Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 182 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-04, 15:54   #5431
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

No dziekuje, dziekuje Ciesze sie, ze jestes szczesliwa Ja ostatnio tez, juz mi depresja zimowa minela i zyje latem hehehehe
Stary 2012-11-04, 16:00   #5432
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

A mialam jeszcze napisac, ze sie rozkrecilam z ciachaniem wlosow i znowu mam krotsze Juz przed ramiona
I foteczka Aktualna z wczoraj, a raczej dzisiaj z nocy/rana
achhhhhh nie wazne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1050695-crop-crop.jpg (35,8 KB, 41 załadowań)
Stary 2012-11-04, 16:06   #5433
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Jesli pójdę do sklepu i będę mogła kupić sobie miseczkę C (bez zbędnych gąbek) to jak Boga kocham, więcej mi do szczęścia nie potrzeba

a teraz napiszę jak facet, no bo skąd mam to niby wiedzieć... jeśli obwód pod mam te 72cm to jaki stanik będę kupować? tzn. jaki obwód? 65? 70? kurna ja zielona w tym temacie jestem
Matti obwód biustonoszy dla Ciebie to 65. Ostatnio miałam lekcję z dobierania - no też się uczę i pani pow., że obwód musi być bardzo ciasny, nie może się przesuwać w dół ani w góre ale tak, żebyś mogła swobodnie oddychać. Po zapięciu na środkowe zapięcie biustonosz powinien sam trzymać piersi a ramiączka tylko delikatnie je podtrzymują. Ciężar piersi nie powinien wisieć na ramiączkach bo wówczas one wbijają się w ramiona i obciążają kark i to jest złe a i ramiączka na ramionach powinny znajdować się na kostce, nie na miękkiej części ramion.

I z tą rozmiarówką to jest tak, że wizualne C z miską biustonosza sportowego C/D daje wg brytyjskiej rozmiarówki miskę E/F

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-11-04 o 16:10
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 16:21   #5434
horo_2
Zadomowienie

Oliwko,
Sliczne masz piersi
I za jakis czas na pewno je pokochasz I dobrze, ze nie masz wiekszych...po ciazach pokombinujesz z rozmiarem i ksztaltem.
Gdybym planowala ta moja 4 dzidzie, to pewnie pozostalabym przy tych moich poprzednich a dopiero po ciazy wymienilabym.

Zaba,
Biuscik jak zwykle powala
A kobieta powinna zmieniac fryzure..;a jestem na etapie umawiania się do fryzjera na sciecie, ale przez mala nie mogę się wbic w luki w salonie

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 16:48   #5435
Matti
Zadomowienie

Noo to sobie poleżałam i nic nie robiłam.. nie wytrzymałam, poszłam na rower.. jestem uzależniona od ruchu. Do 13.12 zasuwam ile się da bo potem "ciężkie" czasy nastaną ... na odwyku będzie trzeba posiedzieć
tak mnie coś zastanawia.. "lubię" na fb taką stronę jak fitness girls i zamieszczane są fotki dziewczyn, które nie stronią od siłowni (niektóre są aż przerośnięte). Praktycznie każda z nich ma piersi robione i zastanawiam się, czy takie obciążanie na siłowni nie szkodzi? jak to z tym jest? boję się, że przy takim ruchu, coś się może przekręcić..

Belseno, dziękuję za wskazówki

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 17:16   #5436
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny czyli jak ja mam 74 pod biustem to jak kupie 70 wystarczy???
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 17:30   #5437
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
A mialam jeszcze napisac, ze sie rozkrecilam z ciachaniem wlosow i znowu mam krotsze Juz przed ramiona
achhhhhh nie wazne
Mi się podoba kotwica hihihi ale ja jestem już po malinówce i proszę o wybaczenie
cycatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 17:44   #5438
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Noo to sobie poleżałam i nic nie robiłam.. nie wytrzymałam, poszłam na rower.. jestem uzależniona od ruchu. Do 13.12 zasuwam ile się da bo potem "ciężkie" czasy nastaną ... na odwyku będzie trzeba posiedzieć
tak mnie coś zastanawia.. "lubię" na fb taką stronę jak fitness girls i zamieszczane są fotki dziewczyn, które nie stronią od siłowni (niektóre są aż przerośnięte). Praktycznie każda z nich ma piersi robione i zastanawiam się, czy takie obciążanie na siłowni nie szkodzi? jak to z tym jest? boję się, że przy takim ruchu, coś się może przekręcić..

Belseno, dziękuję za wskazówki
oo zerknelam tam niektore niezle napakowanemato Ty duzo cwiczysz??ogladalam Twoje fotki figure masz superr
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 18:12   #5439
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
oo zerknelam tam niektore niezle napakowanemato Ty duzo cwiczysz??ogladalam Twoje fotki figure masz superr
A ja wpadam w kompleksy jak czytam jak ćwiczycie regularnie a mi jak się uda raz w tygodniu ale i to widać po mnie
Stary 2012-11-04, 18:25   #5440
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
Dziękuję za komplement
Dużo jezdze na rowerze a gdy nadchodzi sezon jesienno-zimowy i pogoda w kratkę chodzę na siłownię. Trochę ćwiczeń siłowych i trochę aerobowych. Na koniec 30 min na bieżni sprintem. Rower wyrobił mi całkiem niezłą kondycję. Uwielbiam to, bo od razu endorfinki mi szaleją lubię jak mi pot po dupie leci no i to świetny sposób na rozładowanie stresu... gdyby nie sport, byłabym kłębkiem nerwów.

No ale muszę się przyznać do czegoś... własnie przed chwilą zjadłam całą czekoladę. Nie pamiętam, kiedy ostatnio takie coś mi się zdarzyło ale musiałam mieć naprawdę wielką ochotę, bo wcale nie czuję się zasłodzona. Ciche dni chyba jednak są blisko

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2012-11-04 o 18:59
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 18:43   #5441
Amanina
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Jestem tu calkiem nowa, ale od rana przeczytalam wszystkie posty od.. kwietnia
Na operacje zdecydowalam sie jakies 2 mce temu, poltora tygodnia temu trafilam do dra A.B. z Warszawy i akurat mial termin na 2 listopada, wiec juz jestem po (zawsze decyzje podejmuje dosc szybko, bo jestem z tych co jak za dlugo mysla, to sie nigdy nie namysla.
Chcialammaluchy, bo mam dosc wysportowana sylwetke i podobaja mi sie biusty w stylu male C, ale wybor padl na Nagor xm3 260ml i chyba sa troszke za duze, ale to dopiero 3 doba po operacji, wiec sie nie wypowiadam, bede dawac znac w trakcie ich "ukladania".
Siedze w strasznie obcisle zalozonym staniku z tasma u gory i .. Zdycham, bol jest straszny i poki bylam w klinice pod pompa tramalowa to jeszcze bylo przyjemnie, ale juz nie jest, chociaz da sie przetrwac, szczegolnie jesli sie sobie powtarza ze to tylko kilka dni -ja sie staram zyc w zawieszeniu i ignorowac ze mnie boli - pomaga dostalam do domu ketonal i antidol - tez pomagaja. Cwicze podnoszac rece przed siebie i w bok do wysokosci ramion - tez jest lepiej
Mam do Was takie pytanie: z postow zrozumialam, ze po staniku od lekarza przez dlugi czas nosi sie stanik sportowy - Jak dlugo? Polecacie w wiekszosci triumpha, wiec pewnie taki nabede (musze cos robic, bo zwariuje zaraz z bolu, wiec ogladam te staniki na necie
Ciesze sie, ze juz po, wiem ze dluga droga przede mna, zeby byly piekne i zadbane, ale w takim gronie wsparcia dam rade, jesli mnie przyjmiecie
Wyslalam do kilku z Was prosbe o zaprzyjaznienie, bo chcialam podejrzecWasze efekty, do swoich jeszcze nie zagladam , mam nadzieje, ze przyjmiecie
Amanina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 19:15   #5442
krokus26
Raczkowanie

Żabulku, zdjęcie super. Piersi i figurka rewelacja.
Ja też wybieram się do fryzjera trochę ściąć włosy i pod regenerować je na zimę. Tak jak Horo pisze kobietka musi zmieniać fryzurkę
Stary 2012-11-04, 19:30   #5443
horo_2
Zadomowienie

Ja jeszcze, jak to mam w zwyczaju co pol roku, kombinuje z kolorem...teraz blond naturalny lekko slomkowy. I odrost wyszedl taki, jak planuje docelowo, a reszta na dlugosci za zimna...pewnie przez to, ze wczesniej kladlam tam najpierw popiel a ostatnio perle. Więc czeka mnie dluga droga do upragnionego koloru ...będę scinac i zapuszczac na nowo

Stary 2012-11-04, 19:51   #5444
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze, jak to mam w zwyczaju co pol roku, kombinuje z kolorem...teraz blond naturalny lekko slomkowy. I odrost wyszedl taki, jak planuje docelowo, a reszta na dlugosci za zimna...pewnie przez to, ze wczesniej kladlam tam najpierw popiel a ostatnio perle. Więc czeka mnie dluga droga do upragnionego koloru ...będę scinac i zapuszczac na nowo
Bardzo lubię zmiany i ciągle coś udoskonalam ale teraz zapuszczam włosy i możliwości nie wielkie ale za to mogę je upinać na różne sposoby ale mam lekkie zakola moja bolączka i nie które fryzurki mi odpadają
Stary 2012-11-04, 20:11   #5445
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

wczoraj moje cycunie mialy debiut w fiszbinach no i coz moge powiedziec, ze nie bylo tak zle o 1 w nocy pozbylam sie tego stanika ale az tak niewygodnie mi to nie bylo.
Ale zdalam sobie sprawe ze nie pozbylam sie mojego kompleksu..cale zycie z tym zylam i on nadal we mnie gdzies siedzi pomimo tego ze piersi mam. Moze podswiadomie myslalam ze beda jakies inne a takie nie sa no nie wiem sama ale straszne to uczucie

anne a czegos Ty mi zazdroscisz kochana? piersi masz wzrocowea moje wcale duze nie sa... to tylko moze na zdjeciach tak wychodzi w realu to jak naloze mega obcisla bluzke to wtedy cos widac a tak rewelacji nie ma
"całe życie z tym żyłam" normalnie jakbyś miała 60lat Oj Olivko Ty swoimi piersiami się jeszcze nie nacieszyłaś bo nie miałaś kiedy- bo one dopiero teraz zaczęły być widoczne . No a teraz jak na złość swetry, kurtki i szaliki Hihi to jest najlepszy moment na maskowanie piersi- jeśli ktoś chce lub musi (ukryć np. stanik pooperacyjny). Tak więc Ty dopiero na wiosnę poczujesz i docenisz co masz a teraz musisz nam uwierzyć na słowo, że masz skarby
I jeszcze jedno- nawet gdybyś miała 800cc to i tak życie by się toczyło dawnym torem. Nie daj się wpędzić w taką pułapkę kobieta to nie tylko piersi a piersi nie rozwiążą problemów i nie otworzą nic nowego

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

[/COLOR] no tak cycki cyckami a głowa głową, akceptacja siebie to niestety ciężka praca ale teraz jak już fizycznie masz cycorki mimo, że nie takie mega wielkie jak sobie wymarzyłaś powinno być łatwiej. Zacznij o nich myśleć jak o seksownych cudach. Za każdym razem jak przychodzi Ci do głowy myśl, że są nie takie natychmiast powiedz sobie "o nie! nie dam się stłamsić jakimś głupim myślom. Mam cudowne, jędrne, seksowne piersi i kocham je" Jak je smarujesz balsamem też je podziwiaj i mów sobie jakie masz cudownie seksowne piersiaki Byłam w galerii, widziałam - szkoda, że nie możesz poczuć tego zachwytu, który wywołują ale jak będziesz pilnie ćwiczyć i zastępować myśli negatywne pozytywnymi to w końcu i Ty poczujesz ten zachwyt jaki one wzbudzają

a gdzie tam ciągle coś... ja mam taką swoją ulubioną hurtownię z kosmetykami, niby blisko mnie ale muszę tam specjalnie iść a ja jak wychodzę z domu to odrazu w samochód i praca, praca...ale mam taki specjalny notatnik w którym napisałam sobie "Dziewczynki polecają" i tam dopisuję wszystko co tu cennego wyczytam, odżywki, szampony, kremy...o a teraz dopisze pyłek hihhiii i jak coś to mam pod ręką
hihihi - ja też mam stos ważnych karteczek "Dziewczynki polecają"

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
achhhhhh nie wazne
włoski faktycznie krótsze, ale jeszcze jest co przycinać a piersi jak zawsze piękne no ale jak się je nosi tak odziane to nie sposób tego nie zauważyć. Naszej Olesi trzeba taka bluzkę sprawić

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 20:19   #5446
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
koleżanka capuccino kiedyś szukała osoby, która na operację daleko dojeżdżała.

Anika cieszę się, że zdrówko Ci wróciło, co do bólu w karku to chyba nie od pływania bo w basenie raczej rozluźniasz mięśnie, no chyba, że robiłaś to tak intensywnie, że masz jakieś zakwasy. Kurcze mam nadzieję, że porządnie się wysuszyłaś i Cię nie zawiało? A tam...pewnie krzywo spałaś i to dlatego
Dziękuję za troskę . Ten kark to chyba jednak od pływania, bo pływam tak dziwacznie, że niby żabką, ale głowę wciąż utrzymuję na powierzchni, więc i mięśnie przez to są bardziej spięte... inaczej nie umiem, a już głowy na pewno nie zanurzę

Cytat:
Napisane przez cycatka Pokaż wiadomość
A ja wpadam w kompleksy jak czytam jak ćwiczycie regularnie a mi jak się uda raz w tygodniu ale i to widać po mnie
O, mam dokładnie tak samo i niby jestem szczupła, ale zamiast seksownych mięśni sadło mi się trzęsie

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Żabciu, fryzurka super, cycuszki jeszcze bardziej, a makijaż to już pierwsza klasa !!!
Stary 2012-11-04, 20:43   #5447
cycatka
Raczkowanie

Anika75
dziękuję za słowa pociechy przynajmniej wiem, że nie tylko ja ale nie mogę powiedzieć, że jestem gruba ale szczupła to na pewno nie ale wiecie i tak się lubię może i to troszkę zboczone i żal troszkę lata kiedy piersiątkami można było się pochwalić a ja nie mam za bardzo czym a więc tym bardziej dziewczyny ja chcę już wiosny
Stary 2012-11-04, 20:48   #5448
horo_2
Zadomowienie

Cycatko,
Moje wlosy sa prawie do pasa, ale nie dlatego, ze lubie lecz dlatego, ze nie mam jak wyskoczyc do fryzjera : ( a nie chce się umawiac na konkretne godziny, bo. Już kilka razy mi nie wyszlo. Jak już przerzuce mala z piersi na butelke to sciecie i dieta
Nie podoba mi się taka "firana"na plecach...chyba, ze dla kilkulatki dlatego smigam w koczku..a na jakas fryzure nie man pomyslu.

Stary 2012-11-04, 20:50   #5449
gwendolinka
Zadomowienie

No właśnie to sie zgadza co Mya napisała.
Piersi nie uczynią spektakularnych zmian w naszym życiu. To "tylko" i "aż" piersi. Natomiast dla innych -to tylko piersi. Dla kobiet, które borykają się z problemem to "aż" piersi. Cycki nie sprawią, że rozwiążą się nasze życie wejdzie na inny tor.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 21:29   #5450
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Piersi nie uczynią spektakularnych zmian w naszym życiu. To "tylko" i "aż" piersi. Natomiast dla innych -to tylko piersi. Dla kobiet, które borykają się z problemem to "aż" piersi. Cycki nie sprawią, że rozwiążą się nasze życie wejdzie na inny tor.
Pewnie , że nie ale jednak dodają nam pewności siebie jak by nie mówić są atrybutem kobiecości i wierzcie mi wiem co piszę są pragnieniem nie osiągalnym dla niektórych dziewczyn i spełnieniem najskrytszych marzeń a więc skoro je mamy powinniśmy je po lubić a z czasem są tak naturalne jak by się z nimi urodziło a więc troszkę cierpliwości wam życzę i optymizmu

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Dziewczyny właśnie skończył się program na TV Style program o poprawnym doborze stanika pewnie będą powtórki a niektóre koleżanki nie dawno zastanawiały się jak dobrać dobrze stanik tak , że polecam obejrzyjcie koniecznie bo warto
Stary 2012-11-04, 21:32   #5451
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie , że nie ale jednak dodają nam pewności siebie jak by nie mówić są atrybutem kobiecości i wierzcie mi wiem co piszę są pragnieniem nie osiągalnym dla niektórych dziewczyn i spełnieniem najskrytszych marzeń a więc skoro je mamy powinniśmy je po lubić a z czasem są tak naturalne jak by się z nimi urodziło a więc troszkę cierpliwości wam życzę i optymizmu

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Dziewczyny właśnie skończył się program na TV Style program o poprawnym doborze stanika pewnie będą powtórki a niektóre koleżanki nie dawno zastanawiały się jak dobrać dobrze stanik tak , że polecam obejrzyjcie koniecznie bo warto
JESTEM TAKIEGO ZDANIA CO TYkla ski:nie zmieniają życia ale dodają mu KOLORÓWTEŻ wiem co mówię

A tak w ogóle ..to buziak...po męczącym weekendzie,ja coś 2 tydz w weekendy imprezuję...ale już mam dosyć

I koleżanka sobie poszła..ech...ja nic z tego nie rozumiem już..po co to....

MATII wiem co czujesz,te endorfiny ten pot na tyłku..wtedy to dopiero chce mi się żyć...................... ......................... ... A ty ćwicz,ćwicz bo później będzi 3miesiące przerwy

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-11-04 o 21:34
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 21:49   #5452
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie , że nie ale jednak dodają nam pewności siebie jak by nie mówić są atrybutem kobiecości i wierzcie mi wiem co piszę są pragnieniem nie osiągalnym dla niektórych dziewczyn i spełnieniem najskrytszych marzeń a więc skoro je mamy powinniśmy je po lubić a z czasem są tak naturalne jak by się z nimi urodziło a więc troszkę cierpliwości wam życzę i optymizmu [COLOR="Silver"]
Chyba troszkę o czym innym piszemy Cieszę się oczywiście Twoim szczęściem i optymizmem
A że piersi będą tak naturalne jak naturalne - oj to jest już troszkę zbyt optymistycznie ujęte

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-11-04, 21:49   #5453
Saba08
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!
Już długa wyliczanka się zrobiła, coraz więcej cycolinek będzie
Żabuś dekolt powala
A Horo nie myslałas może o poszukaniu fryzjerki, która dojeżdża do klienta to domu? Może tak byłoby Ci łatwiej?
A ja mam zamiar przetestować suchy szampon do włosów, może na pierwsze dni po operacji będzie ok
Miłego wieczoru dla wszystkich!
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 21:54   #5454
klaudeczka2010
Zadomowienie

hej MAYUŚ,SABA

MAYU nie mogę otwierać filmików w klubieale to przez to ze zapomniałam hasła do you tubaa takie ciekawostki tam wrzuciłaś
Stary 2012-11-04, 21:56   #5455
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Dokładnie Gwen o to mi chodziło. I niestety często niektóre osoby wpadają w spiralę chcąc się za wszelką cenę zachłysnąć różnicą- operacja po operacji bo np. piersi są za małe. A potem słońce i tak wieczorem zachodzi

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hej MAYUŚ,SABA

MAYU nie mogę otwierać filmików w klubieale to przez to ze zapomniałam hasła do you tubaa takie ciekawostki tam wrzuciłaś
Ojej a może coś nie działa. Zaraz sprawdzę.

Stary 2012-11-04, 22:16   #5456
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Chyba troszkę o czym innym piszemy Cieszę się oczywiście Twoim szczęściem i optymizmem
A że piersi będą tak naturalne jak naturalne - oj to jest już troszkę zbyt optymistycznie ujęte
Mówisz zbyt optymistycznie podchodzę, że jak naturalne nie są lub nie będą ale ja innych nie znam i dla tego są moje i może nie które dziewczyny mają ładniejsze ich szczęście
Stary 2012-11-04, 23:01   #5457
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Mówisz zbyt optymistycznie podchodzę, że jak naturalne nie są lub nie będą ale ja innych nie znam i dla tego są moje i może nie które dziewczyny mają ładniejsze ich szczęście
Chyba nie ma co się licytować ani spierać. przecież każdy ma swoje zdanie ocene...
Mi bardziej chodzi o to, że nawet poczucie pewności siebie -bo ma się biust sprawdza się głównie w sypialni. O tam to można powiedziec o spektakularnych zmianach. Ale W CODZIENNYM zyciu, piersi wg mnie nie czynią nas szczesliwszymi. Każda kobieta chce być ładna i czuć się pewnie... ale czy to ze ja będe postrzegać siebie jako ładną i pewną siebie BO zrobiłam sobie biust... Sprawi że tak beda mnie postrzegac inni?
Jest na prawdę ogromna liczba kobiet które z operacją wiązą takie nadzieje i oczekiwania jakby to było spektakularne wydarzenie. Nie sądze żeby zrobienie sobie piersi rozwiazało nasze problemy z rodzina, z partnerem.Cycków nie robi się na depresję.

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

W sumie chodzi mi o to,że wiele kobiet tak na prawdę w wyniku poczucia niskiej wartości, dąży do perfekcji, robi sobie mnostwo operacji, co chwile grzebie przy sobie, zeby być ladniejsza zgrabniejszą etc... ale tak na prawdę, poczucie pewności siebie powinno płynać z wnetrza a nie ze skorupy.
Ogólnie samodoskonalenie jest ok. Chodzi mi o sposób myslenia. I nikt mi nie powie, ze takich sytuacji nie ma ani kobiet, bo niejednokrotnie byly tu dziewczyny które przeszły niejedną operację i zabiegi a jak przyszlo co do czego to żal było czytać czasem te posty...poziom dyskusji pozostawiał wiele do zyczenia.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)

Edytowane przez gwendolinka
Czas edycji: 2012-11-04 o 23:03
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 23:06   #5458
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
celina777 12.11- 7
Alexo912 12.11- 7
ania31 21.11-16
lauren25 28.11- 23
kicia_nh 12.12- 38
Matti 14.12- 40
Paularetka 03.01- 60
PRZEDPO 28.03- 144

Witajcie
Celinko dodałam, mam nadzieję, że dobrze policzyłam.

A ja mam przedłużony weekend jeszcze do 11 listopada, choć szczerze przyznam, że wolałabym już do pracy chodzić Mam pękniętą kość palca u lewej nogi i cięzko mi tak chodzić, kuśtykać muszę jakoś

Kassik już chyba zgłaszać jej nie musisz, z tego co zauważyłam to dostała ban stały
Kicia, Celinka - dziękuję za dodanie

Szkoooda, że to jeszcze tyyyle czasu... Wszystko przez tą prace wrrr, ale trzeba się cieszyć, bo jakby nie ona to by mnie na te cycki stać nie było
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 23:08   #5459
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
pocieszę Cię... ja ostatnio tak przytyłam, że zaczęły mi pękać spodnie a dzisiaj miały swój ostatni dzień... założyłam je a potem chciałam założyć skarpety i jak się schyliłam to szlag je trafił

ale od wtorku rozpoczynam mój urodzinowy półroczny karnet na siłownię... muszę się do ślubu szykować

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

w sensie szlag trafił spodnie... nie skarpety
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 23:11   #5460
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze, jak to mam w zwyczaju co pol roku, kombinuje z kolorem...teraz blondnaturalny lekko slomkowy. I odrost wyszedl taki, jak planuje docelowo, a reszta na dlugosci za zimna...pewnie przez to, ze wczesniej kladlam tam najpierw popiel a ostatnio perle. Więc czeka mnie dluga droga do upragnionego koloru ...będę scinac i zapuszczac na nowo
Horo, ja blondynka od zawsze i na zawsze. Wychodziłam kiedyś z b. jasnego blondu, który się zdarzył na mojej głowie przypadkiem. Farbowałam włosy dosyć często, ale farbami z min ilością amoniaku (żednae z tych jasnych blondów z rozjaśniaczami) i za każdym razem troszeczkę ciemniej.
Teraz od kilku lat mam (wydaje mi się) naturalny kolor i mi fryzjerka dodaje sporo rudego pigmentu podczas farbowania i on równoważy cały kolor.
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości