Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-20, 13:29   #3871
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Jak będziecie kupować pościel, to na jakie elementy będziecie się decydowac? Jakies baldachimy, moskitiery i inne pierdoły też będziecie kupowac? Ja się szczególnie nad tym baldachimem zastanawiam... bo z jednej strony to może urocze... ale z drugiej strony to takie przesadzone mi się wydaje Moj Tż zresztą też za przesadą nie jest... I tak sobie myślę, że zdecyduję sie tylko na zestaw zawierający wypelnienie kołdry i poduszki, poszewkę na kołdrę i poduszkę i ochraniacz na szczebelki. A Wy jak planujecie?

ja też w sumie czekam jakie ciuszki dostane od dwóch kolezanek. W sumie moglabym już to brać bo mają popakowane, ale postanowiłam sobie że zaczekam do grudnia
Też jestem bardzo ciekawa ceny wyprawki. Możektóraś z mamus robiła sobie taki kosztorys przy pierwszym dziecku?
tylko podstawowe i najpotrzebniejsze rzeczy do łóżeczka. kołderka, poduszka (chociaż przez długi czas chyba nie będzie dziecku potrzebna), poszewki, ochraniacze na szczebelki. reszta to dla mnie tylko zbieracze kurzu, dziecku na pewno nie jest to potrzebne, a dla mnie byłyby to dodatkowe rzeczy do prania. inna sprawa, że nie będziemy mieć pokoiku dla dziecka, tylko łóżeczko obok naszego łóżka, a takie dodatki tylko jeszcze pomniejszą pokój i będą sprawiać wrażenie bardziej zagraconego, a "gratów", tych najpotrzebniejszych i tak będzie mnóstwo.

dla nas też coś jest już spakowane, te najmniejsze ciuszki, ale dostaniemy je później. póki co dostałam kilka gazetek m jak mama
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 13:47   #3872
Agnjeska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość

i tyle z mojego zajeFajnego humoru
wystarczyla jedna rozmowa z kims i czar prysnol

jak ja nie nawidze facetow !!!!!!!!!!!!1
Eh... Ci faceci...
Nie ma z nimi lekko...

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 14:10   #3873
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle dziewczyny mam pytanie - do tych które powtórnie będą mamami i do tych, które po raz pierwszy Jak będziecie kupować pościel, to na jakie elementy będziecie się decydowac? Jakies baldachimy, moskitiery i inne pierdoły też będziecie kupowac? Ja się szczególnie nad tym baldachimem zastanawiam... bo z jednej strony to może urocze... ale z drugiej strony to takie przesadzone mi się wydaje Moj Tż zresztą też za przesadą nie jest... I tak sobie myślę, że zdecyduję sie tylko na zestaw zawierający wypelnienie kołdry i poduszki, poszewkę na kołdrę i poduszkę i ochraniacz na szczebelki. A Wy jak planujecie?
Też nie zamierzam kupować baldachimu. Chyba kupię taki zestaw 5 elementowy (poduszka, kołderka, poszewka na poduszke, poszewka na kołderkę i ochraniacz np coś takiego;
http://allegro.pl/5-cz-poscieli-90x1...687299400.html
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 14:39   #3874
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Też nie zamierzam kupować baldachimu. Chyba kupię taki zestaw 5 elementowy (poduszka, kołderka, poszewka na poduszke, poszewka na kołderkę i ochraniacz np coś takiego;
no to ja też o czymś w tym stylu myślę
Stary 2012-10-20, 14:53   #3875
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
eh, wiem ze nie powinnam za duzo sobie wyobrazac, ale naprawde myslalam ze w koncu zrozumial i przejzal na oczy, eh moja 1wsza milosc
podobno 2razy sie nie wchodzi do tej samej rzeki, i masz BABO placek

ja hamburgerki i chessburgerki mam codziennie jak jestem w pracy.
bleee a teraz dali nam na 'promocji' X LONG CHILI CHEES

BOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSHE jakie to jest okropne, w sumie nie jadalam, ale od samego robienia zbiera mi sie na wymioty
no masz babo placek, ale co zrobić jak serce mówi co innego
może jeszcze zrozumie, a życie jest za krótkie by samemu się nie przekonać o pewnych sprawach, potem by były tylko pytania, a może, a dlaczego itd itd

co do tych hamburgerów to ja rzadko mam ochotę, ale jak mnie najdzie to nie ma zmiłuj

Cytat:

strippi a ile elementów tej pościeli?

W ogóle dziewczyny mam pytanie - do tych które powtórnie będą mamami i do tych, które po raz pierwszy Jak będziecie kupować pościel, to na jakie elementy będziecie się decydowac? Jakies baldachimy, moskitiery i inne pierdoły też będziecie kupowac? Ja się szczególnie nad tym baldachimem zastanawiam... bo z jednej strony to może urocze... ale z drugiej strony to takie przesadzone mi się wydaje Moj Tż zresztą też za przesadą nie jest... I tak sobie myślę, że zdecyduję sie tylko na zestaw zawierający wypelnienie kołdry i poduszki, poszewkę na kołdrę i poduszkę i ochraniacz na szczebelki. A Wy jak planujecie?

3 częściowa poszewka na kołderkę, poduszkę i ochraniacz

Co do pościeli to dla Michałka tylko dodatkowo ochraniacz i organizer na przybory i pieluszki do zawieszenia do łóżeczka (bardzo się przydaje, jak rzeczy są np w innym miejscu, a tak ma się przy ręce). Ja będę miała przewijak na łóżeczku to mi się przyda

Z Julią kupiłam cały zestaw, prześcieradełko z falbanką, normalne prześcieradełko z gumkę, baldachim i jakieś serduszka do tego, też organizer, rożek do kompletu, ochraniacz na szczebelki.

Miała łóżeczko jak księżniczka
Ale takie bajery to dla dziewczynki pasują moim zdaniem.

Powiem jeszcze, bo narzekacie na baldachim i mówicie, że to siedlisko kurzu, ale na wakacje świetnie sprawdza się, Julka spała z otwartym oknem i ani razu nie ugryzł ją komar, bo zawsze baldachim zakładałam na noc.

Cytat:
Napisane przez Sunshine833 Pokaż wiadomość
Witam w ten piękny słoneczny dzień aż sie chce coś robić gdy taka pogoda za oknem i nawet zaczęłam sprzątać ale szybko skończyłam...no kurka wodna zaczyna mnie ten brzuch denerwować który zaczyna boleć jak tylko trochę sie poruszam...zakupy Max w jedyn sklepie i już ciągnie ... I tak myśle ze moze przesadzam...moze on tak już bedzie ciągnął i muszę sie przyzwyczaić?? A i widziałam ze któraś z dziewczyn zadała pytanie które i mnie Korci- ile mniej wiecej na wyprawie trzeba liczyc(bez mebli i wózka) ...jest to bliżej 1 czy 2tys?czy jeszcze wiecej?? Ma moze któraś jakaś listę ci należy mieć na początek?
oj mam to samo :/
wyszliśmy na spacer do lasu i brzuch mnie ciągnął już po chwili chodzenia ehh
a w domu tylko podłogę umyłam :/

co do szacowania wyprawki to ja nie mam pojęcia tak naprawdę ile, bo każdy inaczej kalkuluje, ja np będę kupować fotelik z testami więc wydatek 1000zł, ale za to wózek używany, bo tylko gondolę mi trzeba więc ok 500zł nie więcej.

Byliśmy na spacerze i mąż zrobił mi kilka zdjęć
Jak teraz oglądam to jedno mi się nasuwa na myśl - ale ja mam wielki brzuchol!!!!
Stary 2012-10-20, 15:29   #3876
Dragusia88
Zakorzenienie

kupiłam drugi kocyk niebieski z owieczkami
a i w drugim maku jest ta promocja z hamburgerami ;p
ale nie było np. sałatki z tuńczykiem, dziwne.

co to pościeli to ja jeszcze nie wiem ;p

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 15:33   #3877
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
kupiłam drugi kocyk niebieski z owieczkami

co to pościeli to ja jeszcze nie wiem ;p
hmmm może to co mac to inny zestaw, sama nie wiem
oby u nas mieli tą kawę
Stary 2012-10-20, 15:38   #3878
Agnjeska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

Z Julią kupiłam cały zestaw, prześcieradełko z falbanką, normalne prześcieradełko z gumkę, baldachim i jakieś serduszka do tego, też organizer, rożek do kompletu, ochraniacz na szczebelki.

Miała łóżeczko jak księżniczka
Ale takie bajery to dla dziewczynki pasują moim zdaniem.

Ja właśnie też chcę baldachim dla małej (; zresztą widzę że większość w moich okolicach ma (; Lubię takie bajerki
Tylko kurczę tutaj nie widzę ochraniaczy na szczebelki ...

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 16:23   #3879
maria28
Kniaginia

Hej Laski!

Piękne te wasze zakupy ubrankowe Ja jeszcze się wstrzymuję do czasu, aż płeć poznam.
Póki co dziś wyszłam wreszcie z domu, bo taka ładna pogoda, i obkupiłam męża i siebie w ciuchy. On zaczyna nową pracę w trochę poważniejszym miejscu, więc jakoś musi wyglądać, a ja sobie dwie tuniki swetrowe kupiłam, takie rozwojowe, jak brzuszek będzie rósł.

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
I uprzedzając, taaaak uważam że jak będzie chłopak też go w to różowe wcisnę, a co tam :P nie ma segregacji płci - viva kolory
Dobre podejście.

kasia86, śliczny brzuszek

A w tej lampce żółwiku, który wyświetla niebo na suficie to się zakochałam, sama dla siebie bym taką chciała.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 16:24   #3880
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

z nimi zle, bez nich jeszcze gorzej
Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Eh... Ci faceci...
Nie ma z nimi lekko...
Cytat:
no masz babo placek, ale co zrobić jak serce mówi co innego
może jeszcze zrozumie, a życie jest za krótkie by samemu się nie przekonać o pewnych sprawach, potem by były tylko pytania, a może, a dlaczego itd itd

Byliśmy na spacerze i mąż zrobił mi kilka zdjęć
Jak teraz oglądam to jedno mi się nasuwa na myśl - ale ja mam wielki brzuchol!!!!
eh, przed moim wylotem do Norge zaczelismy sie znowu spotykac po prawie 4 latach rozlaki (2,5 bylismy razem, taka prawdziwa 1wsza moja milosc, tak mi sie wydaje )w sumie nic nie bylo obiecane nie mowione zero palnow na przyszlosc. potem na gg pisal ze teski esy wysylal jak bylam w pl to musialam sie z nim spotkac. mowi ze kocha ze zrozumial ze popelnij blad pozwalajac mi odejsc wtedy bylo mowione ze jak popspalcam wszytsko odloze troche to wroce i sprobujemy. taaa pospacalam, odlozylam - i zaciazylam nie to ze sie nie ciesze CIESZE sie, ale jakos tak mnie przytlacza. bo mowi zebym wrocila ze damy rade, sek w tym ze ja na razie nie chce do PL wracac, musze tutaj urodzic pozalatwiac sprawy z ojecm dziecka i masz bledne kolko. nosz moje zycie jest poprostu zaje-b-iste

stripii - twoj przynajmniej wyglada jak ciazowy

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 16:51   #3881
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Ja właśnie też chcę baldachim dla małej (; zresztą widzę że większość w moich okolicach ma (; Lubię takie bajerki
Tylko kurczę tutaj nie widzę ochraniaczy na szczebelki ...
U dziewczynek baldachim wygląda uroczo, jak łóżeczko małej księżniczki
i jak pisałam sprawdza się w lato. My pewnie założymy dla Michałka taki baldachim na lato, bo mam stelaż tylko dokupię jakąś białą narzutkę i będzie

Cytat:
eh, przed moim wylotem do Norge zaczelismy sie znowu spotykac po prawie 4 latach rozlaki (2,5 bylismy razem, taka prawdziwa 1wsza moja milosc, tak mi sie wydaje )w sumie nic nie bylo obiecane nie mowione zero palnow na przyszlosc. potem na gg pisal ze teski esy wysylal jak bylam w pl to musialam sie z nim spotkac. mowi ze kocha ze zrozumial ze popelnij blad pozwalajac mi odejsc wtedy bylo mowione ze jak popspalcam wszytsko odloze troche to wroce i sprobujemy. taaa pospacalam, odlozylam - i zaciazylam nie to ze sie nie ciesze CIESZE sie, ale jakos tak mnie przytlacza. bo mowi zebym wrocila ze damy rade, sek w tym ze ja na razie nie chce do PL wracac, musze tutaj urodzic pozalatwiac sprawy z ojecm dziecka i masz bledne kolko. nosz moje zycie jest poprostu zaje-b-iste

stripii - twoj przynajmniej wyglada jak ciazowy
zaraz wstawię dzisiejszy megaaaa ciążowy

faktycznie masz rozgardiasz z tym wszystkim, pewnie dużo myślisz o tym, co nie..
jakoś się ułoży, a jak się urodzi dzidziol to stracisz kompletnie głowę dla niego hihi
Stary 2012-10-20, 17:03   #3882
mooonis17
Raczkowanie

GG do mooonis17

Kochane mam pytanie,bolą mnie dziś plecy gdzieś w połowie kręgosłupa i to całkiem mocno,czy któraś z was tak miała (przypominam że jestem w 13 tc) i czy to jest normalne?to nie jest ciągły ból pleców tylko takie jakby ataki,miałam takie bóle podczas pierwszego dnia okresu...
mooonis17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 17:08   #3883
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Niestety ja mam od kilku dni ;/ właśnie w połowie pleców, czasami strasznie boli :/ ehh takie uroki ciąży, z Julią też miałam problem i tylko konie mi pomagały.
Znaczy wsiadanie na konia i jeżdżenie stępem, takie coś w stylu hipoterapii.
Stary 2012-10-20, 17:17   #3884
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Powiem jeszcze, bo narzekacie na baldachim i mówicie, że to siedlisko kurzu, ale na wakacje świetnie sprawdza się, Julka spała z otwartym oknem i ani razu nie ugryzł ją komar, bo zawsze baldachim zakładałam na noc.
my będziemy mieć moskitierę w oknie. w jednym pokoju mamy od dawna i sprawdza się rewelacyjnie. ale jak będziemy kupować łóżeczko turystyczne, żeby było na działkę to moskitiera będzie musiała być razem z łóżeczkiem.

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
na stronie maca chyba była jakaś lista maców biorących udział w tej promocji z tego co pamiętam, nie wszystkie to obejmuje.
Stary 2012-10-20, 18:06   #3885
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
my będziemy mieć moskitierę w oknie. w jednym pokoju mamy od dawna i sprawdza się rewelacyjnie. ale jak będziemy kupować łóżeczko turystyczne, żeby było na działkę to moskitiera będzie musiała być razem z łóżeczkiem.
a my w bloku to nie mamy moskitiery w oknie, nikt chyba nie ma z tego co widziałam
Stary 2012-10-20, 18:12   #3886
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
a my w bloku to nie mamy moskitiery w oknie, nikt chyba nie ma z tego co widziałam
my też w bloku, w wielu oknach widziałam. ja mam taką siatkę mocowaną na taśmę dwustronną z rzepem, (chyba w obi czy jakimś tego typu sklepie kupowałam, tanie a bardzo praktyczne) ale widziałam, że ludzie mają też takie wyjmowane z konstrukcją.
Stary 2012-10-20, 18:12   #3887
anna maria 79
Raczkowanie

witajcie ale cudna jesień, na górze niebo pełne szybowców i paralotniarzy...dałam radę zeszliśmy drogą...kolory na drzewach...uwielbiam jesień
co do pościeli badachim...przerobiłam na 2 prześcieradła bo do niczego oprócz kurzu nie służył...
Kasia jak będziesz w pl daj znać to się spotkamy na rynku..nie wiem czy widziałaś jak pięknie jest odnowiony a z facetami tak już jest albo się kocha albo nienawidzi, życzę Ci by wszystko się poukładało
kobitki zazdroszczę zakupów ja po synku mam ubranka zielone, niebieskie i żółte...wanienkę, rożek i pościel z glucka...i już mnie korci by kupować...ale czekam na usg..
anna maria 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 18:18   #3888
OtTakaJa
Zakorzenienie

kasia86bgo - śliczny brzuszek ja to mam zaledwie malutką pomarańczkę :/

Wiecie co, kupiłam ten płaszczyk, noszę rozmiar S, wzięłam M, z tego co widzę po wymiarach nie będę wyglądać jak w worku, a myślę, że się dopnę później.

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 18:55   #3889
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
my też w bloku, w wielu oknach widziałam. ja mam taką siatkę mocowaną na taśmę dwustronną z rzepem, (chyba w obi czy jakimś tego typu sklepie kupowałam, tanie a bardzo praktyczne) ale widziałam, że ludzie mają też takie wyjmowane z konstrukcją.
no u nas mąż tez takie załozył. kosztuje grosze a w lecie spokój można okno otworzyć i nic nie bzyczy i nie gryzie i naprawdę się trzyma na lata.
Ptaszysko16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 19:02   #3890
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Hej !

Dzięki za opinię o ciuszkach co za piękny dzień dziś spacer po lesie, obiad u przyjaciół na tarasie a za chwilę uciekam na małą kolację do drugich - to pędzie super weekend. Fajne pożegnanie z latem - bo tak ślicznie to już chyba nie będzie.

Cytat:
no to prawda, ale lepiej kupić sprawdzony fotelik i mieć czyste sumienie
ja jestem z tych co polecają foteliki, które przeszły wszystkie testy
popieram

Cytat:
W ogóle dziewczyny mam pytanie - do tych które powtórnie będą mamami i do tych, które po raz pierwszy Jak będziecie kupować pościel, to na jakie elementy będziecie się decydowac? Jakies baldachimy, moskitiery i inne pierdoły też będziecie kupowac? Ja się szczególnie nad tym baldachimem zastanawiam... bo z jednej strony to może urocze... ale z drugiej strony to takie przesadzone mi się wydaje Moj Tż zresztą też za przesadą nie jest... I tak sobie myślę, że zdecyduję sie tylko na zestaw zawierający wypelnienie kołdry i poduszki, poszewkę na kołdrę i poduszkę i ochraniacz na szczebelki. A Wy jak planujecie?aw

ja też w sumie czekam jakie ciuszki dostane od dwóch kolezanek. W sumie moglabym już to brać bo mają popakowane, ale postanowiłam sobie że zaczekam do grudnia
Też jestem bardzo ciekawa ceny wyprawki. Możektóraś z mamus robiła sobie taki kosztorys przy pierwszym dziecku?
Ja biorę z pościeli zestaw podstawowy, dla mnie baldachimy, moskitiery to za dużo, jak jeszcze karuzelki i inne bajery dojdą :P

Kalkulacji jeszcze nie robiłam, bo w sumie wiele dostaniemy więc u nas to inaczej, ale listę sobie zrobię jakoś po połówkowym.

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
no u nas mąż tez takie załozył. kosztuje grosze a w lecie spokój można okno otworzyć i nic nie bzyczy i nie gryzie i naprawdę się trzyma na lata.
u nas w sumie prawie nie ma komarów, więc nie ma potrzeby
Stary 2012-10-20, 19:53   #3891
Chanel_Coco
Raczkowanie

Cytat:
P
Ok moje zakupy wklejam, wreszcie zrobiłam te fotki część ubranek jest większych niż na niemowlaka, ale tak sobie wychodzę z założenia że kupuję takie 0-12 od 62 bo podejrzewam że nasze dziecko będzie duże jako i my z mężem jesteśmy
Świetne zakupy

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Ja narazie jestem za baldachimem, choć wiem że w praktyce bywa różnie, ale podobają mi się takie wieloelementowe zestawy.
Przybornik też biorę pod uwagę, gdyż mebli w sypialni nie mam, a gdzieś te wszystkie kosmetyki pochować trzeba.

Ja dziś podobnie jak większość z Was, dzień spędziłam z tż w terenie, zrobiliśmy sobie piknik
Mam kilka fotek, może wrzucę potem taką z brzucholem w całej okazałości....

Miłego wieczoru wszystkim
Chanel_Coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 20:05   #3892
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
aa to może na wakacje coś sobie takiego sprawię

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Wiecie co, kupiłam ten płaszczyk, noszę rozmiar S, wzięłam M, z tego co widzę po wymiarach nie będę wyglądać jak w worku, a myślę, że się dopnę później.
super
pokaż się nam w nim

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Hej !

Dzięki za opinię o ciuszkach co za piękny dzień dziś spacer po lesie, obiad u przyjaciół na tarasie a za chwilę uciekam na małą kolację do drugich - to pędzie super weekend. Fajne pożegnanie z latem - bo tak ślicznie to już chyba nie będzie.
ooo my też w lesie
w klubie dodałam fotki brzuszka
Stary 2012-10-20, 21:22   #3893
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna maria 79 Pokaż wiadomość
co do pościeli badachim...przerobiłam na 2 prześcieradła bo do niczego oprócz kurzu nie służył...
jak kto woli ja w poprzednim mieszkaniu mialam baldachim nad swoim łóżkiem super to wyglądało noi na komary było dobre hehe
a dla maluszka jak bedzie w komplecie to wezme ale poki mieszkania nie zmienimy to nie zaloze

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
Ja dziś podobnie jak większość z Was, dzień spędziłam z tż w terenie, zrobiliśmy sobie piknik
Mam kilka fotek, może wrzucę potem taką z brzucholem w całej okazałości....
mam a dlaczego nie pokazuje ;>

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 22:35   #3894
joanna200
Rozeznanie

Cytat:
ach bym zapomniala, mialam sie pochwalic brzuszkiem - a raczej brzuszyskiem, co to bd pod koniec - wieloryb jak sie to wszytsko wyrowna fiuu fiuu az starch pomyslec
ale i tak jestem najpiekniejsza hahaha

ogolnie tak mi sie nic nie chce, ze chyba walne sie pod koldre zaraz i dokoncze sezon _D seralu pojde spac - a jutro czeka mnie pracowity dzien
śliczny brzuszek..

Cytat:
Podoba mi się to podejście )

Ok moje zakupy wklejam, wreszcie zrobiłam te fotki część ubranek jest większych niż na niemowlaka, ale tak sobie wychodzę z założenia że kupuję takie 0-12 od 62 bo podejrzewam że nasze dziecko będzie duże jako i my z mężem jesteśmy

I uprzedzając, taaaak uważam że jak będzie chłopak też go w to różowe wcisnę, a co tam :P nie ma segregacji płci - viva kolory
cudne..

Cytat:

ja miałam dla córy baldachim.. ale szczerze to wkurzał mnie..
i ściągnęłam, teraz nie zamierzam zakładać.. ale wyglądał bosko..

ja padam.. cały dzień na działce u dziadka.. czyste powietrze, piękne widoki, odpoczęłam ale teraz już siły nie mam..
to był cudny dzień.. trzeb wykorzystać ostatnie ciepłe dni..

dobrej nocy..

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 07:05   #3895
Mi6ka
Rozeznanie

hej Dzien dobry o swicie... Jeju obudzilam sie i spac nie moge Ale mgla u nas straszna, nic nie widac na metr do przodu chyba. Ehhh maz odsypia po imprezie wczorajszej, a ja tak leze i sie zastanawiam nad wszystkim :/ Wczoraj w ogole dostalam pierwsze ciuszki. Kumpela mi przywiozla, sama bez ostrzezenia Wiec chyba nie mogkam jej odeslac Mega slodkie, same kolory uniwersalne - ktore w sumie i tak najbardziej lubie Meeeega slodko bylo sobie to poprzegladac
Mi6ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 08:41   #3896
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
super
pokaż się nam w nim
Jak przyjdzie to zrobię zdjęcia i wrzucę

Ciekawe czy dziś też będzie taki piękny, ciepły dzień jak wczoraj

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 09:17   #3897
anna maria 79
Raczkowanie

my juz po śniadanku jajecznica zwijamy się za miasto....piękna pogoda miłego dnia mamuśki
anna maria 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 09:52   #3898
Leonikowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anna maria 79 Pokaż wiadomość
my juz po śniadanku jajecznica zwijamy się za miasto....piękna pogoda miłego dnia mamuśki

hihiih no ja właśnie czekam aż Tż skończy jajecznice z grzybami

LEONEK 2.03.13.
Leonikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 10:07   #3899
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Ooo rany ale pospałam.... wczoraj pracowity dzień i padłam ewidentnie ) a dziś znowu pięknie i pora czerpać z ostatnich dni piękna i ciepła... następny weekend 3 stopnie i chmury
Stary 2012-10-21, 10:27   #3900
czarny flamaster
Zadomowienie

Oooo, widzę, że u wszystkich dziś jajecznica na śniadanko U nas także! Dziś śmigamy na obiad u teściów, potem na zakupy spożywcze, a wieczorem Harry Potter i Więzień Azkabanu na TVN7

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości