ją zapytałam o tą serię, normalnie z łaską mi odpowiadała i z taką wyższością, o składach zero pojęcia, co tam w nich przeciwdziała przebarwieniom, tylko mi rzuciła że te kosmetyki są super bo mają filtr 20. Darowałam sobie dalszą rozmowę z nią ![]() W Douglasie zauważyłam też coś co nie powinno mieć miejsca - inaczej mnie traktują jak np wpadam tam po dyżurze bo jadę po zakupy spożywcze i mam po drodze to zaglądam (duży plus bo koło południa jest mniejszy ruch i spokój) i wyglądam hmm niewyjściowo a inaczej jak wyglądam powiedzmy że lepiej. Zresztą w SP też to niestety zauważyłam. Koniecznie pokaż Korsa! Nawet zaglądałam do Ciebie na bloga ale jeszcze nie ma zdjęć Nie mogę się doczekać ![]() Oooo, a gdzie?? ![]() Dobra jesteś Cytat:
Mam tak samo jak mam wolny dzień a i tak w końcu mi się nie chce ![]() Pokaż cień ![]() Cytat:
![]() Jeszcze go trochę mam i serum na noc, skończył mi się żel do mycia buzi i tonik, ale zamierzam zrobić post o moich zużyciach ![]() Tylko moim zdaniem jest lepszy na gorące miesiące niż chłodne. Cuuudownie matuje i zwęża pory. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie, a propo Sephory to jako że pracowałam wczoraj cały dzień, do 20 i to na maxa przeziębiona to na koniec dnia postanowiłam sobie zrobić przyjemność i kupiłam maskę regenerującą do włosów Pat&Rub (opinie na KWC dobre, mam nadzieję że się nie zawiodę), Curl fluid Osmo i kredko - błyszczyk do ust Clinique - mam nadzieję że będzie fajna, mam postanowienie zacząć częściej malować usta
|
|||||
|
|
|
|
#2012 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O rany. Ja się nigdy, ale to nigdy nie spotkałam z taką sytuacją w Sephorze a bywałam w różnych w różnych miastach. I widzę że mamy na odwrót - mi się właśnie milej robi zakupy w Sephorze niż w Douglasie, wyżej opisałam jeden przypadek ale było ich znacznie więcej. Lubiłam Sephorę w Bydgoszczy - zawsze tam dostawałam fajne próbki, panie się mnie często pytały co mnie intersuje - perfumy, kolorówka czy pielęgnacja, nawet jak byłam chyba ostatni raz to dostałam kosmetyczkę diora z mini produktami - serum i krem pod oczy. Normalnie tęsknię za tą Sephorą |
|
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
kiedyś tam pewnie luknę, dzięki za info przepraszam, że zwracam Ci uwagę, ale przeokropnie drażni mnie to słowo - pisze się perfumy, a nie "perfum".
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
a bo jest chyba wersja nieprzemakalna, stinger czy jakos tak? tez o tym myslalam, ale tu jest oipcja ze szybko je'zlumpie' bo stawiam stopy do wewnatrz i potrafie skoślawić nawet jakies jak to moja mama mowi - 'ortopedyczne' ciezkie buciory z nike
![]() koelzanka podpowiedziała mi żeby kupić sobie huntery i jakis ciepły wełniany czy tam futrzany wkład, ale nie wiem czy takie kalosze nie slizgały by sie za bardzo. ale dopadła mnie kul;inarna wena - jestem w trakcie robienia tarty jabłkowej [a wszystko przez to, że nakupiłam wczoraj jabłek, które są okropnie twarde i kwasne, wiec musze je jakos wykorzystac ]
|
|
|
|
|
#2015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Stingery zamawiałam z ich oficjalnej australijskiej strony bo model który mi się podobał był niedostępny w Polsce (mam czarną tundrę). Są dość oryginalne więc nie do wszystkich płaszczy mi pasowały no i tylko do spodni, ich nie impregnowałam i też nie przemokły. A chodziłam w nich po na maxa rozciapcianym i mokrym śniegu po kolana w górach. Więc ja polecam, na pewno się skuszę na 3 parę, żałuję że nie ma stingerów tak wysokich do kolan jak model avoca bo już byłyby moje ![]() Co do koslawienia - ja też niestety koslawię, zwłaszcza prawą stopę. Emu wool trochę mi się zagięły, zwłaszcza właśnie prawa i to głównie pięty bo niestety są słabszej jakości niż stingery ale nadal po sezonie noszenia jako buty zimowe wyglądają ładnie i zamierzam w nich przechodzić kolejny sezon ![]() A stingery nic, po wyczyszczeniu zero śladów użytkowania, zero zagięć, pięty idealnie usztywnione ![]() Mam też emu japonki po domu i są super, grzeją gołe stópki ![]() A huntery z wkładką to też doby pomysł, ja nie posiadam ale moja koleżanka tak i jest zadowolona, nie ślizgają się, prowadzi w nich i mówi ze jest super Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2012-10-14 o 13:30 |
