|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
|
|
#3542 |
|
Zadomowienie
|
Trzymajcie się, dziewczyny. Pogoda dzisiaj nie dopisuje, leje jak nie powiem co i w sumie łatwo się zdołować... Głowę mam pełną myśli, że jeszcze niedawno spędziłabym ten dzień w ciepłym łóżeczku, przytulona do chłopaka z kubkiem gorącej herbaty, nie przejmując się niczym... Ale czas odgonić te myśli, bo to było kiedyś, a niestety liczy się to, co jest teraz. Głowa do góry, jeszcze dla każdej z nas wyjdzie kiedyś słońce i na pewno wszystko będzie dobrze
Przytulam Was mocno
|
|
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze, ze tutaj mozemy sie wygadac i wyzalic
. Zawsze jakos mi tak troszke lepiej na duchu, jak podziele sie z Wami bolaczkami. |
|
|
|
#3544 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
więcej niż 20, wciąż mniej niż 25, czemu pytasz?
mieszkam sama, utrzymuję się sama, jeżeli chodzi Ci o poziom codziennej samodzielności.
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jak mnie olewa i traktuje jak scierke, to ja i tak tesknie i marze zeby mnie przytulil, to ponizajace i nie rozumiem tego, nie chce! Nie wrócił na noc,nie ma go do tej pory...a moja wyobraznia pracuje;( |
|
|
|
|
#3549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozum wie, że trzeba skreślić faceta a serce jeszcze nie potrafi się uwolnić. Wyobraźnia też działa na moją niekorzyść. Miałam się relaksować i czytać a tymczasem siedzę na fb i zastanawiam się gdzie on się podziewa i czemu nie jest dostępny... zawsze był (zanim się poznalismy, potem całe dnie spędzaliśmy razem). Po co mi to? Powinnam przestać o nim myśleć tak jak on przestał myśleć o mnie! A w ogóle to wczoraj popołudniu byłam na kawie z poprzednim ex (Tak w celu wyjaśnienia - rozstaliśmy się pół roku temu, razem 3 lata, wspólne mieszkanie- oboje chcieliśmy to skończyć, bo za wiele się między nami wydarzyło). Ja spotkałam M. po miesiącu od rozstania, on dopiero od niedawna się z kimś spotyka ale mówi że to nic poważnego. Wspominał nasze dobre chwile, mówił że brakuje mu mnie i że żadna nie dorasta mi do pięt. Najlepszy był tekst: "trzeba było sobie zrobić dziecko, przynajmniej bylibyśmy ze sobą już zawsze i nie byłoby problemu". Powiedziałam, że w ogóle nie myślę o powrocie, że teraz widzę jak bardzo do siebie nie pasowaliśmy i że nie mogłabym mu zaufać. Poczułam się fantastycznie! Pół roku temu szlochałam w kącie kiedy on zabierał swoje rzeczy a teraz patrzę na niego i NIC! Szkoda tylko, że teraz myślę o M., ale wierzę że to też minie. Musi! Edytowane przez paputek00 Czas edycji: 2012-10-27 o 14:16 |
|
|
|
|
#3550 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tyene, sorki, jakoś sobie ubzdurałam, że jestes w liceum, musiałam cos pomylić i cały czas troche mi sie coś nie zgadzało jak czytałam posty ![]() dziewczyny, mam pytanie czy myślicie, że najlepszym rozwiązaniem przy rozstaniu jest brak kontaktu? ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z M. nie mam żadnego kontaktu, on go nie chce i dał mi to jasno do zrozumienia. Boli mnie to strasznie, ale zdaję sobie sprawę że jeśli się do niego odezwę to najzwyczajniej nie dostanę odpowiedzi. Mój były to typowy czaruś (co zauważyłam baaaardzo późno). Wie co powiedzieć żeby kogoś urobić ale ja już się na to nie nabieram. Zauważ że napisałam że on się z kimś spotyka - zachowuje się beznadziejnie w stosunku do tej dziewczyny. Mi też robił takie numery (pisanie do "koleżanek"). |
|
|
|
|
#3552 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
WoW. Nawiązując do aktu desperacji Jego EKS - sama mam na to ochotę, ale shit - nie umiem, boję się porażki, ośmieszenia ![]() Podobne zachowanie zaobserowałam u EKSa i widać, że była już inna Współczuję Ci i wiem co przechodzisz. Jakaś "głupia nadzieja", z której pewnie i tak nic nie będzie. FACECI ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3553 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Kornelciaczek;37274 986]Me too XD
Nie rób sobie nadziei tym, że coś polubił, bo to śmieszne ![]() WoW i powodzenia---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Przestań, chyba sprwadzę Cię na ziemię. Mój też raz na 2-3 tygodnie napisze, że tęskni, brakuje Mu mnie, ale jest z inną - bezsesnsu ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Skoro tak uważasz to nie narzekaj, że nikt Cię nie chce, że jesteś sama. To jest Twój świadomy wybór! Póbowałaś i spieprzyłaś!! Wybierałam z koleżanką z suknie po niecałych 4miesiącach od rozstania, świadkować miałam z EKSem (nie tym - piszę o wcześniejszym) po pół roku od rozstania i co?? PRZEŻYŁAM i sama nie wiem, już nawet nie pamiętam kiedy o Nim zapomniałam Teraz walczę z OSTATNIM eksTŻtem ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- [QUOTE=ania230;37274937]skąd wiesz że Ciebie za niedługo nie szczeli amor i może koleżanka będzie na twoim ślubie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3554 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I co teraz ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
A to proszę Jego nowy obiekt Mój EKS woli wtedy przemilczeć ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
Ja nawet zmieniłam swoje zachowanie, EKS je zauwżył, ale widać to na nic. Po prostu czas na inną "gwiazdeczkę". ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() Chyba mam tak samo ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
Zmienisz zdanie i zupełnie inaczej na wszystko spojrzysz, jak się ponownie zakochasz Uwierz mi!!---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Każdej się tak tylko WYDAJE!! ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
FUCK ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
Minie na pewno ![]() EKS napisał znowu ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- [QUOTE=sadomasoto nie ja;37283439][QUOTE=Kornelciaczek;37274 986]Me too XD Nie rób sobie nadziei tym, że coś polubił, bo to śmieszne ![]() WoW i powodzenia---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Przestań, chyba sprwadzę Cię na ziemię. Mój też raz na 2-3 tygodnie napisze, że tęskni, brakuje Mu mnie, ale jest z inną - bezsesnsu ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Skoro tak uważasz to nie narzekaj, że nikt Cię nie chce, że jesteś sama. To jest Twój świadomy wybór! Póbowałaś i spieprzyłaś!! Wybierałam z koleżanką z suknie po niecałych 4miesiącach od rozstania, świadkować miałam z EKSem (nie tym - piszę o wcześniejszym) po pół roku od rozstania i co?? PRZEŻYŁAM i sama nie wiem, już nawet nie pamiętam kiedy o Nim zapomniałam Teraz walczę z OSTATNIM eksTŻtem ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Mój EKS znów dziś pisał, i że mogę Go przekupić (taką jedną rzeczą), po co On pisze
|
||||||||||
|
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
bawi sie tobą sskoro ma inna to ciota nie facet. szkoda czasu na niego
|
|
|
|
#3556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja staram się żyć inaczej niż ten świat. Na pewno jest bardzo wiele rzeczy, które dyskwalifikują mężczyznę według mnie i trzeba się bardzo postarać, bym się z kimś spotykała. No i ja jestem za czystością do ślubu, co na szczęście odstrasza wielu mężczyzn. Lubię być odstraszająca, to ułatwia selekcję. ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Dzięki... Niektórzy mają mnie za jakiegoś potwora-robota. Ale wracać do faceta, dla którego w pewnym punkcie było się niewystarczającą, który z powodu jakichś bzdur miał wątpliwości względem małżeństwa i nie umiał o nich normalnie zakomunikować, tylko zrobił to przez smsa i w sposób okrutny? Przecież jeśli bym wróciła, to ten mechanizm by się powtarzał. I co mi z tego, że finalnie zawsze by wracał i byłabym wspaniała, jak byłabym też poraniona. Ja tak nie chcę. To chore, że zachowywaliśmy się jak małżeństwo w poważnym kryzysie. Ja chcę faceta, który, zwłaszcza przed ślubem, w okresie narzeczeństwa i spotykania się mnie po prostu uwielbia. Ten czas ma być czasem radości, oddania, a problemy jakie ja miałam są czerwonym światłem.
|
|
#3559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz dlugo dlugo nikt sie nie pojawi... nie mam sie z kim spotkać, jestem w tym kraju kompletnie sama, miałam tylko jego a on....ma mnie już gdzieś ![]() Cytat:
Ale co z tego? nie zmienia to uczuć. Nadal nie wrócił. Teraz juz jestem pewna, ze spedza weekend z jakas kobieta ![]() Nie wiem jak sobie pomóc. |
||
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Według mojej teorii oni ZAWSZE chcą powrotu w którymś momencie. ZAWSZE. Albo ZAWSZE chcą flirtu i udowodnienia sobie, że my nadal się na nich ślinimy. I wiecie co? A figa. Mój facet zasługuje na mnie uroczą, słodką, oddaną, ciepłą, zabawną i seksowną. Dla mojego byłego faceta jestem w pewnym sensie obcą kobietą. Nie ma tak, że odstawia się nad na półkę i można brać, gdy sobie przypomni.
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie, musimy przede wszystkim szanować siebie jako ludzi. Jak mogę zaufać mężczyźnie, który się tak zachowuje? Czy to jest silny, odpowiedzialny, odważny mężczyzna, jakiego chce?
Nie, tak się zachowuje chłopczyk-idiota. Jak będę chciała wychować chłopca, to go sobie urodzę. Potrzebuję mężczyzny! I Wy też.
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3564 |
|
Raczkowanie
|
Takie konkretne, wspierające posty są potrzebne, a nie ciepłe kluchy - a przynajmniej mi
dzięki dziewczyny jakoś humor mi to poprawiło.
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide sie polozyc bo nie spalam
moze sen mi polepszy humor
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego teskni sie za kim i chce kogos, kto w ogole na to nie zasluguje? kto pomiatal i traktowal jak g ówno? to jest takie glupie!!!
|
|
|
|
#3567 |
|
Raczkowanie
|
hej, mogę dołączyc do Was?
![]() Nie myślałam że kiedyś tutaj napiszę, ale przeczytałam kilka stron i widzę że to pomaga... W poniedziałek, po 4 latach TŻ ze mną zerwał. Nie spodziewałam się tego zupełnie, myślałam że przeszły już szczeniackie czasy głupiej zazdrosci o wszystko, obrażania o byle co i teraz będzie już tylko lepiej między nami... Sama jakiś czas temu miałam wątpliwości, ale kiedy zorientowałam się, że on także je ma, od razu wszystko minęło. Wiem, że chciałabym z nim byc... Powodem była chyba obojętnosc, rzeczywiście ostatnio nie było tak jak kiedys. Stwierdził że na dzień dzisiejszy NIE WIE czy mnie kocha Podczas tej ostatniej rozmowy płakaliśmy oboje, nigdy nie widziałam żeby moj TZ -zawsze pewny siebie, płakał... Powiedział mi że teraz już nic nie jest dla niego jasne i nie wie czy to dobra decyzja. Ze to koniec ale może jeszcze kiedyś będziemy razem. Pytał czy będę chciała się z nim spotkac za jakis czas... Co mam myślec o takim rozstaniu kiedy ewidentnie dał mi nadzieję? To właśnie jest dla mnie najgorsze, uczepiłam sie tej nadziei strasznie, jak byście to zinterpretowały? Ciężko było mu wyjsc z mojego domu tamtego wieczoru, widziałam ze nie jest pewien. Jeszcze jest kolejna sprawa-nie mam zadnych znajomych, jedynie z uczelni, ale nie utrzymujemy kontaktów 'pozaszkolnych' Wszyscy znajomi byli jego znajomymi i raczej nie będę miała z nimi kontaktu. Dwie najbliższe koleżanki studiują daleko i widzimy się raz na 3-4 miesiące. Jestem raczej skryta, nie chcę zadręczac kogoś moimi problemami-nikomu jeszcze nie powiedziałam o rozstaniu. Nawet rodzicom nie umiem o tym powiedziec, nie chcę wpółczucia i tych wszystkich pytan... Mój TZ za to jest bardzo towarzyski, codziennie widuje sie z kolegami, na pewno ma mniej czasu na myślenie niż ja. Boje sie że o mnie zapomni... Nie jestem strasznie załamana, choc na poczatku nie wychodziłam z łóżka, ale wydaje mi się ze to przez to stwierdzenie "może kiedys bedziemy razem"- to daje mi naprawdę niezłą siłę jak na taką sytuację.
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że masz podobną sytuację do mnie. z tym, że on mnie kocha. (podobno )tzn, mnie też dał nadzieję, że jeszcze się zejdziemy, tylko i ja i on musimy nad sobą pracować. mamy kontakt praktycznie codziennie, jakiś sms, telefon etc. głównie z jego inicjatywy. co do znajomych to u mnie też było podobnie, nasi wspólni znajomi okazali się zdecydowanie bardziej jego znajomymi i ja zostałam sama. odnowiłam znajomości z czasów liceum i przynajmniej raz w tygodniu spotykam się z tymi znajomymi. trzymaj się. Edytowane przez hoppipolla Czas edycji: 2012-10-27 o 17:35 |
|
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Cynthia, moj tez walnal zdanie " nic miedzy nami nie bedzie, przynajmniej na razie". Ja sie tez uczepilam tego przynajmniej, ze moze kiedys jednak?
Ale teraz wiem, ze to tylko litośc, a nie dawanie nadziei. Ze decyzja jest ostatecznie podjeta, a tamto co powiedzial to pewnie nawet dobrze sie nie zastanowil. |
|
|
|
#3570 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

Przytulam Was mocno

Rozum wie, że trzeba skreślić faceta a serce jeszcze nie potrafi się uwolnić. 

jeszcze wyjdzie..Że co??? wyjdzie,może,Nam? Jak jaśnie Pan zatęskni albo nie znajdzie pocieszycielki? Brak słów mi na to wszystko..Kocham go,a jednocześnie wiem,że jest strasznym egoistom.Szlag mnie trafia jak myślę,że może być teraz na imprezie bo piątek,(zawsze coś robiliśmy) i świetnie się bawić a ja głupia pinda płaczę i ledwo to wytrzymuję

Współczuję Ci i wiem co przechodzisz. Jakaś "głupia nadzieja", z której pewnie i tak nic nie będzie. FACECI
i powodzenia