![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Aloha!.
nowa częśc ![]() ![]() miłego dnia, ![]() ![]()
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Hej...
Ale mi się dzisiaj nie chciało zwlec... Piję kawę i zaraz się zbieram. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry! Melduje sie w nowym watku i ja! Tescie z dziadkami sie wczoraj zasiedzieli, wiec nie moglam sie nawet odmeldowac, a teraz wstaje i ide na badania.
Nie nadrabiam, bo na telefonie to jedna wielka katorga... Medi, mam nadzieje, ze zauwazysz, prosze dopisz mi do listy tp na 3.06. Pieknie to w ogole uporzadkowalas, w koncu jest aktualna ![]() ![]() Uciekam do labu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37236398]Iza, ależ odetchnęłam z ulgą, jak przeczytałam Twoją relację... Wiedziałam, że tak będzie ![]() ![]() ![]() Miej wyj*****, a będzie ci dane. [/QUOTE] interesujące, coś w tym jednak może byc. Mnie też czas bardzo prędko biegnie. Kiedy Was tak podczytuje z krzaczorów, to rośnie we mnie nadzieja, że sama sie doczekam na swojego malego człowieka. Tymczasem, zamierzam w końcu porobic badania zlecone przez lekarza. Z racji, że na wizycie prywatnej nie mógł mi dac ksirowania, to jeśli chce miec je free potzrebuję iśc od przychodni. I chyba juz najwyższa pora. Zastanawiam się tylko jak złatiwc to skierowanie od innego lekarza na te wszystkie badania. Możę mu powiem jaka była sytuacji i sam doborwolnie mi je wypisze. A jesli tak nie będzie, to co? zmusic go? jak radzicie? ps. Perse, co Ty masz na awatarze? Światełko w tunelu?
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
Księżyc na nocnym niebie jest tłem do jakiegoś drzewka, na gałęzi którego jest zawieszony jakiś paproch.
Trufla sama nie wiem, ja czuję, że mnie czeka kupa $$$ do wydania na badania, bo będę wszystko musiała robić prywatnie. Gdybym miała jakiś pomysł, to bym Ci napisała, a tak to z chęcią skorzystam z rad, które pewnie dziewczyny Ci dadzą. Tymczasem się zbieram. Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee tam wygimnastykowana, teraz to zastana jestem, po prostu nie chce w fl grzebać tam palcami żeby śluz sprawdzać ![]()
![]() |
![]() |
#97 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() Nie padnij tam! [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37242614]Księżyc na nocnym niebie jest tłem do jakiegoś drzewka, na gałęzi którego jest zawieszony jakiś paproch. Trufla sama nie wiem, ja czuję, że mnie czeka kupa $$$ do wydania na badania, bo będę wszystko musiała robić prywatnie. Gdybym miała jakiś pomysł, to bym Ci napisała, a tak to z chęcią skorzystam z rad, które pewnie dziewczyny Ci dadzą. Tymczasem się zbieram. Miłego dnia![/QUOTE] Perse... Z Twoich postów ostatnio bije takie zrezygnowanie i melancholia... Naprawdę kiepsko działa na Ciebie ta jesień ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
eee, ledwo na oczy patrzę wiśniowo-brązowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Witam, witam!
Kubek goracej herbatki z sokiem malinowym dla kazdej! ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- najmodniejszy ![]()
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() herbatka się przyda bo wczoraj leżałam pod kocem trzęsąc się z zimna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie
![]() Za jakas godzine lece do endo, dzis po 7 obudzil mnie telefon dzownil kurier dzis maja mi przywiezc zlew do kuchni ![]() ![]() a tak wogole u mnie pogoda lozkowa, szaro buro i zimno 5st...
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
bordo, jak najbardziej.
kochana - to dla Ciebie cale wiaderko goracej herbatki!!!! ale jaki ekspres!!!
![]() |
![]() |
#103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A że w Warszawie syfna pogoda- potwierdzam... To jest burgund, Paniczko, burgund! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
ja jak facet
![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Chodzi mi o to, że to bardziej ostatnio nazwy kolorów robią karierę
![]() Tak samo, jak na wiosnę wszystko było "miętowego" koloru. Swego czasu szał był też na kobalty i fuksje. Ach, tam moda... ![]() Lecę na egzamin... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
No, wróciłam z badań i pierwsze co to rzuciłam się na lodówkę. Od wczoraj cały czas jem kanapki z serkiem śmietankowym, szok, tak mi smakują, że jem już drugiego rogalika z rzędu. I podpiłam trochę kawy od TŻta
![]() ![]() Iza, tak bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona z wizyty! Niepotrzebnie się nadenerwowałaś, zobaczysz, że teraz dobrze Cię poprowadzi, trzymam kciuki! Kundzia, u Ciebie trzymam kciuki za wizytę ![]() ![]() Medi, powodzenia na egzaminie! ![]() Siadam na godzinkę coś poskrobać przy mgr, bo jutro mam zjazd, i trzeba coś rzucić promotorowi na biurko.
Edytowane przez adunia89 Czas edycji: 2012-10-25 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||||||
Zakorzenienie
|
WITAJCIE GADUŁY KOCHANE!!!!!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37240122]Marnuję dzisiaj czas, totalnie się odmóżdżam.[/QUOTE] PERSE! ja uczciwie patrząc mogłabym tak o sobie codziennie , no co drugi dzien napisac! ![]() MEDI! ja tez pamiętam jak doktorek kazał czekac 3 cykle by zrobic badania i mi sie to strasznie dlugo wydawało, ale z każdym dniem coraz blizej ![]() Cytat:
Cytat:
PANI! ja poprosze. Dokładam delicje wisniowe w białej czekoladzie z biedry - dobre są ![]() Cytat:
![]() MEDI!!!!!!!!!!!! zaciskam za egzamin!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Buuu jak zimno. Wrociłam z psem zjadlam, pije actimelka i herbatke i zaczynam prace
![]() Zmęczona jestem..pracowalismy w srodku nocy nad Marcelem i teraz bym spała do 12 ![]() Moj Tż wstał o 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę. mój sok malinowy się skończył.. chyba muszę powiedzieć mamie, żeby poszukała u siebie w piwnicy.. Cytat:
![]() TSH w ciąży naturalnie rośnie, normy dla kolejnych trymestrów są coraz większe ![]() ______________ ja już po kawie i śniadaniu. chłop poszedł na 10 godzin do pracy a ja dalej będę intensywnie myśleć nad przemeblowaniem sypialni i zorganizowaniem miejsca na łóżeczko. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
A jaki zamówiliście? Nie namawiam, ale myślę, że na zwykłą słabą kawkę z mleczkiem też sobie możesz pozwolić ![]() Taki powód do zmęczenia to może być ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc ostatnio zbozowke wypilam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37240122]Medi ja mam już 27 lat... Ech... Marnuję dzisiaj czas, totalnie się odmóżdżam.[/QUOTE] Czasem trzeba ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37241202]Dziewczyny, nie martwcie się aż tak bardzo czasem. Płynie tak zatrważająco szybko.... Grunt, to się czymś zająć. U mnie minęło już ponad pół roku od straty synka. Nawet nie wiem kiedy...[/QUOTE] U mnie mija dziś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja mam długi przymusowy weekend.Przymusowy bo 2 dni bezpłatne.Malujemy z tż ostatni pokój w mieszkaniu ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-25 o 09:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Co więcej, z pracy mam dodatkową opieke medyczna, za którą płace ekstra co miesiąc. Jednka już nie pamiętam jak tam jest z tym pakietem badań. I chyba będę się musiala przekonac osobiscie. I zrobie tak jak mowiłycie. jesli doktor sam nie zaproponuje konkretnych badań, to sama poprosze o skierowanie na nie. A co! co do kawy. Mnie bardzo ale to bardzo do gustu przypadła kawa inka pół na pół z mlekiem skondensowanym też cielym i słodzikiem. Pyyyyychaaaa! smak dzieciństwa i eklerków kawowych. Polecam!
![]() |
![]() |
#115 | ||||
Zakorzenienie
|
Co myślicie o takim portfelu? http://allegro.pl/ochnik-puzzle-pzle...741237281.html
chodzi o ten pierwszy na zdjęciu czarno-turkusowo-pomarańczowy ![]() Cytat:
![]() heh, dla mnie to w sumie brąz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kawkę z mlekiem możesz wypić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny mam pytanie.Ile płaciłyscie za cytomegalie,toksoplazmoze i przeciwciała?Bo lekarz wczoraj o tym wspominał że dobrze byłoby zrobić,ale ja na razie nie mam kasy ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-25 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio jesienny Julek i w koszu (miał być na zabawki ale znaleźliśmy inne - lepsze zastosowanie)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przeciwciał nie robiłam ![]() Inutil u mnie podobnie wkłada się takie dzieci do takich pudełek, dzieci cieszą się z tego. A Julek jest boski ![]() Mam jeszcze pytanie, czym smarowałaś Julka jak miał suchą skórę? Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2012-10-25 o 10:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
lubie takie. fajny, oryginalny motyw!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja sporo placilam za badania. wszystko prywatnie robilam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.