|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Jestem zboczoną perfekcjonistką i nie potrafię zrozumieć, jak można godzić się na brzydki wygląd, skoro można wyglądać ładnie. Cytat:
Jakby nie było, pewnie przyjemnie jest mieć obok siebie ładnie wyglądająca kobietę![]() Cytat:
Dziewczyny które widuję często ubierają się sztampowo, kopiują lansowaną modę bez dobrania ubrań do sylwetki i kolorów do typu urody. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pani rekrutujące wskazała osoby które mają opuścić pomieszczenie z powodu niedostosowania wizerunku do standardów firmy. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1502 |
|
AGA :)
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Czytam Was od wczoraj na bieżąco, nawet wracając z Poznania naskrobałam dłuugiego posta, ale niestety mój notebook się ciągle buntuje :/
błękitne niebo podpisuję się rękoma i nogami pod twoim postem dot. ubioru studentek. Woła o pomstę do nieba! Mnie bardzo razi w oczy noszenie legginsów zamiast spodni (o czym już któraśz dziewcząt wspomniała). Wczoraj właśnie widziałam absolutnie śliczną dziewczynę Mirel wczoraj przed zajęciami właśnie tak oglądałam doktroantów ze swojej uczelni (doktoranci ze wszystkich kierunków mieli razem wykład więc było na co popatrzeć Na palcach mogłabym policzyć tych którzy prezentowali się naprawdę dobrze. Co więcej było kilka takich osób, które wyglądały jakby dopiero z woodstocku wróciły :/ Dziewczyny, do kiedy jest ta zniżka do Mihito? Tż właśnie dzownił, że jedzie do miasta, ale niestety mam olejek na włosach więc nie dam rady się zabrać, tym bardziej, że się spieszy. W piątek jeszcze będzie obowiązywać ten rabat? Czekam na listonosza z moją paczką z BU, ale nie chce przyjść Czy któraś używała glinki ghassoul z organique? EDIT: Przepraszam ze ew.błędy/dużo literówek. Starałam się, ale cholernie ciężko pisze się na notebooku, który dodatkowo co chwilę się wiesza
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2012-10-31 o 14:37 |
|
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie trzeba iść odstrzelonym w "garniaka" czy garsonkę/kostium jesli się tak owego np. nie posiada... wystarczy najprostsza prostota ciemny dół (spódnica, spodnie ... ostatecznie skromne ciemne/czarne jeansy) jasna góra, najlepiej biała/błękitna koszula - i wystarczy, nikt nie powie że wygląda nieadekwatnie do sytuacji jaką jest rozmowa o pracę Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2012-10-31 o 14:36 |
|
|
|
|
#1504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja również planuję wybrać się do Mohito
|
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1506 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1508 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Czytam ten wątek od dłuższego czasu i jest to mój numer 1 jeśli chodzi o wątek na wizazu ![]() Mam pytanie do was odnośnie "włochatej" bluzki z H&M ![]() Jest teraz 50% off na tą bluzeczke w sklepie online a już od jakiegoś czasu się jej przyglądam i mam problem z wybraniem koloru ![]() Biały jest klasyczny, pasujący do wszystkiego ale takze podoba mnie się miętowy który byłby miłym odświeżającym kolrkiem w mojej szafie jesienno-zimowej Niewiem czy postawić na klasyke czy odejśc troszeczke od normy ![]() Jeśli mogę prosić, wypowiedzcie się na ten temat Bluzeczki na żywo nie widziałam, także jeśli któraś z was ją widziała to może podzieli się opinią na jej temat Serdecznie pozdrawiam wszystkie dziewczyny z tego wątku, dzięki za inspiracje zarówno modowe jak i kosmetyczne nowinki
|
|
|
|
#1509 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zestaw y świetne!Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||||
|
|
|
#1510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja rozumiem, że czasami trzeba nosić więcej rzeczy, jakiś wf, jedzenie czy te sprawy, no ale sportowy plecak ?Cytat:
|
||
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1512 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Przenoś, przenoś.
![]() Cytat:
Większość dziewczyn ubiera się raczej elegancko i stylowo; dodatki świetnie dobrane, o torebkach nie wspomnę. Jest od kogo czerpać inspiracje. Studenci natomiast noszą marynarki i koszule.
|
|
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bywają też te gorzej ubrane, podejrzewam, że z jakichś mniejszych miejscowości, bywają nawet osławione już leginsy zamiast spodni
|
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Co do ubrań na zimę to nie muszę praktycznie nic kupować - płaszcz już mam (to raczej na typowe zimne dni, puchowy taki), na 'cieplejsze' dni (takie do kilku stopni na minusie max) mam kurtkę Tommiego Hilfigera którą w zeszłym roku upolowałam w lumpeksie. Szale i szaliki mam od kilku lat generalnie te same, czapki to samo, chociaż najczęściej po prostu zakładam zimą szalik z kapturem z Reserved. Jedyne co, to chyba jakieś ciepłe porządne rękawiczki kupię.
Z butów tez już mam spokój, mam zeszłoroczne ciemnoszare kozaki na średnim grubym obcasie (po raz pierwszy od dawna buty zimowe mi przetrwały dłuzęj niż 2-3 miesiące) i czarne botki na koturnie. Jeśli żadna z tych par mi się nie rozleci, to z butami też mam spokój.
|
|
#1516 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mnie bardziej działa garnitur ![]() Tylko, czy mnie przyjmą - sama miłość do mężczyzn w garniakach może nie przekonać komisji rekrutacyjnej
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Pojechałam z tą kurtką do Zary, przymierzyłam większą i stwierdziłam, że jest za duża... Wróciłam do domu z tą samą
Jest trochę opięta i kieszenie się "rozchodzą" ale tak samo było w większej. Dodaję zrobione przed chwilą zdjęcia. Wybaczcie jakość i kuchnię
|
|
|
|
#1519 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
akurat przykuł moją uwagę bo był ubrany w niego manekin , nie gryzie ?BTW: mam takie same botki i spódniczkę
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Mirell - Dziękuję
![]() ![]() fashionismypassion - dziękuję ![]() ![]() Dziekuję ![]() . To moje jedyne botki (łudziłam się, że skoro mi się podobają, to będę się w nich 'zgrabnie' czuła, ale jakoś tak nie jest ), nie wzięłam kozaków ze sobą ![]() wankaw - dziękuję ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1521 | ||||
|
Zakorzenienie
|
PaulinaMigotka - Dziękuję
![]() ![]() ![]() Cytat:
? Jak na mnie byłam wyjątkowo grubo ubrana ?'Cytat:
![]() . Marynarka z Zary Coś takiego http://www.zara.com/webapp/wcs/store...5%81NIERZYKIEMCytat:
. W ogóle nie gryzie, jest baaardzo miły i nie pozostawia kłaków, czego nienawidzę![]() Cytat:
, nie gryzie ani trochę
|
||||
|
|
|
#1522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzieki za sugestie
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Zazdroszczę, ja bym najchętniej z domu nie wychodziła.
|
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale nienawidzę tych grubych puchowych kurtek i swetrów . Poza tym marzną mi inne miejsca niż reszcie .P.S. Dużo nauki już masz?
|
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie mam wyjścia - jestem rekordzistą świata w ilości przebytych angin. Na dodatek ostatnio usłyszałam okropną historię choroby mojej koleżanki z roku i teraz bez czapki ani rusz.Sporo, rozkręcili się W poniedziałek mam kolokwium z chemii analitycznej, w środę z pasożytów, w kolejnym tygodniu ze stechiometrii i botaniki, a potem z matematyki Cuda na kiju
|
|
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam chłopaka po prawie, dobrze, że już skończył skoro tyle fajnych dziewczyn mógł spotkać na wydziale
lubię go w stroju do pracy Cytat:
chociaż dla mnie takim kryterium jest to, czy włożę pod nią grube warstwy ubrań - jeśli nie, to znaczy, że potrzebuję większej ![]() swoją drogą bardzo podobna do mojej z zeszłego roku, pasek,krój ma ściągacze w rękawach? moja nie, nad czym ubolewam...
|
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę się pożalić. Pękła mi dziś podeszwa w Emu (po raz drugi!), a Amazon uk upiera się, że gwarancja skończyła się po 12 miesiącach czyli dwa tygodnie temu. Jestem wściekła i zastanawiam się jak ta sprawa się potoczy dalej. Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2012-10-31 o 23:36 |
|
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dwa w ciągu tygodnia to jeszcze nic![]() Przepraszam za off
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Jakby nie było, pewnie przyjemnie jest mieć obok siebie ładnie wyglądająca kobietę
Dziewczyny które widuję często ubierają się sztampowo, kopiują lansowaną modę bez dobrania ubrań do sylwetki i kolorów do typu urody. 
. Oczywiście, nie mówię tu o wszystkich (są przypadki bardzo zadbane) ale jestem typem obserwatora i ostatnio przeraziłam się wręcz, o co niektórych powiedziałabym że zaczynają gimnazjum a nie kończą studia III stopnia 

Zestaw y świetne!