|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Mrowinko ja też niekoniecznie
![]() jeju jejuuu |
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
Bo nie mówiłam wam, jak przez przypadek znalazłam w szafie luźne, superowe spodnie na teraz dla mnie... ![]() Poza tym kupiłam legginsy raczej pod spodnie, a nie żeby same je nosić... Ale zobaczymy jak przyjdą...co to będzie...![]() A wizyta tak, tak...jesio tylko 2 dni ![]() A ty Today odpocznij wreszcie!
|
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Matko się napisałam i wszystko zniknęło
Chciałam tylko zameldować ze rano przyszła @ Butter, zmień mi proszę na liście OM 03.11 następna 03.12 Dalej jestem u teściów , na szczęście jutro już wracamy. Dzisiaj z okazji zbliżających się urodzin teściowie zaskoczyli mnie tortem. Był brat męża z żona i córeczką. Zgadnijcie czego wszyscy po kolei życzyli mi przy składaniu życzeń????...... Do tego brzuch mnie boli jak nie wiem co i czuje sie jak pasztet ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Butter, właśnie doczytałam, że do Cibie też dzisiaj przylazła@ .. przykro mi kochana
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmieniłam nas obie na liście ![]() przykro mi Kochana |
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
II kreski były? Rodził ktoś?
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Ja wiem, że Was zaniedbuje.... ale znów te przeklęte egzaminy ![]() dziś byliśmy an basenie z kamilem, był zachwycony, śmiał się nawet ale jak wyciągałam aparat to przestawał no i spał potem słodko ![]() a moja waga stanęła w miejscu, wręcz dodaje sobie 200gram.
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh.. no rzeczywiście, humor mam do dup.yU mnie teraz jest4cykl starań, zmień proszę na 1stronie przy okazji.. No i trzyma się Kochana , uda nam się! Ja się żegnam i idę się ożłopać wina
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2012-11-03 o 21:06 |
|
|
|
|
#2377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oczywiscie w awaryjnych sytuacjach w emolium,Cytat:
plamienia trwaly 3 dni i ustaly oczywiscie biore dupkato trzymam kciuki, mysia przykro mi
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia, Butter
![]() Strong, glowa do gory... niedlugo znow waga zacznie isc w dol... chociaz moja chyba sie zepsula bo tez w miejscu stanela ide zobaczyc co tam znow naskrobalyscie ![]()
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
ja też proszę o zmianę-zamiast lipca dajcie maj
nie wytrzymam bez starań do lipca może majówka mi przyniesie szczęście?
|
|
|
|
#2380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() suuuper foty ![]() Cytat:
jakie leki bierzesz na to? [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37404233]Do tej pory kreseczki testowej w ogóle nie było widać albo była jaśniutka - a dziś jest ciemniejsza niż kontrolna, czyli wreszcie test pozytywny [/QUOTE]to ![]()
|
|
#2381 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja chyba juz tak sprzatam zeby nie skupiac sie na "objawach" porodu bo wciaz bym sie doszukiwala ze rodze Mrowinka t sciskam wsyztsko co moge za Ciebie i wierze ze wreszcie sie uda
Edytowane przez Tommorow Czas edycji: 2012-11-03 o 22:23 |
|
|
|
|
#2382 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37404233]Do tej pory kreseczki testowej w ogóle nie było widać albo była jaśniutka - a dziś jest ciemniejsza niż kontrolna, czyli wreszcie test pozytywny [/QUOTE]to super, do dzieła i zaciskamy mocno kciuki za efekty Cytat:
Cytat:
Cytat:
pewnie te starania na nas tak działająCytat:
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
wyslalam dzis pierwsze podanie
![]() ale juz mam dosc i jak widze ta ilosc ogloszen (czyt znikoma) w moim miescie to mnie trafia i znow, gdybym wiedziala, ze Australia wypali, to poszukalabym czegos mniej wymagajacego i ze zmniejszona iloscia godzin... ale znow jesli nie wypali, to nie widzi mi sie za 2 lata znow szukac pracy... generalnie jestem z tym wszystkim w kropce i mam dosc... ehhh... do d... z taka robota no nic... wygadalam sie... ide spac
|
#2384 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czeeść
![]() Amani gratuluję ![]() Cytat:
Kciuki trzymam!Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37404233]Do tej pory kreseczki testowej w ogóle nie było widać albo była jaśniutka - a dziś jest ciemniejsza niż kontrolna, czyli wreszcie test pozytywny [/QUOTE]No!! Wiedziałam, że się pojawi To owocnych staranek![]() ![]() Cytat:
A powiedzcie mi dziewczyny czy na początku ciąży tez miałyście taki wydęty brzuch? Nie wiem czy to przez zaparcia czy o co chodzi ale dzis jakoś mi ten brzuch wystawał masakrycznie i źle się z tym czułam. Tylko żeby tak szybko tyć? To chyba niemożliwe. :con fused:Ale dziś w ogóle mialam dzień paszteta.. rajstopy mi się wbijały w brzuch i czułam się jak kulka jakaś ![]() Cytat:
i chyba szybko będę musiała kupić jakieś spodnie luźniejsze, bo teraz mam same jakieś takie sztywne i wąskie ![]() A w ogóle to byłam na Tedzie z mężem. Chyba Ty ten film polecałas? Muszę przyznać, że dziwny ale bardzo zabawny śmialam się na cały głos![]() Cytat:
O widzisz to nie jestem jedyna co dzis się czuje jak pasztetos. Cytat:
Dobranoc A w ogóle to mialam jeszcze coś napisać ale chyba mi się wszystko niezacytowało. Mam pytanko powiedzcie mi jakie książki nt. ciąży polecacie? Chciałabym się powoli rozejrzeć
|
|
#2385 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiem co mialam napisać: Stokrotko to fajnie, że obrony nie będziesz miala
Życzę niewielu poprawek Jeżeli chodzi o wizytę to chyba jeszcze serducha nie będzie słychać, no ale jak lekarz chcial mnie zobaczyć to idę Może się dowiem czegoś więcej![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Czy te spotkanie 10.11 jest aktualne? Mogę też wpaść ?Kto w ogóle będzie?
|
#2386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ze tez sama na to nie wpadlam wczesniej ![]() Cytat:
) Nikita i Butter elyta normalnie |
|||
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry,
jestem pierwsza? ![]() wpadlam na chwilke bo szukam przepisu Cytat:
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Maleństwo kurcze.. szkoda, ze nie obejrzałam. Ciekawe czy gdzieś to w necie można zobaczyć. Dodaja współczuję @. Today no to miła niedziela was czeka, super. Mysia, Butter tulę, ja wczoraj miałam dzień paszteta ![]() Strong widziałam zdjęcia, super. Stokrotko ![]() Gucia kurcze... mam nadzieję, że jednak coś znajdziesz. Tomalinko ja miałam "ciężarówkę przez 9 m-ce" Dziś ważyłam Maję bo kończy 5,5 m-ce i ma 8.9 kg i 71 cm. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2012-11-04 o 08:52 |
|
|
|
#2389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizyte na basenie![]() Cytat:
![]() Powodzenia Today za 39 tydz Ja takiego nie doczekalamMysia Czesc ![]() Ja po pracy, teraz mam kilka dni wolnych ![]() Seba kaszle jak gruzlik, dzis cała noc nie spał, wiec jutro zamiast do złobka idziemy do lekarza Tazke dzis siedzimy w domu
|
|
#2390 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki Cytat:
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
w środę mam dopiero wizytę i wtedy pewnie dostanę jakies leki
Cytat:
nie wiem why na wizażu zawsze najwięcej jest dziewczyn ze śląska ?
|
|
#2392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
A poza tym to wcale nie muszą być wzdęcia, ale mógł ci brzuch wyskoczyć po prostu! Spytaj się Madzi jak u niej było! ![]() ![]() Ja chodziłam w takich ciasnych spodniach...i jak pisałam wczoraj znalazłam przez przypadek w szafie luźniejsze spodnie, które są idealne teraz! Może ty też takie gdzieś masz? ![]() Ja na "Tedzie" nie byłam...i to nie ja polecałam... ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
Madzia jeśli pytasz o ten "Cud narodzin" to wydaje mi się, że jest na youtubie Bo pamiętam, że na początku ciąży chyba zaczęłam oglądać, ale nie skończyłam...![]() O proszę: http://www.youtube.com/watch?v=T2bKk1Vebrw ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- To chyba wszystko nadrobiłam! Dzień dobry w niedzielę! ![]() Mąż dzisiaj biegnie półmaraton...i mnie się coś robi...heh...na szczęście to już ostatnie jego bieganie w tym roku, bo mam dość...
|
|||
|
|
|
#2393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mabi, zmienie Cie,jak wroce z uczelni,ok? Bo na telefonie to by mi jakies cyrki mogly wyjsc ![]() Malenstfo, ale ciekawe rzeczy piszesz o tej ciazy..szkoda,ze nie ogladalam... A czemu sie wkurzasz na to bieganie meza? Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-11-04 o 10:34 |
||
|
|
|
#2394 | ||
|
Zakorzenienie
|
kończę w maju/czerwcu 2013 + obrona, jestem na 5 roku
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Cześć
|
||
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o bieganie...huh...denerwuj e mnie to ze względu tylko na to, że biega sobie ileś tam razy w tygodniu, jak przychodzi weekend to idzie albo na działkę z moim tatą budować domek, a potem gdzieś na zwody...i ja zostaję sama...nie ma w ogóle dla mnie czasu.... ![]() A przede wszystkim walczyłam długo, żeby skończył z graniem w piłkę, bo miał 2 razy kolano rozwalone...to sobie znalazł coś na zastępstwo...heh...gorzej jak z dzieckiem... |
|
|
|
|
#2396 | ||
|
Konto usunięte
|
Butter, Mysiu - szkoda, że się nie udało w tym cyklu
Pewnie dostaniesz leki i wszystko się poprawi No co? Nic na siłę przecież, to ma być przyjemność ![]() O, to mnie rozumiesz ![]() Dzięki Cytat:
Cytat:
Tomalinko, mąż do pracy pojechał
|
||
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Malenstfo, rozumiem, skoro nie macie w ogole czasu dla siebie, to zrozumiale...
Widzialam,ze wkelilas linka dzieki. Zobacze sobie w domu ![]() U mnie @ rozkrecil sie na dobre... |
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Mrowinka mam nadzieję, że po lekach się to tsh szybko obniży
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Butter |
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo dzięki
zaraz sobie zapiszę i w wolnej chwili obejrzę Oj tak mi brzuszek wyszedł w 10 tyg I już spodni nie zapięłam.Blonde zdrówka dla małego ![]() A ja wczoraj padłam o 21 i spałam do rana (z tą jedną przerwą na cyca). Obudziłam się o 8. Akurat mąż wrócił z nocki. Poszłam zjeśc śniadanko. O 9.,30 poszłam znowu uśpić Maję i z nią padłam. Dopiero co się obudziłyśmy. a za 30 min budzę męża bo na 13.30 idziemy na obiad do moich rodziców. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

no i spał potem słodko
16.07.2012 - Kamil, nasze serce.
ehhh.. no rzeczywiście, humor mam do dup.y

To moja ulubiona zupa.
:con fused:
?
Tazke dzis siedzimy w domu