MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-31, 15:31   #3841
poiuyp
Raczkowanie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez FiziMizi Pokaż wiadomość
A ja się wtrącę i zapytam czy wiesz co to jest cudzysłów?
Bo ja jakoś dobrze zrozumiałam sens wypowiedzi a Ty chyba się nudzisz w domu i postanowiłeś się poczepiać sie dziewczyny, która chce dobrze.
Wypowiedzi typu "wolę większe, ale jeśli facet z mniejszym ma "milion" innych zalet to może bym go chciała" nikogo nie pocieszą.
poiuyp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 15:39   #3842
FiziMizi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poiuyp Pokaż wiadomość
Wypowiedzi typu "wolę większe, ale jeśli facet z mniejszym ma "milion" innych zalet to może bym go chciała" nikogo nie pocieszą.

Wypowiedziała swoje zdanie i tyle,to nie jest wątek " pocieszmy bobera" bo ten człowiek potrzebuje psychologa a nie pocieszenia na forum albo jest wyjątkowo upierdliwym trolem.
Po drugie pomimo tego, że sama woli większe to zwraca uwagę na to, że wypowiedziało się tu dużo innych kobiet/ dziewczyn które wolą mniejsze rozmiary no ale bober woli sobie potrolować/ biadolić nad swoim penisem o całkiem przyzwoitej długości a Ty się najzwyczajniej na świecie czepiasz ot co.
FiziMizi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 15:59   #3843
poiuyp
Raczkowanie

Cytat:
Wypowiedziała swoje zdanie i tyle,to nie jest wątek " pocieszmy bobera" bo ten człowiek potrzebuje psychologa a nie pocieszenia na forum albo jest wyjątkowo upierdliwym trolem.
Po drugie pomimo tego, że sama woli większe to zwraca uwagę na to, że wypowiedziało się tu dużo innych kobiet/ dziewczyn które wolą mniejsze rozmiary no ale bober woli sobie potrolować/ biadolić nad swoim penisem o całkiem przyzwoitej długości a Ty się najzwyczajniej na świecie czepiasz ot co.
Na pewno nie

No nie wiem
poiuyp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 16:17   #3844
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:

A jeśli różnił by ich jedynie rozmiar?[COLOR="Silver"]
Ja bym wybrała tego z mniejszym

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 16:19   #3845
FiziMizi
Raczkowanie

Cytat:
Na pewno nie

No nie wiem
Na pewno to w tej chwili trzymam kubek z kawą a co tożsamości boberów i innych osób nie jestem pewna.

Ty nie wiesz jednak ja tak.
Stary 2012-10-31, 16:59   #3846
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Pokaż wiadomość
Ile by musiał mierzyć by dochrapać się miana DUŻY ?tak z ciekawości pytam
Trochę źle się wyraziłam 18cm to już też duży, no ale jeszcze nie żadne kuriozum, więc określiłam go średnim. Ale 20, 21 - to już są faktycznie duże.
Cytat:
Dlatego że taki ma twój chłopak??A jakby miał 24 to 20 było by mało??
To 15 czyli średnia krajowa to dla ciebie MAŁY.
Nie, myślę, ze wszystko powyżej 19 cm to już jest bardzo dużo.
I tak, wydaje mi się, że 15cm to przyzwoicie, ale jednak nie dużo. Poniżej 15 zaczynają się małe moim zdaniem. Ale moje zdnaie jest całkowicie subiektywne i nie reprezentuje większości społeczeństwa.
Cytat:
A może właśnie powinny, bo penisy już wam nie urosną, a wciąż możecie być interesującymi ludźmi.

Cytat:

No nie wiem
A ja wiem, bo czytam ten nieszczęsny wątek już od długieeeego czasu i takich wypowiedzi było wiele.

Edytowane przez lanavera
Czas edycji: 2012-10-31 o 17:01
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 17:43   #3847
FiziMizi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość
Trochę źle się wyraziłam 18cm to już też duży, no ale jeszcze nie żadne kuriozum, więc określiłam go średnim. Ale 20, 21 - to już są faktycznie duże.

I tak, wydaje mi się, że 15cm to przyzwoicie, ale jednak nie dużo. Poniżej 15 zaczynają się małe moim zdaniem. Ale moje zdnaie jest całkowicie subiektywne i nie reprezentuje większości społeczeństwa.

A może właśnie powinny, bo penisy już wam nie urosną, a wciąż możecie być interesującymi ludźmi.

A ja wiem, bo czytam ten nieszczęsny wątek już od długieeeego czasu i takich wypowiedzi było wiele.

No cóż wychodzi na to, ze skoro ja mam małe piersi / jestem za płytka do tego mam dużą dupę to powinnam siedzieć i płakać bo przecież faceci lubią duże piersi, małe zgrabne dupcie i lubią zapychać do końca .
Chyba pójdę w kąt sobie popłakać
Stary 2012-10-31, 17:49   #3848
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
No cóż wychodzi na to, ze skoro ja mam małe piersi / jestem za płytka do tego mam dużą dupę to powinnam siedzieć i płakać bo przecież faceci lubią duże piersi, małe zgrabne dupcie i lubią zapychać do końca .
Nie, no co ty! Przecież penis jest dużo ważniejszy od cycków! My, małopiersiaste, wciąż możemy mieć udane życie seksualne, a oni nie mają już szans nawet na normalne życie. Mały penis to koniec, daj spokój. Świat się wali. Powinni występować na paraolimpiadzie, przecież są tak samo, jeśli nie bardziej poszkodowani przez los!

A no i dupę można zmniejszyć (schudnąć), piersi powiększyć itp itd, a z penisem już nic nie zrobisz bla bla bla... - co byś nie napisała, oni i tak znajdą kontrargument.

Edytowane przez lanavera
Czas edycji: 2012-10-31 o 17:50
Stary 2012-10-31, 18:01   #3849
FiziMizi
Raczkowanie

Cytat:
Nie, no co ty! Przecież penis jest dużo ważniejszy od cycków! My, małopiersiaste, wciąż możemy mieć udane życie seksualne, a oni nie mają już szans nawet na normalne życie. Mały penis to koniec, daj spokój. Świat się wali. Powinni występować na paraolimpiadzie, przecież są tak samo, jeśli nie bardziej poszkodowani przez los!

A no i dupę można zmniejszyć (schudnąć), piersi powiększyć itp itd, a z penisem już nic nie zrobisz bla bla bla... - co byś nie napisała, oni i tak znajdą kontrargument.

No a co kiedy tż lubi " hiszpana" ?
Nie zadowolę wtedy faceta bo mam za małe cycki
Na operację mnie nie stać, a mój tyłek nawet przy diecie jest duży ( waże 50 kg przy 158 wzrostu a moje dupsko jest na serio duże )
Jak żyć się pytam???

No więc jak widać na ich durne kontrargumenty odpowiedź też się znajdzie.

P.s a co z kobietami które są za ciasne lub zdecydowanie za luźne - też mają iść się wieszać?

Edytowane przez FiziMizi
Czas edycji: 2012-10-31 o 18:02
Stary 2012-10-31, 18:04   #3850
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Na operację mnie nie stać, a mój tyłek nawet przy diecie jest duży ( waże 50 kg przy 158 wzrostu a moje dupsko jest na serio duże )
Jak żyć się pytam???

No więc jak widać na ich durne kontrargumenty odpowiedź też się znajdzie.

P.s a co z kobietami które są za ciasne lub zdecydowanie za luźne - też mają iść się wieszać?
Te wszystkie pytania już padły w tym wątku i serio odpowiedź na nie i tak się znalazła... na hiszpana to tylko jedna pozycja cała reszta może być, przestań jeść, zacznij biegać 47 razy dziennie, za ciasne kobiety mają ekstra, bo dobrze czują faceta/facet je dobrze czuje i ma mocniejsze doznania, babka za luźna może ćwiczyć mięśnie kegla iiiiii tak daleeeej, ja już to wszystko znam
Stary 2012-10-31, 18:12   #3851
FiziMizi
Raczkowanie

Cytat:
Te wszystkie pytania już padły w tym wątku i serio odpowiedź na nie i tak się znalazła... na hiszpana to tylko jedna pozycja cała reszta może być, przestań jeść, zacznij biegać 47 razy dziennie, za ciasne kobiety mają ekstra, bo dobrze czują faceta/facet je dobrze czuje i ma mocniejsze doznania, babka za luźna może ćwiczyć mięśnie kegla iiiiii tak daleeeej, ja już to wszystko znam
Spooooko zawsze można po takim czymś napisać - "ale mi się nie chce "(patrz bober) i "co mi to da? "Ja i tak nie będę miała dobrego seksu bo mam za małe cycki a na operacje nie mam" .

Swoją drogą bagatelizowanie problemu ciasnej kobiety lub zbyt szerokiej jest conajmniej mało fajne. Bo mięśnie kegla nie zawsze pomogą jeśli jest taka a nie inna anatomia a jeśli jest zbyt ciasna to żaden komfort z seksu ( nawet po porodzie)
Stary 2012-11-01, 13:09   #3852
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jenna__ Pokaż wiadomość
Ciągle do Ciebie nie dociera, że ludzie muszą się w łóżku dobrać? I że duży/mały to pojęcia relatywne? A poza penisem mężczyzna ma jeszcze inne cechy, nie tylko fizyczne? I to wszystko tworzy spójną całość. Ludzi nie ocenia się pod kątem 1 cechy, bo gdyby tak było, to wszyscy byliby samotnymi marudami jak Ty. W końcu każdy z nas ma wady, mankamenty, jak zwał, tak zwał. I każdy ma prawo do szczęścia, niezależnie od tego, jakiego ma penisa, jaką ma sylwetkę, jakie ma zęby czy nos. Jesteś żałosny i to Twój największy problem. Szkoda mi Ciebie i ludzi, którzy muszą z Tobą przebywać na co dzień.
A mi szkoda dziewczyn i żon które muszą się parzyć z facetem który ma małego bo ze względu na swoją bliską zeru atrakcyjność nie mają szans na normalnego faceta.
Jedną z podstwowych funkcji związku jest potrzeba seksu jeśli jesteś w związku i nie zaspokajasz jej to tak jakbyś w nim nie był.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Taką opinię ma większość kobiet.

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Co to znaczy "zapychać do końca"?
Ja też mam inne wady np. szerokie biodra albo mała klatka piersiowa ale one nie sprawiają że nie mogę uprawiać seksu jak wszyscy i nie mogę mieć kobiety która nie czułaby frustracji po seksie ze mną.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
ten cały hiszpan to jakieś gówno

Cytat:
Jak żyć się pytam???
Co z tego że jest duży skoro może zaspokoić faceta?
Cytat:
Jak są za ciasne to niech urodzą dziecko albo zrobią operację ale tak naprawdę nigdy nie jest za ciasno nie ma kobiety dla której moje 11cm byłoby za duże. A jak jest luźna to niech sobie znajdzie faceta z dużym.

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
babka za luźna może ćwiczyć mięśnie kegla iiiiii tak daleeeej, ja już to wszystko znam
Chyba tylko babka z luźnym może zrozumieć faceta z małym. Aczkolwiek to jest inna sytuacja bo kobiety są duzo bardziej seksualnymi stworzeniami niż faceci.

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Swoją drogą bagatelizowanie problemu ciasnej kobiety lub zbyt szerokiej jest conajmniej mało fajne. Bo mięśnie kegla nie zawsze pomogą jeśli jest taka a nie inna anatomia
Natomiast zawsze pomoże odpowiednio duży penis. Nie pomogą na pewno gdy penis ma 11cm bo gdyby tak było to rozwiązałoby mój problem kobieta by sobie poćwiczyła i miałaby dobry seks.
Cytat:
a jeśli jest zbyt ciasna to żaden komfort z seksu ( nawet po porodzie)
Zbyt ciasna może dobrać małego penisa ale tak mały penis nie znajdzie wystarczająco ciasnej.

Kiedyś czytałem post pewnej kobiety której mąż zarzywał coś na powiększenie penisa i ona twierdziła że zabroni mu to brać bo robi się coraz większy i zaczyna ją boleć zastanawiam się czy tak działała siła autosugestii czy to była reklama.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 13:20   #3853
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
A mi szkoda dziewczyn i żon które muszą się parzyć z facetem który ma małego bo ze względu na swoją bliską zeru atrakcyjność nie mają szans na normalnego faceta.
Jedną z podstwowych funkcji związku jest potrzeba seksu jeśli jesteś w związku i nie zaspokajasz jej to tak jakbyś w nim nie był.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Taką opinię ma większość kobiet.

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Co to znaczy "zapychać do końca"?
Ja też mam inne wady np. szerokie biodra albo mała klatka piersiowa ale one nie sprawiają że nie mogę uprawiać seksu jak wszyscy i nie mogę mieć kobiety która nie czułaby frustracji po seksie ze mną.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Co z tego że jest duży skoro może zaspokoić faceta?

Jak są za ciasne to niech urodzą dziecko albo zrobią operację ale tak naprawdę nigdy nie jest za ciasno nie ma kobiety dla której moje 11cm byłoby za duże. A jak jest luźna to niech sobie znajdzie faceta z dużym.

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Chyba tylko babka z luźnym może zrozumieć faceta z małym. Aczkolwiek to jest inna sytuacja bo kobiety są duzo bardziej seksualnymi stworzeniami niż faceci.

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Natomiast zawsze pomoże odpowiednio duży penis. Nie pomogą na pewno gdy penis ma 11cm bo gdyby tak było to rozwiązałoby mój problem kobieta by sobie poćwiczyła i miałaby dobry seks.

Zbyt ciasna może dobrać małego penisa ale tak mały penis nie znajdzie wystarczająco ciasnej.

Kiedyś czytałem post pewnej kobiety której mąż zarzywał coś na powiększenie penisa i ona twierdziła że zabroni mu to brać bo robi się coraz większy i zaczyna ją boleć zastanawiam się czy tak działała siła autosugestii czy to była reklama.
FiziMizi - a nie mówiłam - na wszystko znajdzie się odpowiedz!

Bober, nie pisz rzeczy w stylu 'taką opinię ma większość kobiet' bo ty nawet nie znasz takiej ilości kobiet, żeby móc wyrokować co większość z nich sądzi. To TY tak sądzisz i wkładasz to zdanie 'w usta' kobiet.
A a propos naszych kobiecych defektów to mi tu nie pie*dol o operacjach, bo jak jesteś taki cwany to sam sobie zrób. Operacje są drogie i niebezpieczne i ja nigdy nie chciałabym w sobie niczego zmieniać, choć idealna nie jestem.

"Jak są za ciasne to niech urodzą dziecko" - jak są za ciasne to mogą nie móc w ogóle urodzić dziecka, bo by chyba umarły albo by je rozerwało, dziecko by się udusiło albo może wystąpić wiele innych komplikacji i w grę wchodzi tylko cesarka. Matko, jak ty nic o świecie nie wiesz.... A wciąż wydaje ci się, że wszystkie rozumy pozjadałeś...

Edytowane przez lanavera
Czas edycji: 2012-11-01 o 13:23
Stary 2012-11-01, 13:24   #3854
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Ale moje zdnaie jest całkowicie subiektywne i nie reprezentuje większości społeczeństwa.
Ja już wiem co myśli większość a nawet jak się rozkładają upodobania

Cytat:
Napisane przez otoMati Pokaż wiadomość
na podstronie http://www.penissizedebate.com/page36_small-to-big.htm
masz perfekcyjne podsumowanie co mysli kobieta patrzac na dany rozmiar, a co mowi ...
Cytat:
page 40 http://www.penissizedebate.com/page4...penis-size.htm

(tą mapkę to ja już widziałem parę ładnych lat temu jak byłem nastolatkiem)
11 centymetrów = 4,33070866 cala
(w obwodzie też mam około 11cm)
Stary 2012-11-01, 13:31   #3855
201607231719
Konto usunięte

Bober... Zero wiedzy, zero dojrzałości i wieczne schizy. Ty się dziwisz, że nie masz dziewczyny?
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 13:32   #3856
bober111
Rozeznanie

Cytat:

Bober, nie pisz rzeczy w stylu 'taką opinię ma większość kobiet' bo ty nawet nie znasz takiej ilości kobiet, żeby móc wyrokować co większość z nich sądzi. To TY tak sądzisz i wkładasz to zdanie 'w usta' kobiet.
A a propos naszych kobiecych defektów to mi tu nie pie*dol o operacjach, bo jak jesteś taki cwany to sam sobie zrób. Operacje są drogie i niebezpieczne i ja nigdy nie chciałabym w sobie niczego zmieniać, choć idealna nie jestem.

"Jak są za ciasne to niech urodzą dziecko" - jak są za ciasne to mogą nie móc w ogóle urodzić dziecka, bo by chyba umarły albo by je rozerwało, dziecko by się udusiło albo może wystąpić wiele innych komplikacji i w grę wchodzi tylko cesarka. Matko, jak ty nic o świecie nie wiesz.... A wciąż wydaje ci się, że wszystkie rozumy pozjadałeś...
A może cesarka jest przez za mały rozstaw kości a nie ciasną pochwę?
Znajdź mi taką ciasną co by jej 11cm nie było za małe.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Bober... Zero wiedzy, zero dojrzałości i wieczne schizy. Ty się dziwisz, że nie masz dziewczyny?
Mam mało wiedzy ale nie mniej niż wiekszość wizażanek i wcale się nie dziwię.
Stary 2012-11-01, 13:48   #3857
201607231719
Konto usunięte

Dziwnym trafem opuszczasz te części wypowiedzi, które są nie do podważenia, a nie akceptowalne dla Ciebie. W dodatku nie wyciągasz żadnych wniosków. Miłego życia w samotności na własne życzenia Penis nie ma tu nic do rzeczy. Jesteś żałosny.
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 16:07   #3858
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Dziwnym trafem opuszczasz te części wypowiedzi, które są nie do podważenia, a nie akceptowalne dla Ciebie. W dodatku nie wyciągasz żadnych wniosków. Miłego życia w samotności na własne życzenia Penis nie ma tu nic do rzeczy. Jesteś żałosny.
Ma zasadniucze znaczenie, staram się nie opuszczać, samotny może i nie będę ale co to za życie z kimś z kim nie możesz się cieszyć erotyczną strona zycia albo sobie znajdę dziewczyne któa nie przywiązuje uwagi do seksu i nie poszukuje w nim przyjemności to przynajmniej nie będzie miała poczucia ze coś traci.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-11-01 o 16:12
Stary 2012-11-01, 16:55   #3859
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

"łomatko" ale dyskusja (sorry za ot ale nei mogłem się powstrzymać)
Stary 2012-11-01, 17:14   #3860
Jenna__
Rozeznanie

Bober wydaje mi się coraz bardziej oderwany od rzeczywistości. Jego świat kręci się wokół penisa. Nie mogę uwierzyć, że ktoś może mieć tak nasrane w głowie.
Stary 2012-11-01, 17:31   #3861
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jenna__ Pokaż wiadomość
Bober wydaje mi się coraz bardziej oderwany od rzeczywistości. Jego świat kręci się wokół penisa. Nie mogę uwierzyć, że ktoś może mieć tak nasrane w głowie.
Niestety, też mam takie wrażenie.
Swoją drogą, cytat w twoim podpisie brzmi jak życiowa dewiza bobera
Stary 2012-11-01, 18:20   #3862
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
A Ty to skąd wiesz?

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 19:48   #3863
Jenna__
Rozeznanie

Cytat:
Niestety, też mam takie wrażenie.
Swoją drogą, cytat w twoim podpisie brzmi jak życiowa dewiza bobera
Rzeczywiście.
Stary 2012-11-01, 21:29   #3864
FiziMizi
Raczkowanie

Cytat:
A może cesarka jest przez za mały rozstaw kości a nie ciasną pochwę?
Znajdź mi taką ciasną co by jej 11cm nie było za małe.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Mam mało wiedzy ale nie mniej niż wiekszość wizażanek i wcale się nie dziwię.
Nie muszę nawet szukać ale wybacz jestem zajęta i nie interesują mnie biadoloący faceci. To chyba logiczne,ze skoro nie miałam problemów z 6 cm to z 11 tez bym problemu nie miała.

Nie masz wiedzy a szwędasz sie po forum i roznosisz swoje chore wizje po całym forum i tylko możesz zaszkodzić swoimi mądrymi radami.

Zresztą czego sie spodziewać po facecie, który na seks mówi " parzenie się" ?

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
A Ty to skąd wiesz?

On wszystko wie .

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:

Mówiłaś - to jest po prostu ten typ" ja wiem wszystko bom najmądrzejszy"
Nie ma ktoś " bejzbola"?
Stary 2012-11-02, 03:58   #3865
anita9005
Rozeznanie

.

Na propozycje wymianek odpisuj w moim profilu - nie śledzę na bieżąco profili z wymiankami.
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 12:16   #3866
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

po mojemu to chyba wbił sobie coś do "łba" i się kurczowo tego trzyma, mało tego chyba jeszcze życie mu nie dobrało się do doopy i nie zna prawdziwych problemów
Stary 2012-11-02, 17:37   #3867
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szarak Pokaż wiadomość
po mojemu to chyba wbił sobie coś do "łba" i się kurczowo tego trzyma, mało tego chyba jeszcze życie mu nie dobrało się do doopy i nie zna prawdziwych problemów
Zdaję sobie sprawe że będzie tylko gorzej. W samotności i z małym tym bardziej.
Stary 2012-11-04, 12:25   #3868
201607040946
Konto usunięte

Jakbyś miał np 15 cm nie byłbyś samotny? O_o
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 23:12   #3869
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Jakbyś miał np 15 cm nie byłbyś samotny? O_o
Jestem o tym święcie przekonany. Nawet 13cm.
Stary 2012-11-05, 00:31   #3870
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Jestem o tym święcie przekonany. Nawet 13cm.
Serio? Głupie dwa centymetry zmieniłyby twoje życie?

Chyba już samo to twierdzenie świadczy o tym, że twój problem jest w głowie a nie w majtkach. To twoje podejście jest źródłem problemu. No bo zastanów się - to są tylko 2 cm.... to jest naprawdę niewiele, niewielka różnica. Jakbyś miał 13, to byś biadolił, że nie masz 15. A jakbyś miał 9 to byś marzył o 11 To wszystko kwestia charakteru i podejścia. Ty masz problem z ogólną samoakceptacją, a zwalasz wszystko na penisa, bo tak łatwiej. Błąd.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości