|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
Cytat:
a który to tydzień już u Ciebie? |
|
|
|
|
#4322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jeśli chodzi o ruchy to ja też ostatnio na to zwróciłam uwagę - są ruchy, które czuję, ale są też delikatne ruchy, które widzę, ale ich nie czuję - może już tak się przyzwyczaiłam do nich ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
perelko-biedulko Ty trzymam kciuki, cos sie malenstwu za szybkpo na świat spieszy..a jeszcze ma czas....z tego co pamietam jakos 33 tydzien chyba u Was?
gratuluje nowych tygodni! ewka, no Twoja siostra to szczegolny przypadek, ale Tty to tez powinnas na du..pe dostac..czemu Ty jej sie po prostu nie postawisz..no sorki ale poki tego nei zrobisz, zawsze bedzie cie wykorzystywac bo ja tak nauczylas że może zawsze na ciebie liczyc...ja tez mam siostre co ma dziecko i wychowuje je bez ojca bo uciekl idio..ta z domu 4 lata temu ale jakby mnie o cos takiego notorycznie prosila to bym jej pare slow powiedziala, jakbym byla w Twojej sytuacji jak chce sobie wyjsc, neich malego bierze albo opiekunke wynajmie no sorry..ja tak cale zycie dawalam sie wykorzystywac wiec wiem o czym mowiewczoraj bylismy tez na miescie bo tak peiknei bylo...poszlismy do knajpki wegetarianskiej , zjadlam tam kolacyjke pyszna no i na koncu mnei spotkala neispodzianka bo pani z knajpki mi przyniosla wielki kawalek ciasta bezglutenowego (bo mąz pytal czy potrawy maja mąkę pszenną) i na koszt firmy i bylo pyyyszne ![]() a wieczorem i w nocy mi maly tak skakal i naciskal na pecherz ze mialam juz dosc, caly brzuch mi falowal no a dzis juz maly spokojniejszy ja z jednej strony uwielbiam to falwoanie i bedziue mi tego brak ale to troche boli, zwlascza ten pecherz a wierzcie mi ja latam ostatnio w nocy po 10 razy siku.......ogladalam wczoraj z mężem film 21 gram, piekny ale mnei tak zdolowal, bo smutny straszliwie nawet mąż stwierdzil ze źle zrobil ale tez nie wiedzial o czym ![]() tz skręca teraz meble u malego, ja piore w wannie czesci z wozka bo niektorych nie moge do pralki wladowac wiec lece halwaya ja tez tesknie ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() mad wszystkiego co najpiekniejsze no i porodu łatwego i w terminie ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- ja mojitoo kojarze, bo ona tez z poznania, ale faktycznie jzu chyba z dwa watki lub trzy sie nei odzywala, wiec ja bym przeniosla wiem, że ona maila chyba jakś przeprowadzkę?byc moze dlatego sie nie odzywa
Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-10-21 o 13:15 |
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Perełko trzymam mocno
żeby udało się zatrzymać te skurcze. Za wysokie są jak na ten moment ![]() A wczoraj tak się napaliłam na zakupy z mamą i co? Szybciej wracałyśmy do domu, niż wychodziłyśmy. Miałam takie uderzenia gorąca, w pewnym momencie myślałam, że zaraz zemdleję tak mi się słabo zrobiło. Mama się wystraszyła, więc szybko wróciłyśmy do domu
|
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Mad85 wszystkiego najlepszego
Zmykam na obiadek. Rodzice zrobili pyzy ![]() A później wracam do domku, do męża |
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
co do ruchow to faktycznie tak jest ze widze ze brzuszek faluje a nic nie czuje;p myslalam ze ja taka znieczulica jestem
ale dobrze ze nie jestem sama ) Anielka ja tez co chwile latam siku... najgorsze jest jak nie zdarze zasnac i znowu musze isc ![]() a co do skurczy to moje podchodzily pod 100... ale mnie to bolalo;/ ze ja nie zrobilam zdjecia tego mojego ktg wtedy... |
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skurcze dorotka mialas faktycznei bardzo wysokie..chociaz ja sie nie znam ale jak perelka napisala ze 60 to wysokie a ty 100 to masakra |
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak to jest z tymi skurczami, które są groźne? Piszecie o jakiś liczbach, a ja nie wiem o co chodzi.
|
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Mad - spelnienia marzen i pieknego, zdrowego dzieciaczka
![]() Ja odebralam tate z lotniska. Dziwnie tak jest miec goscia w domu, bo zazwyczaj to ja do Polski jezdze. Tata przywiozl mi pelno prezentow dla dziecka od znajomych, rodziny a nawet sasiadow No a przy okazji polskie rarytasy.. slodycze, sledziki, wedliny Z tz'tem juz sobie podrinkowali na rozluznienie po podrozy Ja troche dziwnie sie czuje, po kilku dniach w domu mialam dzis mala przebiezke na lotnisku (spieszylismy sie by zdarzyc na parking zanim limit czasu nie uplynie) i teraz mnie troche pachwiny bola.. jakbym za dlugo na rowerze jezdzila.. poszlam na spacer teraz, ale szalu nie ma.. no nic, nie bede sie uzalac. Mala sie kotluje to pewnie ze szczescia, ze ja dotlenilam ![]() Gratuluje nowych tygodni, trzymam kciuki za perelke
|
#4332 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ehhhCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja jak mialam 60 to byly slabe u mnie coagle 100 byla:/i nic sie nie stalo-u Ciebie napewno tez tak bedzie!!Cytat:
![]() dziekowac Cytat:
MAD wszytskiego najlepszego kochana
|
|||||||
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Juz po drzemce
![]() Cytat:
Na pamiątkę ... ''Pod moim sercem, inne serce bije... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..'' 12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście ! Edytowane przez DeKajka Czas edycji: 2012-10-21 o 15:31 |
|
|
|
|
#4334 | |||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
mówiłam że mózg jak u robaka. Taka stara jestem a na to nie wpadłam. Przemknęło mi to przez myśl ale oczywiście stwierdziłam że nie to głupi pomysł... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co za ludzieCytat:
Mój się kotłuje ze szczęścia jak trochę pochodzę,jakieś długie spacerki - tłumaczę sobie że go pobujałam trochę w brzuchu więc jest szczęśliwy
|
|||
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Anielka - zazdraszczam cudownego wieczoru z TŻetem
.. my nigdzie nie wychodzimy bo on ciagle pozno z pracy wraca .. ledwo pogadamy , cos zje , wezmie prysznic i juz slysze jak chrapie . A ja mu sie wcale nie dziwie . Aha Marti i Anielka .. snilyscie mi sie dzisiaj ale zabijcie . nie pamietam co dokladnie .. ..no ale widocznie siedzicie w mojej glowie skoro mnie nawiedzacie w snach
|
#4336 |
|
Zadomowienie
|
Heeejjjjj
ale mam lenia.. nic mi sie nie chce.. a pogoda taka piekna
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze trochę i będę musiała poszerzać framugi w drzwiach. Już dzisiaj ze 2 razy źle wyliczyłam i nie wcelowałam w ten cały otwór na drzwi.
![]()
|
|
|
|
#4338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hahaha dobre
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mąż dzwonił, będzie za 15 minut
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4341 |
|
Zadomowienie
|
Mad wszystkiego najlepszegooooo !!
![]() ![]()
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spac mi sie nawet chce , no ale przeciez nie poloze sie bo nocka to w ogole by była do nie dogodzi się kobiecie w ciąży Coś o ruchach wczesniej było... ;> ostatnio moje dziecko szalalo chyba 5 godzin bez przerwy... juz mnie to troche zaczeło wkurzać, to pochodziłam po moim 40m apartamentowcu i na szczescie sie uspokoiła... Koza Mała ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- http://www.wiocha.pl/768255,Takie_tam_imprezowe O MATKO
|
|
#4344 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
''Twarze nieskalane większymi procesami myślowymi jak widać...'' |
|
|
|
|
#4345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() znow mam dzien pt skurcz |
|||
|
|
|
#4346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
perelko trzymam zatem kciuki również za Ciebie... oby dzidzia wytrzymała. |
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Mad spełnienia marzeń
Perelko 3majcie sie, bedzie dobrze! Co do sikania to ja mogę latać co chwila, czasami mam wrażenie ze ledwo wyszłam z łazienki i juz mnie kibelek wola, najgorsze to właśnie wyjścia na miasto, bo tam co chwila szukam toalety a najlepsze jak wyjdę od siebie to na bazarek samochodem mam ze 3 minuty i muszę zaparkować u teściów i poleciec do nich do lazienki po drodze bo mam wrażenie ze nie dam rady iść kupic przyslowiowa natke pietruszki i do domu dojechać ![]() Ja juz w domku, od razu padlam i przysnelam na godzinke, wow pierwszy raz w ciazy spałam w ciagu dnia.
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki chciałam się przywitać aczkolwiek wracam dalej do łózka trochę pospałam, dzień do dupy, cały dzień mgła jest
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja również życzę Tobie Mad - 100 lat!!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
mowicie ze mam wypchany pepek???? to patrzcie na pepuch tel laski
http://www.familie.pl/profil/gosiek2...ry-4426,0.html---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- ale ma biedna rozstepy:/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

z cala sympatią do niej ale dawno sie nie oddzywala no i jakos dziwnie wyglada to na pierwszej stronie jak ona jedyna taka na czerwono .. 

jak chce sobie wyjsc, neich malego bierze albo opiekunke wynajmie no sorry..ja tak cale zycie dawalam sie wykorzystywac wiec wiem o czym mowie

co za ludzie
.. my nigdzie nie wychodzimy bo on ciagle pozno z pracy wraca .. ledwo pogadamy , cos zje , wezmie prysznic i juz slysze jak chrapie . A ja mu sie wcale nie dziwie .