|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5101 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
hi hi...ja zaraz do pracy spadam a tu wchodzę
![]() TONIU buźka raz jeszcze...aaa to ktoś mnie pytał czy ja mówiłam o jakimś kremie hahhhaaha może tata coś planuje ![]() OLIVKO co do programu to własnie mi się wydaje że on może wiele osób odstraszyć wręcz,że pokazane to jest właśnie w kontekście poważnej operacji a nie kosmetycznego zabiegu...i sam pan dr S goni pacjentki które mają jakieś widzimisię ...a pomaga tym z rzeczywistym problemem i to jest fajne,a ja jak to oglądam to mam ciary momentami bo pokazują tam dużżżżooo ![]() MAYU ja jadę 2 razy...wymyślcie coś kobitki..ja się piszę i jadę z WAMI w ciemno!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! kurna spadam do roboty
|
#5102 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Telewizja od zawsze manipulowała widzem ale myślę że ten program jest potrzebny w naszym kraju bo niestety... u nas ciągle operacje plastyczne sa tematem tabu
i duuża większość ludzi myśli że są one tylko dla gwiazd. Może to trochę otworzy niedowiarkom oczy i uświadomi, że często nie jest to żadne "widzi mi się" tylko duży problem utrudniający szczęśliwe życie. Wiem, że moi bliscy są na nie w tym temacie i napewno będzie starcie gdy się dowiedzą że ja planuje "coś" takiego. Ale trudno - ze wsparciem czy bez musze sobie z tym poradzić bo nie zamierzam tego już odkładać na później Miłego dnia!!! |
|
|
|
#5103 |
|
Raczkowanie
|
Mya, jak możesz nie mieć tvn player? wpisujesz w przeglądarkę wybierasz serial, otwieraszw drugim okienku forum i słuchasz lekarzy prazy pisaniu z nami
![]() a i nie ćwicz ta intensywnie tego noska, bo narobisz sobie zmarszczek i później trzeba będzie odkładać na botoksy ![]() Lauren u mnie też będzie problem ze wsparciem, zwłaszcza tatuśka, bo on uważa to za głupotę i nie potrzebne do życia, mama się boi bo naoglądała się nieudanych operacji, a facet boi się sztucznego wyglądu . I sama jestem z 'problemem' możemy się powspierać na wzajem
The hardest step is go, then rest is easy ![]() 6.12 -> konsultacje E.S Edytowane przez magdakaczmarek Czas edycji: 2012-10-30 o 11:19 |
|
|
|
#5104 |
|
BAN stały
|
ojojj, widzę ze mnie ominęła ciekawa dyskusja z Niesią. No cóż, każdy uważa inaczej.... tu nie chodzi przecież o to żeby facet akceptował piersi lub ich brak (no może powinien to akceptować) ale o samoakceptację, która jest najważniejsza. a my podejmując decyzję o operacji piersi nie mamy małych piersi tylko ich w ogole nie mamy
pewnie i tak piszę nadaremnie bo Niesi już tutaj chyba nie ma ?!
|
|
|
|
#5105 |
|
Raczkowanie
|
temat niesi już powinien być zamknięty
![]() wszystkie wiemy, że każdy ma jakiś kompleks i operacje plastycznwe pomagają go likwidować i nie ma w nich nic złego wręcz przeciwnie ![]() moja mam mówiła chcesz być piękna musisz cierpieć dziewczyny umówiłam się na usg piersi w końcu - na 27.11 trzymać kciuki żeby nic nie wyszło, bo jestem z grupy ryzyka .. i do tego mam wciągnięta brodawki :O
The hardest step is go, then rest is easy ![]() 6.12 -> konsultacje E.S Edytowane przez magdakaczmarek Czas edycji: 2012-10-30 o 12:11 |
|
|
|
#5106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale i tak będzie ciężko coś czuję...
|
|
|
|
|
#5107 |
|
Raczkowanie
|
Jesteśmy zdane tylko na siebie i na Was kochane dziewczyny z forum
ale komu ufać bardziej niż samej sobie i dziewczyną które mają już to za sobą ![]() Dziewczyny wy robiłyście badania do operacji prywatnie, czy załatwiałyście sobie skierowania ?
|
#5108 |
|
Rozeznanie
|
]
celina777 12.11- 12 ![]() Alexo912 12.11- 12 ![]() ania31 21.11-21 ![]() kicia_nh 12.12- 43 ![]() Matti 14.12- 45 ![]() Paularetka 03.01- 65 ![]() Dziendoberek ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Ja wlasnie dzis zrobilam wszystkie badania ,prywatnie
|
#5109 |
|
Raczkowanie
|
Tak się zastanawiam czy na antygeny nie czeka się jakoś dłużej? :|
Dzisiaj patrzyłam na cennik i nie nie widziałam tam HCV... ? mam nadzieje że nie bedę musiała przez to jedno gucio biegać po innych laboratoriach.. ps. Będę robiła prywatnie |
|
|
|
#5110 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj się zaczęłam umawiać i na razie udało mi się tylko na usg. Nigdzie indziej nie mogę się dodzwonić, ledwo zaczęłam i już schody,
na wyniki jakich badań czeka się najdłużej ? to zacznę od nich w pierwszej kolejności. Dużo mniej więcej zapłaciłyście za wszystko?
|
#5111 |
|
Raczkowanie
|
A tak przy okazji jeśli kiedyśkiedyś miałam oznaczana grupę krwi to teraz już nie muszę, tak? Mogę dać tamten papier?
|
|
|
|
#5112 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5113 |
|
Raczkowanie
|
O tak grupa krwi od urodzenia aż do śmierci taka sama, a ja za badania krwi ale nie pamiętam już jakie to dokładnie były bo to było ponad 2 lata temu zapłaciłam 30 zł w przychodni prywatnie.
Jak teraz czytałam to niektóre dziewczyny strasznie dużo ich mają może to i lepiej bo przy okazji można sprawdzić czy jest się zdrową. Co do czytania starych postów to jakoś tak mam, że nie mam czasu nie raz na nic a niekiedy nie wiem co z sobą zrobić z nudów |
|
|
|
#5114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak coś czułam że wesoło tu było pod moją nieobecność, bo tyle stron nastuakłyście
![]() Nie będę bić piany,wszystko już napisałyście. Toniu,krem 50+ to żadne zabójstwo.Ja uważam że powinno się je dobierać do potrzeb a nie wieku.
No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() przyjmiesz ten bukiecik ode mnie?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#5115 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
magdakaczmarek a próbowałaś umówić się na NFZ czy prywatnie?
|
|
|
|
#5116 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I zgadzam się - kosmici w kosmos! Cytat:
Cytat:
a szkoda, bo choćby Twoją wciągniętą brodawkę powinien specjalista zobaczyć- zobaczyć i spróbować wyciągnąć jeśli to tylko nieprawidłowość kosmetyczna. Czasem trzeba na to kilku msc. No powiem , że troszkę mnie zaskoczyłaś![]() Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||||
|
|
|
#5117 |
|
Raczkowanie
|
Prywatnie próbowałam,
raz mnie lekarz macał, jak miałam wsadzany obojczyk w gips i też sie pielęgniarka zdziwiła, że wciągnięte, zwołała lekarzy, pomacali tylko i powiedzieli, że nic nie wyczuwają, badań nie zlecili.. miałam wtedy 12 lat, od tej pory nie badałam się u lekarza (sama macam się w domu, w miarę regularnie) raz coś wyczułam, i przy okazji usg ginekologicznego jajników (miałam operację na niegroźny nowotwór (potworniak dojrzały) i jestem dożywotnio pod kontrolą onkologa) .. jakie duże to ryzyko hmm babcia umarła na raka piersi, a mama ma torbiele na piersiach .
|
#5118 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#5120 |
|
Raczkowanie
|
operacje miałam 3 lata temu,
a za granicą jestem 3 miesiące ![]() markerów nie miałam, lekarz nie zlecił bo byłam za młoda, drugi zbadał tylko to co ja wyczułam ( tylko ten fragment) i powiedział, że to po prostu tłuszcz tak skupiony. chciałam usg piersi ze względu na to ryzyko, ale lekarz pod którego opieką jestem powiedział, ze jestem jeszcze za młoda i mogę poczekać do 20/21 roku życia z tym
|
#5121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#5123 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś mi się wydaje że to nie od boksu![]() No i wtedy (miałaś 16lat)- no to może byłaś za młoda. Ale teraz jesteś, jak pisałaś, nadal pod opieką onkologa- czemu teraz tego nie sprawdzi żeby wprowadzić odpowiednią profilaktykę? Kiedy ostatni raz byłaś u lekarza?
|
|
|
|
|
#5125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też, bo robiłam medycyne pracy to i od razu porobiłam te inne badania... spędziłam w przychodni 5,5h.. przychodnie są straszne, masakra. Od gabinetu do gabinetu i jeszcze trafiłam na jakieś zebranie lekarzy więc wszystko o dobrą godzinę się opóźniło. Padam na pysk.
|
|
#5126 |
|
Raczkowanie
|
ostatni raz byłam u lekarza pół roku temu, operacje miałam w wieku 15 lat . schudłam już przed nią , a torbiel podobno rozrastała mi się od urodzenia
i pękła dopiero jak miałam 15 lat . stąd ta operacja ![]() teraz wszystko jest ok. 27 listopada mam usg piersi, zobaczymy co tam wynajdą ... oby nic
|
#5127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do terminu oczekiwania na wyniki to miałam taką sytuację, że w przychodni mojej na grupe krwi kazali mi czekać 5 dni roboczych więc pojechałam do laboratorium do szpitala i miałam wynik w tym samym dniu. Trzeba o każde badanie wypytać bo nie zawsze mają swoje laboratoria i jak gdzieś wysyłają to się czeka.
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-10-30 o 17:01 |
|
|
|
|
#5128 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() wrocilam wlasnie ze stanikowego szalenstwa kupiam sobie 2 staniczki. Prosilam pania w sklepie o rozmiar 80C po zalozeniu pierwszego musialysmy wszystkie wymieniac nie myslalam ze bede miala az taki rozmiarek ale jak trzymam ta staniki w reku to nadziwic sie nie moge ze moje maluchy sa takie nie maluchowate
|
#5129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Olivka to jaki masz ten rozmiarek?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-10-30 o 17:01 |
|
|
|
|
#5130 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a dzidziusia raczej po skończeniu studiów czyli zaraz przed trzydziestką planuję"https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post20019820 Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post19029475 wypowiedź z 2010 roku. wtedy teoretycznie miałaś 21 lat. 3 lata wcześniej teoretycznie miałaś 18lat i miałaś operację, a nie 15lat jak dziś twierdzisz. a teraz masz 19 lat... hmm... a dwa lata temu miałaś 21.. nie chcę Cię martwić ale chyba zaginasz czasoprzestrzeń ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

i duuża większość ludzi myśli że są one tylko dla gwiazd. 

celina777 12.11- 12 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a szkoda, bo choćby Twoją wciągniętą brodawkę powinien specjalista zobaczyć- zobaczyć i spróbować wyciągnąć jeśli to tylko nieprawidłowość kosmetyczna. Czasem trzeba na to kilku msc. No powiem , że troszkę mnie zaskoczyłaś