|
|
#541 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#542 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
za tygodnie.. ![]() ![]() ja też uwielbiam H&M.. Cytat:
a córa prześliczna.. ![]()
|
|
|
#543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie w piekarniku piecze się babka tygrysia Następna będzie majonezowa Przełamię opory skoro tak ją zachwalacie
|
|
|
|
#544 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piękny Emilek ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
Kalinka
|
|
|
#545 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#546 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pyszna i naprawde 8 min roboty + piekarnik
|
|
|
|
|
|
#547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapisana!zabieram męża, Fasolkę i aparat i idziemy na cmentarz!
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#550 |
|
Kniaginia
|
Ja pół godziny temu dostałam jakichś silnych skurczów, narastających. Musiałam natychmiast się położyć. Nie mogłam się ruszyć. Mąż poleciał po nospę, bo oczywiście nawet jej w domu nie miałam. Już przechodzi, ale pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Rozważałam pogotowie, ale skoro ból już ustępuje, to nie jadę.
Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2012-11-01 o 17:38 |
|
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#552 |
|
Kniaginia
|
Obstawiam, że to mogło być po czerwonej herbacie, którą wypiłam pierwszy raz w ciąży. Kiedyś piłam ją namiętnie na przeczyszczenie. Gadałam z teściową. Wprawdzie nie jest ginem, tylko innym lekarzem, ale mnie trochę uspokoiła. Po tej nospie mi przeszło. Gdyby się powtórzyło, to jadę.
|
|
|
|
|
#553 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już się boję jak dojdzie 2 dziecko, co będzie haha Cytat:
zrobię na próbę na niedzielę a potem jak coś to na święta zrobię, co z tego że boże narodzenie nie narobię się, a zawsze zabłysnę z dodatkowym czymś u rodziny to jest plan hehe ![]() Będę robić tą wołowinę z suszonymi grzybami, zrobię 2 babki (do teściów i rodziców) jak posmakuje ![]() i jeszcze jakieś ciasto chcę zrobić Cytat:
a teraz leż i odpoczywaj
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
odpoczywaj Kochana!
|
|
|
#555 | ||
|
Zakorzenienie
|
widze ze sporo was zostało dziś w domku
![]() Cytat:
A fotka cudna i jaka wyraźna Cytat:
|
|
|
#556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze sikę, że Wam majonezówka smakuje....Ja przywiozłam do tesciów i poszła szybciej niż sernik i karpatka![]() Cytat:
My też dziś byliśmy na grobach, a potem u teściów zjazd rodzinny - 6 godzin przy stole....masakra, dla mnie powinno być 3 godziny i do domu, bo mnie to męczy,....na szczęscie mamy pokoj na dole to chodziłam poleżeć. Miłego wieczorku! ide przepychać nos... |
||
|
|
|
|
#557 |
|
Rozeznanie
|
i ja już wróciłam..
![]() jestem padnięta więc się kładę.. do jutra..
|
|
#558 |
|
Zadomowienie
|
ja też przed chwilką wróciłam
zmarzłam przeokrutnie mam nadzieję, że się nie pochorujęnadrobiłam i lecę odpoczywać do jutra
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
megi-megi
u mnie dzis dzien byl pracujacy, norwegowie nie obchodza zbytnio wszytskich swietych, ale za to namietnie jedza hambugery !!! mega ruch dzis byl, a ja jakos zle sie cuzlam, nawet mnie zwolnili wczesniej bo od sciany do sciany tylko chodzilam
|
|
|
|
|
#560 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nie pamiętam czy ja dzisiaj już pisałam czy nie... ?
jakby co to jeszcze raz cześć .ja miałam maraton po cmentarzach.... mamy kilka do obskoczenia ...za to tradycję mamy taką -od dziecka-,że w ten dzień idziemy dopiero ok. 17-18 ,aby było ciemno ...wtedy jest najpiękniej,wyjątkowo i nastrojowo.... morze światełek jakoś tak skłania do większych refleksji ..... no ale dzisiaj te chodzenie bardziej odczułam... było "dosyć" ciepło i nie padało ale jednak te odległości ... skurczu jakiegoś dostałam albo kolki i dojść do auta nie mogłam,mąż musiał po mnie przyjechać... ale jest teraz ok Cytat:
![]() Cytat:
a co do farby..to ja lubię żółty... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
a fotka -cudowna Cytat:
a ja teraz zamęczam mojego maluszka kołysanką.....
J . N . R Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2012-11-01 o 22:03 |
|||||
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
My na cmentarzach tylko 3 godz z dojazdami, a padam jakbyśmy cały dzień jeździli
![]() Teraz oglądam mój ukochany film, co leci właśnie na tvp1 Zaklinacz Koni
|
|
|
#562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj w klubie Cytat:
Cytat:
slicznyCytat:
że wszysttko dobrze farba spoko wszystkim co przegapiłam tez gratuluje nowych tygodni ![]() dobra do 18 nadrobiłam jeszcze zajrzę na 19 stronę ![]() dobra wszystko przeczytane, ale nie będę nic pisać nie ma sił i humoru. opiszę wam mój weekend od srody do niedzieli w niedziele na spokojnie juz wieczorem jak bede u rodzicow dobranoc
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-11-01 o 22:48 |
||||
|
|
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie wczoraj też dziwnie brzuch bolał tak na samym dole i trochę się bałam ale położyłam się i po jakimś czasie przeszło.
|
|
|
|
|
|
#564 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja dziś w domu z Julką. Ja dalej choruje a ona nie poszła do przedszkola bo widziałam na liście ze na dziś zapisanych było tylko 5 dzieci z całego przedzkola i nikogo z jej grupy i jej pań nie ma więc zostawiłam ją w domu. To już nie bedzie dzień leniuchowania hehe Cytat:
A to nie mogliście wyjść wcześniej z imprezki My się zawsze wczesniej zmywamy do domu tez mnie meczy tyle siedzenia a teraz to jeszcze lepsza wymówka jest![]() Cytat:
A kołysanke puszczasz maluszkowi przez słuchawki czy tak po prostu ![]() A wiesz jak moja Julka lubi tą kołysanke. Zawsze mi każe włączyć i sobie "lala" do niej A jak tylko podejde do lapka to krzyczy "nie wyłączaj"
|
|
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
witajcie po 1 listopada korki i jeszcze raz korki wszędzie może nie takie jak na centralnym cmentarzu ale jednak...
u nas jakoś pechowo spaliłam żelazko, ciasto a dokładnie karpatka wyrosła z jakąś górą na środku...uwielbiam takie momenty...poza tym jestem zła czuje się jak bomba z zapalnikiem czekam z utęsknieniem do 5 listopada na wizyty lekarkie. Kasia jeszcze raz gratuluje i głaszczemy Emilka przez mamy brzuszek ![]() Malpka my też leniuchujemy w dwójkę z Miśkiem, a raczej w trójkę zdrówka![]() Nestle Maria Monika dbajcie o siebie i nie przemęczajcie się ![]() Ewka ciesze się z Tobą z pięknej wizyty i spotkania z maleństwem ![]() Leonikowa mamy śpiewać sto lat, jeżeli to Twoje to serdeczne życzenia ![]() Megi-megi zdrówka dla Igora i cąłusy dla Kalinki ślicznotki ![]() mamuśki mamy 11 głosów do 30 jeszcze sporo więc uśmiechamy się o kolejne głosy do Was i z góry pięknie dziękujemy.... http://www.facebook.com/agnieszka.staron.31 Edytowane przez anna maria 79 Czas edycji: 2012-11-02 o 08:23 |
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy gosci od wczoraj do jutra
znajomi z dwulatka. jeszcze raz hold dla tych, ktore maja dzieci i sa w ciazy. toz to zywe srebro!
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
może kiedyś i my będziemy miały dzieci i będziemy w ciąży mam nadzieję, że tak będzie.
|
||
|
|
|
|
#569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co fajnego jest do wygrania ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() a co do drugich dzieciaczków to mam nadzieej ze sie doczekacie
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
To Wam powiem jak wyglądął mój dzień z 2,5 latkiem wczoraj:
rano śpię a tu małe tup, tup do mnie do łóżka i tulku i pobudka, później ubieramy gada, wysikujemy, karmimy - biegamy za nim bez przerwy, bo włazi do szuflad z jedzeniem w kuchni. Później śniadanie normalne - bieganie po całym mieszkaniu w trakcie - bo to zabawne jeść i biegać i stawać na głowie... Później demolka, w tym wyjęcie 2 dni wczęśniej przesadzanego kwiata z doniczki i postawienie go obok na podłodze, zebranie większości zabawek pod prysznic, rozebranie się i wzięcie sobie prysznica w ciągu dnia - obowiązkowo w trakcie wyjście z 10 razy po kolejne zabawki, rozchlapanie wody wszędzie. Wchodzenie na blat w kuchni mimo milionów zakazów, żeby wyjadać cukier z cukierniczki lub wypijać syropy na przeziębienie - diabelnie słodkie. Normalne i wielokrotne przeszkadzanie - zaczynam robić obiad, to zaraz: mamo, chodź, no chodź (ciągnięcie za rękę) -> przerwanie robienia obiadu. Kolejna próba wykąpania się, udaremniona przy ściąganiu spodni. Wyjadanie pasty do zębów, smarowanie się samodzielne kremem do paszczy - po paszczy i po bluzce. Spanie!!!! UFFFFFFFFFFFF!!!!!! Pobudka - wszystko co rano + bieganie po oparciu od kanapy, żeby mamie serce stanęło, ale tak zabawnie wtedy się zachowuje. Próba jazdy na rolkach, właściwie jednej po mieszkaniu, chowanie się do szafy... kąpiel (książki w porę zabrałam z brodzika). Włażenie na biurko i obsypywanie się płatkami śniadaniowymi, zjadanie ich z siebie...To tyle pamiętam z wczoraj Dzieci to szczęście
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

No i tez w domu, bo tak leje, ze az strach. My czekamy na wieczor, trzymam kciuki, ze przestanie lac... ile mozna, a wieczorem najpiekniej na wszystkich swietych 

Tż niestety nie jedzie ze mną bo, w sob i niedz do pracy

haha
05.07.2008
mam nadzieję, że się nie pochoruję
mega ruch dzis byl, a ja jakos zle sie cuzlam, nawet mnie zwolnili wczesniej bo od sciany do sciany tylko chodzilam
przeanalizowalam wszystko, i wyszlo mi, ze mi nie pomoga, w domu przejde na "diete niealergizujaca" i sie bede sama leczyc.

My się zawsze wczesniej zmywamy do domu tez mnie meczy tyle siedzenia a teraz to jeszcze lepsza wymówka jest