|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Cytat:
mój mąż kolei - kiedy mu podtykam pod nos nadgarstek pachnący czymś nowym - mówi "kup sobie, kup..." Kasę mamy wspólną z racji wspólnej pracy. |
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Raczkowanie
|
a ja miałam ochote powiedziec jednemu (nawet nie wiem czy moge zaliczyc go do znajomych) znajomemu ze zabójczo pachnie
ale jakos mam opory... nigdy facet tak uwodzicielsko i męsko mi nie pachniał jak on normalnie czuc mi takim słonym-intrygującym czymś czad zawsze jak obok niego przejde to około kliku sekund zastanwiam sie jakich perfum używa![]() ![]()
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
ale smród... jakiś diesel przed nami chyba tak smrodzi spalinami - tak oto siedząc w aucie w roli pasażera TZ skomplementował Coconika, którego 2 psiki zaaplikowałam na szyję przed wyjściem
|
|
|
|
|
#1534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też miałam opory, ale w końcu skomplementowałam, a co A jaki zadowolony był Miałam wrażenie, że po tym komplemencie aplikował na siebie jeszcze więcej tego zapachu
|
|
|
|
|
|
#1535 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1536 |
|
El Cumpleaños Secreto
|
Ja miałam dzisiaj śmieszną scenkę na badaniu u okulisty, z zaznaczeniem że okulista jest moim bardzo dobrym kumplem od czasów piaskownicy i znamy się jak łyse konie. Patrzy więc on i świeci w te moje oczy, prawie nosem dotyka i się przykleja. Na to ja, ale stary o co chodzi
, dobrze się czujesz? On mi na to, ryba nie mogę, no nie mogę się odkleić. Pachniesz tak, że... Na to wchodzi pielęgniarka...ups!A było to tylko zwykłe Chloe Love
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Scena wieczorna
![]() Maz na dobranoc: - Pachniesz tak..... Ja: - Jak? ![]() On: - tak pieknie jak zawsze. Ja: - Ale cos jeszcze chciales powiedziec...?? On: - no....................... ....., chcialem powiedziec, ze tak jak ja rano, ale pomyslalem, ze czemu mialabys uzywac moich perfum. Ja: - ![]() (czyli wychodzi na to, ze sam siebie skomplementowal |
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Cały wczorajszy dzień pachniałam Cuir Noir - trwały skubaniec. Na wieczornym spacerze z psem pytam małżonka:
- ładnie pachnę? niuch niuch - ładnie... - a co czujesz? - no cytrynkę... |
|
|
|
|
#1539 |
|
Mrs Mrau
|
U mnie,po raz kolejny...nieperfumowo.
Do tej pory za żadne perfumy nie zgarnęłam tylu komplementów jak za.....talk do ciała.Już któryś raz z rzędu.Zaczynam być zła na moje butelki,że przegrywają z proszkiem ![]() Używam go dość często jako antyperspirant.Czasem na kark,a ostatnio za uszy - i tak się utlenia więc nic nie widać.Dziś w sklepie jakaś dziewczyna do mnie podeszła i z nieśmiałością spytała: "Bardzo przepraszam,że tak napadam na panią tak z rana,ale nie darowałabym sobie..co to za perfumy,cudowny zapach" Talk pachnie cudownie to fakt,ale nie sądziłabym nigdy,że jego zapach będzie miał taki odzew i że będzie tak na mnie trwały. Ponds Magic Talk o zapachu miodu akacjowego,słodki pudrowy,dość charakterystyczny. Cena na indyjskim bazarze nie więcej niż 5zł.Nie spotkałam niestety w Polsce. Jak ktoś będzie miał kiedykolwiek okazję kupić,jakikolwiek talk ponds,polecam. Moja mama ma Dream Flower i też pachnie naprawdę pięknie. Edytowane przez cattt Czas edycji: 2012-10-02 o 11:35 |
|
|
|
|
#1540 |
|
Guerlain Lover
|
Moja koleżanka odstatnio do mnie: Ty zawsze tak pięknie pachniesz... Czym dzisiaj?
Więc odpowiedziałam, że tym razem Euphoria edp
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem jakaś dziwna
Zbieram najwięcej komplementów za zapachy, które mi się nie bardzo podobają i noszę je bez entuzjazmu*. Tak było z HP, tak jest teraz z Feerie - mam ich serdecznie dość, a każdy kto wejdzie do pokoju chce wiedzieć "co tak ładnie pachnie".* Za wyjątkiem Feu de Bois. Tu i ja, i otoczenie, zgodnie oceniliśmy, że smierdzi ![]() No i jeszcze Addict wzbudzał entuzjazm i mój, i otoczenia
|
|
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Od kiedy przybyła odlewka Słonia, TŻ jest w siódmym niebie. Komplementy nie są wprawdzie wyszukane, bo w stylu: "Jakie ładne perfumy", "Jak Ty pięknie pachniesz", "Mam nadzieję, że masz dużo tych perfum", jednak cieszą mnie, bo rzadko otrzymuję komplementy w ogóle.
|
|
|
|
|
#1545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1546 |
|
Winter is coming
|
Koleżanka z pracy gorąco skomplementowała addicta - jaki piękny świeży zapach
Alien też zyskał pochlebne recenzje
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj kasjerka w sklepie osiedlowym mi powiedziała ze strasznie pasują do mnie perfumy których używam i naprawdę śliczny zapach taki niespotykany
![]() Maroussia komplement dostala .Swoja droga to juz 3 osoba która mi powiedziała ze pasuja bardzo do mnie
|
|
#1548 |
|
El Cumpleaños Secreto
|
Ja dziś na poczcie miałam sympatyczną sytuację. Dziewczyna z okienka wybiegła za mną, żeby zapytać czym dziś tak pięknie pachnę. To była odlewkowa Rose Anonyme. Z dziewczyny gadułka straszna, więc mi powiedziała że ich Andrzej- listonosz uwielbia do mnie przynosić przesyłki, bo zawsze wokół mnie są cytuję: nieoklepane, wyszukane i piękne zapachy, po których czuć wielką klasę i styl
A to ci listonosz, znawca olfaktoryczny
|
|
#1549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Przyczajenie
|
Mi się zdarzyło usłyszeć komplementy po użyciu DKNY be Delicious - zielone jabłuszko...
Uwielbiam je! Głównie są to pochwały znajomych i oczywiście rodziny. Mój chłopak też je pokochał. Miałam raz taką sytuację, że mężczyzna obok którego przeszłam zatrzymał mnie pod pretekstem pytania o drogę, aż wreszcie zmieszany zapytał, czy nie pogniewam się, jeśli zapyta czym tak pięknie pachnę. Na prawdę miłe uczucie! |
|
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio komplement od TŻ za Obsession Night ("pachniesz tak seksownie") oraz od współlokatorki za Daim Blond, który na początku był śmierdzielem dla starej baby, a potem okazał się intrygującym ciężkim zapachem w sam raz na zimne dni. Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2012-10-13 o 00:44 |
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Zadomowienie
|
a mnie mama zapytała jakiś czas temu czym tak ładnie pachnę. Było to Treselle z Avonu. Aż dziwne bo już kończy mi się flaszka i przez ten cały czas nie zwróciła na niego uwagi
|
|
#1553 |
|
Raczkowanie
|
no wiec
przyszłam do pracy, a na wejściu koleżanka do mnie - "co masz za perfumy", -na to ja jej odpowiedziałam że "mademoiselle" - a ona to "one sa drogie conie..." ![]() kolejna koleżanka do mnie " ale pachniesz !!!" ![]() i tu od kolegi " ale sie wypachniłaś"a to dopiero tydzień używania ![]() coco chanel mademoiselle
|
|
|
#1554 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj dziewczyna sprzedajaca w Reserved pochwalila ze bardzo ladnie pachne poczym spytala co to
![]() a byl to Gucci by Gucci edp |
|
|
|
|
#1555 |
|
Zadomowienie
|
Zupełnie niespodziewanie zostałam w te słowy skomplementowana za La vie est belle:
- "przez całą drogę po korytarzu zastanawiałam się, kto tak pięknie pachnie" - "hmmm, czym tak ładnie pachniesz?" - "obłędnie pachniesz; tak jakoś słodko i jednocześnie bardzo intymnie" Wszystkie te komentarze miały miejsce jednego dnia, choć pochodziły od trzech różnych osób. Co za urodzaj ...
Edytowane przez ewika70 Czas edycji: 2012-10-15 o 13:53 |
|
|
|
|
#1556 |
|
Zadomowienie
|
Escada "Desire Me" - "pachnie Pani tak, ze moglbym Pania zjesc" (komentarz klienta
)Avon "Rare Pearls" - komentarz kolegi: "Pachniesz po prostu... seksem" Givenchy "Ange ou Demon" - "zapach odswiezacza jak na dworcu w kiblu" DDD
|
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jedynie mały komplemencik za słonia teatrze "ładnie pachniesz".
Poza tym ostatnio bieda ![]()
|
|
|
|
|
#1558 |
|
Zadomowienie
|
A ja zebralam dzis cala mase komplementow od chlopaka, znajomych na uczelni, a przed chwila od nieznajomego w sklepie
W roli glownej - Prada Candy. Cudownie sie na mnie uklada ze tak skromnie powiem, sama jestem zachwycona.. nie wiem jak moglam bez niej zyc!
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Rozeznanie
|
"Ale pani ślicznie pachnie!" i "Bardzo lubię wchodzić po pani do łazienki, bo wtedy ładnie pachnie"
oba usłyszane tego samego dnia, pierwszy od obcej kobiety, a ten drugi - lekko śmieszny od dziewczyny, która obsługuje siłownię na którą chodziłam. Miałam wtedy na sobie Lolitę Lempicką.Ale najwięcej komplementów zbieram za Calvina Kleina IN2U. Zwłaszcza w pracy.. pracuję w 80% z mężczyznami i chyba nie ma żadnego, który nie zwróciłby uwagi na ten zapach, chociaż muszę przyznać, że Calvina komplementują tylko mężczyźni. Zabawne było jak jeden z szefów mówi "Ktoś tu wyjątkowo ładnie pachnie i chyba wiem kto"... pół godziny później dzwoni drugi szef, żebym przyszła do niego do gabinetu cośtam omówić, a w pewnym momencie słyszę "No, Maciek miał rację, genialnie pachniesz" . Kiedyś na imprezie tańczy koło mnie 3 Anglików i słyszę jak mówią, że ktoś ładnie pachnie, chwilę później czuję nos w moich włosach i okrzyk, że znalazł, no i się zaczęło, chyba z 10 minut nawijali, że to najładniejszy zapach jaki wąchali, że piękny, cudowny, że mi pasuje i że oni już do końca imprezy będą koło mnie tańczyć, bo nikt inny w klubie nie pachnie tak ładnie miłe to było, ale trochę żenujące, że trzech facetów na zmianę mnie wąchało . Nie wiem, te perfumy muszą jakoś wyjątkowo dobrze "współpracować" z moją skórą, bo koleżanka też ich używa, ale mówi, że nikt nigdy nie zwrócił uwagi na ten zapach, a w moim przypadku to jest aż dziwne, bo naprawdę już się tak przyzwyczaiłam do tych komplementów, że się dziwię jak chociaż 1 w ciągu dnia nie dostanę hahaha
|
|
#1560 |
|
Raczkowanie
|
Ja wczoraj dostałam komplement od koleżanki za Dzongkha - 'cudnie pachniesz, co to, co to?', ostatnio też od siostry, jakoś ten zapach budzi emocje.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

Kiedyś mi powiedział, że trochę mi się przytyło i powinnam bardziej o siebie zadbać. Publicznie, przy innych kolegach 

normalnie czuc mi takim słonym-intrygującym czymś
Też miałam opory, ale w końcu skomplementowałam, a co
, dobrze się czujesz? On mi na to, ryba nie mogę, no nie mogę się odkleić. Pachniesz tak, że... Na to wchodzi pielęgniarka...ups!