|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3483 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3484 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) ale na takie większe rozmiary - jak mały będzie już siadał co najmniej, bo jakoś nie widzę go w takich rzeczach jako leżącego " niemowlaka", dużo bardziej do takich okruszków pasują mi Smykowe śpioszki i ubranka "niemowlakowe", za to w Zarze są boskie ciuszki dziecięce na starsze dzieci Cytat:
za kolejny tydzień,ja za to dzisiaj po raz pierwszy usłyszałam, że chyba będzie dziewczynka - muszę naprawdę kiepsko wyglądać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój tż ma pierwszy wolny dzień dopiero 1.11 a w nocy to mi się 3 raz y nie chce możesz zawsze umyć moje okna żeberka.... dawno już nie jadłam ![]() Cytat:
brawa dla Laurki ciekawe jak będą nasze maluchy wyglądać już po tej stronie brzucha ja tam lubię śnieg ![]() byłam właśnie na spacerku - chyba ze 2 godziny, kupiłam wszystko na blok, tylko teraz muszę się zmobilizować i zrobić ![]() buty zdały test - nie przemokły i są kożuszek jest w nich cieplutki aaaa już wiem o co chodzi z tym pługiem chodnikowym - nie zgarniał śniegu ( chociaż teraz ma już co zgarniać) tylko z tyłu siedział kolo i sypał piasek na chodnik - akurat przede mną jechali, to sobie szłam już po posypanym ![]() Cytat:
![]() ja zawsze myślałam, że można normalnie iść do dentysty... ja mam wszystkie 8ki, jak jedna mi się wyżynała, to mi dziąsło nacinali, bo tak mi właziła, że miałam spuchniętą gębę, że prawie już ust nie mogłam otworzyć, ale to trwało sekundkę, nic nie bolało i od razu mi było lepiej... Cytat:
![]() Cytat:
ja niestety nie mam isofixa a nie opłaca mi się kupować bazy do samochodów bez isofixa tylko po to, żeby szybko wypinać i wpinać fotelik, bo ona jest przypinana tak samo pasami jak fotelik, więc większego bezpieczeństwa nie gwarantuje, a swoje kosztuje
|
|
#3485 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przy naszym tempie to pewnie będzie dopiero w 35 części wątku.Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
Na pewno nie jest tak źle.
|
|||
|
|
|
#3486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cytat: Do zmywania pianki montażowej z wszystkich pobrudzonych miejsc tak okna drzwi , ściany a nawet pobrudzone ubranie zmywa specjalny środek o nazwie PU REMOVER Firmy SOUDAL. Polecam bardzo skuteczny środek. sama nie stosowałam, więc nie wiem
|
|
#3487 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak, tak, ale i tak ostrożnie wchodzę do piwnicy
![]() Cytat:
Ciekawe czy tam produkcja też będzie tak szła![]() Cytat:
|
|
#3488 |
|
Zadomowienie
|
Micia Kicia jest w szpitalu ???
|
#3490 |
|
Zadomowienie
|
Ej widziałyscie Micia w szpitalu ???
|
#3491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
Kurde mam nadzieje, ze nic takiego się nie stało Mici.... moze ten zoladek caly czas ja bolał?
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Zadomowienie
|
halo, Anielka daj no tu znać co i jak
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3498 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
Śpię cały dzień... Co z Micią? Biedna Aerien... Co z Weroniką?...gdzie się zapodziała? Tak samo DeKajka... Co tu sie u licha dzieje?
|
#3499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiemy... nie mamy zadnych informacji A takie raporty miały tu być zdawane
|
|
#3501 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A miałaś nacinane to dziąselko w ciąży, czy jeszcze przed? |
|
|
|
|
#3502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no akurat miałam nacinane przed, ale to było bez żadnego znieczulenia, więc chyba w ciąży też normalnie można.... ale ja specjalistką od tego nie jestem
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
padł mi telkefon dopiero wlaczylam!!!!już pisze
micia kicia " pisalam na wizazu, ze mnie brzuch voli no i pytalam ginki co o tym mysli to ona jest w warszawie,m powiedziala zxe mam jechac na oddzial to mnie zbadali.szyjka skrócona, rozwarcia brak, usg bylo, mała waży 2700.podlączyli ktg ale skurczy zadnych tylko tam jakies 20 ale to jak nic,lykam jakies leki, skoro ok to chyba mnie jutro wypuszczą" |
|
|
|
#3504 |
|
Zadomowienie
|
☠☠☠☠a.... juz mialam wszystko posprzatane,a tu zas juz wszedzie kurzu pelno,przez ta ☠☠☠ana lazienke. Ale jestem w☠☠☠☠ionaaa!! jeszcze ten kolega co nam robi przyszedl z laska swoja ktora mnie juz tu dobija ;/ wrrrr . Siedze i gram na telefonie caly czas. Z checia bym gdzies wyszla,ale kaj w taka pogode. MASAKRA ! Głupie remonty. pewnie zas tydzien czasu sie bedzie ciaglo...
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
. Pisalam na wizazu ze mnie brzuch boli od wczoraj no i pytalam sie ginki co o tym mysli to ona jest w warszawie i powiedziala ze mam jechac na oddzial to mnie zbadali. Rozwarcia brak, szyjka ciut skrocona. Usg bylo i mala wazy 2700 :p podlaczyli ktg ale nie ma skyrczow. Tyko takie 20 czyli zadne. Lykam jakies tabletki. Skoro wszystko ok to niech mnie jutro wypuszcza :p
|
|
#3507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spox Kochana ![]() mam nadzieję, że jak nic się nie dzieje, to jutro Micię wypuszczą...
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Witamy się z Bartusiem w 38 tygodniu
Znowu żaden dzieciaczek nam nie przybył a już miałam nadzieję ![]() My już po imprezie urodzinowej mojej mamy ![]() Śmieszna sytuacja dzis wyszła, bo moja babcia wychodząc od rodziców założyła jednego buta swojego- na prawą nogę, a na lewą nałożyła kapeć mojego brata I tak poszła do domu. Dopiero ja zauważyłam, że jeden but babci został i jeden kapeć Mama dzwoni do babci, a ta zdziwiona. Nie mam pojęcia jak ona doszła do domu nie zauważając tego No nie ma szans, żeby nie zauważyć. Chyba czekoladki z alkoholem tak podziałały ![]() A u nas robi się coraz bardziej biało - od 1,5 godziny sypie śnieg i to coraz mocniej ![]() Dziś od rana czułam się tak wypompowana, że szok. Nie miałam siły na nic. Do czasu, aż przyjechał do nas siostrzeniec TŻta. Jejku ile taki dwuipółlatek ma energii ![]() No i od wejścia "Ciocia narysuj mi traktor" No to mu mówię, że nie umiem rysować, na co on mi odpowiada, że "Jesteś duża i umiesz. Narysuj mi traktor" no i musiałam rysować ![]() Później każde siku, mycie rąk itd. to on musi z ciocią, z babcią nie chce ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze znowu mam biegunke
a narzekalam wczoraj na zaparciua no i prosze ciekawe jak dekajka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

no jakimś po prostu alkoholem, moze zmywacz do paznokci

za kolejny tydzień,
z torbieli wargi sromowej zrobił mi się bolesny ropień, nacięli mi w znieczuleniu miejscowym i podali antybiotyk, i już zostaje na oddziale 
a w nocy to mi się 3 raz y nie chce 
Hmm chyba spojrzałam na ukończony 34 tydzień,a powinnam 33,zaraz zajrze. 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)