|  2012-10-31, 10:30 | #241 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2012-10-31, 10:31 | #242 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-06 
				 | 

A powiem Wam tak w sekrecie   Jak się z TŻem pokłócimy, to wiadomo, duma nakazuje odwrócić się dupą i iść spać  Więc ja się odwracam, czekam parę minut i udając, że zasnęłam przytulam się do TŻa. Że niby przez sen   | 
|     | 
|  2012-10-31, 10:34 | #243 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: małopolska 
				 | 

Cytat: 
  jak "się opanuj", przecież dzidzia w Tobie rośnie to się musi rozepchać, dobrą masz wagę, ja już 11 kg od początku   nie przejmuj się  ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2012-10-31, 10:36 | #244 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Małopolskie 
				 | 

| 
|     | 
|  2012-10-31, 10:37 | #245 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Cytat: 
 nom...też nie wiem z czym mam się opanować.... przecież nie jem wcale więcej  jedynie może troszkę zbyt dużo słodyczy...ale ja ich zawsze dużo jadłam... Ahhh....jeszcze caaaały listopad i caaaały grudzień.... bo stycznia to już nie liczę   | |
|     | 
|  2012-10-31, 10:39 | #246 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-03 
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2012-10-31, 10:40 | #247 | |||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Witam. Jeden wieczór człowieka nie ma a tu tyle nadrabiania  Wczoraj już nie miałam siły wieczorem wchodzić tym bardziej że jakoś tak naszło nas z TŻtem na poważną rozmowę bo oczywiście doła miałam że nie podołamy finansowo, że będę nie atrakcyjna itd. Nigdy nie miałam takich dołów a teraz masakra  No i zrobiłam wczoraj rybę po grecku i upiekłam ciasto czekoladwe, dziś już jedziemy do rodziców to będzie. Ja też mam tak tą linię, ale pępek mam jeszcze normalny. Cytat: 
 Cytat: 
  Brakuje mi zakupów, nie chce mi się stroić bo i tak wyglądam jak słonica, choć oczywiście wszyscy w koło mówią jak ładnie wyglądasz, jaki masz ładny mały brzuszek, a ja jak mam się ubrać gdzieś na wyjście to depresje mam i kończy się na leginsach i tunice?(nie znoszę tunik)... Także nie martw się nie jesteś sama ja to bym mogła tu esej napisać o tym jak się paskudnie czuję  jeszcze TŻ rano mnie zdenerwował mówi może kupię Ci jeszcze jakąś bluzeczkę na urodzinki, bo butki to trochę mało- kochany jest ale zagotowałam się po prostu i odpowiedziałam że słoniowych rozmiarów nie produkują. Zrozumiał on wie jak ja to wszystko przechodzę dał buziola i pojechał do pracy Cytat: 
  Nie gniewamy się napisz coś więcej o sobie. Mam dokładnie to samo od razu przed oczami mam te ciężarówki które jadą w tej reklamie. 
				__________________    Żonka od 20.08.2011       Sara    | |||
|     | 
|  2012-10-31, 10:42 | #248 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: małopolska 
				 | 

Cytat: 
  na początku ciązy jedynie mnie nie ciągło do słodyczy, bardziej do wyrazistych smaków,a teraz już normalnie tak jak zawsze było i będzie po coś codziennie sięgnę   za to wydaje mi się, że jem więcej normalnego jedzenia. Tzn ze mną zawsze były problemy do jedzenia,dopiero na studiach zaczęłam to normalizować no i teraz śniadanko obiad i kolacja. Ale to w sumie dobrze, wszyscy mówią, że na buzi zdrowiej wyglądam już nie taki szkielet. Ja mam co raz mocniejsze odczucia że nie dość że do stycznia nie dociągnę, to jeszcze że cc mnie spotka   | |
|     | 
|  2012-10-31, 10:48 | #249 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

__________________ ślubowaliśmy - 20.09.2008  Wojtuś - ur. 06.12.2009  Ewunia - ur. 10.01.2013   | 
|     | 
|  2012-10-31, 10:50 | #250 | ||||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

Hej, ja właśnie wcinam chleb ze smalcem   wczoraj chyba się przeziębiłam latałam po mieście, delikatnie padał deszcz a ja bez parasolki  ale za to kupiłam małemu śliczną kurteczkę z H&M (taką na jesień) i trampeczki czerwone (oczywiście w SH  ). A sobie stanik do karmenia rozmiar 75E  , gdzie przed ciąża miałam standardowe 75B. Cytat: 
  Z drugiej jednak strony dla mnie ciąża to też dużo stresu, czy wszystko ok z maleństwem itd. i to mnie najbardziej dobija. Idę do łazienki siusiać i tylko patrze czy nie ma żadnego plamienia (przez polip) czy znów nie będę musiała jechać na pogotowie itd. Ahhh no to ja też przy okazji się wyżaliłam Cytat: 
  Oczywiście, że będziemy trzymać kciuki, no i olej teściową nie warta stresu i nerwów  Cytat: 
  Cytat: 
  Przyjeżdża dzisiaj mój brat i ma przywieść rzeczy od kuzynki tj. kombinezon, pajacyki, body, czapeczki no i laktator aventu  już się nie moge doczekać  miłego dnia mamuśki   
				__________________ razem od - 02.10.2004 zaręczyny - 09.08.2009 ślub - 25.09.2010  | ||||
|     | 
|  2012-10-31, 11:00 | #251 | |||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  Ja dużo dostałam od bratowej a teraz jak się okazało że będzie drugi chłopka to może coś jeszcze będe od niej mieć, no i od kuzynki tez mase rzeczy. A bratanica Tż sie deklarowała co to ona nam nie da ale na razie cisza. 
				__________________ http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9hyjkcm7lm.png  22.05.2008  14.08.2011  19.02.2013 - Oliwka | |||||||
|     | 
|  2012-10-31, 11:13 | #252 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Hello Dorwalam mega ksiazke i jak debil nie moglam sie oderwac i czytalam do 3 w nocy  Maly kopie jak glupi, dzisiaj myslalam, ze zebra mi wykopie na zewnatrz. Mam lenia okropnego i nie chce mi sie nic, podczytuje was tylko i weny nie mam na pisanie, sorryyyyyy...... 
				__________________ | 
|     | 
|  2012-10-31, 11:31 | #253 | |||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Hej dziewczyny    Jaki piękny dzionek u nas mam nadzieję że jutro też tak będzie bo nie chcę zmarznąć na cmentarzu  Cytat: 
  i jak ją widzę w telewizji to przypominają mi się lata dzieciństwa  a jak mówimy o świętach to od razu w myślach mam tą reklamę  Cytat: 
    fajnie że kolejna mamusia lutowa się przyłączyła bo nasze grona w porównaniu do styczniówek jest malutkie  Cytat: 
  teraz jakoś wszystko idzie w brzuch ale gruby tyłek został i ogromne uda  mam nadzieję że po porodzie wszystko wróci do poprzedniej postaci   
				__________________  zaręczyny 26.12.2010  ślub 28.04.2012  Wojciech 22.02.2013  http://s7.suwaczek.com/201302221561.png  Bartuś  28.01.2015 | |||
|     | 
|  2012-10-31, 11:33 | #254 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Mazowsze 
				 | 

Hej. Bylam dziś w poradni, cukier ciut lepiej ale ciagle niski   wiec teraz mam stosowac dietę WŻ  Cytat: 
  wysoki  cukier jest zły ale za niski tez nie jest za dobry. no nie wiem, musisz to skonsultowac z jakims lekarzem. Ale gorzej zdecydowanie jakby byl za wysoki, takze u Ciebie moze taka uroda  Mi na szczescie brzuszek zaczyna sie nisko takze nie mam problemow z oddychaniem. no chyba ze leże na plecach, wtedy czuje jakbym miala 0 tlenu wokół siebie, strasznie ciezko mi sie wtedy oddycha, takze wspolczuje tym co maja tak na codzien. coraz ciezej mi sie spi, przewrocic sie z prawie 2 kilogramami w brzuchu to juz jest wyczyn a to dopiero mniejwiecej polowa docelowej wagi dzidzi  spanie/lezenie na plecach tak jak pisalam wyzej - odpada, na prawym boku tez nie bardzo bo chyba dzidzi nie wygodnie bo mnie jakos tak dziwnie kopie od srodka wiec zostaje mi lewy bok, ale za długo tez na nim nie pospie bo mnie kosc udowa boli. i weź tu się wyspij człowieku...  o wycieczkach to tojtoja nie wspomnę  Cytat: 
  Skąd jestes? macie juz imię dla dzidzi? to twoje pierwsze dziecko? Cytat: 
  czyli rozumiem ze w ciąży nie mozna stosowac kremów do depilacji? Zmykam zaraz robic gulasz, sałatkę i moze jakieś ciacho. Takie swiąteczne kucharzenie   Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2012-10-31 o 11:40 | |||
|     | 
|  2012-10-31, 11:40 | #255 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 

__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | |
|     | 
|  2012-10-31, 11:41 | #256 | 
				 | 

I wszystko ok, rozumiem?

| 
|     | 
|  2012-10-31, 11:55 | #257 | 
				 | 

wczoraj mąż wieszał firanki w pokoju młodego - co się nazemścił, co się nawkurzał, nadenerwował    a dobra zonka jeszcze do pieca - tam krzywo, tu musisz podwinąć, tu zrób zakładkę  myslałam że wyjdzie z siebie  jak na pierwszy raz wyszlo bardzo ładnie. Co prawda w pokoju oprocz mebelkow nie ma nic dziecinnego, tylko same srubokrety i inne badziewia ale i tak się milutko na niego patrzy   | 
|     | 
|  2012-10-31, 11:57 | #258 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Każda z nas ma chyba czasem dość. Cytat: 
  Cytat: 
  Dziewczyny macie piękne brzucholki, mój jest ogromny, zresztą ja do kruszynek też nie należę  Jeszcze ostatnio znalazłam na brzuchu rozstępy  Pogoda dziś super, to dobrze, bo ten śnieg mnie przygnębiał. Właśnie robię listę zakupów i nawet nad tym nie mogę się skupić. A potem połowy rzeczy w domu brakuje. Miłego dnia. Pstryczku, super wyszło   Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2012-10-31 o 11:59 | ||||
|     | 
|  2012-10-31, 11:58 | #259 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Cytat: 
   U mnie mniej niż zero  Ale u nas seks jest na ostatnim miejscu, TŻ nie ma wielkiego libido ja też nie  ewulkaaa Ja też myślałam, że ciąża to zupełnie co innego  fanfary, magiczna poświata itd. a tutaj się okazało, że niekoniecznie  I też już mam powoli takie zniecierpliwienie żeby dziecko już było z nami.. co to będzie za miesiąc  Cytat: 
  scotasia Witamy!!  Czasem się trudno wbić w temat/wątek więc wybaczamy, że dopiero teraz  eff Super, że masz taki brzuszek, zawsze myśałam, że kobietom w 2 ciąży wywala bardziej bo mięśnie już są słabsze a tu proszę  Długi łikend  Jakaś taka jestem nie do życia tylko bym żarła i spała-jak nasze dzieci jak się urodzą   | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-10-31, 11:59 | #260 | |||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: lubelskie 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Trzymam kciuki za wizytę. Cytat: 
  Cytat: 
  Do Piaseczna. Cytat: 
  ehh już jakieś glupie mysli mnie dopadają. Z nogami mam tak samo, ale śpie z poduszkami pod nimi i jest trochę lepiej, no i aspargin łykam to tez troche pomaga. Witam się po śniadanku, dzisiaj jak mąż wracał z nocki to też przyniósł świeże pączuszki . No i dzisiaj też idzie na nockę, więc hallowenowy wieczór spędzam sama  Najgorsze jest to że teraz długi weekend niby świeta, a mój mąz idzie do pracy na noc, czyli jutro do 16 bedzie spał i znowu bede sama siedziala, potem jak on ma wolny weekend to ja do szkoły... | |||||
|     | 
|  2012-10-31, 11:59 | #261 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Deli- ale zrobiłaś mi ochotę na cole   Cytat: 
  a teraz działa tekst: w domu siedź  to się mniej wydaje heheeh Cytat: 
  ja tam generalnie poza winem kocham jeszcze Jacka Danielsa  już się nie mogę doczekac jak będzie można legalnie się nadźgać ale jak będę karmić to pewnie znowu za jakieś dwa lata  aaa no i jeszcze mam jedno zboczenie- w domu u mnie nigdy się nie piło alkoholu jak Samuel był w domu, nie wiem to chyba mi się wzięło,że moi starzy nie mieli hamulców i imprezowali przy dzieciach nigdy mi się to nie podobalo no i tym sposobem moje dziecko w życiu nie widziało mnie nawet po piwie  a może to i dobrze? | ||
|     | 
|  2012-10-31, 12:04 | #262 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

wklejam mojego brzuchola- końcówka 30 tygodnia  pstryczku, wielkie wow mebelki są przepiękne   | 
|     | 
|  2012-10-31, 12:06 | #263 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-07 Lokalizacja: Lubelskie 
				 | 

Black jaki kształtny ten twój brzuszek  super ajj wszystkie brzuszki na prawdę świetne. Ja mam 101 cm a wydaje mi się już taki wielki, własnie mam go chyba dosć wysoko, bo ciężko mi oddychac, najbardziej przy siedzeniu na krześle,czy ogólnie w takiej pozycji. Najlepsza pozycja to taka półleżąca. Też bym wstawiła swoje zdjęcie ale narazie nie mam czym zrobić, później poproszę TŻ.   
				__________________  Od 20.01.2013 mama Nadii  Włosomaniaczka ______________ Remont siebie  6 5 4 3 2 1 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-10-31, 12:10 | #264 | |
				 | 

Lekarz nic nie mówił, żeby było nie ok. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat: 
  Powiedz mi jak się spisuje lampa wisząca? Podobają mi sie tego typu jak macie, ale obawiam się o słabe światło - tzn, ze będzie skierowane tylko bezpośrednio pod lampę, a pozostała częśc pokoju będzie słabo oświetlona. Jak już zacznę L4 przejedziemy się do sklepu z tapetami - mam nadzieję, ze wybierzemy coś i jeszcze przed narodzinami dziecka się zrobi. Wtedy też odbierzemy jakąś roletę - bo to jedyny pokój, gdzie mamy puste okno. 
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | |
|     | 
|  2012-10-31, 12:11 | #265 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: ... 
				 | 

Cytat: 
  tak, to moje pierwsze dziecko. Ledwo dołączyłam a już bedę biadolić... od rana dziś miałam szczere chęci coś upiec i zdecydowałam się na szarlotkę. Pod koniec pieczenia podkręciłam trochę temp zeby wierzch się ładnie zarumienił, no i zagadał mnie facet z energetyki, potem telefon i przyrumieniłam ciasto na węgiel  Aż się popłakałam. Eh te hormony, wytrzymać ze soba nie można. Idę je właśnie uroczyscie spuscic w kiblu  Też niedawno robiłam ta krzywą cukrową, na czczo 72, po 2 godz 110, ginka mowila, ze jest ok. Pstryczek84 śliczny pokoik. Ja nie wiem, kiedy takiego etapu doczekam, niedawno się przeprowadzilismy do wlasnego mieszkania i ciagle cos jest do zrobienia i kupienia, dla Maleństwa jeszcze nic nie mamy.. Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2012-10-31 o 12:14 | |
|     | 
|  2012-10-31, 12:12 | #266 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-03 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  a zawsze mialam mega hehe, wiec pewnie i wroci, po pierwszej ciazy wrocilo  tyle ze teraz dojdzie jeszcze obawa przed kolejna ciaza bo poki co 2 dzieci mi wystarcz w zupelnosci  a brzuch i tak mi szybciej rosnie jak w pierwszej ciazy ale dziekuje  Cytat: 
 piekny i duzy juz brzusio   
				__________________ | |||
|     | 
|  2012-10-31, 12:17 | #267 | |
				 | 

Cytat: 
  , a TŻ pogonie do odkurzenia mieszkania + umycia podłogi w łazience i WC (w sobotę mieliśmy lenia, więc trochę nam się zapuściło mieszkanie  ) 
|     | 
|  2012-10-31, 12:19 | #268 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 
 Właśnie zjadłam rybkę pyszna wyszła. Ma się te zdolności. 
				__________________    Żonka od 20.08.2011       Sara    | ||
|     | 
|  2012-10-31, 12:24 | #269 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

Dzień dobry   Scotasia witaj  Pstryczku, ale macie cudny ten pokoik już!  Lenova ja też mam czasem takie jakby drżenie (?), nie wiem mi się to kojarzyło z tym, że Mała się śmieje  Wiem, że to głupie, ale takie mam wrażenie, że czasem jakby wybuchała śmiechem na wszystko. A czasem z kolei jakby kichała  Deli zaczęłaś pisać to "coraz bliżej święta" i ja już odczytałam to z muzyką w tle  Dziewczyny, ale miałam idiotyczny sen. Śniło mi się, że siedziałam w przedsionku kościoła i nagle jakaś pielęgniarka mnie woła do środka. I zaraz za ołtarzem, centralnie przed ludźmi w ławkach były 3 łóżka do porodu. Ja się rozebrałam i położyłam na jednym, obok dwie inne kobitki i wszystkie rodzimy, oczywiście rozkraczone w stronę ludzi  I potem nie chciałam, żeby wzięli moją Małą do mycia i ta pielęgniarka mi dała kocyk, ja wzięłam dziecko i poszłam do Rodziców, zrobić im niespodziankę, że już urodziłam  Paranoja normalnie, rodzić w kościele, na mszy   | 
|     | 
|  2012-10-31, 12:24 | #270 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: B-stok 
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

czuję się jak 80-letnia babcia, a nie jak młoda kobieta, która teoretycznie powinna przeżywać najpiękniejszy okres w swoim życiu
 czuję się jak 80-letnia babcia, a nie jak młoda kobieta, która teoretycznie powinna przeżywać najpiękniejszy okres w swoim życiu 

20/52
 20/52

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) jak idziemy do jakiegoś CH to wracamy z mnóstwem toreb...bo zawsze COŚ fajnego się znajdzie
 jak idziemy do jakiegoś CH to wracamy z mnóstwem toreb...bo zawsze COŚ fajnego się znajdzie