Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-21, 12:58   #4321
Swarovska
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
jak obiecalam pisze do was ze szpitala. I niestety nie jest za wesolo bo juz drugi dzien prubuja zatrzymac skorcze ktore momentami dochodza do poziomu 60. wczoraj i dzisiaj dostalam zastrzyki na rozwiniecie płuc u maluszka. Prosze trzymajcie kciuki aby udalo sie zatrzymac te skurcze
też miałam te zastrzyki...nic przyjemnego.
a który to tydzień już u Ciebie?
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 13:11   #4322
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
jak obiecalam pisze do was ze szpitala. I niestety nie jest za wesolo bo juz drugi dzien prubuja zatrzymac skorcze ktore momentami dochodza do poziomu 60. wczoraj i dzisiaj dostalam zastrzyki na rozwiniecie płuc u maluszka. Prosze trzymajcie kciuki aby udalo sie zatrzymac te skurcze
Trzymam mocno kciuki

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Dziewczyny co wy na to zeby Mojitooo przenies do mamus poszukiwanych .. ??? z cala sympatią do niej ale dawno sie nie oddzywala no i jakos dziwnie wyglada to na pierwszej stronie jak ona jedyna taka na czerwono ..

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

A moje dziecie cos mniej sie rozpycha ostatnio .. chyba naprawde mu tam ciasno .. Ale zauwazylam ze wiekszosci ruchow nie czuje mimo ze są .. bo czasem spojrze na brzuch ktory sie rusza czego ja zwyczajnie nie odczuwam ..
Jak dla mnie możemy przenieść Mojitooo, bo ja też nie kojarzę kiedy ostatnio się odzywała.

A jeśli chodzi o ruchy to ja też ostatnio na to zwróciłam uwagę - są ruchy, które czuję, ale są też delikatne ruchy, które widzę, ale ich nie czuję - może już tak się przyzwyczaiłam do nich

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
też miałam te zastrzyki...nic przyjemnego.
a który to tydzień już u Ciebie?
Perełka z tego co pamiętam to jest jak ja w 33 tyg i 4 dniu ciąży - więc o wiele za wcześnie na poród
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 13:24   #4323
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

perelko-biedulko Ty trzymam kciuki, cos sie malenstwu za szybkpo na świat spieszy..a jeszcze ma czas....z tego co pamietam jakos 33 tydzien chyba u Was?

gratuluje nowych tygodni!

ewka, no Twoja siostra to szczegolny przypadek, ale Tty to tez powinnas na du..pe dostac..czemu Ty jej sie po prostu nie postawisz..no sorki ale poki tego nei zrobisz, zawsze bedzie cie wykorzystywac bo ja tak nauczylas że może zawsze na ciebie liczyc...ja tez mam siostre co ma dziecko i wychowuje je bez ojca bo uciekl idio..ta z domu 4 lata temu ale jakby mnie o cos takiego notorycznie prosila to bym jej pare slow powiedziala, jakbym byla w Twojej sytuacjijak chce sobie wyjsc, neich malego bierze albo opiekunke wynajmie no sorry..ja tak cale zycie dawalam sie wykorzystywac wiec wiem o czym mowie

wczoraj bylismy tez na miescie bo tak peiknei bylo...poszlismy do knajpki wegetarianskiej , zjadlam tam kolacyjke pyszna no i na koncu mnei spotkala neispodzianka bo pani z knajpki mi przyniosla wielki kawalek ciasta bezglutenowego (bo mąz pytal czy potrawy maja mąkę pszenną) i na koszt firmy i bylo pyyyszne
a wieczorem i w nocy mi maly tak skakal i naciskal na pecherz ze mialam juz dosc, caly brzuch mi falowal
no a dzis juz maly spokojniejszy ja z jednej strony uwielbiam to falwoanie i bedziue mi tego brak ale to troche boli, zwlascza ten pecherz a wierzcie mi ja latam ostatnio w nocy po 10 razy siku.......

ogladalam wczoraj z mężem film 21 gram, piekny ale mnei tak zdolowal, bo smutny straszliwie nawet mąż stwierdzil ze źle zrobil ale tez nie wiedzial o czym

tz skręca teraz meble u malego, ja piore w wannie czesci z wozka bo niektorych nie moge do pralki wladowac wiec lece

halwaya ja tez tesknie

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość

oj ciekawe jak to się skończy...może nowe łóżko trzeba będzie kupić?

trzymam kciuki z całych sił, oby jeszcze maluszek trochę wytrzymał

Mad85 Najlepsze Życzenia Urodzinowe!!! Spełnienia marzeń!

u Was też taka mgła??
idę się niedługo ogarnąć bo przyjeżdzają dzisiaj teściowie i zabierają nas na jakiś obiadek
ojj w poznaniu straszna mgła..nic nei widac

mad wszystkiego co najpiekniejsze no i porodu łatwego i w terminie

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

ja mojitoo kojarze, bo ona tez z poznania, ale faktycznie jzu chyba z dwa watki lub trzy sie nei odzywala, wiec ja bym przenioslamoże jeszcze wrociwiem, że ona maila chyba jakś przeprowadzkę?byc moze dlatego sie nie odzywa

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-10-21 o 13:15
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 13:37   #4324
madzius90
Zakorzenienie

Perełko trzymam mocno żeby udało się zatrzymać te skurcze. Za wysokie są jak na ten moment

A wczoraj tak się napaliłam na zakupy z mamą i co?
Szybciej wracałyśmy do domu, niż wychodziłyśmy.
Miałam takie uderzenia gorąca, w pewnym momencie myślałam, że zaraz zemdleję tak mi się słabo zrobiło. Mama się wystraszyła, więc szybko wróciłyśmy do domu
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 13:42   #4325
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Perełko trzymam mocno żeby udało się zatrzymać te skurcze. Za wysokie są jak na ten moment

A wczoraj tak się napaliłam na zakupy z mamą i co?
Szybciej wracałyśmy do domu, niż wychodziłyśmy.
Miałam takie uderzenia gorąca, w pewnym momencie myślałam, że zaraz zemdleję tak mi się słabo zrobiło. Mama się wystraszyła, więc szybko wróciłyśmy do domu
biedulkatez mam ostatnio takie napady...dlatego sama to jzu neigdzie neiw ychodze jedynie autkiem z tż..ostatnio jak bylam w lumpku i czekalam w kolejce do przymierzalni to myslalam , że zemdleje tak mi duszno az musialam usiąsc na podlodze, oczywiscie nikt nie zareagowal ani nikt nie przepuscil mnei w kolejce..bo po co
Stary 2012-10-21, 13:43   #4326
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam

Wczoraj zaczęliśmy 37 tydzień
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 13:44   #4327
madzius90
Zakorzenienie

Mad85 wszystkiego najlepszego

Zmykam na obiadek. Rodzice zrobili pyzy
A później wracam do domku, do męża
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 14:12   #4328
Dojotka1987
Zakorzenienie

co do ruchow to faktycznie tak jest ze widze ze brzuszek faluje a nic nie czuje;p myslalam ze ja taka znieczulica jestem ale dobrze ze nie jestem sama)

Anielka ja tez co chwile latam siku... najgorsze jest jak nie zdarze zasnac i znowu musze isc

a co do skurczy to moje podchodzily pod 100... ale mnie to bolalo;/ ze ja nie zrobilam zdjecia tego mojego ktg wtedy...
Stary 2012-10-21, 14:23   #4329
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
co do ruchow to faktycznie tak jest ze widze ze brzuszek faluje a nic nie czuje;p myslalam ze ja taka znieczulica jestem ale dobrze ze nie jestem sama)

Anielka ja tez co chwile latam siku... najgorsze jest jak nie zdarze zasnac i znowu musze isc

a co do skurczy to moje podchodzily pod 100... ale mnie to bolalo;/ ze ja nie zrobilam zdjecia tego mojego ktg wtedy...
tak samo mam..nawet mąz ostatnio sie przerazony mnei pytal czy to już bo latalam doslownie co chwile, ledwo wrocilam znowu szlam...męczace to jest bardzo

a skurcze dorotka mialas faktycznei bardzo wysokie..chociaz ja sie nie znam ale jak perelka napisala ze 60 to wysokie a ty 100 to masakra
Stary 2012-10-21, 14:37   #4330
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość

Z tym załatwianiem się to mam tak samo. Wczoraj to stwierdziłam, że chyba nie ma sensu, żebym się kładła, bo i tak za chwilę będę znowu musiała iść. W ogóle samo wstawanie z łóżka w nocy to masakra.

A jak to jest z tymi skurczami, które są groźne? Piszecie o jakiś liczbach, a ja nie wiem o co chodzi.
Stary 2012-10-21, 15:11   #4331
halwaya
Zakorzenienie

Mad - spelnienia marzen i pieknego, zdrowego dzieciaczka

Ja odebralam tate z lotniska. Dziwnie tak jest miec goscia w domu, bo zazwyczaj to ja do Polski jezdze. Tata przywiozl mi pelno prezentow dla dziecka od znajomych, rodziny a nawet sasiadow No a przy okazji polskie rarytasy.. slodycze, sledziki, wedliny Z tz'tem juz sobie podrinkowali na rozluznienie po podrozy

Ja troche dziwnie sie czuje, po kilku dniach w domu mialam dzis mala przebiezke na lotnisku (spieszylismy sie by zdarzyc na parking zanim limit czasu nie uplynie) i teraz mnie troche pachwiny bola.. jakbym za dlugo na rowerze jezdzila.. poszlam na spacer teraz, ale szalu nie ma.. no nic, nie bede sie uzalac. Mala sie kotluje to pewnie ze szczescia, ze ja dotlenilam

Gratuluje nowych tygodni, trzymam kciuki za perelke

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 15:14   #4332
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Landi,
Brak słów co ta Twoja siostra wyprawia
Trzymaj się Kochana...ale siostrzeńca też szkoda

Marti,
Który ty jesteś rok urodzenia?- to Ci powiem...
Ale wydajesz mi sie 100% wodnikiem
Ja tez zreszta jestem wodnikiem, dlatego cwaniakuję że Ty też
czyli ze jaka jestem

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Landi, twoja siostra to u mnie agresje wzbudza.. eh, szkoda slow..

Mnie pech przesladuje.. kupilam zegar do salonu.. pol dnia dobrze chodzil i sie zatrzymal. Chcialam baterie wymienic i zegar spadl i sie rama potrzaskala.. tz skleil, a zegar z nowa bateria dalej sie zacina. Eh.. cos mnie ta technologia nie lubi.. i w ogole nasteoj jakis mam do dupy. Posprzeczalam sie z tz'tem o pi.ier.dole i poszlam spac do salonu, czyli lozkowa separacja c.d.
Jutro rano jedziemy na lotnisko po mojego tate.. a ja tradycyjnie martwie sie o bezpieczna podroz dla niego i dla nas.. tak mam juz na stare lata.

Ja tam licze, ze dziecko juz jako skorpion sie urodzi do srody musi siedziec Moj ojciec i brat tez sa skorpionami.

Milej nocki dziewczynki.
Gratuluje nowego tygodnia!

buzka
halawaya ja mam tosamo-wiecznie czarne mysli w podrozy czy cos nie wyskoczy lub ktos, czy samolot nie spadnie ehhh

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki

Na wstępie gratuluję wszystkich noworozpoczętych tygodni!

Piękne brzuchasy macie

Ja dzisiaj też na chwilkę tylko bo niedziela i jedziemy do teściów

Jutro z mezem mamy 1 rocznicę ślubu matko jak ten czas leci
to jutro bedzie romantico

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
U mnie właśnie dziś zostało 30 dni do porodu!
Wow ale to zleciało.
Będzie mi żal mojego brzuszka, lubię go
ja swoj tez lubie

Cytat:
glowka do gory ja jak mialam 60 to byly slabe u mnie coagle 100 byla:/i nic sie nie stalo-u Ciebie napewno tez tak bedzie!!

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Witam sie niedzielnie w 37 tyg

Ja jeszcze regeneruje sie po chorobie, dlatego tez tak wpadam i wypadam.

Wczoraj goscie posiedzieli do 3 rano, oczy mi sie zamykaja ale spac to juz mi sie nie chce

Perelka_up trzymam kciuki kochana zeby malenstffo jeszcze posiedzialo

Hugolina sliczny synus, taki malusi ale jaki slodziutki

Mad85 wsyztskiego naj naj kochana

Marti boski brzuszek, nie mogam sie wczoraj napatrzec

Ide poczytac co u reszty

A i pochwale sie, wczoraj wreszcie spakowalam torbe, wiec mozemy rodzic

dziekowac

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Z tym załatwianiem się to mam tak samo. Wczoraj to stwierdziłam, że chyba nie ma sensu, żebym się kładła, bo i tak za chwilę będę znowu musiała iść. W ogóle samo wstawanie z łóżka w nocy to masakra.

A jak to jest z tymi skurczami, które są groźne? Piszecie o jakiś liczbach, a ja nie wiem o co chodzi.
ja jak mam sie polozyc spac to jestem chora...no ciezko mi zasnac ale jak juz zasne inawet wstaje siku to moment odpadam.a siku ide jakies 3x w nocy.w dzien co chwile latam...

MAD wszytskiego najlepszego kochana

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 15:22   #4333
DeKajka
Zakorzenienie

Juz po drzemce .. teraz czas cos przekąsić i o 19 bedzie TŻet .. na szczescie bo zaraz padnę z nudow .

Cytat:

A jeśli chodzi o ruchy to ja też ostatnio na to zwróciłam uwagę - są ruchy, które czuję, ale są też delikatne ruchy, które widzę, ale ich nie czuję - może już tak się przyzwyczaiłam do nich
Dokladnie to moze byc kwestia przyzwyczajenia .. tyle razy juz oberwalysmy ze takie delikatne smyrniecia staly sie dla nas niewyczuwalne .

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !

Edytowane przez DeKajka
Czas edycji: 2012-10-21 o 15:31
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 15:24   #4334
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
To trzeba zawiązać na końcach
Dziękuję No dobra mówiłam że mózg jak u robaka. Taka stara jestem a na to nie wpadłam. Przemknęło mi to przez myśl ale oczywiście stwierdziłam że nie to głupi pomysł...

Cytat:
Wczoraj zaczęliśmy 37 tydzień

Cytat:

A moje dziecie cos mniej sie rozpycha ostatnio .. chyba naprawde mu tam ciasno .. Ale zauwazylam ze wiekszosci ruchow nie czuje mimo ze są .. bo czasem spojrze na brzuch ktory sie rusza czego ja zwyczajnie nie odczuwam ..
Też tak mam . Wczoraj to czułam się jak wyrodna przyszłą mama - byliśmy u znajomego na imprezie na chwilę - i wszystkie dziewczyny oczywiście dotykanie brzuszka. W pewnym momencie koleżanka pyta się to Ty czy to Mały? a ja mówię nie wiem bo nie poczułam. I zdziwienie... Brzuch się ruszył a ja nie czułam. Jak się porządnie rozpycha to czuję jak mi kolankiem jeździ itd. Ale tych lekkich nie czuję tylko widzę

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
biedulkatez mam ostatnio takie napady...dlatego sama to jzu neigdzie neiw ychodze jedynie autkiem z tż..ostatnio jak bylam w lumpku i czekalam w kolejce do przymierzalni to myslalam , że zemdleje tak mi duszno az musialam usiąsc na podlodze, oczywiscie nikt nie zareagowal ani nikt nie przepuscil mnei w kolejce..bo po co
co za ludzie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Ja troche dziwnie sie czuje, po kilku dniach w domu mialam dzis mala przebiezke na lotnisku (spieszylismy sie by zdarzyc na parking zanim limit czasu nie uplynie) i teraz mnie troche pachwiny bola.. jakbym za dlugo na rowerze jezdzila.. poszlam na spacer teraz, ale szalu nie ma.. no nic, nie bede sie uzalac. Mala sie kotluje to pewnie ze szczescia, ze ja dotlenilam
Super że tata już do Ciebie dojechał i rarytasy przywiózł + prezenty
Mój się kotłuje ze szczęścia jak trochę pochodzę,jakieś długie spacerki - tłumaczę sobie że go pobujałam trochę w brzuchu więc jest szczęśliwy
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 15:26   #4335
DeKajka
Zakorzenienie

Anielka - zazdraszczam cudownego wieczoru z TŻetem .. my nigdzie nie wychodzimy bo on ciagle pozno z pracy wraca .. ledwo pogadamy , cos zje , wezmie prysznic i juz slysze jak chrapie . A ja mu sie wcale nie dziwie .

Aha Marti i Anielka .. snilyscie mi sie dzisiaj ale zabijcie . nie pamietam co dokladnie ..
..no ale widocznie siedzicie w mojej glowie skoro mnie nawiedzacie w snach ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 15:45   #4336
kia_mia
Zadomowienie

Heeejjjjj
ale mam lenia..
nic mi sie nie chce.. a pogoda taka piekna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg niuwazny-hipopotam.jpg (39,0 KB, 7 załadowań)

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 15:49   #4337
Sola1
Zakorzenienie

Jeszcze trochę i będę musiała poszerzać framugi w drzwiach. Już dzisiaj ze 2 razy źle wyliczyłam i nie wcelowałam w ten cały otwór na drzwi.
Stary 2012-10-21, 15:55   #4338
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze trochę i będę musiała poszerzać framugi w drzwiach. Już dzisiaj ze 2 razy źle wyliczyłam i nie wcelowałam w ten cały otwór na drzwi.

hahaha dobre

Stary 2012-10-21, 15:59   #4339
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
no nieźle

mąż dzwonił, będzie za 15 minut

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 16:01   #4340
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
Heeejjjjj
ale mam lenia..
nic mi sie nie chce.. a pogoda taka piekna
Ja tak samo. Z jednej strony coś bym porobiła, a z drugiej nic mi się nie chce

W końcu ugotowała mi się pomidorówka
Stary 2012-10-21, 16:03   #4341
kia_mia
Zadomowienie

Mad wszystkiego najlepszegooooo !!

Stary 2012-10-21, 16:03   #4342
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
no nieźle

mąż dzwonił, będzie za 15 minut
Super
Stary 2012-10-21, 16:18   #4343
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Ja tak samo. Z jednej strony coś bym porobiła, a z drugiej nic mi się nie chce

W końcu ugotowała mi się pomidorówka
No włąsnie o to chodzi... w domu nie chce mi sie siedziec, bo nudno... w ogole nie lubie niedzieli bo w tv nic nie ma, na kompie nudy.... Pogoda niby ładna ale nie chce mi sie isc na spacer spac mi sie nawet chce , no ale przeciez nie poloze sie bo nocka to w ogole by była do ... Wiec i tak zle i tak niedobrze nie dogodzi się kobiecie w ciąży

Coś o ruchach wczesniej było... ;> ostatnio moje dziecko szalalo chyba 5 godzin bez przerwy... juz mnie to troche zaczeło wkurzać, to pochodziłam po moim 40m apartamentowcu i na szczescie sie uspokoiła... Koza Mała

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

http://www.wiocha.pl/768255,Takie_tam_imprezowe

O MATKO

Stary 2012-10-21, 16:25   #4344
Nicole03
Rozeznanie

Cytat:
No włąsnie o to chodzi... w domu nie chce mi sie siedziec, bo nudno... w ogole nie lubie niedzieli bo w tv nic nie ma, na kompie nudy.... Pogoda niby ładna ale nie chce mi sie isc na spacer spac mi sie nawet chce , no ale przeciez nie poloze sie bo nocka to w ogole by była do ... Wiec i tak zle i tak niedobrze nie dogodzi się kobiecie w ciąży

Coś o ruchach wczesniej było... ;> ostatnio moje dziecko szalalo chyba 5 godzin bez przerwy... juz mnie to troche zaczeło wkurzać, to pochodziłam po moim 40m apartamentowcu i na szczescie sie uspokoiła... Koza Mała

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

O MATKO

I ten komentarz pod obrazkiem:
''Twarze nieskalane większymi procesami myślowymi jak widać...''
Nicole03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 16:34   #4345
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Anielka - zazdraszczam cudownego wieczoru z TŻetem .. my nigdzie nie wychodzimy bo on ciagle pozno z pracy wraca .. ledwo pogadamy , cos zje , wezmie prysznic i juz slysze jak chrapie . A ja mu sie wcale nie dziwie .

Aha Marti i Anielka .. snilyscie mi sie dzisiaj ale zabijcie . nie pamietam co dokladnie ..
..no ale widocznie siedzicie w mojej glowie skoro mnie nawiedzacie w snach ..
a mi sie dzis snila Judka i MAjka ze urodzily

Cytat:

Cytat:

O MATKO

znow mam dzien pt skurcz

Stary 2012-10-21, 16:48   #4346
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
Trzymam mocno kciuki

Jak dla mnie możemy przenieść Mojitooo, bo ja też nie kojarzę kiedy ostatnio się odzywała.

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Perełka z tego co pamiętam to jest jak ja w 33 tyg i 4 dniu ciąży - więc o wiele za wcześnie na poród
kurcze to nie dobrze
perelko trzymam zatem kciuki również za Ciebie... oby dzidzia wytrzymała.
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 16:50   #4347
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Mad spełnienia marzeń
Perelko 3majcie sie, bedzie dobrze!

Co do sikania to ja mogę latać co chwila, czasami mam wrażenie ze ledwo wyszłam z łazienki i juz mnie kibelek wola, najgorsze to właśnie wyjścia na miasto, bo tam co chwila szukam toalety a najlepsze jak wyjdę od siebie to na bazarek samochodem mam ze 3 minuty i muszę zaparkować u teściów i poleciec do nich do lazienki po drodze bo mam wrażenie ze nie dam rady iść kupic przyslowiowa natke pietruszki i do domu dojechać
Ja juz w domku, od razu padlam i przysnelam na godzinke, wow pierwszy raz w ciazy spałam w ciagu dnia.

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 17:08   #4348
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Hej mamuśki chciałam się przywitać aczkolwiek wracam dalej do łózka trochę pospałam, dzień do dupy, cały dzień mgła jest
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 17:10   #4349
Sola1
Zakorzenienie

Ja również życzę Tobie Mad - 100 lat!!!

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Mad spełnienia marzeń
Perelko 3majcie sie, bedzie dobrze!

Co do sikania to ja mogę latać co chwila, czasami mam wrażenie ze ledwo wyszłam z łazienki i juz mnie kibelek wola, najgorsze to właśnie wyjścia na miasto, bo tam co chwila szukam toalety a najlepsze jak wyjdę od siebie to na bazarek samochodem mam ze 3 minuty i muszę zaparkować u teściów i poleciec do nich do lazienki po drodze bo mam wrażenie ze nie dam rady iść kupic przyslowiowa natke pietruszki i do domu dojechać
Ja juz w domku, od razu padlam i przysnelam na godzinke, wow pierwszy raz w ciazy spałam w ciagu dnia.
Jak jeździsz na ten bazarek co myślę to tam obok jest przychodnia i w razie nagłej potrzeby to tam też można się załatwić
Stary 2012-10-21, 17:26   #4350
marti86
Zakorzenienie

mowicie ze mam wypchany pepek???? to patrzcie na pepuch tel laski http://www.familie.pl/profil/gosiek2...ry-4426,0.html

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

ale ma biedna rozstepy:/

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości