Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-03, 19:37   #2371
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Mrowinko ja też niekoniecznie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Wiecie, że macica powiększa się 500-krotnie A serce ściśnięte pod koniec ciąży obraca się o 45 stopni, żeby mieć miejsce
jeju jejuuu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 19:46   #2372
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
A ja wysprzatalam malego pokoj , kuchnie i living room i padam na pyszczek, jeszcze zuper zaciagne koncentratem i NIC NIE ROBIE, ani dzis ani jutro, leze plackiem
Jeszcze moj M. wlasnie wraca z pracy i ma jutro wolne, i stwierdzil ze zajmie sie Filipem caly wieczor i jutro zebym miala caly czas tylko dla siebie i jak tu go CZASAMI nie kochac

Madzia ja tez cala ciaze przechodzilam w leginsach, najwygodniej mi bylo, choc teraz troche chlodno mi w nich jest, ale to sama koncowka

Malenstfffo jeszcze 2 dni i wizyta
Wiedziałam, że coś miałam napisać wcześniej...te legginsy są na brzuch, więc może nie będę musiała kupywać specjalnych spodni...
Bo nie mówiłam wam, jak przez przypadek znalazłam w szafie luźne, superowe spodnie na teraz dla mnie...
Poza tym kupiłam legginsy raczej pod spodnie, a nie żeby same je nosić... Ale zobaczymy jak przyjdą...co to będzie...

A wizyta tak, tak...jesio tylko 2 dni

A ty Today odpocznij wreszcie!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 20:32   #2373
mysia1986
Zakorzenienie

Matko się napisałam i wszystko zniknęło
Chciałam tylko zameldować ze rano przyszła @ Butter, zmień mi proszę na liście OM 03.11 następna 03.12
Dalej jestem u teściów , na szczęście jutro już wracamy.
Dzisiaj z okazji zbliżających się urodzin teściowie zaskoczyli mnie tortem. Był brat męża z żona i córeczką. Zgadnijcie czego wszyscy po kolei życzyli mi przy składaniu życzeń????......:pal a: Stałą i jeszcze chwila a bym wszystkich pomordowała!! A mąż tylko trzymał mnie za rękę..
Do tego brzuch mnie boli jak nie wiem co i czuje sie jak pasztet

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Butter, właśnie doczytałam, że do Cibie też dzisiaj przylazła@ .. przykro mi kochana
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 20:45   #2374
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Butter, właśnie doczytałam, że do Cibie też dzisiaj przylazła@ .. przykro mi kochana
Mysiu, tak, jesteśmy dziś razem chyba w nie najlepszym humorze.
Zmieniłam nas obie na liście
przykro mi Kochana

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 21:00   #2375
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

II kreski były? Rodził ktoś?

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Ja wiem, że Was zaniedbuje.... ale znów te przeklęte egzaminy

dziś byliśmy an basenie z kamilem, był zachwycony, śmiał się nawet ale jak wyciągałam aparat to przestawał po 20 minuta już ziewał więc wyszliśmy żeby go nie zniechęcić, bo wyraźnie był zmęczony, jakby nie było dość dużo machał nóżkami no i spał potem słodko

a moja waga stanęła w miejscu, wręcz dodaje sobie 200gram.
Stary 2012-11-03, 21:04   #2376
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Mysiu, tak, jesteśmy dziś razem chyba w nie najlepszym humorze.
Zmieniłam nas obie na liście
przykro mi Kochana
ehhh.. no rzeczywiście, humor mam do dup.y

U mnie teraz jest4cykl starań, zmień proszę na 1stronie przy okazji..
No i trzyma się Kochana , uda nam się!
Ja się żegnam i idę się ożłopać wina
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2012-11-03 o 21:06
mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 21:40   #2377
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Mamusie pytanie do Was - w czym kąpiecie Wasze dzieciaczki??? Możecie cos polecić??? Bo właśnie się nam skończyło pierwsze opakowanie "ziajki" ale nie wiem czy zmieniać na cos innego/lepszego czy pozostać przy niej. Jakby nie było "ziajka" wychodzi najtaniej, ale może polecicie coś innego
my kapalismy w oliatum potem w emolium bo tansze, teraz w johnson baby na dobranoc i oczywiscie w awaryjnych sytuacjach w emolium,

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dziekuję twoje plamienia już ustały? bierzesz już dupka?

a ja czekam na owulke bo powinna być tak za ok 3 dni i będziemy działać

plamienia trwaly 3 dni i ustaly oczywiscie biore dupka

to trzymam kciuki,

mysia przykro mi
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 21:46   #2378
gucia6
Zakorzenienie

Mysia, Butter

Strong, glowa do gory... niedlugo znow waga zacznie isc w dol... chociaz moja chyba sie zepsula bo tez w miejscu stanela

ide zobaczyc co tam znow naskrobalyscie
Stary 2012-11-03, 21:50   #2379
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

ja też proszę o zmianę-zamiast lipca dajcie maj
nie wytrzymam bez starań do lipca może majówka mi przyniesie szczęście?
Stary 2012-11-03, 22:01   #2380
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Wlasnie szukam inspiracji jakie zdjecie zrobic Dominowi na kartke swiateczna Tez robicie takie kartki swoim dzieciom?
my robimy pamiatki na zasadzie, ze jak Sandra coſ tam maluje, to potem z drugiej strony tej kartki wklejamy zdjecie jak to robi

Cytat:
Dziewczyny, halołinowe zdjęcia w moich albumach
suuuper foty

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mąż mi wczoraj odebrał wyniki tsh, ft3,4
i mam tak
tsh 3,4
ft3 3,4
ft4 1,13
a na dole mam napisane:
norma dla kobiet w ciąży:
I trymestr 0,86-1,87
II, III trymestr 0,64-1,92
i tak mi spadło bo miałam 4,0 tak się waha więc powiedzmy jestem w połowie drogi
ojej... masz bardzo wysokie tsh...
jakie leki bierzesz na to?

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37404233]Do tej pory kreseczki testowej w ogóle nie było widać albo była jaśniutka - a dziś jest ciemniejsza niż kontrolna, czyli wreszcie test pozytywny [/QUOTE]
to

Stary 2012-11-03, 22:21   #2381
Tommorow
Raczkowanie

Cytat:

Malenstffo czekam na Twoja wizyte bardziej chyba niz na swoje
A ja chyba juz tak sprzatam zeby nie skupiac sie na "objawach" porodu bo wciaz bym sie doszukiwala ze rodze chyba robie sie zabardzo niecierpliwa

Mrowinka t sciskam wsyztsko co moge za Ciebie i wierze ze wreszcie sie uda

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50

Edytowane przez Tommorow
Czas edycji: 2012-11-03 o 22:23
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 23:02   #2382
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam tylko zameldować ze rano przyszła @ Butter, zmień mi proszę na liście OM 03.11 następna 03.12
Dzisiaj z okazji zbliżających się urodzin teściowie zaskoczyli mnie tortem. Był brat męża z żona i córeczką. Zgadnijcie czego wszyscy po kolei życzyli mi przy składaniu życzeń????...... Stałą i jeszcze chwila a bym wszystkich pomordowała!! A mąż tylko trzymał mnie za rękę..

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

przykro mi kochana ale niespodziankę fajną ci zrobili, miło tak co do życzeń to zaciśnij ząbki i jakoś trzeba to znieść. Czasami ludzie nieświadomie coś mówią i nie chcą sprawić nam przykrości. mój teściu też wczoraj walnął tekstem, że co my wiemy o niepłodności, przecież my się nie znamy (temat o kimś innym wyszedł) i ja już nie wytrzymałam i powiedziałam, że niestety ale wiemy coś. I cisza się zrobiła, koniec tematu. On mnie denerwuje, bo jak schodzi na temat dzieci to on zawsze mówi, że my to mamy czas, po co nam dzieci i jakby nie dopuszczał myśli, ze je chcemy mieć

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
II kreski były? Rodził ktoś?

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Ja wiem, że Was zaniedbuje.... ale znów te przeklęte egzaminy

dziś byliśmy an basenie z kamilem, był zachwycony, śmiał się nawet ale jak wyciągałam aparat to przestawał po 20 minuta już ziewał więc wyszliśmy żeby go nie zniechęcić, bo wyraźnie był zmęczony, jakby nie było dość dużo machał nóżkami no i spał potem słodko

fajnie, ze Kamilkowi się podobało na basenie trzymam kciuki aby waga zaczęła spadać

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
my kapalismy w oliatum potem w emolium bo tansze, teraz w johnson baby na dobranoc i oczywiscie w awaryjnych sytuacjach w emolium,

plamienia trwaly 3 dni i ustaly oczywiscie biore dupka

to trzymam kciuki,

mysia przykro mi
ja za Ciebie też trzymam

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
ja też proszę o zmianę-zamiast lipca dajcie maj
nie wytrzymam bez starań do lipca może majówka mi przyniesie szczęście?
może tak, oby tak było

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

ja zazdroszczę, bo u mnie to trwa i trwa i końca nie ma

jeszcze tyle zjazdów i egzaminów, że zwariuje chyba nie wiem kiedy mamy mieć czas na pisanie pracy, badania i w ogóle...
zleci szybko, zobaczysz a ty kończysz w przyszłym roku tak?

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37404233]Do tej pory kreseczki testowej w ogóle nie było widać albo była jaśniutka - a dziś jest ciemniejsza niż kontrolna, czyli wreszcie test pozytywny [/QUOTE]
to super, do dzieła i zaciskamy mocno kciuki za efekty

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Maleństwo na ja wiosenna więc mi było gorąco, ale na zimę lepsze z pasem. Ja z pasem miałam spodnie.

Mrowinko

Oznajmiam, że po 2 dniach łączenia jabłka z marchewką dziś Maja zjadła samo jabłuszko
super, brawo dla Majki

Cytat:
Wiecie, że macica powiększa się 500-krotnie A serce ściśnięte pod koniec ciąży obraca się o 45 stopni, żeby mieć miejsce
o boże, jak te nasze organizmy są zrobione, że tak się wszystko układa

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Niestety gumki, ale dla mnie i tż to najważniejsze, żeby moje libido wróciło z wakacji

Brawa za pracę

to teraz będziecie szaleć, super ja ostatnio mam jakieś małe libido i tz też pewnie te starania na nas tak działają

Cytat:
A ja wysprzatalam malego pokoj , kuchnie i living room i padam na pyszczek, jeszcze zuper zaciagne koncentratem i NIC NIE ROBIE, ani dzis ani jutro, leze plackiem
Jeszcze moj M. wlasnie wraca z pracy i ma jutro wolne, i stwierdzil ze zajmie sie Filipem caly wieczor i jutro zebym miala caly czas tylko dla siebie i jak tu go CZASAMI nie kochac

Madzia ja tez cala ciaze przechodzilam w leginsach, najwygodniej mi bylo, choc teraz troche chlodno mi w nich jest, ale to sama koncowka

Malenstfffo jeszcze 2 dni i wizyta

Mrowinka
hehe nie lubie i tyle, padlam z tego tekstu
ty się tak nie przemęczaj, dobrze, ze jutro odpoczniesz

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 23:27   #2383
gucia6
Zakorzenienie

wyslalam dzis pierwsze podanie

ale juz mam dosc i jak widze ta ilosc ogloszen (czyt znikoma) w moim miescie to mnie trafia ... gdyby nie nasze marzenia o Australii, to bym poszerzyla krag poszukiwan... ale znow gdyby wypalilo, to nie oplaca nam sie pakowac w nowy stres zwiazany z dodatkowa przeprowadzka...
i znow, gdybym wiedziala, ze Australia wypali, to poszukalabym czegos mniej wymagajacego i ze zmniejszona iloscia godzin... ale znow jesli nie wypali, to nie widzi mi sie za 2 lata znow szukac pracy...
generalnie jestem z tym wszystkim w kropce i mam dosc... ehhh... do d... z taka robota ... dlaczego ja tak lubie sobie utrudniac zycie

no nic... wygadalam sie... ide spac

Stary 2012-11-03, 23:52   #2384
tomalinka
Wtajemniczenie

Czeeść

Amani gratuluję

Cytat:
to poprzedni taki był, mam nadzieję, że ten będzie jeszcze dłuższy na jakieś 9 miesięcy obiadek pysznie się prezentuje, chciałam napisać pychotka
Oj uda sie teraz na pewno Kciuki trzymam!

Cytat:
No własnie tłuczone Ja na nie mówię rozdziabdziane uuuuwielbiam To moja ulubiona zupa.
ja mówię sztampfowane (nie wiem nawet jak to się piszę) uwielbiam

No!! Wiedziałam, że się pojawi To owocnych staranek

Cytat:
Ojej..

A powiedzcie mi dziewczyny czy na początku ciąży tez miałyście taki wydęty brzuch? Nie wiem czy to przez zaparcia czy o co chodzi ale dzis jakoś mi ten brzuch wystawał masakrycznie i źle się z tym czułam.
Tylko żeby tak szybko tyć? To chyba niemożliwe.:con fused:

Ale dziś w ogóle mialam dzień paszteta.. rajstopy mi się wbijały w brzuch i czułam się jak kulka jakaś

Cytat:
Wiedziałam, że coś miałam napisać wcześniej...te legginsy są na brzuch, więc może nie będę musiała kupywać specjalnych spodni...
Bo nie mówiłam wam, jak przez przypadek znalazłam w szafie luźne, superowe spodnie na teraz dla mnie...
Poza tym kupiłam legginsy raczej pod spodnie, a nie żeby same je nosić... Ale zobaczymy jak przyjdą...co to będzie...

Legginsów nigdy chyba nie załoze bo moje nogi są koszmarne..
i chyba szybko będę musiała kupić jakieś spodnie luźniejsze, bo teraz mam same jakieś takie sztywne i wąskie

A w ogóle to byłam na Tedzie z mężem. Chyba Ty ten film polecałas?
Muszę przyznać, że dziwny ale bardzo zabawny śmialam się na cały głos

Cytat:
Dzisiaj z okazji zbliżających się urodzin teściowie zaskoczyli mnie tortem. Był brat męża z żona i córeczką. Zgadnijcie czego wszyscy po kolei życzyli mi przy składaniu życzeń????......:pal a: Stałą i jeszcze chwila a bym wszystkich pomordowała!! A mąż tylko trzymał mnie za rękę..

Przykro mi oby kolejny był szczęśliwy..

O widzisz to nie jestem jedyna co dzis się czuje jak pasztetos.

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

ale juz mam dosc i jak widze ta ilosc ogloszen (czyt znikoma) w moim miescie to mnie trafia ... gdyby nie nasze marzenia o Australii, to bym poszerzyla krag poszukiwan... ale znow gdyby wypalilo, to nie oplaca nam sie pakowac w nowy stres zwiazany z dodatkowa przeprowadzka...
i znow, gdybym wiedziala, ze Australia wypali, to poszukalabym czegos mniej wymagajacego i ze zmniejszona iloscia godzin... ale znow jesli nie wypali, to nie widzi mi sie za 2 lata znow szukac pracy...
generalnie jestem z tym wszystkim w kropce i mam dosc... ehhh... do d... z taka robota ... dlaczego ja tak lubie sobie utrudniac zycie

Jejkuś rzeczywiście przed wami ciężkie decyzje

Dobranoc

A w ogóle to mialam jeszcze coś napisać ale chyba mi się wszystko niezacytowało.
Mam pytanko powiedzcie mi jakie książki nt. ciąży polecacie?
Chciałabym się powoli rozejrzeć
Stary 2012-11-03, 23:56   #2385
tomalinka
Wtajemniczenie

A wiem co mialam napisać: Stokrotko to fajnie, że obrony nie będziesz miala Życzę niewielu poprawek
Jeżeli chodzi o wizytę to chyba jeszcze serducha nie będzie słychać, no ale jak lekarz chcial mnie zobaczyć to idę Może się dowiem czegoś więcej

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Czy te spotkanie 10.11 jest aktualne? Mogę też wpaść?
Kto w ogóle będzie?
Stary 2012-11-04, 00:46   #2386
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie zjedliśmy barszcz czerwony z kartoflami! O jeju, ale czekałam na niego!
barszcz czerwony zabielany....uwielbiam

Cytat:
my robimy pamiatki na zasadzie, ze jak Sandra coſ tam maluje, to potem z drugiej strony tej kartki wklejamy zdjecie jak to robi

kurcze jaki fajny pomysl ze tez sama na to nie wpadlam wczesniej
Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
--
Kto w ogóle będzie?
hmmm wydaje mi sie ze aktualne ale to trzeba by jeszcze raz sprawdzic obecnosc haha i z wersji ktora ja znam bede Ja () Nikita i Butter elyta normalnie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 08:14   #2387
metkaa
Zakorzenienie

dzien dobry,

jestem pierwsza?
wpadlam na chwilke bo szukam przepisu

Cytat:
Mam pytanko powiedzcie mi jakie książki nt. ciąży polecacie?
Chciałabym się powoli rozejrzeć
ja mam jedna ksiażkę, pozniej Ci napisze tytuł a duzo rzeczy dowiedzialam sie z gazet typu DZIECKO, MAMO
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 08:43   #2388
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Maleństwo kurcze.. szkoda, ze nie obejrzałam. Ciekawe czy gdzieś to w necie można zobaczyć.

Dodaja współczuję @.

Today no to miła niedziela was czeka, super.

Mysia, Butter tulę, ja wczoraj miałam dzień paszteta

Strong widziałam zdjęcia, super.

Stokrotko

Gucia kurcze... mam nadzieję, że jednak coś znajdziesz.

Tomalinko ja miałam "ciężarówkę przez 9 m-ce"

Dziś ważyłam Maję bo kończy 5,5 m-ce i ma 8.9 kg i 71 cm.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2012-11-04 o 08:52
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 09:16   #2389
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
I
[/COLOR]Ja wiem, że Was zaniedbuje.... ale znów te przeklęte egzaminy

powodzenia na egzaminach
za wizyte na basenie

Cytat:

Guciu a jeszcze nie tak dawno temu pisalas ze nie masz sie co martwic o prace w Twoim zawodzie, ze ogloszen jest duzo
Powodzenia, a kiedy beda jakies decyzje w sprawie tej Australii?

Today za 39 tydzJa takiego nie doczekalam

Mysia

Czesc

Ja po pracy, teraz mam kilka dni wolnych
Seba kaszle jak gruzlik, dzis cała noc nie spał, wiec jutro zamiast do złobka idziemy do lekarzaMyslalam,ze mu przejdzie i obejdzie sie bez mocniejszych lekow ale raczej nieTazke dzis siedzimy w domu
Stary 2012-11-04, 09:27   #2390
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
hmmm wydaje mi sie ze aktualne ale to trzeba by jeszcze raz sprawdzic obecnosc haha i z wersji ktora ja znam bede Ja () Nikita i Butter elyta normalnie
No to rzeczywiscie Elyta

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
dzien dobry,
ja mam jedna ksiażkę, pozniej Ci napisze tytuł a duzo rzeczy dowiedzialam sie z gazet typu DZIECKO, MAMO
No właśnie nie wiem czy kupować takie gazety czy jednak lepiej ksiazki? Na razie chce poszukac na allegro jakiś ksiażek

Cytat:
Tomalinko ja miałam "ciężarówkę przez 9 m-ce"
Dzięki poszukam na all.

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Czesc

Ja po pracy, teraz mam kilka dni wolnych
Seba kaszle jak gruzlik, dzis cała noc nie spał, wiec jutro zamiast do złobka idziemy do lekarzaMyslalam,ze mu przejdzie i obejdzie sie bez mocniejszych lekow ale raczej nieTazke dzis siedzimy w domu
Oj biedny Seba.. Zdrówka dla niego
Stary 2012-11-04, 10:12   #2391
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ojej... masz bardzo wysokie tsh...
jakie leki bierzesz na to?

w środę mam dopiero wizytę i wtedy pewnie dostanę jakies leki
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
mnie na pewno nie będzie
nie wiem why na wizażu zawsze najwięcej jest dziewczyn ze śląska ?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 10:23   #2392
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
o boże, jak te nasze organizmy są zrobione, że tak się wszystko układa
Ja zdawałam sobie sprawę, że organizm kobiety naprawdę musi znieść sporo wysiłku...samo serce powiększa się dwukrotnie chyba...ale mnie te informacje zaskoczyły wczoraj!

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Ojej..

A powiedzcie mi dziewczyny czy na początku ciąży tez miałyście taki wydęty brzuch? Nie wiem czy to przez zaparcia czy o co chodzi ale dzis jakoś mi ten brzuch wystawał masakrycznie i źle się z tym czułam.
Tylko żeby tak szybko tyć? To chyba niemożliwe.:con fused:

Ale dziś w ogóle mialam dzień paszteta.. rajstopy mi się wbijały w brzuch i czułam się jak kulka jakaś

Legginsów nigdy chyba nie załoze bo moje nogi są koszmarne..
i chyba szybko będę musiała kupić jakieś spodnie luźniejsze, bo teraz mam same jakieś takie sztywne i wąskie

A w ogóle to byłam na Tedzie z mężem. Chyba Ty ten film polecałas?
Muszę przyznać, że dziwny ale bardzo zabawny śmialam się na cały głos
Hmm ja nie powiem czy miałam wydęty, bo ja często taki miałam i mam..więc dla mnie to nie było nic nowego...ale chyba może tak być... A poza tym to wcale nie muszą być wzdęcia, ale mógł ci brzuch wyskoczyć po prostu! Spytaj się Madzi jak u niej było!

Ja chodziłam w takich ciasnych spodniach...i jak pisałam wczoraj znalazłam przez przypadek w szafie luźniejsze spodnie, które są idealne teraz! Może ty też takie gdzieś masz?

Ja na "Tedzie" nie byłam...i to nie ja polecałam...

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Maleństwo kurcze.. szkoda, ze nie obejrzałam. Ciekawe czy gdzieś to w necie można zobaczyć.

Madzia
jeśli pytasz o ten "Cud narodzin" to wydaje mi się, że jest na youtubie Bo pamiętam, że na początku ciąży chyba zaczęłam oglądać, ale nie skończyłam...

O proszę: http://www.youtube.com/watch?v=T2bKk1Vebrw

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

To chyba wszystko nadrobiłam!

Dzień dobry w niedzielę!

Mąż dzisiaj biegnie półmaraton...i mnie się coś robi...heh...na szczęście to już ostatnie jego bieganie w tym roku, bo mam dość...
Stary 2012-11-04, 10:31   #2393
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
A wiem co mialam napisać: Stokrotko to fajnie, że obrony nie będziesz miala Życzę niewielu poprawek
Jeżeli chodzi o wizytę to chyba jeszcze serducha nie będzie słychać, no ale jak lekarz chcial mnie zobaczyć to idę Może się dowiem czegoś więcej

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Kto w ogóle będzie?
Pewnie, koniecznie wpadaj. Tak, jak Kotek napisala, bedzie ona, Nikita i ja

Cytat:

mnie na pewno nie będzie
Ślask rzadzi :P

Mabi, zmienie Cie,jak wroce z uczelni,ok? Bo na telefonie to by mi jakies cyrki mogly wyjsc

Malenstfo, ale ciekawe rzeczy piszesz o tej ciazy..szkoda,ze nie ogladalam...

A czemu sie wkurzasz na to bieganie meza?

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2012-11-04 o 10:34
Stary 2012-11-04, 10:34   #2394
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

zleci szybko, zobaczysz a ty kończysz w przyszłym roku tak?
kończę w maju/czerwcu 2013 + obrona, jestem na 5 roku

Cytat:

No wybory wcale nie lekkie... a jakie macie plany z Australią?

Cytat:

mnie na pewno nie będzie
Też to zauważyłam! i to nie tylko na tym wątku

---

Cześć
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 10:37   #2395
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Malenstfo, ale ciekawe rzeczy piszesz o tej ciazy..szkoda,ze nie ogladalam...

A czemu sie wkurzasz na to bieganie meza?
Butter wkleiłam Madzi link tego programu na youtubie, możesz sobie obejrzeć

A jeśli chodzi o bieganie...huh...denerwuj e mnie to ze względu tylko na to, że biega sobie ileś tam razy w tygodniu, jak przychodzi weekend to idzie albo na działkę z moim tatą budować domek, a potem gdzieś na zwody...i ja zostaję sama...nie ma w ogóle dla mnie czasu....

A przede wszystkim walczyłam długo, żeby skończył z graniem w piłkę, bo miał 2 razy kolano rozwalone...to sobie znalazł coś na zastępstwo...heh...gorzej jak z dzieckiem...
Stary 2012-11-04, 10:40   #2396
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Butter, Mysiu - szkoda, że się nie udało w tym cyklu
Cytat:
wizyta w środę
Pewnie dostaniesz leki i wszystko się poprawi
Cytat:
Mrowinka hehe nie lubie i tyle, padlam z tego tekstu
No co? Nic na siłę przecież, to ma być przyjemność
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Mrowinko ja też niekoniecznie
O, to mnie rozumiesz
Cytat:
to
Dzięki

Cytat:
Mrowinka to sciskam wsyztsko co moge za Ciebie i wierze ze wreszcie sie uda
Dziękuję. Ale ja wolę się nie nastawiać, po co mi kolejne rozczarowanie.
Cytat:
mój teściu też wczoraj walnął tekstem, że co my wiemy o niepłodności, przecież my się nie znamy (temat o kimś innym wyszedł) i ja już nie wytrzymałam i powiedziałam, że niestety ale wiemy coś. I cisza się zrobiła, koniec tematu.
Stokrotko, rozumiem, że bardzo chcecie dziecko, ale przecież Wy nie jesteście niepłodni... dopiero parę miesięcy się staracie

Cytat:
No!! Wiedziałam, że się pojawi To owocnych staranek
Tomalinko, mąż do pracy pojechał
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 10:41   #2397
ButterBear
Zakorzenienie

Malenstfo, rozumiem, skoro nie macie w ogole czasu dla siebie, to zrozumiale...
Widzialam,ze wkelilas linka dzieki. Zobacze sobie w domu

U mnie @ rozkrecil sie na dobre...

Hania

Stary 2012-11-04, 10:46   #2398
kaska87
Zakorzenienie

Mrowinka mam nadzieję, że po lekach się to tsh szybko obniży

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 10:47   #2399
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Malenstfo, rozumiem, skoro nie macie w ogole czasu dla siebie, to zrozumiale...
Widzialam,ze wkelilas linka dzieki. Zobacze sobie w domu

U mnie @ rozkrecil sie na dobre...
Teraz mam nadzieję, że nadrobimy trochę...bo to ostatni bieg i na działce też już chyba na ten rok skończyli...heh...

Butter
Stary 2012-11-04, 11:23   #2400
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo dzięki zaraz sobie zapiszę i w wolnej chwili obejrzę

Oj tak mi brzuszek wyszedł w 10 tyg I już spodni nie zapięłam.

Blonde zdrówka dla małego

A ja wczoraj padłam o 21 i spałam do rana (z tą jedną przerwą na cyca). Obudziłam się o 8. Akurat mąż wrócił z nocki. Poszłam zjeśc śniadanko. O 9.,30 poszłam znowu uśpić Maję i z nią padłam. Dopiero co się obudziłyśmy.

a za 30 min budzę męża bo na 13.30 idziemy na obiad do moich rodziców.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości