Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-19, 16:32   #4651
pink star
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Witam wszystkie kobitki!!!
Nie wiem czy mnie pamietacie?
no ale widze moja kochana Mya Az mi sie buzka usmiechnela, kurcze nie zagladala tu chyba 2 lata, wrrr lansko mi sie nalezy.
Po zrobionych cycuszkach zapomnialam o was, oj az mi wstyd.

Pozdrawiam was wszystkie, te czekajace i te juz po...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 17:43   #4652
anne001
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Hej Kobietki WEEEKEND nareszcie Matti, bierz Mentory, bedzie dobrze Alex... przestań sobie zaprzątać głowę głupimi myślami, jak nie teraz to kiedy?? a czy czas zmieni coś jeżeli miało by Ci się coś stac?? nie, więc nie ma na co czekać, dziewczyny, szkoda więcej czasu na rozmyślanie, wszystko będzie dobrze i będziecie miały piękne cycuszki, już wkrótce
Jooasi... też bym sobie chętnie gdzieś wyjechała... ehh,ale z kaską średnio jak narazie, pracy mam mało bo mi córka chorowała sporo muszę się odkuć i też liczę na miły weekend z męzem
Stary 2012-10-19, 18:49   #4653
lauren25
Raczkowanie

Ja już po konsultacji

Musze Wam powiedzieć że nie dowiedziałam niczego nowego, co oznacza ze wszystko wyczytałam na tym forum i jeszcze kilku innych stronkach
Jedyna nowośc to przymiarka implantów

Dr stwierdził ze nie mam zadnej asymetrii ani zbyt dużej przerwy.
Od razu bez pytania zaproponował mi 300 i 350ml ( jak je przymierzylam to już wogole sie nie upominałam o te 275) a potem jeszcze 400!!!

Narazie został złoty środek czyli 350 ale wiem że bedę musiała jeszcze raz podjechać i podjąc decyzję. Tak naprawde to w każdych czułam się dobrze i trudno mi było sobie przez ta chwile wyobrazić jak naprawde bedzie wygladał kazdy implant pod skórą bo po wszczepienie jest troche mniejszy...

Kiedyś pytłlam Was na forum czy niedoczynność tarczycy jest przeciwskazaniem do operacji bo wyszlo mi trochę ponad normę i zgodnie powiedziałyści że tak. Jak się okazuje nie jest to żadną przeszkodą Nawszelki wypadek wezmę sobie może zaświadczenie od endo jak najbliższe badania cuś wykażą niedobrego.

Po dzisiejszym dniu jestem pozytywnie nastawiona i wątpliwości nie mam zadnych
lauren25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 19:49   #4654
Olivkaa200
Zakorzenienie

lauren przypomniej prosze inicjaly swojego doktora?mysle ze te 350 powinny byc okej, Ty jestes drobna z tego co pamietam to zeby nie przesadzic z efektem. Rozumiem ze to beda okragle implanty?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 20:10   #4655
Kaori_91
Raczkowanie

klaudeczka2010- ojoj, nie robiłam zdjęć :P mam jeszcze opatrunki, więc sporo tam pozakrywały i niestety niewiele będzie widać ale jak już będą zdjęte i w ogóle to może odważę się strzelić kilka fotek
korinka- byłam u dr i zdziwiła się, że nogi mi puchną. Powiedziała, że to może od tego, iż nie mam za bardzo ruchu i to jest przyczyną. Niestety okłady z zimnego lodu nic mi nie dają . Co do brzucha- to podobno wzdęcia od antybiotyków :O ale żeby mieć taki brzuch? Masakra. Dostałam na to lek -Trilac i mam jeść jogurty. Mam nadzieję, że poskutkuje, bo od tygodnia nic a nic się nie zmniejszył .
belseno- hm, bo tak porównywałam do Waszych i się przeraziłam, że zbyt skromnie wybrałam :P ale to była głównie decyzja dr z tym rozmiarem, ona zadecydowała raczej. Chociaż bardzo mi się podobają Jeśli mówisz, że Twoje z 275 są ok i nie liliputki to dobrze wiedzieć, że jest dobrze
Kaori_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 20:45   #4656
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Ja karmie z obu. Ale wlasnie pomyslalam, ze skoro mam jedna mniejsza, to moze czesciej będę do niej przystawiac? Sprobuje...moze akurat się uda
horo ja starałam się karmić obiema ale wszystkie córki preferowały lewą pierś i mi też na tą stronę było wygodniej gdy prawa ręka była wolna. rezulatat piersi równe objętościowo ale lewa bardziej wyciągnięta. ja bym sobie darowała takie eksperymenty bo nie wiadomo co z tego wyjść może.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Ja już po konsultacji

Musze Wam powiedzieć że nie dowiedziałam niczego nowego, co oznacza ze wszystko wyczytałam na tym forum i jeszcze kilku innych stronkach
Jedyna nowośc to przymiarka implantów

Dr stwierdził ze nie mam zadnej asymetrii ani zbyt dużej przerwy.
Od razu bez pytania zaproponował mi 300 i 350ml ( jak je przymierzylam to już wogole sie nie upominałam o te 275) a potem jeszcze 400!!!

Narazie został złoty środek czyli 350 ale wiem że bedę musiała jeszcze raz podjechać i podjąc decyzję. Tak naprawde to w każdych czułam się dobrze i trudno mi było sobie przez ta chwile wyobrazić jak naprawde bedzie wygladał kazdy implant pod skórą bo po wszczepienie jest troche mniejszy...

Kiedyś pytłlam Was na forum czy niedoczynność tarczycy jest przeciwskazaniem do operacji bo wyszlo mi trochę ponad normę i zgodnie powiedziałyści że tak. Jak się okazuje nie jest to żadną przeszkodą Nawszelki wypadek wezmę sobie może zaświadczenie od endo jak najbliższe badania cuś wykażą niedobrego.

Po dzisiejszym dniu jestem pozytywnie nastawiona i wątpliwości nie mam zadnych
lauren we wszystkich czułaś się dobrze bo tak naprawde to nie jest jakaś olbrzymia różnica między nimi i zwykle te trzy rozmiarki w jednej wielkości miseczki stanika nosimy. 70E po op ma tu chyba 90% babek jako, że młodziutka jesteś i przed dziecmi to 400 bym odpuściła 325-350 to takie średniaki które powinny dać zadowolenie prawie każdej dziewczynie
Stary 2012-10-19, 20:57   #4657
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
lauren przypomniej prosze inicjaly swojego doktora?mysle ze te 350 powinny byc okej, Ty jestes drobna z tego co pamietam to zeby nie przesadzic z efektem. Rozumiem ze to beda okragle implanty?
Tak okrągłe i pod mięsień. dr J.S. Wawa

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

lauren we wszystkich czułaś się dobrze bo tak naprawde to nie jest jakaś olbrzymia różnica między nimi i zwykle te trzy rozmiarki w jednej wielkości miseczki stanika nosimy. 70E po op ma tu chyba 90% babek jako, że młodziutka jesteś i przed dziecmi to 400 bym odpuściła 325-350 to takie średniaki które powinny dać zadowolenie prawie każdej dziewczynie[/QUOTE]

No własnie róznica nie jest duża ale jak przymierzałam to mialam wrażenie ze tylko z tych 400 wyszłyby takie zbliżone do Twoich wielkością.
Dr powiedział że 350 dadzą mi pełne C
Stary 2012-10-19, 21:31   #4658
anne001
Raczkowanie

i miał rację, to bedzie pełne C. Kaori, nie koniecznie od antybiotykow, poniewaz brzuch w ogóle po takich operacjach często puchnie. Ja nie otrzymywałam antybiotyków,a wyglądałam jak w 3/4 mies ciązy nie martw się to kwestia ok 4 tyg. przynajmniej u mnie tak było, wiem ze sporo dziewczynek miało takie efekt uboczny
Stary 2012-10-19, 23:25   #4659
magdakaczmarek
Raczkowanie

anika, bolseno dziękuję za odpowiedzi
przestało mnie już korcić cięcie dookoła brodawki...

Wstawiłam do albumu zdjęcia wyjściówki jakby któraś z Was bardziej obeznanym okiem mogła spojrzeć jakie mniej więcej wkładki dałyby mi efekt stanikowego E byłabym wdzięczna zdecydowałam się na anatomiczne wkładki, chciałabym w miarę możliwości jak naturalniejszy ich wygląd.

6.12 -> konsultacje E.S
magdakaczmarek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 23:28   #4660
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane,
Poradzcie mi, jeśli mam jedna piers ciut mniejsza od drugiej, to czy jet mozliwe wyrownanie tego poprzez karmienie? Np przystawiajac czesciej lub rzadziej do jednej z piersi? I do ktorej?
Sorki, jeśli pytanie jest glupie, ale nie wiem...
wiem, że odpisuję z dużym opóźnieniem ale.....
moja mama mi do teraz wypomina (PHI! ), że przeze mnie ma jeden cycek bardziej obwisły bo wolałam właśnie z tego pić

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
jest przeciwwskazaniem jeśli jest nieleczona. jeśli bierzesz leki i wyniki masz w normie to nie ma przeciwwskazań tylko lekarz (a właściwie anestezjolog) musi wiedzieć, że coś bierzesz
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 23:33   #4661
magdakaczmarek
Raczkowanie

pink star widzę w podpisie 54,5 kg cel 49 to zupełnie jak u mnie za miesiąc zjeżdżam do Polski i biorę się ostro za siebie.

6.12 -> konsultacje E.S
magdakaczmarek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 23:43   #4662
lauren25
Raczkowanie

tonia 87 Najdziwniejsze jest to, że oni do operacji nie wymagają zbadania tsh, więc gdybym sobie wcześniej nie zrobiła tych badań to wcale bym nie wiedziała że mam podwyższone. sam powiedział że gdybym o tym nie wspomiała to nawet by nie zapytał...

Edytowane przez lauren25
Czas edycji: 2012-10-19 o 23:45
Stary 2012-10-20, 00:24   #4663
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Witam Kobietki z pięknymi biustami...w środę jadę na 1 konsultacje,napiszcie mi czy któraś z Was miała okrągłe implanty firmy Allergan?Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi.
Czy one są gorsze od Mentorów?
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 00:56   #4664
ania 31
Raczkowanie

witam was wszystkie ale idziecie do przodu jak burza czytam was caly czas ale rzadko sie udzielalam bo jakos tak wyszlo mam prosbe dziewczynki dodajcie mnie do odliczanki termin mam na 21listopada 2012,mam nadzieje ze tym razem sie uda choc mam cichego stresa ze znow moze pojsc cos nie tak jakbym chciala pozdrawiam was wszystkie cieplutko buziolki

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 01:28   #4665
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
tonia 87 Najdziwniejsze jest to, że oni do operacji nie wymagają zbadania tsh, więc gdybym sobie wcześniej nie zrobiła tych badań to wcale bym nie wiedziała że mam podwyższone. sam powiedział że gdybym o tym nie wspomiała to nawet by nie zapytał...
ja u poprzedniej lekarki miałam badania robione i nawet nie wiedziałam co mi będą sprawdzać. no i okazało się, że TSH miałam podwyższone.
poza tym nie wiem czy któraś z Was ogląda pewien serial na TVN i tam niedawno była taka akcja, że dziewczyna podmieniła wyniki badań i właśnie coś z hormonami tarczycy miała... także też powinno się to badać

mam coś dla Was

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=lpoSgLSpDNQ

gościu niezły jest. pewna Pani zaczyna się od ok. 4 minuty.

a jak ją widzę w 7:18min to mam wrażenie, jakby miała nogi podciągnięte i kolana w dekolt wsadzone
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 09:11   #4666
horo_2
Zadomowienie

Hej dziewczynki,
Buziam Was na dobry poczatek pieknego slonecznego dnia. dnia
Dzięki za wnioski odnosnie skutkow karmienia moze dlatego mam lewa ciut wieksza, bo moje starsze maluchy wolaly lewa i wlasnie ona jest wieksza. Nie opadly, bo u mnie nie mialo co opasc
Aniczko,
A moj TZ liczy na to, ze po karmieniu opadna i zmaleja..bo jemu tez się bardziej podobaja lekko wiszace niz sterczace, ale najlepiej w rozmiarze B. Caly czas mi truje, ze moje piersi po 1 operacji, jak już się ulezaly, byly ladniejsze niz obecne...kwestia gustu...nie kazdy lubi duze.

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Witam Kobietki z pięknymi biustami...w środę jadę na 1 konsultacje,napiszcie mi czy któraś z Was miała okrągłe implanty firmy Allergan?Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi.
Czy one są gorsze od Mentorów?
Ja mam allergany okragle TRX. Sa to implanty z gornej polki, tak jak mentory, choc podobno troche drozsze.
I nosza się swietnie

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 09:30   #4667
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak okrągłe i pod mięsień. dr J.S. Wawa

No własnie róznica nie jest duża ale jak przymierzałam to mialam wrażenie ze tylko z tych 400 wyszłyby takie zbliżone do Twoich wielkością.
Dr powiedział że 350 dadzą mi pełne C
moje cycki wyszły spore jak na ten implant pewnie z tego względu że miałam troche własnych i rozciągniętą tkanke ale weź pod uwage, że zdjęcia na zbliżeniach przekłamują i one wcale nie są duże dr to pełne C to Ci tak do oceny na oko powiedział i moje też tak wyglądają jak patrzysz z boku a stanikowo z tego implantu przy obw pod koło 70 wychodzi miseczka E
Stary 2012-10-20, 09:32   #4668
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Dziękuję horo_2 może któraś z Was wypowie się jeszcze na temat okrągłych Allerganów.Konsultację mam 24.10.2012 roku w Wawie w L.C. u dr.Ł.Mają teraz ofertę specjalną powiększanie piersi okrągłymi implantami firmy Allergan za 8 tysięcy.Nie chcę wydać więcej pieniędzy,ale to może jakieś dziadostwo,jak myślicie?

Edytowane przez Tysiaczek83
Czas edycji: 2012-10-20 o 09:35
Stary 2012-10-20, 09:38   #4669
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdakaczmarek Pokaż wiadomość
anika, bolseno dziękuję za odpowiedzi
przestało mnie już korcić cięcie dookoła brodawki...

Wstawiłam do albumu zdjęcia wyjściówki jakby któraś z Was bardziej obeznanym okiem mogła spojrzeć jakie mniej więcej wkładki dałyby mi efekt stanikowego E byłabym wdzięczna zdecydowałam się na anatomiczne wkładki, chciałabym w miarę możliwości jak naturalniejszy ich wygląd.
dla dziewczyny z obw pod biustem 70-75 implanty z zakresu 300-400 dają zwykle miseczke E im drobniesza z węższą klatką tym mniejszy i odwrotnie. dla chudzielca 49kg nie proponowałabym wiecej niz 300 bo tam nie ma gdzie go ukryć
Stary 2012-10-20, 09:47   #4670
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
moje cycki wyszły spore jak na ten implant pewnie z tego względu że miałam troche własnych i rozciągniętą tkanke ale weź pod uwage, że zdjęcia na zbliżeniach przekłamują i one wcale nie są duże dr to pełne C to Ci tak do oceny na oko powiedział i moje też tak wyglądają jak patrzysz z boku a stanikowo z tego implantu przy obw pod koło 70 wychodzi miseczka E
No to superowo

Chociaż... ja mam pod biustem ok 79 cm więc pewnie będzie mniejszy z tych 350...

Edytowane przez lauren25
Czas edycji: 2012-10-20 o 10:35
Stary 2012-10-20, 12:09   #4671
anne001
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję horo_2 może któraś z Was wypowie się jeszcze na temat okrągłych Allerganów.Konsultację mam 24.10.2012 roku w Wawie w L.C. u dr.Ł.Mają teraz ofertę specjalną powiększanie piersi okrągłymi implantami firmy Allergan za 8 tysięcy.Nie chcę wydać więcej pieniędzy,ale to może jakieś dziadostwo,jak myślicie?

Dziwnie tanio jak na Warszawę mi sie wydaje.. dla mnie podejrzane,same implanty tyle kosztują... Ja ponad 2 razy więcej zapłaciłam..
Stary 2012-10-20, 12:24   #4672
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Dziwnie tanio jak na Warszawę mi sie wydaje.. dla mnie podejrzane,same implanty tyle kosztują... Ja ponad 2 razy więcej zapłaciłam..
Klinika jest sprawdzona,ponieważ moja koleżanka sobie robiła i ma piękne dosłownie...tyle,że ona robiła sobie mentory za 10000zł...dzwoniłam i pytałam 8000 ze wszystkim praktycznie,nalęży doliczyć 200zł konsultacja,50zł symulacja komputerowa,100zł stanik i 100zł anestezjolog i plus badania oczywiście.

Czas edycji: 2012-10-20 o 12:30
Stary 2012-10-20, 12:33   #4673
gwendolinka
Zadomowienie

Faktycznie cena taka mocno promocyjna. Hmm może promocja jednych warszawskich lekarzy, działa na niekorzyść dla innych i jedni swoje ceny windują a inni muszą dawać rabaty. ale 8 tys to już bardzo tanio.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 13:34   #4674
krokus26
Raczkowanie

Witajcie,
widziałam, że poruszyłyście temat wzmacniania włosów. Mogę polecić calcium pantothenicum + biotebal 5 mg - oba to leki a nie suplementy. Po m-cu stosowania włosy przestały mi wypadać, mam dużo baby herków i mam wrażenie że szybciej rosną. Dodam jeszcze, że i przy okazji paznokcie przestały mi się rozdwajać i stały się mega twarde.

Ps. Joasiu avatarek -
Stary 2012-10-20, 14:35   #4675
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Klinika jest sprawdzona,ponieważ moja koleżanka sobie robiła i ma piękne dosłownie...tyle,że ona robiła sobie mentory za 10000zł...dzwoniłam i pytałam 8000 ze wszystkim praktycznie,nalęży doliczyć 200zł konsultacja,50zł symulacja komputerowa,100zł stanik i 100zł anestezjolog i plus badania oczywiście.
Tak w LC mają taką promocję i też sie nad tym zastanawiam
Różnica polega na tym, że nie mają dożywotniej gwarancji w razie uszkodzenia.

Edytowane przez lauren25
Czas edycji: 2012-10-20 o 14:38
Stary 2012-10-20, 14:59   #4676
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w LC mają taką promocję i też sie nad tym zastanawiam
Różnica polega na tym, że nie mają dożywotniej gwarancji w razie uszkodzenia.
Ale mają 10 lat bo chyba żadne implanty nie są dożywotnio chyba,że się mylę w środę mam 1 konsultacje.
Przed chwilą dostałam fotki dziewczyny,które miała powiększane Allerganami okrągłymi tydzień temu i są świetne,zostanę przy nich

Czas edycji: 2012-10-20 o 15:08
Stary 2012-10-20, 15:25   #4677
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
ja za mentory okragle placilam 3600 ponad 2 tys wiecej kosztowaly anatomiczne, wiec nie wszedzie kosztuja 8 tysiecy zreszta chyba to rzadkosc ze tak sobie licza hm tak mysle

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Ale mają 10 lat bo chyba żadne implanty nie są dożywotnio chyba,że się mylę w środę mam 1 konsultacje.
Przed chwilą dostałam fotki dziewczyny,które miała powiększane Allerganami okrągłymi tydzień temu i są świetne,zostanę przy nich
mentory maja dozywotnia i na pewno jeszcze jakies inne ale nie pamietam nazwy wiec nie bede wprowadzac w blad

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
ja za operacje placilam prawie 12 tys i mialam wyszczegolnione ile kosztuje op a ile implanty jak placisz 8 tys to jakie masz wyszczegolnienia??

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

ja wam powiem jak dawno temu myslalam o operacji to widzialam oferte op za 8 tys u dr P z Czech sugerowalam sie wtedy cena i nie wiedzialam za bardzo nic o lekarzach i implantach w ogole ale nie mialam potrzebnego czasu na op i temat umarl to dobrze bo moglam wtedy wyladowac z implantami PIP bo byly one wtedy wlasnie wkladane i mialabym problem takze nie tylko cena sie liczy dobrze ze mialam czas na zaglebienie tematu i wybralam dobrze no i wkoncu mialam pojecie o implantach i w ogole
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 15:26   #4678
Tysiaczek83
Zakorzenienie

ja za operacje placilam prawie 12 tys i mialam wyszczegolnione ile kosztuje op a ile implanty jak placisz 8 tys to jakie masz wyszczegolnienia??[/QUOTE]

Ja dopiero idę na pierwszą wizytę...wiem,że 8000 tysięcy plus 200zł konsultacja,50zł symulacja komputerowa,100zł stanik i 100zł anestezjolog i oczywiście badania
Stary 2012-10-20, 15:52   #4679
celina777
Rozeznanie

Witam wszystkie w wiosenny ,sloneczny dzien

cyk cyk i dzień znikł

celina777 12.11- 22
Alexo912 12.11- 22
Matti 14.12- 55
Paularetka 03.01- 75

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-10-20 o 15:55
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 17:19   #4680
anne001
Raczkowanie

z tego co mi wiadomo za moje implanty-anatomiczne było ok 8 tyś. za całość 17 tyś. dlatego szokuje mnie cena 8 tyś w Wawie. ale skoro to sprawdzona klinika...

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości