|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
Majus jak ja moglam o Ciebie pominac
![]() Cytat:
on juz wie ze musi mi mierzyc po wizycie![]() Cytat:
piekny-ja kocham wszytskie brzuszki ciazowe-zawsze zachwycaly mnie kobiety w ciazy i chyba nigdy mi nie przejdzie!!nie boj sie tych pzegladow-potem juz Ci bedzie wisialo-mowie Ci!! ja tam na lajcie podchodze!! tyle co oni dziennie widza to nawet jak na drugi dzien przychodza na obchod to nie pamietjaja jak Twoja wuglada [QUOTE=mad85;37181496] Cytat:
a ten nasz master chef to jakas porazka jest...ale nudy trzeba cos robic :/ Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-10-21 o 20:48 |
|||
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie dekajka zgadzam sire z martii, niewazna wielkosc, wazne ze mały sie dobrze rozwija, u mnie dopiero od poltora miesiaca wreszcie widac porzadnie brzuszek, wczesniej nic nie miałam, pytalam wtedy gina to on mowił ze to nic nie znaczy dopoki dziecko ok |
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
spojrzcie na brzuszek Mysti-toc to miniaturka na calego jest
a dzidziol ok i o to chodzi zalezy jak sie gleboko ulokuje,jak bejbi ulozone.jak brzuch rosnie-czy owalnie czy stozkowo-to wszytsko ma wplyw na ksztalt brzucha.a jaki by nie byl jest piekny!!kazdy jeden!!!w koncu ronie w nim nowe zycie![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Aniela z tym sikaniem t jestes bezbledna hihi le ja tez pierwsze co robie to ide na lewo--> WC na szczescie moj gin ma w poczekalni
|
|
|
|
#4474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Mad a co Ty masz za avatar??
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- zaraz czas honoru |
|
|
|
#4476 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje
![]() U mnie dopiero od 6 mies było widac że w ciąży jestem ![]() Pamiętam jeszcze w 5 mies byłam na basenie z koleżanką i była jej siostra, która nie wiedziała że ja w ciąży jestem i nic dopiero jak wychodziliśmy po 5 godz z basenu powiedziałam jej że jestem w ciąży Ja w sumie nigdy nie miałam całkiem płaskiego brzucha dlatego ludzie nie zwracali na to uwagi że troszkę większy jest
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, że w środku wszystko ok. A czy duży czy mały to nie ma znaczenia - każdy jest piękny, a u nas na wątku to są już w ogóle najpiękniejsze brzuszki
|
|
|
|
|
#4478 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4480 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo sie wyda i bedzie rozwod
|
|
|
|
|
#4482 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie nie- u siebie w Pile
i tak nie wierzę zresztą obiecałaś fotkę brzucholka więc czekamyzgrabniusi Cytat:
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
juz nie moge sie doczekac!!! Czarna wmaster chefie byl krolik... Tak okropnie to wygladalo taki niezywy obdarty ze skórytaki w całości z nogami i pyszczkiem lezal.. Lee I Marti zgadzam sie.. Padaka jak nie wiem co.. Strasznie nie lubie tego programu :/ a na tvn to raczej wiekszosc lubie ale ten akuray wybitnie im nie wyszedl...
|
|
#4484 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4485 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi w ogole mulaci strasznie sie podobaja
|
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie ze u ans najpiekniejsze brzuszki są!!
slash nie w moim typie, mulaci tez nie ![]() achhh natalkaa Ty w Pile myslalam ze w poznaniu bo mowilas cos o obornikach myslalam ze moze tu rodzisz ![]() tez lubie czas honoru, musze znalezc czy online gdzies nie ma, kiedys lubilam te pierwsze serie , dobry serial ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4489 |
|
Zadomowienie
|
A ja juz w lozku leze zmeczona jak zwykle niczym... Kurde kiedys to ja potrafilam wstac przed 7, na 8 30 do pracy pozniej w pracy do 21 30 q jak do domu wracałam to jeszcze mialam sily i ochote na impreze gdzies wyjsc
a teraz....... ciekawa jestem czy jeszcze wyjde sobie na jakas dyskoteke.. Jakos sobie siebie nie wyobrażam na takiej imprezie... Dziecko w domu a ja w takim miejscu hmmm... Ciekawe jak to bedzie... W ogole po porodzie musze sobie jakies zajecie znalezv... Chyba zapisz sie na silke.. Nigdy nie chodziłam.. Ale tz mowil zebym cos sobie znalazla do roboty on z dzieckiem posiedzi ciekawa w ogole jestem jak to wszystko bedzie wygladac... Takie zwykle codzienne zycie... Czy bedzie tak strasznie jak wszyscy mowia.. Czy moze bede miala spokojne dziecko... Hmmmm
|
#4490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fuuuuj .. jaki ten krolik byl biedny .. wcale sie tej Agnieszce sie dziwie . tez bym nie miala serca mu glowki oderwac ..
![]() Cytat:
. bo ciagle slysze ze maly .. ze nie moge byc w 9 miesiacu .. ze to niemozliwe Ale pocieszam sie ze na kazdej wizycie wody plodowe w normie bo tego sie zawsze najbardziej obawiam .. ![]() Cytat:
![]() Ja juz pomylam naczynia .. wyprostowalam wlosy i niedlugo moge sie klasc spac . TŻet juz dawno chrapie . No ale biedny wstal o 6.. byl na grzybach .. przyniosl ich tyle co na jeden mini sos . no ale liczy sie poswiecenie .. ![]() A jak sobie lezalam i ogladalam tv to liczylismy z TŻetem co ile mam skurcze .. dokladnie co 6 minut .. i tak prawie godzine . Ale byly tak delikatne ze sobie darowalam skakanie z radosci . i przeszly ..
|
|
#4491 | |||
|
Zadomowienie
|
A słyszałaś że 30 października ma spaść śnieg i być zimno
A jak zaśnieży na maksa??? Jak znam życie to się okaże że śnieg spadnie z deszczem i to w Tatrach. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ta'i, Ma_majka, Evak - śliczne te wasze brzusia Mój chyba najlepiej wyglądał koło 30tc. ![]() Marti ma rację - każda ma piękny bo "rośnie w nim nowe życie". Wszystko zależy od tego jak dzidzia się ułoży - czy bardziej do przodu, czy na boki, czy głęboko
|
|||
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4493 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4494 |
|
Zadomowienie
|
Spróbuję wrzucić swoje zdjęcia - przepraszam za kadrowanie itd.
- pierwsze z 30tc - drugie z 38tc (dokładnie z wtorku kiedy zaliczyłam już pełne 38 tygodni i zaczęłam nabijać 39). Na tym drugim - ręka z tyłu zaczyna się tuż za pośladkiem że tak to ujmę (naciągnęłam tak bluzkę - a mam raczej płasko z tyłu ). Mam nadzieję, że coś zobaczycie... A poza tym pierwszy raz wrzucam fotki na wizaż więc może się okazać że to jakieś gigant zdjęcia.
|
|
|
|
#4495 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam do TŻ dziewuszki. Będziemy oglądać serial "Misja Afganistan''
do jutra |
|
|
|
#4496 |
|
Zadomowienie
|
I oczywiście że giganty wrzuciłam
|
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaniemowilam .. Ale masz giganta . Jak Ty go dzwigasz ? plecy Ci nie odpadaja ???
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś zamulony dzień masakra
Jutro o 17:45 wizyta u cipkologa A później wyjeżdżam na 4 dni do teściów do Bydg. bo mam jazdy L-ką
|
#4499 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że urósł Ci jeszcze od ostatniego spotkania albo to tak na zdjęciu wygląda. ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Do wiosny nie da się niestety tego odroczyć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

jakos mnie tak ten moj gin onieśmiela i zawsze palne cos głupiego, ale on za to wszystko obraca w zart i napiecie rozładowane
on juz wie ze musi mi mierzyc po wizycie
piekny-ja kocham wszytskie brzuszki ciazowe-zawsze zachwycaly mnie kobiety w ciazy i chyba nigdy mi nie przejdzie!!

bo sie wyda i bedzie rozwod

taki niezywy obdarty ze skórytaki w całości z nogami i pyszczkiem lezal.. Lee
mi w ogole mulaci strasznie sie podobaja 

mowilas ze masz ponad 100 jakis czas temu-ja nawet 95 nie mam a wclae nie uwazam ze jest maly-jest po prostu w sam raz
. bo ciagle slysze ze maly .. ze nie moge byc w 9 miesiacu .. ze to niemozliwe Ale pocieszam sie ze na kazdej wizycie wody plodowe w normie bo tego sie zawsze najbardziej obawiam ..