|
|
#4771 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
2. i jeszcze jak tę skarpetę przytula ze wszystkich sił ![]() no nieee , trzeci szczyt z rzędu i to ze skarpetą
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4773 | |||||||
|
Wiedźma
|
Nie wiem. Ale na pewno ludzie, którzy uważali, ze jestam narwaną histeryczką, bo zwierzęta zawsze się zbijało i zabijać będzie, a ja na pewno noszę skórzane buty i to czyni mnie zakłamaną suczą atakującą biednych wielbicieli pięknej tradycjii.
Wiem to, bo dostałam sporo maili w tej sprawie, a i komenty były ogniste. Cytat:
![]() Dziękuję za komentarz, Gryxie. Czytelnicy opinię mieli taką, jak napisałam Gryxiowi wyżej. Dzięki. Nie zaprzeczam, nie potwierdzam, nie dostarczam danych. ![]() Cytat:
Dzięki. Cytat:
![]() Cytat:
Yyyyy... ![]() Czy to czyni ze mnie barbarzyńcę, czy wręcz przeciwnie? Cytat:
Mam oudh Al Methali i podobne wrażenia, jak Ty po Kun Mukhtalifan. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4774 | ||||||
|
BAN stały
|
Pfff! Ja nie podskakiwałem
Dentystka, do której chodziłem w LO wyznawała zasadę, że do leczenia kanałowego nie podaje się znieczulenia, bo pacjent nie sygnalizuje bólu, przez co może pozostać jakiś zbłąkany nerw w zębodole (co okazało się wierutną bzdurą później, tzn. nie dla niej, dla niej to udogodnienie było) ![]()
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
Co do samej corridy, zdziwiła mnie reakcja ludzi na Twój wpis. I to bardzo ![]() Cytat:
A rzeczony wpis jeśli kogokolwiek zbulwersuje, to chyba tylko i wyłącznie ludzi o bardzo wąskich horyzontach umysłowych, gdyż napisany został w bardzo wyważony sposób |
||||||
|
|
|
#4775 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
zawsze się jakiś idiota znajdzie , czasem nawet wielu , ale liczba nie zmienia faktu , że są idiotami ![]() 2.no cóż , potwierdzić nie wypada , a zaprzeczyć to skłamać ![]() ![]() 3. ![]() więc chyba przeciwnie ![]() 4.a myślisz , że oni czytają perfumowe blogi alfabetem łacińskim napisane ![]() ale wyglądam tak : więc ona zdecydowanie ładniejsza
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4776 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4777 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
no i dziewczynkowe martensiki są ze mną z reguły niekompatybilne ![]() łoł ciekawa jestem efektu ![]() Cytat:
i to w taki mega niewygodny sposób ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4778 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.ufff
||
|
|
|
#4779 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozwól proszę, iż jako rozhisteryzowana przeciwniczka corridy i dręczenia zwierząt w ogóle, ale za to w skórzanych butach powstrzymam się do komentarza ![]() Twój tekst o Uzbekistanie czytałam i cieszę się, że są osoby, które nie boją się "ciężkich" tematów, brawo dobry
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4782 |
|
Panaroja
|
|
|
|
#4783 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Brzuch mnie boli, obżeram się jak świnia na tym zwolnieniu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4784 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
- Nie mam dzisiaj mocy Jeszcze jutro do szkoły |
|
|
|
|
#4785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brrrrrr ad 2 no i dopsz, odstresuj się Cytat:
Cytat:
nawet nie wiem jak to skomentować toku myślenia niektórych nigdy nie zrozumiem, serio Cały dzień dziś głodna jestem mimo że jadłam jak zwykle, dzifne to
|
|||
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, mam własne
![]() no właśnie ![]() Już mi było lepiej, aż tu dziś z godziny na godzinę czuję się kiepściej. Gardło boli i drapie, migdałki jak piłki, z nosa kapie, mięśnie bolą, tylko temperatura bez szaleństw 37.6. Ciekawe co to takiego i czy ma związek z wczorajszą wizytą u zębologa i niechęci pani doktor do jednorazowych rękawiczek ![]() Cytat:
|
|
#4787 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#4788 |
|
grozi wypollizowaniem
|
znad lecza
|
|
#4789 | |
|
BAN stały
|
Ja też nie znoszę, no ale cush, czasami siła wyższa człowieka zmusi i zdjąć się trzeba
I oczu mi proszę mydlić Jakieś zdjęcie na pewno masz ![]() Ja od miesiąca/półtora jadłbym za trzech [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37154325]Nie mam dzisiaj mocy Jeszcze jutro do szkoły Ócz się, ócz Cytat:
|
|
|
|
|
#4790 | ||
|
Zakorzenienie
|
helou
Cytat:
no wiem jak to boli masz tarmal? ![]() Cytat:
![]() wciąz zdrówka życzę i pytanie ![]() kaki olej polecasz do napaszczowego mazidła na bazie z zsk? do nawilżania (bo śliwkowy mam i nie zawaham się użyć, ale do nocnego regenerującego z liposomami na naczynka )
|
|
|
#4791 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Tramal Nie, ale tak kombinuję czy nie pojechać w weekend do pracy i nie wyżebrać od kogoś recepty na cuś mocniejszego
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomoże? ![]() Cytat:
skwalen polecam Poza tym olej z nasion maliny i z róży. I moringa
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4794 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam w sieciuni te kermit-rurki z miejscem na pampersa
|
#4796 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zdradzilam swoja dentke
![]() zapisalam sie na srode do centruma na konsultację ![]() ciekawam jak to bedzie ,bo do tej pory przez 28 lat nikt mnie nie konsultował tylko przychodziłam : -o tu mam dziure! i zaklejali ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- a! kupony z duki nadal dzialają-dzis sprawdziłam robiąc mega zakupy za 12 zeta
|
|
#4797 |
|
To ja :)
|
Kupmy hurtem dla całego Baru
![]() Ves, mam tę łajtplejtową książkę Fajna. Ale i tak wolę online z blogów korzystać A fogle, to wróciłam od fryzjera i wreszcie mam dobry kolor. I pomysł na następną wizytę, gdyż pani mi powiedziała o czymś takim, jak styling, czyli nałożenie jakiejś pianki, która na jakieś 2-3 miesiące eksponuje skręt włosów. Na dodatek w ciągu tych miesięcy można je myć i ona nadal są podkreślone I nie jest to trwała, która niszczy i jest enerdowska ogólnie...
|
#4798 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
To znaczy nie sam wynalazca, tylko aparatura jego imienia. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pozwolę. Bo sama nie wiem, jak to komentować. Moja "wymowność" pada przy takich argumentach. Cytat:
Cytat:
To jest świetna kuracja. przyjemne z pożytecznym. ![]() edit: Napisało mi sie "krucjata".
|
|
#4799 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam dla was nastepną historie z seri Polly_ pollinizator
![]() mowilam niedawno ze kupuje jednak krzesła-victorie ghosty (inspirowane ekhem )umowilam sie z TZem ze jedziemy po nie w poniedzialek-klamka zapadła ( w kraku były w jednym sklepie stacjonarnie od dawien dawna i zawsze)ale dzis mnie tkło i zadzwoniłam tam-niby zeby zapytac o cene ![]() i co sie dowiedzialam? ze producent miał problemy z włascicielem praw autorskich i koniec końców zawarli ugodę na podtawie której producent zaprzestał produkcji i na własny koszt własnoręcznie wypollizował krzesła ze wszystkich punktów sprzedaży wiec ich nie ma i nie bedzie po wieki wieków enter ![]() ja serio jestem ciekawa czy na mnie ciązy jakas klontfa? ![]() sprzedawca rolet z allegro tez sie wypollizował-pisalam do niego-nie daje znaku zycia ![]() , a ja jak ten kretyn zamówiłam 1 na próbe...zamiast 3 do 3 okien w jednym pomieszczeniu
|
|
#4800 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() osz w mordę Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
?2.
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

Najwidoczniej niedobrego rodzaju to czytelnicy byli 
No nie wiem, nie wiem... w sumie, z drugiej strony patrząc, każdy z nas ma swoje przekonania i sympatie. Ukrywać je jak coś wstydliwego, bo "jeszcze się ktoś obrazi"? Mądrzy ludzie zrozumieją, reszta to zwolennicy corridy 

Jak można nie znać Jabłuszka Sandomierskiego?!

A rzeczony wpis jeśli kogokolwiek zbulwersuje, to chyba tylko i wyłącznie ludzi o bardzo wąskich horyzontach umysłowych, gdyż napisany został w bardzo wyważony sposób

nie znoszę , kiedy mi się robi zdjęcia 
brrrrrr