Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-27, 11:28   #4771
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
owszem femibion nie ma żelaza i magnezu ale nie wiem czy jest konieczne podawanie żelaza. ja np. nie zażywam. a magnez mam asmag forte 50 tabl za 10zł.
to zależy. mi spadły wyniki krwi i miałam zacząć brać witaminy właśnie ze względu na niską hemoglobinę, więc bez żelaza ani rusz. dopóki wyniki były w normie nie brałam żadnych witamin. magnez też mam asmag, ale zwykły, ma bardzo mało magnezu, przynajmniej w porównaniu z dawką z kompleksowych witamin. niby ma 50 tabletek w opakowaniu, ale przy braniu 3 razy dziennie (tak jak mi gin kazał) szybko się kończy.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 11:29   #4772
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

witam was w takim nastroju

http://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE
Stary 2012-10-27, 11:32   #4773
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

no moje drogie jeśli chodzi o poświecenie robaczków dla ludzi to było ogromne. niektóre gatunki po prosu wymarły bo ludzie je przerobili na barwniki. najbardziej znana to jest purpura na szaty kardynałów - ślimaki oddały za nią życie.
tak samo nie wiem czy wiecie że piżmo w perfumach jest z piżmowców (biedne zwierzaki a tak słodko wyglądają) teraz powoli zastępuje się je syntetycznym piżmem ale ile ich zginęło ...

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
to zależy. mi spadły wyniki krwi i miałam zacząć brać witaminy właśnie ze względu na niską hemoglobinę, więc bez żelaza ani rusz. dopóki wyniki były w normie nie brałam żadnych witamin. magnez też mam asmag, ale zwykły, ma bardzo mało magnezu, przynajmniej w porównaniu z dawką z kompleksowych witamin. niby ma 50 tabletek w opakowaniu, ale przy braniu 3 razy dziennie (tak jak mi gin kazał) szybko się kończy.

rozumiem. no ja na razie 2x1 bo mi się skurcze łydek zaczęły także tak jak mówisz czasem może lepiej jeszcze w witaminach. każda z nas jak widać ma inne potrzeby. no ja zapytam o to żelazo na następnej wizycie. ale patrzyłam specjalnie na hemoglobinę i erytrocyty i nic nie spadło także daję radę
Ptaszysko16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 11:37   #4774
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
rozumiem. no ja na razie 2x1 bo mi się skurcze łydek zaczęły także tak jak mówisz czasem może lepiej jeszcze w witaminach. każda z nas jak widać ma inne potrzeby. no ja zapytam o to żelazo na następnej wizycie. ale patrzyłam specjalnie na hemoglobinę i erytrocyty i nic nie spadło także daję radę
to jak nie spadło to tylko się cieszyć, że dieta wystarcza. ale każdy organizm inny i czego innego może potrzebować, dlatego ja nie jestem za wskazywaniem "najlepszych" witamin, one powinny być dobrane do konkretnych potrzeb, niedoborów.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 11:37   #4775
joanna200
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
nie mów że sypie u Ciebie.. jak tak to zazdraszczam..
u mnie tylko wieje i liści wszędzie pełno..
i wybieram się teraz na cmentarz z mężem trochę groby sprzątnąć..

także miłego dnia..

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 11:38   #4776
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
to jak nie spadło to tylko się cieszyć, że dieta wystarcza. ale każdy organizm inny i czego innego może potrzebować, dlatego ja nie jestem za wskazywaniem "najlepszych" witamin, one powinny być dobrane do konkretnych potrzeb, niedoborów.
no dokładnie nie ma uniwersalnych rzeczy ja przed ciążą łykałam femibion zeby sobie uzupełnić witaminy po antykonceptach i stad zostałam bo nic mi po nim nie było.
Stary 2012-10-27, 11:39   #4777
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
Witam
I od razu święta przed oczami przy tej piosence
U mnie śniegu nie ma w tym roku jeszcze
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 11:40   #4778
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!

ponoć w Polsce ma padać śnieg z deszczem już?
tak piszecie o Świętach Bożego Narodzenia, w sumie to już za niedługo.. ja na razie o tym nie myślę, bo skończy się na chlipaniu w poduchę

wczoraj podpisaliśmy umowę najmu nowego lokum.. cieszę się i nie cieszę.. jak pomyślę o przeprowadzce to mam dość ;/
a dziś siedziałam przez pół dnia z bólem brzucha, nospa nie pomogła, wzięłam paracetamol i jest trochę lepiej..

odliczam dni do wizyty, to już w środę ale jak sobie pomyślę, że znowu tylko dopochwowe usg (samolot jak Wy to mówicie .. ciekawa jestem jak my wszystkie z resztą czy to dziewczynka czy chłopiec

wszystkie macie piękne brzuszki to ja mój też pokażę
śliczny brzuszek!!
współczuję przeprowadzki, bo ja w 1 ciąży miałam w 36 tygodniu
ale sprawnie to poszło czego i wam życzę

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
Jak dorwę aparat to Was zasypię, więc proszę mnie nie namawiać
chcemy tego

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
mój aż bardzo szczupły nie jest ale jest mimo wszystko i nie tyje, a tak samo piwko słodycze i inne niezdrowe rzeczy...

Ja też strippi, uwielbiam Święta ze śniegiem i mrozem i w ogóle Boże narodzenie uwielbiam i wszystko co z nim związane
I żywe drzewko też musi być
pochwal się włoskami
ja dziś sobie w końcu pofarbuję

Fajnie mają te chłopy, och fajnie.

Oooo tak, u nas też drzewko zawsze żywe i pachnące

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
SLICZNE BRZUSZKI - zgrabne jestescie, az mi glupio bo ja taki 'salcesonik' haha . no ale coz stalam za wiedza nie za uroda, szkoda ze ani tego ani tego nie dostalam zdarza sie czasmi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa KTOS COS MOWIL O SNIEGU
wiec sie chwale zrobiona dzis z rana jak szlam do pracy . przed samusienkimi dzwiami

STRIPIIIIIIIII - zazdroszcze ciuszkow, ja juz sie nie moge doczekac kiedy swoje bd mogla przejzec no ale to dop po przeprowadzcce
kciuki za wcześniaka koleżanki

co do pierwszego, to chyba razem tam stałyśmy

oczywiście pochwalisz się, co nie

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
pozazdrościć, ale masz już tego dużo...
A te trampki są świetne
za usg

a trampki są naprawdę zabójcze, nie mogę się doczekać aż je ubiorę na takiego małego naleśniczka
Stary 2012-10-27, 11:44   #4779
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny nie to żebym robiła jakiejś firmie reklamę bądź nie reklamę.
patrzyłam na ten wasz wita miner bo ja jadę na femibionie (bynajmniej sama go wybrałam nie dostałam bo ginka ma profity) no więc wita miner porównując skład ma dużo mniej ilościowo tych składników co ma femibion, do tego ma rutynę i luteinę - nie wiem czy to się powinno brać w ciąży. no a że nie pisze że to typowo dla kobiet w ciązy to pewnie dlatego tańszy bo dobrze wiadomo ze jak coś jest specjalnego przeznaczenia w nazwie to droższe. owszem femibion nie ma żelaza i magnezu ale nie wiem czy jest konieczne podawanie żelaza. ja np. nie zażywam. a magnez mam asmag forte 50 tabl za 10zł.

także może lepiej popatrzeć jeszcze na te różnice między preparatami typowymi dla pań w naszym stanie
Z tego co pamiętam czytałam skłąd Vita miner i tam pisało dla kobiet karmiących właśnie nie było że dla kobiet w ciąży, bo z chęcią bym zmieniła nawet ze względu na żelazo. Bo ostatnio mi spadło z 12,7 na 12,o a to już dolna granica normy. No ale lekarz nic nie mówił o braniu czegoś z żelazem a zawsze pyta czy biorę Femibion. Tylko kazał jeść więcej mięsa i zielonych warzyw
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 11:47   #4780
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam czytałam skłąd Vita miner i tam pisało dla kobiet karmiących właśnie nie było że dla kobiet w ciąży, bo z chęcią bym zmieniła nawet ze względu na żelazo. Bo ostatnio mi spadło z 12,7 na 12,o a to już dolna granica normy. No ale lekarz nic nie mówił o braniu czegoś z żelazem a zawsze pyta czy biorę Femibion. Tylko kazał jeść więcej mięsa i zielonych warzyw
bo jedno to jest suplementacja żelazem a drugie to jego wchłanianie. można tonę w siebie ładować a i tak będzie lecieć
Stary 2012-10-27, 11:52   #4781
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Ptaszysko16 a nie jest tak, że w ogóle poziom wchłaniania z takich suplementów, jest w ogóle ciągle dyskutowany w środowisku naukowym ?

nestelle kurde, uważaj na siebie dziewczyno, wydaje mi się że co najmniej jeden dzień powinnaś przeleżeć w łóżku, ja pierwsze co u lekarza, dowiedziałam się że w ciąży wszelkie przeziębienia leczymy do końca, bo wszelkie powikłania bywają niebezpieczne !! Odpocznij trochę
Stary 2012-10-27, 11:54   #4782
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

kanapka MUMIA wymiata, ale nie jest tak pyszna jak moje snaidanko, ktore w tym momencie mam zamiar zjesc a dzis oto moje drogie panie 3 padjy chleba z maslem i na to makrelka w sosiku pomidorwym yhmmm.

tak oczywiscie STRIPII ze sie pochwale, ja sie zawsze chwale do tego mam mega talent.

gratuluje chlopczyka i dziewczynki.
a ten pas cnoty ROZBAWIL mnie az do lez.

a ja dzis sie budzac stwierdzialam ze moja dzidzia ulokowala sie po lewej stronie, nie bylo tego wczesniej widac, ale dzis jak wstalam lezalam na plecach to bylo widac ze lewa strona jest ciut wieksza .

no ale to juz 31.10 i 1wszy raz zobacze moje malenstwo, och pewnie sie porycze bo ja z tych bardziej uczuciowych jestem

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 11:55   #4783
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Aż mi się nastrój poprawił i poczułam zimę szkoda że u mnie nie pada. Smiałam się ostatnio do koleżanki, że pierwszy raz czekam z niecierpliwością na śnieg bo nie muszę dojeżdzać do pracy
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 11:55   #4784
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
No, koszenila też dobrze nie brzmi, bo jest z robaczków http://pl.wikipedia.org/wiki/Kwas_karminowy

Cytat:
pada u Ciebie? u mnie buu... już jak jest zimno to chociaż śnieg by mógł spaść

z tym żelazem to Wam powiem, że nawet nie wiem czy mi nie spada, bo jak miałam robione badanie krwi w 10tyg tak od tamtej pory nie... chyba pójdę i zrobię na własną rękę. wolę wiedzieć czy wszystko ok
Stary 2012-10-27, 12:07   #4785
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
Ptaszysko16 a nie jest tak, że w ogóle poziom wchłaniania z takich suplementów, jest w ogóle ciągle dyskutowany w środowisku naukowym ?

nestelle kurde, uważaj na siebie dziewczyno, wydaje mi się że co najmniej jeden dzień powinnaś przeleżeć w łóżku, ja pierwsze co u lekarza, dowiedziałam się że w ciąży wszelkie przeziębienia leczymy do końca, bo wszelkie powikłania bywają niebezpieczne !! Odpocznij trochę

ObserwujeCię jak ze wszystkim. nigdy nie ma do końca dowodów ze coś szkodzi albo mega super działa. zależy jaką grupę ludzi zbadasz
przemysł farmaceutyczny żyć z czegoś musi a takie suplementy mają z tego co wiem mniej restrykcyjne przepisy niż normalne leki chociaż trzeba przyznać że na pewno wyższe niż kosmetyki. chociaż powoli się to zaczyna zmieniać gdyż jednak w kosmetykach pojawiają się substancje o działaniu aktywnym.
Stary 2012-10-27, 12:19   #4786
Leonikowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sorceresss

Chciałam przekazać mamusiom dziewczynek z forum pewną wiadomość:
DRŻYJCIE O SWOJE CÓRUNIE :) KOLEJNY AMANT SIĘ IM SZYKUJE :)
aż mi się zrymowało:p:
Wczoraj się dowiedziałam, że mamy zdrowego, 270 g chłopca :) Przynajmniej lekarz widział siuraczka jak się łobuziak wiercił :) Maluszek cały czas pokazywał stópki :) albo kręgosłupik - buziuńki nie chciał pokazać tylko się wpatrywał w mamusiny kręgosłup :)
[B
ObserwujeCie[/B], wczoraj na tym 3d badał mnie dr Wiecheć
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane
przed pracą pochwalę się wczorajszą wizytą ale też chcę podziękować wam za kciukasy
A więc dzidzia wyjatkowo wczoraj nieśmiała usiadła w kącie i nie dała nam się pooglądać, po wielu próbach zlitowała się troszę i połozyła ale za to niesamowicie wierciła bystre oko lekarza coś zauważyło i pyta czy ma mówić co będzie ja na to że tak no i powiedział: "ze wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na to że będzie ......DZIEWCZYNKA!!!!!: love:
prze szczęśliwa wyszłam z gabinetu. mój mąż nie chce znać płci wiec mam tą świetną wiadomośc dla siebie i Was oczywiście

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

gratulacje!!!

pięknie

LEONEK 2.03.13.
Leonikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 12:24   #4787
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:
ObserwujeCię jak ze wszystkim. nigdy nie ma do końca dowodów ze coś szkodzi albo mega super działa. zależy jaką grupę ludzi zbadasz
przemysł farmaceutyczny żyć z czegoś musi a takie suplementy mają z tego co wiem mniej restrykcyjne przepisy niż normalne leki chociaż trzeba przyznać że na pewno wyższe niż kosmetyki. chociaż powoli się to zaczyna zmieniać gdyż jednak w kosmetykach pojawiają się substancje o działaniu aktywnym.

Ahh te odpowiedzi naukowców

a let it snow uwielbiam i dziś by nawet mogło popadać, skoro i tak cały weekend w łóżku, bo jak ma padać jak gdzieś jadę i mam auto odśnieżać to
Stary 2012-10-27, 12:30   #4788
maria28
Kniaginia

Cytat:
ja pierwsze co u lekarza, dowiedziałam się że w ciąży wszelkie przeziębienia leczymy do końca, bo wszelkie powikłania bywają niebezpieczne !! Odpocznij trochę
Ja właśnie to przerabiam. Idę w poniedziałek do lekarza i po zwolnienie na cały tydzień. I nie wiem, czy w ogóle pojadę na groby, bo wszystkie mam daleko, w 3 miastach.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 12:34   #4789
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
dokładnie, podpisuję się pod tym rękami i nogami. Myślę, że nawet jak ktoś nic by nie jadł to i tak nic to nie da, bo przecież dzidzia rośnie, wód jest co raz więcej itd... przecież w ciąży nie tyje się tylko od tego, że się dużo je. Chyba lekarze powinni wiedzieć o tym najlepiej.
Ja jem normalnie tak jak wcześniej a zaczęło mi przybywać, więc uważam że nie ma co się głodzić i mieć ciśnienia na to, żeby nie przytyć. Tak czy siak kg wpadną. Oczywiście nie popieram obżarstwa i tłumaczenia się, że trzeba jeść za dwoje ale to już zupełnie inna kwestia

To możemy sobie podać rękę też kocham białe święta. Boże Narodzenie bez śniegu to nie to samo.

A co do potraw świątecznych to dobrze wiedzieć, że mamy tu specjalistkę będę się Ciebie radzić, co można zrobić z suszonymi grzybami, bo dostałam od koleżanki cały pojemniczek. Pewnie skończy się na tym, że oddam mamie, bo do potraw tradycyjnych mam 2 lewe ręce
zrobię ksero tej rolady, bardzo smakowicie wygląda i prosta jest do zrobienia

a do wcześniejszego to się zgadzam

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość

Co do świąt... też uwielbiam białe ale szanse tutaj na nie są... jak to śpiewali 'mniej niż zeeerooo'
I u mnie będzie 12 potraw na wigilijnym stole i też już planuje co zrobię (będę mieć gości z Polski)
na pewno wkońcu pojawi się zupa migdałowa i własnej roboty pasztet.
Tylko co do ciast nie jestem pewna
ooo dasz przepis na zupę?

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
Brawo za synka. Powiem szczerze, że mnie przestraszyłaś Już na Allegro szukam pasa cnoty dla córci

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
cześć ,
ja dzisiaj jestem mega przeziębiona ...już się poprawiało...a teraz to jest już mega przeziębienie ...-chyba czeka mnie jednak wizyta u lekarza bo jakoś sama nie daję rady .... a pomagał mi bardzo ten syrop prena-coś (już zpomniałam nazwy) ale tam było napisane ,że braż do 7 dni ... no i odstawiłam i teraz mam-bum i ledwie oddycham....

dziś mam 12 rocznicę związku z tż (odkąd zaczęliśmy kręcić ze sobą)....
więc pójdziemy sobie do kina i na sushi (ja oczywiście wege) a potem się zobaczy...
zdrowiej
zrób sobie cały dzień w łóżku

i najlepszego na rocznicę

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
jeju ja mam to samo..
uwielbiam święta, zawsze stoję dom ile się da.. kocham śnieg we święta.. no wszystko wszystko wszystko..
a teraz będę dni odliczać.. do grudnia..
ja mam to samo

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
nie mów że sypie u Ciebie.. jak tak to zazdraszczam..
u mnie tylko wieje i liści wszędzie pełno..
i wybieram się teraz na cmentarz z mężem trochę groby sprzątnąć..

także miłego dnia..
sypie, fotki pokażę

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Witam
I od razu święta przed oczami przy tej piosence
U mnie śniegu nie ma w tym roku jeszcze
no dziś w wiadomościach ją puścili

Cytat:

tak oczywiscie STRIPII ze sie pochwale, ja sie zawsze chwale do tego mam mega talent.

no ale to juz 31.10 i 1wszy raz zobacze moje malenstwo, och pewnie sie porycze bo ja z tych bardziej uczuciowych jestem
chwal się chwal, bo ja lubię oglądać

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Aż mi się nastrój poprawił i poczułam zimę szkoda że u mnie nie pada. Smiałam się ostatnio do koleżanki, że pierwszy raz czekam z niecierpliwością na śnieg bo nie muszę dojeżdzać do pracy
u nas biało

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
pada u Ciebie? u mnie buu... już jak jest zimno to chociaż śnieg by mógł spaść

zaraz fotki wstawię
Stary 2012-10-27, 12:38   #4790
jolanT
Zadomowienie

Cytat:
śliczny brzuszek!!
współczuję przeprowadzki, bo ja w 1 ciąży miałam w 36 tygodniu
ale sprawnie to poszło czego i wam życzę

ja dziś sobie w końcu pofarbuję
na szczęście z tą przeprowadzką to mamy na kim polegać bo sami to byśmy nie dali rady, choć przy pierwszej to wnosiłam szafy, komody i całą kanapę narożną z Tż'em

a co do farbowania.. kupiłam w aptece naturalną farbę z BIOKAP i jest super.. warto w tym okresie wydać troszkę więcej pieniędzy a naprawdę się opłaca. Nie smierdzi, dobrze kryje, nie wypłukuje się

Cytat:
troszkę nas jest na tego 31.10 a to juz niedlugoooo..

dzień dobry tak w ogóle i dziękuję za miłe słowa o brzuszku
jem jak dzika a brzuch za specjalnie nie rośnie..

robicie smaka tymi przysmakami śniedaniowymi ja dziś 2 kanapki z dżemem truskawkowym i 2 z serkiem i ogórem kiszonym hahhaa

p.s. niech żyją mandarynki, czekolada milka i woda z cytryną
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 12:39   #4791
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
DRŻYJCIE O SWOJE CÓRUNIE KOLEJNY AMANT SIĘ IM SZYKUJE
aaaaa!!!!!! cudoooo!!!!!

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
"ze wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na to że będzie ......DZIEWCZYNKA!!!!!: love:

nie skusi sie na poznanie?!
Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
dziś mam 12 rocznicę związku z tż (odkąd zaczęliśmy kręcić ze sobą)....
więc pójdziemy sobie do kina i na sushi (ja oczywiście wege) a potem się zobaczy... !

Cytat:
na stowe sie poplaczesz. najcudowniejszy widok pod sloncem!

Wylegujemy sie z konkubentem w lozku... smarkacze z nas straszni...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 12:43   #4792
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

a let it snow uwielbiam i dziś by nawet mogło popadać, skoro i tak cały weekend w łóżku, bo jak ma padać jak gdzieś jadę i mam auto odśnieżać to
ja też uwielbiam
ja też w domu spędzam cały weekend bo przeziębiona jestem

Trochę zimy dla was
jak się przypatrzycie to widać jak sypie śnieg zwłaszcza na 2 ostatnich
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03622.jpg (57,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03624.jpg (72,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03625.jpg (23,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03626.jpg (72,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03628.jpg (142,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03629.jpg (95,1 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2012-10-27 o 12:44
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 12:45   #4793
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Ja właśnie to przerabiam. Idę w poniedziałek do lekarza i po zwolnienie na cały tydzień. I nie wiem, czy w ogóle pojadę na groby, bo wszystkie mam daleko, w 3 miastach.
bardzo dobrze, trzeba dbać o siebie, ja chyba też w tym roku groby odpuszczam, już i tak walczę z chorobą od poniedziałku i wcale jakoś wiele lepiej nie jest, więc pewnie do 1 w łóżku.

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Wylegujemy sie z konkubentem w lozku... smarkacze z nas straszni...
hehe ja też chyba chłopa zaraziłam... bo coś chodzi i smarka..
Stary 2012-10-27, 12:48   #4794
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
zrobię ksero tej rolady, bardzo smakowicie wygląda i prosta jest do zrobienia
zrób zrób ale to z grzybkami ta rolada?

Cytat:
sypie, fotki pokażę
ale fajnie a u nas właśnie zaczyna padać ale taki ledwo widoczny
Stary 2012-10-27, 12:49   #4795
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę zimy dla was
hardcorowo!!!!!!!!!!

Cytat:
hehe ja też chyba chłopa zaraziłam... bo coś chodzi i smarka..
to przygarnij chlopiure
moj sie musi do jutra wykurowac (delegacja)

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 12:52   #4796
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Trochę zimy dla was
wow sporo tego napadało
dzięki chociaż sobie popatrzę u nas na razie nie zanosi się na takie ładne widoki

lecę do kuchni, bo chyba gulasz zaczyna się buntować
Stary 2012-10-27, 12:53   #4797
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
troszkę nas jest na tego 31.10 a to juz niedlugoooo..

robicie smaka tymi przysmakami śniedaniowymi ja dziś 2 kanapki z dżemem truskawkowym i 2 z serkiem i ogórem kiszonym hahhaa

p.s. niech żyją mandarynki, czekolada milka i woda z cytryną
tez masz wizyte na 31.10 - ja ide na 11 aaaa juz sie doczekac nie moeg.
yhmm a ja bym takie MALOSOLNEGO zjadla jak moj tato robi no paluszki lizac

Cytat:
ja też uwielbiam

Trochę zimy dla was
JA PROTESTUJE !!! CZEMU masz wiecej sniegu niz JA, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuu

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-27, 12:59   #4798
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też uwielbiam

Trochę zimy dla was

o raaaanyyy ale śniegu wow
Stary 2012-10-27, 13:06   #4799
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Ahh te odpowiedzi naukowców

wiem że moja odpowiedź trochę wymijająca ale chemikiem jestem a że trochę o farmacji wiem to dlatego że moj dr jest z nią zwiazany natomiast nie czytałam jakiś naukowych artykułów o wchłanianiu substancji także nie chcę głupot pisac
Stary 2012-10-27, 13:06   #4800
maria28
Kniaginia

W Wawie też pada śnieg.

A kto mi zrobi obiad?
Mąż dopiero wieczorem przyjedzie, mam tylko rosół i kawałek kurczaka...
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości