|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
![]() Niestety, ale dziś na drodze trzeba już za wszystkich myśleć nawet latem - a co dopiero zimą ![]() Cytat:
Auć! To teraz już z górki! ![]() Cytat:
Cytat:
A jak mama? Ucieszona z tortu? Koty są super!
|
|
#1322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam kobietę, że ma taką wolę walki. Butter, relax % na tym etapie (o który trzymam !) na pewno nie zaszkodzą ![]() Natomiast co do upadku, to miałaś więcej szczęścia niż rozumu! W najbliższym otoczeniu mam dwie sytuacje: 1) kolega z podwórka w wieku 7 lat bujał się na trzepaku i skoczył do przodu. Spadł na pięty. Nie wiem, jak to się stało, ale skoczył tak nieszczęśliwie, że problemy z chodzeniem ma do dziś! A przecież w sumie był jakieś pół metra nad ziemią... 2) mój wujek na budowie spadł z wysokości drugiego piętra. Niestety na beton. Upadł na proste nogi, a następnie do przodu (identycznie jak Ty). Niestety miał mniej szczęścia... Połamane doszczętnie nogi, uraz podstawy czaszki, generalnie mocno kiepsko. Po paru dniach lekarze stwierdzili śmierć pnia mózgu. Po tygodniu został odłączony ![]() Więc powinnaś mocno w du.psko dostać za to, że nie powiedziałaś rodzicom, bo gdyby coś odpukać się działo, to nawet nie wiedzieliby, co powiedzieć lekarzom, a ci nie wiedzieliby, jak leczyć! ![]() kotek, nieciekawie z tym akumulatorem. Zawsze wszystko siada w najmniej oczekiwanym momencie... Fajnie, że udało Ci się dostać butki A kolejki w obuwniczych widziałam będąc w sobotę w CH ![]() gocha Jak się dziś czujesz? Jelitówka minęła?kaska mysia, powiem Ci, że bardzo mnie dziwi, że fotograf daje Wam niezmontowany film, żebyście wybrali to, co na nim chcecie... Po to wybieram profesjonalną obsługę, żeby to oni zajęli się wszystkim od początku do końca - ja chcę otrzymać gotowy produkt, a nie jeszcze odwalać za niego robotę. Poza tym taka osoba zrobiła już tyle filmów, że wydaje mi się, że lepiej ode mnie może wybrać "dobre" ujęcia. No ale może to ja jestem dziwna Najważniejsze, że jesteście zadowoleni tomalinka ![]() zaaabcia, ale świetnie wyglądaliście! Joker cudny! Matko kochana, ile masz jeszcze ukrytych zdolności? ![]() Ale i tak Wasz mały smok przysłania wszystko! ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Ależ Was w weekend wena poniosła! ![]() U nas weekend jak co tydzień... Minął zdecydowanie za szybko! W sobotę posprzątałam mieszkanie, potem pojechaliśmy do CH. Kupiłam jeansy, bo już nie miałam w czym chodzić, mężowi kupiliśmy rękawiczki... Ogólnie tłuuumy, których nie lubię... Wieczorem piwko i film, na którym zasnęłam (nieprzespana noc dała o sobie znać). W nocy przeczołgałam się do sypialni i wstałam o 9 nowego czasu Pewnie otworzyłabym oko później, gdyby nie wygłodniałe futerka ![]() A wczoraj to już naprawdę nie wiem, kiedy ten dzień zleciał... Ogarnęłam trochę papiery uczelnianie, ale tylko te, które stosami piętrzyły się upchane na półkach. Mąż wywiózł do teściów do spalenia. Wyniosłam do piwnicy letnie buty i przytargałam kozaczki jesienne, zimówki męża i jego kurtkę... Poprawiłam odkurzanie, bo przecież nasze koty nie potrafią docenić kilku godzin pracy i roznoszą sierść i żwirek gdzie popadnie ![]() Pozmywałam ugotowałam obiad, wykąpałam się, zrobiliśmy pizzę, podrinkowaliśmy, obejrzałam GA i PP... i była 23 Czemu tydzień tak nie pędzi jak weekend?! Dziś na termometrze minus 7... Informuję jednak, iż mnie zima nie zaskoczyła, ponieważ opony wymieniliśmy w sobotę i również w sobotę zaopatrzyliśmy się w nową skrobaczkę do szyb Dziś miała swoją premierę pod blokiem Śniegu zero. Coś nas omija... @ już tuż tuż, brzuch zaczyna mnie boleć, a w domu zero solpy
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Co do zdjęć , Madzia, to oczywiscie Wam pokarze jak juz bede miała wszystko u siebie w domku. Aaby, zgadzam sie z Toba A efekt naprawde jest tego wart, a jak juz bedzie w 100% dopracowany..Popijam kawke i zabieram sie za papiery
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zabcia tak, w złotej Fajnie, ze impreza się udała. Mi też się ostatnio śniło, że byłam w ciąży i urodziłam bliźniaki - 2 dziewczynki aaby współczuję bólu. Swoją drogą to ciakawe kiedy mnie @ nawiedzi, ale aby nie za szybko ![]() Mąż właśnie skłąda krzesełko do karmienia dla Mai
|
|
|
|
#1326 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nieee nooo tyle stron!!!
Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37275589]Wiesz, myślę, że jakiś powód u nas jest, tylko jeszcze nie został odkryty Są jeszcze różne specjalistyczne badania przecież. Tylko ja nie chcę spędzić życia biegając od lekarza do lekarza, badając wszystko, co tylko się da.A myśli też już próbowałam zająć. Zapisałam się w zeszłym roku na kurs, kończyłam staż... niestety, nie da się "zapomnieć" o tym, że chce się mieć dziecko [/QUOTE]Masz racje, mimo iz czlowiek stara sie zajac glowe czym innym tego sie po prostu nie da zapomniec. Cytat:
Cytat:
W takim razie za polmetek! No i pieknie brzuszek rosnie O ktorej masz dzisiaj ta bete? Kiedy beda wyniki? Cytat:
Nie smutaj sie a przede wszystkim nie wkrecaj. za qupe ![]() Amani, ty lachoniu! nie pisalas, ze zmienilas kolor wlosow! Wchodze wczoraj na FB a tam jakas laska z dynia, widze twoje dane i ciagle patrze. Myslalam, ze to twoja siostra i potem do mnie dotarlo, ze to TY!!! Alez zmiana!!!! ![]() Ufffff, to tyle na razie. Kawka juz wypita, teraz bedzie jogurcik z platkami orkiszowymi |
||||
|
|
|
#1327 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powiedz mi jak sprawa wygląda na przykład na imprezach rodzinnych? Gdzie są słodycze i wszyscy je wcinają? Cytat:
Mniam !! Cytat:
![]() Cytat:
Cieszę się, że weekend był tak udany ![]() Wyglądaliście z mężem mega ![]() Tortu w końcu nie kupiliśmy, bo prezent był droższy nić przewidzieliśmy ![]() Dzień dobry, Nie wiem czemu nie wyświetliło mi więcej cytowań Mróz dalej trzyma, a ja muszę zabierać się do pracy żeby na Wszystkich Świętych mieć wolne ![]() |
||||
|
|
|
#1328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzien dobry ![]() U mnie mrozno... Seba w zlobku, wcinam sniadanie
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
madzia - wow, już krzesełko, ależ to leci...a spi jeszcze w koszu mojżesza czy między wami na łóżku??kiedy ją przenosisz do łóżeczka?? Isia narazie w kołysce, ale maź do 3 mca, bo materac jest z gąbki i zabaradzo sie odkształca
albo łóżeczko do salonu wezmę, albo będę latać do niej do pokoju przez całą noc niby nie ulewa mi jakoś specjalnie,ale mam schizy, że się w razie co zadławi (mój Kubuś nie ulewał, tylko rzygał do 10 mca przez niego mam takiego stracha
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez mrozno, bylo juz dzis skrobanko samochodu ...
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Znów się obudzić jakoś nie mogę...
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Cholerka, nie zacytowało mi nic ![]() I w związku z tym nie wiem, co miałam napisać ![]() Aaby, ale miałaś intensywny weekend ![]() Co do Twoich oskarżeń odnośnie mojego upadku, są całkowicie bezpodstawne, gdyż ponieważ albowiem byłam u lekarza! Zobaczył mnie, pogrzebał igłą w brodzie i łokciu wyciągając wbitą ziemię itp U mnie też zimnica, a ja założyłam jesienną kurtkę.... Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-10-29 o 09:16 |
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
U nas rano -4...ale to wysoko...więc na dole pewnie zimniej było...
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie.
A wiecie co..... tylko 3 dni i znowu 1 dzień wolnego ! ![]() ![]() A ja do tego piątek biorę wolny... więc szykują się 4dni ![]() ![]() Ana wracając jeszcze do Twoich rozważań piątkowych i Twojego pytania, ja jak tylko poczuję, że tak! Chcę mieć dziecko to nie będę na nic czekać. Wiem, że pewnie decyzja kiedy będzie się rozbijać o dobry czas w pracy, ale najważniejsze, żeby instynkt się rozhulał. Później wszystko sobie jakoś ułożę. Kochana, ja jeszcze Ci chciałam napisać, że jeśli tylko chcecie to pewnie to jest odpowiedni czas! Wiesz, że masz problemy z cyklami, więc może się udać od razu (i tego Ci życzę) a może też to troszkę potrwać - może to też weź pod uwagę ![]() Żabcia wyglądaliście obłędnie! Twojego mężą nigdy bym nie poznała, a i z Tobą, nie wiem czemu miałabym problem No i znowu Ci to powiem, wyglądasz obłędnie! Czy ja Ci mówiłam, że jeśli chodzi o dynie, to jesteś mistrzem? Jestem w szoku! Brawo! Maleństfo po pierwsze gratuluję półmetka! Super brzuszek, zdecydowanie urósł Butter kochana... Ty uważaj na siebie co?! A co do alko, to ja bym się nie zamartwiała! Na pewno wszytsko jest ok! Gocha jak się czujesz? Kaśka przykro mi z powodu @... Abby kupiłam buty ![]() Magda Majce już się nie podobało w gondoli? Bika cieszę się, że nocka w miarę przespana! Dobrze czytać, że tak świetnie sobie radzicie! Strong brawo za przegląd! Tomallinko trzymam kciuki za betę dzisiaj i wizytę! Nasz weekend bardzo przyjemny. W piątek mnie mąż zaskoczył bo jednak umówiliśmy się w domu i dostałam od niego wielką czerwoną torebkę ![]() Uwielbiam wielkie torby ![]() W sobotę kupiłam kozaki, miałam dobry dzień bo chciałam nawet drugą parę butów kupić, ale okazło się, że nie ładnie leżą Wieczorem byliśmy u znajomych, a wczoraj czyste lenistwo. Dobry weekend
|
#1335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez uwielbiam wielkie torby ![]() U mnie tez nie, szkoly jedynie maja od czwartku wolne z powodu halloween
|
|
#1337 |
|
Raczkowanie
|
hej
A my wlasnie szykujemy sie na jakies sniadanko do kawiarni a pozniej bierzemy Filipa do smartlandu na kulki ![]() trzeba korzystac zeby ten wolny czas rodzinnie spedzac jak M. ma wolne Blondi no moj Filip caly tydz wolnego terz ma , dopiero wracaja w ponniedzialek, ale zeby M. naprzyklad mial to juz nie Tomalinka daj znac jak juz bedziesz po wizycie
Edytowane przez Tommorow Czas edycji: 2012-10-29 o 10:23 |
|
|
|
#1338 |
|
Zadomowienie
|
Halo dziewczynki@!!!! Melduję się spóźniona w nowym wątku!!! Weekend mnie nie było, a tu jak zwykle 45 stron za nami;P U mnie było bardzo imprezowo, w rodzinnym domu i bezkomputerowo. Jedynie z Tomalinką miałam kontakt i (jeszcze raz!!!) jestem bardzo szczęśliwa z twojego powodu kochanie, wszystko będzie dobrze. GRATULACJE!!! czekam na drugą dobrą betę i wizytę u lekarza.
Czy któraś mi streści wydarzenia? Mam tyle do nadrobienia...Zasypana śniegiem, po awarii samochodu;-) A okresu dalej nie mam, już tydzień spóźniony wrr
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
uuu, to nie będę się już przechwalać
![]() a to to ja wiem ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki ze pytasz
pozatym jest fioletowe ![]() Cytat:
witam i uciekam sie szykowac do pracy
|
|
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Nas dopiero od czwartku ![]() Moj maz tez nie ma wolnego, ale niektorzy maja Milego dnia ![]() Ja wstawilam zupke. dzis ogorkowa , ogarnelam troszke mieszkanie, wstawilam pranie
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Today miłego dnia...
Ja muszę się ogarnąć i pojechać po zakupy...ehhh...
|
|
|
|
#1343 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Wpadłam tylko na chwilkę. Niestety nie mam ani czasu ani siły ani weny na czytanie... W weekend bardzo dużo się wydarzyło i niestety nie były to miłe rzeczy. Będę się starała do was zaglądać ale nie wiem jak to będzie z czasem. Starania chyba zawieszone.... jutro się okaże.
Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki żeby wszystko było ok...bo ja już nie mam siły i nadziei. Trzymam kciuki za kolejne II, mam nadzieję że na Tomalince w tej części się nie skończy. Buziaki dla Was wszystkich...
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bawcie się dobrze ![]() Cytat:
Ja mam jeszcze obiad ze wczoraj, ale może wieczorem ugotuję w końcu barszcz, który miał być w zeszłym tygodniu ![]() Cytat:
Pisz co się stało, a może coś zaradzimy?
|
|||
|
|
|
#1349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tasiu co sie stało? Trzymam kciuki Cytat:
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
tasia - tulam mocno
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

, slodycze lubi zwłaszcza kinder czekoladki i jajka niespodzanki, ale tez sa pod umiarem i nie za czesto

no i potem rzecz jasna jeszcze kolacja
!) na pewno nie zaszkodzą 

[/QUOTE]
nie cierpię tego uczucia, że zaraz się uduszę