|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Aloha!.
nowa częśc rany jak lecicie prędko![]() miłego dnia, i porannej kawy
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Hej...
Ale mi się dzisiaj nie chciało zwlec... Piję kawę i zaraz się zbieram. |
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry! Melduje sie w nowym watku i ja! Tescie z dziadkami sie wczoraj zasiedzieli, wiec nie moglam sie nawet odmeldowac, a teraz wstaje i ide na badania.
Nie nadrabiam, bo na telefonie to jedna wielka katorga... Medi, mam nadzieje, ze zauwazysz, prosze dopisz mi do listy tp na 3.06. Pieknie to w ogole uporzadkowalas, w koncu jest aktualna Tylko fio mi brakuje ![]() Uciekam do labu! |
|
|
|
|
#94 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37236398]Iza, ależ odetchnęłam z ulgą, jak przeczytałam Twoją relację... Wiedziałam, że tak będzie Widzisz jest OK. I może faktycznie nie stresuj się tak tym wszystkim, stres działa na nas bardzo źle Ja się ostatnio bardzo zestresowałam i mi się mój idealny szwajcarskozegarkowy cykl przedłużył :/ Trzeba odpuścić. Ja w ogóle już wyznaję w życiu zasadę: IDGF (I don't give a fuck ), oprócz najważniejszych aspektów - rodzina, zdrowie, cała reszta naprawdę mało mnie rusza. Jest jeszcze jedno bardzo nieparlamentarne przysłowie, które przeczytałam chyba w opisie jakiejś wizażanki. Ale jest bardzo nieładne, więc piszę na biało :P I coś w tym jest, naprawdę.......Miej wyj*****, a będzie ci dane. [/QUOTE] interesujące, coś w tym jednak może byc. Mnie też czas bardzo prędko biegnie. Kiedy Was tak podczytuje z krzaczorów, to rośnie we mnie nadzieja, że sama sie doczekam na swojego malego człowieka. Tymczasem, zamierzam w końcu porobic badania zlecone przez lekarza. Z racji, że na wizycie prywatnej nie mógł mi dac ksirowania, to jeśli chce miec je free potzrebuję iśc od przychodni. I chyba juz najwyższa pora. Zastanawiam się tylko jak złatiwc to skierowanie od innego lekarza na te wszystkie badania. Możę mu powiem jaka była sytuacji i sam doborwolnie mi je wypisze. A jesli tak nie będzie, to co? zmusic go? jak radzicie? ps. Perse, co Ty masz na awatarze? Światełko w tunelu?
|
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
Księżyc na nocnym niebie jest tłem do jakiegoś drzewka, na gałęzi którego jest zawieszony jakiś paproch.
Trufla sama nie wiem, ja czuję, że mnie czeka kupa $$$ do wydania na badania, bo będę wszystko musiała robić prywatnie. Gdybym miała jakiś pomysł, to bym Ci napisała, a tak to z chęcią skorzystam z rad, które pewnie dziewczyny Ci dadzą. Tymczasem się zbieram. Miłego dnia! |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee tam wygimnastykowana, teraz to zastana jestem, po prostu nie chce w fl grzebać tam palcami żeby śluz sprawdzać
|
|
|
#97 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() Nie padnij tam! [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37242614]Księżyc na nocnym niebie jest tłem do jakiegoś drzewka, na gałęzi którego jest zawieszony jakiś paproch. Trufla sama nie wiem, ja czuję, że mnie czeka kupa $$$ do wydania na badania, bo będę wszystko musiała robić prywatnie. Gdybym miała jakiś pomysł, to bym Ci napisała, a tak to z chęcią skorzystam z rad, które pewnie dziewczyny Ci dadzą. Tymczasem się zbieram. Miłego dnia![/QUOTE] Perse... Z Twoich postów ostatnio bije takie zrezygnowanie i melancholia... Naprawdę kiepsko działa na Ciebie ta jesień ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
eee, ledwo na oczy patrzę wiśniowo-brązowy
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, witam!
Kubek goracej herbatki z sokiem malinowym dla kazdej! ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- najmodniejszy
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() herbatka się przyda bo wczoraj leżałam pod kocem trzęsąc się z zimna |
|
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie
Za jakas godzine lece do endo, dzis po 7 obudzil mnie telefon dzownil kurier dzis maja mi przywiezc zlew do kuchni (ekspresowe tempo bo wczoraj zamowilam o 16 a dzis juz bedzie - firma wysyla az z wroclawia) wczoraj zamowilismy jeszcze piekarniki i plyte ind. ojjj kaska leci... ale cale szczescie moja pensja w przyszlym tygodniu ![]() a tak wogole u mnie pogoda lozkowa, szaro buro i zimno 5st...
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
bordo, jak najbardziej.
kochana - to dla Ciebie cale wiaderko goracej herbatki!!!! ale jaki ekspres!!!
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A że w Warszawie syfna pogoda- potwierdzam... To jest burgund, Paniczko, burgund! |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak facet
'a co mi po tym indygo'
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Chodzi mi o to, że to bardziej ostatnio nazwy kolorów robią karierę
Teraz nie nosi się bordo, buraczkowej czerwieni, ciemnej wiśni itp, tylko właśnie "burgund". Tak samo, jak na wiosnę wszystko było "miętowego" koloru. Swego czasu szał był też na kobalty i fuksje. Ach, tam moda... ![]() Lecę na egzamin... |
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
No, wróciłam z badań i pierwsze co to rzuciłam się na lodówkę. Od wczoraj cały czas jem kanapki z serkiem śmietankowym, szok, tak mi smakują, że jem już drugiego rogalika z rzędu. I podpiłam trochę kawy od TŻta
Ależ mi się chciało... Chyba kupię w końcu Inkę ![]() Iza, tak bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona z wizyty! Niepotrzebnie się nadenerwowałaś, zobaczysz, że teraz dobrze Cię poprowadzi, trzymam kciuki! Kundzia, u Ciebie trzymam kciuki za wizytę ![]() Medi, powodzenia na egzaminie! ![]() Siadam na godzinkę coś poskrobać przy mgr, bo jutro mam zjazd, i trzeba coś rzucić promotorowi na biurko.
Edytowane przez adunia89 Czas edycji: 2012-10-25 o 09:51 |
|
|
|
|
#107 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
WITAJCIE GADUŁY KOCHANE!!!!!
Cytat:
a w sumie to ze po tej następnej juz moge rodzić A Twoje Tsh chyba ok - z tego co pamietam dziewczyna w ciązy troszeczke rosło! I zaciskam mocno za wizytę!!!!Cytat:
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37240122]Marnuję dzisiaj czas, totalnie się odmóżdżam.[/QUOTE] PERSE! ja uczciwie patrząc mogłabym tak o sobie codziennie , no co drugi dzien napisac! ![]() MEDI! ja tez pamiętam jak doktorek kazał czekac 3 cykle by zrobic badania i mi sie to strasznie dlugo wydawało, ale z każdym dniem coraz blizej Cytat:
Cytat:
PANI! ja poprosze. Dokładam delicje wisniowe w białej czekoladzie z biedry - dobre są ![]() Cytat:
i juz sie nie moge doczekac Tojej kuchni!MEDI!!!!!!!!!!!! zaciskam za egzamin!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||||||
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu jak zimno. Wrociłam z psem zjadlam, pije actimelka i herbatke i zaczynam prace
![]() Zmęczona jestem..pracowalismy w srodku nocy nad Marcelem i teraz bym spała do 12 ![]() Moj Tż wstał o 5
|
|
|
|
|
#109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę. mój sok malinowy się skończył.. chyba muszę powiedzieć mamie, żeby poszukała u siebie w piwnicy.. Cytat:
TSH w ciąży naturalnie rośnie, normy dla kolejnych trymestrów są coraz większe ______________ ja już po kawie i śniadaniu. chłop poszedł na 10 godzin do pracy a ja dalej będę intensywnie myśleć nad przemeblowaniem sypialni i zorganizowaniem miejsca na łóżeczko. |
||
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
A jaki zamówiliście? Nie namawiam, ale myślę, że na zwykłą słabą kawkę z mleczkiem też sobie możesz pozwolić ![]() Taki powód do zmęczenia to może być
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc ostatnio zbozowke wypilam
|
|
|
|
#113 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
Ale ważne że teraz jest ok![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37240122]Medi ja mam już 27 lat... Ech... Marnuję dzisiaj czas, totalnie się odmóżdżam.[/QUOTE] Czasem trzeba ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37241202]Dziewczyny, nie martwcie się aż tak bardzo czasem. Płynie tak zatrważająco szybko.... Grunt, to się czymś zająć. U mnie minęło już ponad pół roku od straty synka. Nawet nie wiem kiedy...[/QUOTE] U mnie mija dziś Cholernie długie pół roku Smutno mi![]() Cytat:
Cytat:
za wizyte![]() Cytat:
Ja mam długi przymusowy weekend.Przymusowy bo 2 dni bezpłatne.Malujemy z tż ostatni pokój w mieszkaniu
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-25 o 10:49 |
||||
|
|
|
|
#114 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Co więcej, z pracy mam dodatkową opieke medyczna, za którą płace ekstra co miesiąc. Jednka już nie pamiętam jak tam jest z tym pakietem badań. I chyba będę się musiala przekonac osobiscie. I zrobie tak jak mowiłycie. jesli doktor sam nie zaproponuje konkretnych badań, to sama poprosze o skierowanie na nie. A co! co do kawy. Mnie bardzo ale to bardzo do gustu przypadła kawa inka pół na pół z mlekiem skondensowanym też cielym i słodzikiem. Pyyyyychaaaa! smak dzieciństwa i eklerków kawowych. Polecam!
|
|
|
#115 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Co myślicie o takim portfelu? http://allegro.pl/ochnik-puzzle-pzle...741237281.html
chodzi o ten pierwszy na zdjęciu czarno-turkusowo-pomarańczowy ![]() Cytat:
![]() heh, dla mnie to w sumie brąz jestem chyba bardziej 'męska' w postrzeganiu kolorów ![]() Cytat:
fajnie, ja miałam fazę na chleb z pasztetem pomidorowym i pomidorem ![]() kawkę z mlekiem możesz wypić ![]() Cytat:
Cytat:
nawet dwie jeśli dość słabe![]()
|
||||
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny mam pytanie.Ile płaciłyscie za cytomegalie,toksoplazmoze i przeciwciała?Bo lekarz wczoraj o tym wspominał że dobrze byłoby zrobić,ale ja na razie nie mam kasy
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-25 o 11:25 |
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jesienny Julek i w koszu (miał być na zabawki ale znaleźliśmy inne - lepsze zastosowanie)
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przeciwciał nie robiłam Inutil u mnie podobnie wkłada się takie dzieci do takich pudełek, dzieci cieszą się z tego. A Julek jest boski ![]() Mam jeszcze pytanie, czym smarowałaś Julka jak miał suchą skórę? Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2012-10-25 o 11:45 |
|
|
|
|
|
#120 | ||
|
Zakorzenienie
|
lubie takie. fajny, oryginalny motyw!
Cytat:
Cytat:
mnie najbardziej zaskakiwala 10 miesieczna Tosia, ktora wybrala sobie szuflade ze skarpetami taty. ubaw z niej mielismy ![]() ja sporo placilam za badania. wszystko prywatnie robilam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

rany jak lecicie prędko
i porannej kawy

Tylko fio mi brakuje 

Prze jrzał wyniki,dokumentacje od konowała,zrobił dokładny wywiad,badanie i usg.No wiec progesteron za niski,rzeczywisćie nie ma w tym cyklu owulacji.Powiedział że na razie musimy unormować cykl bo mam wszyatko namieszane.Bardzo zaskoczony był jak mu powiedziałam co mówił konował o klinice i in vitro.Powiedział że w naszym wypadku nie ma mowy o niepłodności bo mieliśmy dziecko,i trzeba to tylko unormować i znowu będzie dziecko.Bardzo był zaskoczony że przy długich cyklach miałam brać dupka od 12-22 dnia.Na razie tak w zwiazku z tym że mam toplamienie mam od jutra zaczać brać dupka 3x1 przez 6 dni,odstawić i czekać na @.Od jutra mam też brać 3x1 takie leki jak Hemorigen i cyclonamine.Nie wiem co to za leki musze dopiero poczytać
Ja się ostatnio bardzo zestresowałam i mi się mój idealny szwajcarskozegarkowy cykl przedłużył :/ Trzeba odpuścić. Ja w ogóle już wyznaję w życiu zasadę: IDGF (I don't give a fuck
), oprócz najważniejszych aspektów - rodzina, zdrowie, cała reszta naprawdę mało mnie rusza. Jest jeszcze jedno bardzo nieparlamentarne przysłowie, które przeczytałam chyba w opisie jakiejś wizażanki. Ale jest bardzo nieładne, więc piszę na biało :P I coś w tym jest, naprawdę.......

Ależ mi się chciało... Chyba kupię w końcu Inkę 
a w sumie to ze po tej następnej juz moge rodzić