|
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec takie codzinne 5/6 km buty muszą mi wytrzymać
|
|
|
|
|
|
#2017 |
|
Wtajemniczenie
|
Ghana- dopisałam tam jeszcze o tym koślawieniu
![]() Ja się teraz czaję na te: http://emu-shop.pl/narooma-vintage-c...1005,a142.html Tylko szkoda że nie ma czarnych, ale trudno i tak nowy płaszcz planuje kupić, dla odmiany czarny bo nie mam więc z brązem będzie się komponował, już mam wizję w głowie
|
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam sobie kurtkę o tą: http://www.reserved.com/pl/collectio.../coats/R1497_3 i w Pepco rękawiczki ala skórzane, ale fajne cieplusie w środku są Weszłam jeszcze do Natury po puder z Rimmela Stay Matte i prawie po mojej pierwszej wypłacie ..
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz sie tro che pospamowalam.
twarz:regulacja brwi, maseczka z mineralow z mroza martwego z planet spa Avon,krem aa wlosy:joanna do wlosow czerwonych[szampon]opdzywka kokosowa balea,jantar w skalp, serum na zniszczone koncowki avon cialo:depilacja,peeling dax, maslo do ciala synergen paznokcie: odzywka sally hansen, rozowy lakier inglot [numerek starty] i teraz bede robic kropki lakierem avon viva pink ruch:skalpel
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-10-14 o 17:35 |
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
caate, ghana, kobietasukcesu, Talullah dziękuje Wam za odp.
![]() Cytat:
![]() Byłaś może w drogerii Hebe we Wrocławiu? Mają np. kallosy? Za 2 tyg. będę we Wrocławiu i planuje się do niej wybrać. Planuje wybrać się na Stare Miasto i możesz mi coś jeszcze polecić? Tylko niedaleko centrum, bo prawdopodobnie będę miała bagaż.
|
|
|
|
#2021 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
I nigdy nie przemokły. Zresztą jak widziałam w gazecie kozaki reserved na bank przemakające za 349 zł to wybór jest prosty ![]() Wiadomo, że nie będą tak ładne jak nie wiem np buty w kazarze, ale jednak wolałam wybrać suchą stopę. Teraz kupiłam kozaki na suche dni, ale planuję coś z goretexem, tylko koniecznie nie w kolorze czarnym. ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- w silesii, ale nie pamiętam dokładnie w którym miejscu Mają tam głównie chemię domową, ale są i kosmetyki alverde/balea, ja tam jeszcze nic nie brałam, bo wolę sama zrobić sobie radosny dzień i dm odwiedzić. Poza tym jak już będziesz w silesii polecam stoisko kneipp A mnie w douglasie jakoś dobrze traktują, po prostu chyba takim chłodem ode mnie wieje czasem (nie mój wymysł, a opinia innych)że wolą nie wchodzić w drogę Pamiętam jak kiedyś byłam w douglasie z tż, bo krem chciał. I nie zapomnę miny babki, która zachwalała jakiś bubel a ja tylko hop patrzę co jest w kremie, bo wybaczcie, ale dać 200 zł za krem, po którym się tylko wyda na dermatologa to średnio ![]() No i taka konsternacja jak ja jej mogę nie wierzyć, tak samo jak w to że krem pod oczy który jest mieszaniną wody, gliceryny, silikonów, zapachów i parabenów cudownie odmłodzi. Ja tam osobiście lubię sklepy, gdzie nikt a nikt za mną nie chodzi. Ale i szczerze mówiąc do rossmana mam szczęście, bo jakoś za mocno ochroniarze za mną nie chodzą. Za to ostatnio mnie rozwaliła babka w venezii- co tylko wzięłam do ręki to mówiła jakie to piękne A w douglasie podobno ich rozliczają od średniej ilości produktów na klienta, który podejdzie do kasy, więc jak ktoś was wkurzy weźcie właśnie jedną rzecz :Admin: No i zary nie lubię- tzn u nas, w niektórych krajach mniejsze są cyrki, raz że ceny nieadekwatne do jakości, ale mniejsza z tym. Robią z tego normalnie sklep z wyższej półki i świątynie mody, tak tam sztywno, jakieś przykładanie torebek przed i po (ok, ludzie kradną, ale mnie się nie podoba i nara) patrzenie z wyższością, bo ktoś zmierzył 5 rzeczy a tylko jedną wziął, głęboko mam takie zakupy ![]() Wolę iść tam gdzie mam spokój ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() Ja w douglasie dostałam jakiś czas temu miniaturki(po 15ml) este lauder- kremu i czegoś tam jeszcze, kremy do rąk, próbki perfum i coś tam jeszcze. Także widać jak się trafi, różne osoby tam pracują. W douglasie chociaż mają ładne opakowania na prezent- a fajnie sobie czasem samej sobie tak zapakować ![]() W sephorze swego czasu widziałam, że światło tak nagrzewa półki, że te kremy to jakieś popsute są i to mnie zniechęciło do zakupów. A ogólnie to i tak odwiedzam częściej tańsze drogerie, u mnie akurat bardziej sprawdzają się kremy w przedziale nie wiem 50-100 niż takie za parę stówek, ale ten el przetestuję i zobaczymy. ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() a te avoca ładne najbardziej jak coś podobają mi się te http://www.emu-shop.pl/dunoon-mush,k001005001,a288.html
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-10-14 o 18:21 |
|||
|
|
|
|
#2022 |
|
zawsze mam racje
|
oto część moich rzeczy z weekendu zniżek, reszta będzie potem na blogu, bo nie wyrobię wklejać tu i tu
![]() -kapcie cubus 59,90 -30% -torebka aldo 199 zł -20% -kozaki venezia 599 zł -20% a poza tym mam pytanie co wklejać najpierw: zakupy kosmetyczne m.in marion, eveline, jakieś drobiazgi z sp czy zakupy ubraniowe, bo trochę mam do pokazania tu i tu i nie wiem co pierwsze
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-10-14 o 18:48 |
|
|
|
|
#2023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i przyznam że Twoja wpadła mi w oko
|
|
|
|
#2024 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A Ty coś ciekawego upolowałaś ostatnio z torebek? ![]() W venezii fajną widziałam, taką 'ruska nuworyszka' że tak powiem, ale jakoś nie mam ochoty od jakiegoś czasu na czarne torebki i buty
|
|
|
#2025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w koncu się w niej mieszcze, poza tym na uczelni siedze od rana do nocy to musze w nią zmieścić wiele rzeczy, jeśli mam dotrwać od 8 do 19.40 mając co 1,5 godziny 10 minut przerwy i zero okienek, aby zjeść coś ciepłego![]() Przez weekend przeczytałam prawie całą książke (swoją drogą przyznaje publicznie, że nie lubie czytać wolą oglądać filmy ale moja grupa uczelniana bierze udział w projekcie, że wspólnie czytamy jedną książke a potem o niej rozmawiamy i kształtujemy swój język): "Dieta (nie) życia" i mam jakieś mieszane uczucia co do niej, momentami zaczęłam sie dzisiaj łapać na tym, że zaczęłam sprawdzać zawartość kaloryczną każdego produktu i analizować, czy aby na pewno muszę to zjeść ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Zapomniałam dodać że w tesco, są w promocji torebki, które kupiła ghana nie dawno, tyle że w kolorze pomarańczowym
|
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2027 |
|
zawsze mam racje
|
A jest na torebka na stronie reserved?
Bo mnie takie mocno pojemne też się czasami przydają A u mnie z czytaniem jest tak, że jak czytam to hurtem, nie lubię czytać tu po 5 stron tu po 10. Najchętniej czytam w dzień/dwa, chociaż wtedy wątków się nie gubi ![]() Wczoraj w auchan kupiłam chyba z 10 książek (ale w większości nie za grube) większość za bardzo okazyjne ceny, jedna za 7 zł była.A ja nawet lubię te kieszonkowe wydania, bo wygodniej mi się czyta małą czcionkę Kiedyś tak kupiłam 4 ksiażki E.Giffin - były po 9,99 a normalnie w empiku z większą czcionką po około 30-40 zł pewnie. Zjem sobie coś i zabieram się właśnie do czytania
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mogę zrobić zdjęcie w najblizszych dniach
|
|
|
|
#2030 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Kiedyś w ogóle więcej było rzeczy na tej stronie Teraz przeglądałam sweterki to brakowało wielu, oj wielu. Może wolą, żeby ludzie szli do sklepu niż oglądali na stronie. A ja wolę, żeby na stronie było wszystko- wtedy wiem po co idę, bo tak w natłoku rzeczy coś może umknąć.
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Cytat:
Pokazuj zakupy ja lubię wszystkie zakupy to chce wszystko ![]() Zaraz idę się pospamować
|
|
|
|
|
|
#2032 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
doszło do mojej klasy sporo dziewczyn i jedna jest po masażu ogólnym i mówiła że są takie oliwki z ziaji których ona używała bo na wykładach w koszlinie jej prof mówił że oliwka Johnsona itp jest dobra tylko dla dzieci bo ma jakieś tam cząsteczki które dorosłych mogą zapychać na całym ciele, no i zrobiłam bunt zeby zrzucić sie na płyn do dezynfekcji. Cytat:
![]() oby pomogło ![]() Cytat:
Cytat:
Zdrówka Cytat:
a wydaje mi sie że dziewczyna wygrałaCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
o taka ? http://2.bp.blogspot.com/-KNdMHFm4f9...g/s1600/m3.jpg pamiętasz w jakiej cenie? Hej dziewczyny w piątek i dziś byłam na grzybobraniu i już farsze na wigilie mamy zapewnione Nie było mnie tu troche bo miałam małe zawirowanie i tak wyszło że musiałam od wszystkiego i wszystkich odpocząć.... W tym tyg mam chec wybrać sie na zakupy do koszalina po parke ale zastanawiam sie czy bedzie sie nadawała na zime np taka http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...nym%2Bkapturem http://www.pullandbear.com/webapp/wc...20Z%20KAPTUREM co o tym sądzicie? Co do mojego wysypu to powoli ten duac mi likwiduje te wypryski ale mam już jedno przebarwienie a 3 krostki nie chcą mu sie poddać. Jutro wrzuce wam w końcu fotki moich butków. Coś czuje że dziś w nocy przeżyje katorge przez @ Miłego wieczorku
|
|
|
#2033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez dianulaa Czas edycji: 2012-10-14 o 22:04 |
|
|
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś już 2 osobą, która mi tą firmę poleca, więc może się skuszę.
|
|
|
|
#2035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam keidys takie z tesco, rozowe w serduszka [bpo byly w promocji jako, ze zostala jedna para i pewnie nadal by mi sluzyly gdybym na nie keidys nie zwymiotowala a tak prac sie nie chcialo i je wyrzucilam ![]() toreeeeebka absolutnie piękna <3 Cytat:
wiec ona chyba tak cały czas, tytle ze jak kupiłam byla na niej normalna cena, dopiero przy kasie wyskoczyla obnizka ![]() a czytałyscie te ksiazke 'Fifty Shades of Grey"? teraz jest na nia taki boom, ze wlasnie zastanawiam się czy sobie jej nie kupic chociaz teraz w sumie wole povzytać o tworzeniu dzwieków nosowych, głośni, strunach głosowych itp ale sadze ze i na jakas ksiazke czas by sie znalazl, chociaz mam jeszcze w kolejce biografie Marka Grechuty ![]() nie chce mi sie spac, a tu wypada się juz polozyc, bo jutro kolejny maraton wczesnych pobudek
|
||
|
|
|
|
#2036 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Będą i takie i takie, tylko nie wszystko na jeden raz, bo za leniwa na to jestem ![]() Wczoraj obfociłam kosmetyczne (plus tego taki, że człowiek ma historię co kupował, nie zapomina o fajnych rzeczach i wie co ma w swoich szufladach) dzisiaj częściowo ubraniowe. u mnie było: -wtarcie w skalp saponics z farmony (ładnie pachnie -demakijaż -peeling buzi peelingiem solnym stara mydkarnia -prysznic -moczenie się w soli do kąpieli jodowo-bromowej -maseczka montagne jenuesse z glinką i oczarem Zaraz będzie jeszcze jakaś lekka maseczka nawilżająca- pewnie żelowa z hialuronem z eveline, serum do pośladków i do biustu, ciało natrę olejkiem saloos różanym, a na twarz dam olejek meadfoam i krem lady mineral (krem na noc, a formuła lżejsza niz w tych na dzień )Zmyję też lakie z paznokci u stóp, nasmaruję stopy kremem lawendowym yr i nałożę na chwilę skarpetki, w paznokcie u rąk wetrę ten balsam do paznokci 2x5. a potem do lektury wracam, czytam to: http://czytelnia.onet.pl/0,26722,0,1,nowosci.html Kupiłam za 1/4 ceny z okładki i to nową.---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
A takie kapcie mam po raz pierwszy, skusiłam się tym bardziej, że z kuponem były o tą prawie 1/3 tańsze. W sumie wolę takie kapcie-balerinki, ale te mi tak jakoś z relaksem kojarzą, że musiałam kupić ![]() Tż nie docenił, ale wiem komu się spodobają- mojej babci Tej książki nie czytałam A wiecie jak na początku przetłumaczyć ten tytuł? 50 odcieni szarości :dAle w sumie językowo by też tak mogło wyjść, gdyby nie Grey z dużej litery :P i mnie także się spać nie chce, a pobudka zaboli, dobrze że o 7, nie wcześniej
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+30C w pokoju chociaz wiadomo ja mam i tak baaardzo czesto lodowate stopy i dłonie ![]() o tych 50 shades, czytałam, że to taki 'zmierzch' dla dorosłych, wiec pewnie teraz kazdy sie tym jara, a jak minie moda to wszyscy beda sie wypierac, ze to czytali i sie tym jarali [w moim srodowisku tak bylo xD] ja niestety wstaję o 6 i ta perspektywa bardzo mnie boli dopiero z czwartku na piatek się wyśpię w ogole byłam wczoraj z tż'tem w nike i widziałam fajny biustonosz sportowy - czarny w takie maziaje kolorowe i jesli nie znajde nic ciekawszego to się na niego skuszę
|
|
|
|
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
denerwowała mnie bohaterka i jej decyzje, marszczenie brwi i przewracanie oczami...ale jestem wielbicielką książek N. Sparksa, więc może się nie znam
|
|
|
#2039 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ghana;37071994
ja za nią dałam 48 zł wiec ona chyba tak cały czas, tytle ze jak kupiłam byla na niej normalna cena, dopiero przy kasie wyskoczyla obnizka ![]() a czytałyscie te ksiazke 'Fifty Shades of Grey"? teraz jest na nia taki boom, ze wlasnie zastanawiam się czy sobie jej nie kupic chociaz teraz w sumie wole povzytać o tworzeniu dzwieków nosowych, głośni, strunach głosowych itp ale sadze ze i na jakas ksiazke czas by sie znalazl, chociaz mam jeszcze w kolejce biografie Marka Grechuty ![]() nie chce mi sie spac, a tu wypada się juz polozyc, bo jutro kolejny maraton wczesnych pobudek [/QUOTE]Dziewczyny a jakbym wysłała wam pieniądze to byście mogły mi ją kupić? I wyslac do mnie?Jesli nie byłby to problem, to proszę o pw ok?Bardzo mi sie podoba a u mnie nie mś Tesco.. a ze pomarańczowa to mi nie przeszkadza bo mam farby do skory i sobie przemalowalabym A Tak pozatym to nie mogę usunac.....
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
Cytat:
kobietasukcesu ok, na pewno zdam relacje po dłuższym uzytkowaniu Jak na razie to moge powiedzieć, że po nałożeniu na buzi czuć taki przyjemny chłodzik, fajnie orzeźwia ![]() torebka śliczna ![]() caate u mnie henna zmywa sie z każdym myciem, kolor czerwony bardzo widoczny Niech spływa jak najszybciej ![]() Talullah no to teraz jeszcze bardziej cieszę się, że odkryłam ten krem w swojej szafce, oby tylko i u mnie dał pozytywne efekty ![]() Wczoraj uzyłam pierwszy raz odżywki jedwab z joanny i dzisiaj pięknie błyszczą mi włosy Szkoda tylko że czerwienią i że na 2 miejscu jest alkohol w składzie ![]() Mam zamiar kupic dzisiaj jakąs skórę, zobaczymy czy coś znajdę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

Nie mogę się doczekać 

a wydaje mi sie że dziewczyna wygrała