Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-27, 22:06   #2251
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
nie dziwie sie w ogole, bo sama wiem ile spedzam czasu w coreli czy autocadzie. nie mowiac juz, ze jak przyjdzie cos wydrukowac w formacie a3 to jakbym mogla to bym tych panow w ksero rozstrzelala, bo jeszcze ani razu, za pierwszym razem nie wydrukowali mi dobrze pracy

u mnie jest ochrona i ksztaltowanie krajobrazu. straszne, biologia+chemia. dzis z 3blokow wytrzymalam 1 i ucieklam na pizze do station
ja mam wszystko ręcznie
Stary 2012-10-27, 22:17   #2252
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja mam wszystko ręcznie
ja rysuje sama w corelu np. bo jak sie pomyle cos recznie w kolorowaniu, czy w wymiarach cos poknoce to od nowa

u mnie wyglada to tak, szkic robie w corelu/autocadzie, a wykanczam recznie kolorowanie/oznaczanie itp. wizualizacje tez recznie robie.

a u Ciebie nie mozna w programie sobie pomagac?
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-10-27 o 22:18
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-27, 22:57   #2253
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
.

mnie nudzą ekonomie, socjologia, a filozofia to już w ogóle na szczęście już są za mną, byłam tylko na pierwszym wykładzie i na zaliczeniu, bo bym nie wysiedziała tam teraz jeszcze tylko bph i ergonomia i chyba już takich nudnych nie będę mieć.
Zawsze się zastanawiam po co każdemu socjologia czy filozofia- jak kogoś to nie interesuje to i tak nic z tego nie wyniesie, nauczy się i zapomni.

Mój brat jest na polibudzie i nawet mówi, że mu się nie nudzi, że całkiem ciekawe zajęcia. Zresztą o czas wolny też dbają, żeby się nie nudzili studenci

Co kto lubi- ja bym przy takiej tematyce umarła z nudów. Zresztą mnie więcej rzeczy nudzi niż nie nudzi, więc co się będę wypowiadać

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-27, 23:30   #2254
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Zawsze się zastanawiam po co każdemu socjologia czy filozofia- jak kogoś to nie interesuje to i tak nic z tego nie wyniesie, nauczy się i zapomni.

Mój brat jest na polibudzie i nawet mówi, że mu się nie nudzi, że całkiem ciekawe zajęcia. Zresztą o czas wolny też dbają, żeby się nie nudzili studenci

Co kto lubi- ja bym przy takiej tematyce umarła z nudów. Zresztą mnie więcej rzeczy nudzi niż nie nudzi, więc co się będę wypowiadać
Na filozofii bylam 2 razy - na pierwszym wykladzie i pozniej egzaminie. podziwiam tych, ktorzy rzucaja sie zeby to w ogole studiowac ja bym tam na peqwno dlugo nie pociagn ela./ tak samo socjologia czy politologia ;D no nuda do kwadratu.
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-28, 08:44   #2255
samaraNW
Zakorzenienie

hej

Cytat:
a u Ciebie nie mozna w programie sobie pomagac?
niestety nie, wszystko na papierze milimetrowym i potem na kalkę, której przy pierwszym rysunku zużyłam bardzo dużo, bo mi się nowe pisaki rozmazywały... dzisiaj planuję zrobić dwa rysunki, tylko i wyłącznie dlatego, że tydzień po wolnym będę miała strasznie zawalony - ze wszystkiego koła lub kartkówki, a koło z biochemii to już w ogóle mnie przeraża, szczególnie, że nam baba tnie punkty za wszystko

Cytat:

ja tam nie wiem po co, bo jak myślą, że to sprawi, że będziemy mądrzejsi, to się mylą
wiem, że biotech. na polibudzie też ma dwa przedmioty humanistyczne, ciekawe jakie...

dzisiaj mam dużo do zrobienia i nie wiem, od czego zacząć... chyba padnie na sprzątanie, bo w czystym mieszkaniu mi się lepiej wszystko robi
Stary 2012-10-28, 09:16   #2256
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.
Ja dzisiaj w końcu lecę do Polski.

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
Na filozofii bylam 2 razy - na pierwszym wykladzie i pozniej egzaminie. podziwiam tych, ktorzy rzucaja sie zeby to w ogole studiowac ja bym tam na peqwno dlugo nie pociagn ela./ tak samo socjologia czy politologia ;D no nuda do kwadratu.
Ja na filozofii też byłam na pierwszym wykładzie i na egzaminie.
Za to socjologię też miałam i uwielbiałam. Choć nie studiowałam bym jej, jako kierunku, bo ciężką z pracą po niej.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-28, 10:20   #2257
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
u mnie na studiach jest dwutygodniowy system, i jak mi cos zadadzą jakąś prezentacje itd to lubie ją zrobić w miare szybko i sprawnie a potem słysze pytanie: "nie masz co robić w domu?" albo "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu"
Tez wole zrobic sobie szybciej a potem juz sie nie martwic, ze jeszcze inna praca wpadnie i sie ze wszystkim nie wyrobie.

Hej
Dodatkowa godzina snu sprawila ze od 7 jestem na nogach, poczytalam i popisalam notatki do szkoly. Wczoraj nalozylam mieszanke olejow na wlosy, wtarlam biostymine w skalp a na twarz dalam serum flavo-c (uzywam co druga noc). Reszta na podstawach. Teraz umylam wlosy i nalozylam balsam seboradin do ciemnych, podgrzalam suszarka i zaraz zmyje. Na twarzy maseczka z szara glinka z ziaji.
Tz kupil mi City Rush z Avonu i zapach baaardzo mi sie podoba i w dodatku dlugo sie trzyma
Milego dnia

Blog (początki)
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-28, 10:28   #2258
ghana
Zakorzenienie

hej no ja tez dzisiaj jak nigdy wstałam przed 9
wzielam dopiero co leki, wiec za jakas godzinke zrobie ewe chodakowska i wezme sie za spamowanie, bo dzisiaj mam ograniczony czas przez przyjazd gosci. a na pewno muszę ogarnąć swoje brwi, bo to są istne krzaczory i chciałabym pazurki pomalować, bo przyszła mi sonda do malowania z avonu i torba
miłego dnia
[masakra z ta pogoda, tata dzisiaj miał jechać do siebie do Łodzi na groby, a tu lipka, bo opony niezmienione;D]
a teraz jeszcze na predko przejrze katalog z avonu- jest juz swiateczny, wiec a nuż coś wybiorę

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-10-28 o 10:32
Stary 2012-10-28, 10:36   #2259
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Ghana, jaki numer katalogu? 16?

Blog (początki)
Stary 2012-10-28, 10:37   #2260
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Ghana, jaki numer katalogu? 16?
tak z taka choinką na okładce
spodobały mi się tu dwie szminki i je sobie chyba zamoiwe, mzoe zdołam znalezc swatche w necie
Stary 2012-10-28, 11:46   #2261
samaraNW
Zakorzenienie

mieszkanie już prawie całe wysprzątane, paznokcie pomalowałam, na włosach mam oleje, teraz coś pooglądam, a potem dalsza część dzisiejszego intensywnego planu, chociaż przyznam, że nie chce mi się nic robić i najchętniej bym poleniuchowała
Stary 2012-10-28, 12:22   #2262
ghana
Zakorzenienie

a ja zrobiłam turbospalanie, mimo, ze poczatkowo zle sie czulam to troche mnie rozruszalo i chyba teraz wyreguluje sobie brwi i sie wyspamuje jeszcze chce pomalowac paznokcie i do przyjazdu gosci powinny mi wyschnac
a teraz moze troche sobie porobię na projekt, ktory mam przedastawić z kolezanka we wtorek.
Stary 2012-10-28, 12:23   #2263
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

ja tam nie wiem po co, bo jak myślą, że to sprawi, że będziemy mądrzejsi, to się mylą
wiem, że biotech. na polibudzie też ma dwa przedmioty humanistyczne, ciekawe jakie...

dzisiaj mam dużo do zrobienia i nie wiem, od czego zacząć... chyba padnie na sprzątanie, bo w czystym mieszkaniu mi się lepiej wszystko robi
Tzn da się wynieść trochę i z socjologii i filozofii, ale wiadomo nie każdego to interesuje, do tego człowiek chcę się skupić na tym co studiuje, a nie rzeczach pośrednich.

Mój brat na pewno miał filozofię, socjologię pewnie też.

A ja wolę najpierw zrobić rzeczy wymagające wytężenia umysłu, potem sprzątać.
Źle mi się sprząta, jak mnie gorsze rzeczy przytłaczają.
A sprzątanie tak się skończy, że podejdę do komputera włączyć muzykę, a przy okazji 'na 5 minut' do niego siądę, jakąś gazetę przejrzę i czas będzie uciekał.

<3 <3 <3
Stary 2012-10-28, 12:26   #2264
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Ja żeby mieć mało kurzu musiałabym chyba okna nie otwierać. Uroki dużych miast niestety.

Ogólnie za bardzo nie chorowałam, za to lubiłam udawać.
Czego to człowiek nie próbował- od tradycyjnego termometru przy grzejniku przez podkradanie różu babci by wyglądać na rozpaloną.
Niektórzy z rówiesników dawali złote rady w stylu 'zjedz surowe ziemniaki'
pomyśl sobie o uroku wsi, ja mam na przeciwko domu pole, kombajny i te sprawy, pyłki z wielu roślin (moje podwórko jest jak łąka) a i do tego jeszcze kilka lat temu żwirowa droga, to był hardkor, więc nie rozróżniałabym ilości kurzu na wsie i miasta, dla mnie to bez różnicy

eee... termometr przy grzejniku? a jak go nie ma? Ja opracowałam przez przypadek (chciałam 'strząsnąć' termometr) metodę stukania w termometr, która powodowała że poziom rtęci rósł, nie przeszłoby to w nowoczesnych termometrach, ale na tradycyjnym świetnie działał
Cytat:
tez ide na Bonda, ale w srode bo jest premiera w cinemacity z poczestunkiem

ja naprawde jestem wyczulona na samopoczucie ludzkie i jak patrze na tych ludzi, jednolitych, bez emocji, lub idacych w drugach strone, ktorzy napedzaja tylko swoje ego, tocza wyscig szczurow w wygladzie, modzie, w szkole/zawodowo... przeciez to jest takie obciazenie dla organizmu, kiedy daje sobie taka chora poprzeczke, zapomina o sobie i nawet nie zdaje sobie sprawy, ze zyje w stresie, bo nie skupia sie na tym co czuje. a kiedy zapytam sie go 'kiedy byles szczesliwy?', widze ironiczny usmiech i zbycie typu ' o co Ci chodzi? mam tyle na glowie...' itp, itd. przykre.
czy tylko mnie nie kręci Bond?

ściągnęłam audiobooka autobus energii Genialna książka już całą przesłuchałam, nawet notatki porobiłam. Masz więcej takich pozycji?
Cytat:
Maly jest genialny
Tego zamowienia nie zrobilam i chyba juz nie zrobie, bo dzisiaj spotkalam sie z kolezanka, ktora robila sobie kuracje Revitalash i szok przezylam. Ma takie rzesy o jakich marze Zastanawiam sie teraz nad kupnem...
ja też się napaliłam na Revitalash, ale noszę okulary, nie stać mnie na razie na soczewki, więc dłuższe rzęsy działałyby mi na nerwy
Cytat:
socjologię i filozofię mam za sobą. Ogólnie wykładowcy wiedzieli, że te przedmioty nie są tak bardzo istotne, dlatego egzaminy były proste i pisane z pomocami naukowymi (ściągi) O ile socjologia mnie strasznie nudziła, to na filozofię mogłabym uczęszczać codziennie do końca świata Prowadzący nie podawał suchych informacji tylko na historyjkach z morałem, śmiesznych przykładach przekazywał wiedzę, chodziłam tam z przyjemnością siedząc w pierwszym rzędzie
Stary 2012-10-28, 12:33   #2265
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.
Ja dzisiaj w końcu lecę do Polski.

jak długi masz lot?
na ile zostajesz?

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
T
Tz kupil mi City Rush z Avonu i zapach baaardzo mi sie podoba i w dodatku dlugo sie trzyma
Milego dnia
a czym to pachnie? cytrusami?

<3 <3 <3
Stary 2012-10-28, 12:47   #2266
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość

ściągnęłam audiobooka autobus energii Genialna książka już całą przesłuchałam, nawet notatki porobiłam. Masz więcej takich pozycji?

socjologię i filozofię mam za sobą. Ogólnie wykładowcy wiedzieli, że te przedmioty nie są tak bardzo istotne, dlatego egzaminy były proste i pisane z pomocami naukowymi (ściągi) O ile socjologia mnie strasznie nudziła, to na filozofię mogłabym uczęszczać codziennie do końca świata Prowadzący nie podawał suchych informacji tylko na historyjkach z morałem, śmiesznych przykładach przekazywał wiedzę, chodziłam tam z przyjemnością siedząc w pierwszym rzędzie
usypiam przy audiobookach
u m nie na filozofii ciągle facet powtarzał słowo byt przy którymś powtorzeniu juz po prostu sieę wyłaczałam i dochodziły do mnie tylko rozne odmiany tego słowa

ja nie miałam na szczęście takich zapychaczy i na razie nie mam znaczy na razie mam teorie zwiazana z kształtowaniem jezyka, uwstecznianiem, metodami błeów itp, nudne to jak flaki z olejem, jeszcze mega trudne słownictwo [po polksu czasem tego nie rozumiem xD] wiec babka po prostu kazdemu dała dany temat do opracowania i kazdy ma jedne zajecia na przeprowadzenie wykładu - ona ocenia go i mamy już zaliczenie semestru ja swoj wykład mam juz we wtorek
Stary 2012-10-28, 16:21   #2267
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
tak z taka choinką na okładce
spodobały mi się tu dwie szminki i je sobie chyba zamoiwe, mzoe zdołam znalezc swatche w necie
Obejrzalam caly, zanotowalam co chcialabym i przypomnialam sobie, ze mam odwyk do konca roku. Nie kupie nic, bede twarda
Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
ja też się napaliłam na Revitalash, ale noszę okulary, nie stać mnie na razie na soczewki, więc dłuższe rzęsy działałyby mi na nerwy
Ja nosze na zmiane soczewki z okularami, mam dosc dlugie rzesy ale przyzwyczailam sie ze dotykaja mi czasem szkiel. Chcialabym jednak zeby byly gestsze
Cytat:
a czym to pachnie? cytrusami?
Nie umiem opisywac zapachow, wiec podaje to co w katalogu napisane - kategoria kwiatowo-orientalna (sliwka, czarna dalia, drewno kaszmirowe).

Blog (początki)
Stary 2012-10-28, 19:42   #2268
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Obejrzalam caly, zanotowalam co chcialabym i przypomnialam sobie, ze mam odwyk do konca roku. Nie kupie nic, bede twarda
a ja zamówiłam sobie tylko jedną szminkę z tego katalogu

ale tu dzisiaj cicho wyspamowałam się dzisiaj, ale juz nie chce mi sie wypisywac co robiłam

dziewczyny macie godziny rektorskie w środę?
Stary 2012-10-28, 20:12   #2269
Kalpana
Zakorzenienie

Hej

Przymierzam się do farbowania włosów- na razie u fryzjerki, bo nie dam sobie sama rady równo ufarbować odrostów i tej ciapy po rozjaśnianiu. Stawiam na jakiś jasny blond, tylko chciałam spytać o radę- wybrać ciepły czy chłodny odcień? Wydaje mi się, że chłodny byłby dla mnie lepszy, ale się nie znam na tym, więc chciałam się poradzić, bo chcę iść pewna tego co chcę, bo wiecie jak to jest z niektórymi fryzjerkami, jak człowiek jest niezdecydowany....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-28, 20:26   #2270
ghana
Zakorzenienie

ooo Kalpana jak tam bobas?
Stary 2012-10-28, 21:08   #2271
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
usypiam przy audiobookach
u m nie na filozofii ciągle facet powtarzał słowo byt przy którymś powtorzeniu juz po prostu sieę wyłaczałam i dochodziły do mnie tylko rozne odmiany tego słowa
też zasypiałam, ale grałam w kulki i przetrwałam http://www.gry.pl/gra/Bubble-Hit.html

aaa...pamiętam
byt nie mógł powstać z niebytu, bo gdyby był czymś nie byłby niebytem, i nie może powstać z bytu bo byłby bytem... czy coś takiego
Stary 2012-10-28, 23:08   #2272
dianulaa
Zadomowienie

ja mam na magistrze ponownie filozofie, wf, język obcy... a to wszystko kosztem przedmiotów specjalnościowych ://
Stary 2012-10-29, 09:41   #2273
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
ooo Kalpana jak tam bobas?
A dziękuję, dobrze Na razie- odpukać - bardzo grzeczny

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 09:44   #2274
lacrimachristi
Zakorzenienie

hej Kalpana

to dobrze , ze dzidzius grzeczny

Jakie plany na dzis macie??
Stary 2012-10-29, 09:58   #2275
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość

Jakie plany na dzis macie??
Na razie sprzątam, pranie, jak zdążę to pójdę do biblioteki, a potem wieczór z TŻ

Miłego dnia

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 12:01   #2276
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja niestety zaraz do pracy, a dzis najchętniej zostałabym w łóżeczko bo z nosa wylewa mi się tonami
Przepraszam że nie zacytuję, ale któraś z Was pytała mnie gdzie pracuje - na siłowni No i padło pytanie o ten krem z TBS, bodajże od małej- czarnej (przepraszam że nie pamiętam dokładnie ale kiedyś nadrabiałam a nie zdążyłam już odpisać) i jest to ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ure-cream.html.

Na razie wciąż bez żadnych zastrzeżeń Cetaphilu nadal nie używam i z buzią coraz lepiej, chyba faktycznie on był winowajcą wysypu. Tylko tak się zastanawiam nad jakimś zamiennikiem, bo jednak moja sucha skóra potrzebuje czegoś nawilżającego. Mogłybyście polecić jakiś krem na noc do suchej skóry na zimę?

Poza tym bardzo jestem zadowolona po tym podcięciu ostatnim, włosy fajniej sie układają, a maska z nafty i żółtka nadaje im super blasku Jeszcze żeby mniej wypadały to będzie pięknie Postaram się zrobić w najbliższym czasie aktualizację włosową

Caate

a ty byłaś juz na tym farbowaniu?

Miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 19:08   #2277
Soph
Zakorzenienie

witam
właśnie zmyłam z włosów mieszankę z żółtka i różnych olejków, była też odżywka i maska Alterra w planach mam jeszcze manicure i malowanie.

Cytat:
mnie nudzą ekonomie, socjologia, a filozofia to już w ogóle na szczęście już są za mną, byłam tylko na pierwszym wykładzie i na zaliczeniu, bo bym nie wysiedziała tam teraz jeszcze tylko bph i ergonomia i chyba już takich nudnych nie będę mieć.
u mnie filozofia to tragedia na na psychologii jest mega nudno, dlatego ostatnio nie byłam na wykładzie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 19:41   #2278
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Czesc
Dzisiaj znowu caly dzien spedzilam z malym, ale zdecydowanie dzis nie mial humoru, wiec jutro pewnie beda zakwasy od noszenia Jutro i w srode tez mam z nim zostac. Myslalam ze do lumpka jutro skocze a tu nic z tego. Mialam cos dzis ze soba zrobic (w sensie spamowania) ale nie mam sily i relaksuje sie przy ksiazce i swieczce zapachowej
Milego wieczoru

Blog (początki)
Stary 2012-10-29, 19:49   #2279
ghana
Zakorzenienie

dobry wieczor ale tu cisza ja dzisiaj nie miałam do prawie 18 prądu, wiec siedziałam w ciemnosciach i czytałam na telefonie 'musimy porozmawiac o kevinie', ale trochę mnie wynudził i prawie przysnełam
przed sekundą zrobiła turbospalanie, zaraz idę się wyspamować lekko
jutro mam zaliczenie semestru z technik nauczania, wiec trzymajcie kciuki muszę się jeszcze pozniej troche pouczyc a w srode mam na 8.15 do 9.45 więc relaks na pełnej linii

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-10-29 o 19:50
Stary 2012-10-29, 20:16   #2280
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
Ale mnie dziś zasypało drogi zatarasowane auta w rowach a korki masakra a pługów brak Na szczęście już ma być cieplej

Co by tu dziś ze sobą zrobić nie wiem na pewno maseczkę nałożę

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości