|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013
Cytat:
![]() Mam duza rodzine a dzieci mojego ciotecznego rodzenstwa to: julia, gosia, kamil, agnieszka,monika,marcin,i za,szymon,olaf,tytus,guci o,antosia,gabrysia,marcel ina,mikolaj,nikola,pola,k onstancja U mojego tz laf,wiktoria, i inne ktorych teraz nie pamietam ![]() Moje przyjaciolki najblizsze maja: maksa,jessice, juliette,inge,natalie,nik ole,julie,alicje,wiktorie i jeszcze wieeeele innych ktorych nie wymienie ![]() Jakby kazdy patrzyl, ze ktos ma corke/syna o imieniu jakie nam sie podoba, to imion by zabraklo ![]() |Dziekuje *Wstrętna wredna pazerna banda buców |
|
|
|
|
#2822 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]() Skrycie jednak marzę, że uda mi się urodzić w Białymstoku ![]()
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, już jestem
już po wizycie. Poczytam co am ciekawego napisałyście i zaraz opowiem jak było
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Katate ja nie mam takich mocnych skurczy żeby się zwijać z bólu. Porównując to moich bóli menstruacyjnych to jest taki średni ból.
Idę chyba do lekarza w piątek bo zwariuje. A jutro na badania. loney opowiadaj |
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, dzisiaj dzień mi minął pod znakiem gotowania. Ugotowałam krem z brokułów z grzaneczkami, oraz schab w sosie pomidorowym z pieczarkami i cebulką z pieczonymi ziemniaczkami. Która reflektuje??
Uprałam w końcu tez firanki. Teraz sobie wiszą i schną ![]() Jeżeli chodzi o dyskusję wózkową to ja jeszcze nie mam pojęcia co mi się podoba i co kupić. Podobnie z lóżeczkiem. Wszystko zakupie jak będę w 7 lub 8 miesiacu. U nas chyba (pochodzę spod Lublina) nie słyszałam o takiej tradycji ze dziadkowie coś muszą kupic. Aczkolwiek często dziadkowie sponsorują takie rzeczy bo młodzi u nas często słabo finansowo stoją U nas chyba my sobie sami zakupimy. I tak rodzice nam sporo pomogli.jeżeli chodzi o imionka to też jeszcze nie wiemy. Mam swoje typy ale nawet z tztem ich nie skonsultowałam.. A jeżeli chodzi gdzie będzie dzieciaczek spal to planujemy na razie u nas w sypialni, żeby można było szybko go nakarmić i z powrotem wrzucić do łożeczka. A i jestem za spaniem dzidzi w łóżeczku a nie w naszym małżeńskim łóżku. Pewnie i tak intymnosć spadnie na niski poziom ale jeszcze jakby dzidzia z nami non stop spała to już w ogóle byłaby masakra.. Zresztą bałabym się, że ją przygniotę cyckiem i udusze:p A i w piątek mam USG. To ok. 12 tygodnia to jest dopochwowę? Czy już zrobi mi przez brzuch?? Edytowane przez maarchewka Czas edycji: 2012-10-24 o 17:06 |
|
|
|
#2826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A propos imion, to moja przyjaciolka ma dwoch dziadkow, jeden nazywa sie Adolf, a drugi Alfons. Pamietam, jak sie cieszyla, ze u nich nie ma tradycji, ze nazywa sie dzieci po dziadkach i mogla swojego synia Ignaś nazwac hihihi Patrzcie jakie to słodkie: http://www.popularpng.com/png/150.html Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-10-24 o 17:12 |
||
|
|
|
#2827 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że szybciej Was nadrobię, ale takie z Was gaduły że od 14 sporoo napisałyście
![]() Dziękuję wszystkim za trzymane kciuki Axella i Ashysqa mam nadzieję, że szybko się pogodzicie z Tż, trzymam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
oby wszystko ułłożyło się po Twojej myśli i obyście byli szczesliwi ![]() Cytat:
super ale mnie nastraszyłąś, że masz takiego wielkoluda a młodszy od mojego maleństwa. Ale już widzę, że się poprawiłaś ![]() Cytat:
Edytowane przez lonely_lady Czas edycji: 2012-10-24 o 21:38 |
|||||
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też!! czekam i czekam
|
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
i gdzie ta loney polazła
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
no wiec zaczynam opowiesc
![]() zaczne od tego, ze Tz wszedl ze mna i byl z nami calutka wizyte az mial lzy w oczach jak patrzyl na maluszka jak sie rusza energicznie a jego mina podczas badania piersi- bezcenna ![]() ogolnie cala wizyta bardzo udana. Zmienil mi sie termin porodu wg ostatniego usg byl na 25.05 a teraz 30.05 czyli 9tydzien 1dzien. Dostalismy az 3 zdjecia maluszka. Machal raczkami i nozkami jakby mial adhd do tej pory jestem podekscytowana i mam lzy w oczach jak to opisuje. Mam juz zalozona karte ciazy ![]() aaaa maluszek ma 2,5 cm, ale troszke sie przygarbil. |
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
loney
za wizytę.Jak się cieszę że wszystko ok
|
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj TZ byl tylko na usg i ogladal ze mna maluszka. Potem kazalam mu isc precz
|
|
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
lonely_lady jakie to piękne
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
opisalam Wam to wszytko w pospiechu. Ale musicie mi wybaczyc, bo musze sie teraz zajac Tzcikiem. Mialam strasznego smaka na pizze wiec przyszlismy do pizzerii swietowac
no i z telefonu zle mi sie pisze. Jak wroce do domciu to obiecuje, ze wszystko ladnie nadrobie ![]() dziekuje Wam za mile slowa i za wspoldzielenie radosci |
|
|
|
#2837 | |||
|
Zakorzenienie
|
jadłam to raz i ten sos dla mnie był straszny
tak chemiczny, że nie mogłam tego zjeść Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2838 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja też jestem po wizycie u gin ... po 14 jak byłam w wc znów wyleciało ze mnie troszkę krwi, czerwonej... pojechałam od razu, bo i tak się nad tym zastanawiałam po tych kłuciach przez dwa dni ... no i okazało się, że tydzień temu zapomniała powiedzieć, że przy szyjce macicy po tych krwawieniach większych zrobił się krwiak, i teraz każdy gwałtowniejszy ruch czy coś może spowodować krwawienie albo plamienia, do tego ta kosmówka jest bliziutko, i brzegiem się ociera, i właśnie na jej brzegu zrobił się krwiak. generalnie w ciągu 1,5 miesiąca ma się wyjaśnić, czy łożysko się cofnie na tylną ściankę, wtedy wszystkie problemy mogą się skończyć, a jak nie, to leżenie do końca. postraszyła mnie też troszeczkę że jak się to wszystko nie uspokoi i ciągle będą krwawienia to mnie skieruje do kliniki, a tam może nawet do porodu będę leżeć :/ no nic, czekamy co będzie. aha, Maluszek ma 6,7 cm - rośnie 7 mm na tydzień, miałam okazję co tydzień teraz sprawdzać - wydaje mi się, że mało, powinien wg wszelkich tabelek być cm większy, ale może taka jego uroda, ważne że rośnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale muszę się czymś zająć, więc pewnie niedługo dojrzeje do tego ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
aaa i poprawka, zmierzyłam właśnie spodnie - jednych nie dopinam, ale były wąskie, w inne wchodzę bez problemu
Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2012-10-24 o 18:17 |
|||||
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
lonely gratuluję
jaka urocza wizytaU mnie wojna w pełni nie wiem czy Tż okaże się tak łaskawy by na jutrzejszą wizytę iść ze mną jak nie to zginie marnie Jezusie jak mnie głowa boli! a jeszcze 3godziny tu spędzę! ![]() Tak bardzo chcę jutro zobaczyć moje bejbi, całe i zdrowe
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
lonely
dziewczyny to teraz ja licze na wasze magiczne kciuki jutro
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
jasne!
![]() Powodzeeeenia! ja też jutro poproszę, od 10tej ![]() (no chyba,że z kolejka to później )
Edytowane przez axella Czas edycji: 2012-10-24 o 18:27 |
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
vill słuchaj, trzeba pozytywnie myśleć
najważniejsze, że dzidzia żyje i będzie ok jak jesteś wierząca to się módl![]() axella wrócimy mega szczęśliwe prawda??
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że łożysko się cofnie ale nawet jeśli nie to pamiętaj, Maluszek najważniejszy - dla niego dasz radę
|
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
vil wszystko będzie przecuuuudnie!
|
|
|
|
#2846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bedzie dobrze. Najwazniejsze to odpoczywac i starac sie nie stresowac. Najwazniejsze ze malenstwo ma sie dobrze. Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Zjadlam pol wielkiego słoja nutelli |
||
|
|
|
#2847 | |||
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2012-10-24 o 19:04 |
|||
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
spoko,widocznie tego potrzebowałaś
![]() smacznego ![]() ja dziś też mam jazdy na czekolaaaadę. mam michałki, 7days'a czekoladowego, mleko czekoladowe i mleczna kanapkę w czekoladzie ![]() nie wiedziałam,że tyle tego.. widocznie mam zapotrzebowanie na..magnez? nie ważne.. nic co słodkie nie jest mi obce..
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
vil mam nadzieję że wszystko szybko się wyjaśni. Trzymam mocno kciuki żeby było dobrze
|
|
|
|
#2850 |
|
Raczkowanie
|
elizabarbara, lonely gratulacje
![]() Vil najważniejsze, że maluszek rośnie i ma się dobrze. Oszczędzaj się elizabarbara, karolina 2121 ja rodziłam na Lubartowskiej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

laf,wiktoria, i inne ktorych teraz nie pamietam 

za wizytę!
*

Ja bede miala cc i musze znalezc kogos kto to dobrze zrobi.
Nie wazne ze nie mozesz sie ruszyc kilkanascie godzin po znieczuleniu- musisz sobie poradzic z dzieckiem. Nikt nie moze przyjsc na sale po cc, zeby pomoc przy dziecku- ani maz, ani nawet matka. Rodzila tam moja przyjaciolka i moja kuzynka - obie nie polecaja. Moj lekarz bedzie mnie kierowal albo na staszica albo na krasnickie- bo tam ma znajomych lekarzy i tam kiedys pracowal..

carter's i chce mieć je wszystkie!!!! 
), Rozalia i Hanna (są małe dzieci o tych imionach w bliskiej rodzinie), Maja, Lena, Julia, Amelia (za dużo już ich), Melania(zbyt dziwne, ale piękne). No i taki to mam dziś dylemat... Skąd mi się to bierze. A wy już myślałyście? Może możecie mi coś doradzić??

mam nadzieję, że łożysko się cofnie ale nawet jeśli nie to pamiętaj, Maluszek najważniejszy - dla niego dasz radę