Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time! - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 18:43   #391
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!

[QUOTE=princessskaa;374358 76

Taaaaa I co Ty na to? Minkę wstawiłaś taką sobie...
Ale pomyśl: mała Baszka hihihi [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
juniorka Baszka

Dziewczyny mój bratanek ma za 1,5tyg roczek i tak wymyśliłam czy może nie kupić mu czegoś takiego:
http://allegro.pl/fontanna-z-pileczk...736346059.html Co o tym myślicie?
Dobre, dobre

ta wyrzutnia wydaje mi się bardzo very good, chciałam ją kupic michałowi na roczek ale nie zdazyłam;/

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Dajesz duzo mięsa i warzyw?na 3l garnek wkładam np.2 uda i 0,5kg wołowiny lub cos tlustego wieprzowego (lopatka,biodro lub karkowka) albo cała pierś ptasia z kością i do tego wieprzowa kosteczka.duzo wloszczyzny i zielona cześć selera i pietruszki oraz koper,sol,ziele i pieprz.musi wyjść
oj to faktycznie duzo mięska dajesz. Warzyw daje tyle samo, więc może chodzi o to, że daje mało mięsa i dlatego jest tala jałowa

dziękuję za rade

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
muffinka postaram się już nie znikać

Baha no to teraz będzie najlepsza część - urządzanie Tylko zazwyczaj kasy rzy tym nie ma tyle ile by się chcialo
Zgadza się, studnia bez zdna. Najgorsze jest to, że chciałabym urządzić po swojemu, a na to na pewno nam braknie kasy, poza tym to jednak wynajm, czyli urządzimy podstawowo i wsio
Stary 2012-11-05, 19:23   #392
OlusiaS
Wtajemniczenie

To pewnie w miechu leży problem

Ja przez lata próbowałam urządzić sie po swojemu i ciagle to nie było to.teraz powiedzieliśmy sobie z tz'tem,ze musi być po naszemu i mamy mniej wiecej .brakuje nam jeszcze lampy w dużym pokoju (wisi zarowka) i nie mam mebli w łazience.panele w d.pokoju zmienimy za jakieś 2 lata na ładniejsze .
Powoli sie urzadzicie,tylko musicie uzbroić sie w cierpliwość .z reszta można za nieduże pieniądze fajnie mieszkanie wyposażyć,trzeba tylko mieć wyobraźnię,czego mi np brak
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 20:03   #393
kasia_aa
Zadomowienie

hej mamuśi melduje sie, jeszcze nie doczytałam, ale widze ze z tym w tyg mże byc cieżko, z małym ok, ze złobka wychodzi uśmiechniety i wchodzi tez zreszta...zobaczymy jak długo, po tych wymiotach stracił apetyt i ma takie luźniejsze kupy, zobaczymy co to bedzie dalej;/ za to ja sie chyba od niego zaraziłam jakims wirusem bo normalnieaz sie musiałam z pracy wczesniej zwolnić i ogolnie czuje sie do kitu;/ doczytam potem.

sssuper torcik Muff
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 20:08   #394
Oliveira79
Zadomowienie

hej

ale dzisiaj mi dzień szybko minął w pracy troche zastepowalam koleżankę, więc ani się obejrzałam a już była 14:30
potem "chwila dla mnie" - uzupełnianie pazurków i już wieczór

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość

A i powiem Wam, że od dzisiaj znów zaczynam dietę, bo nie moge już na siebie patrzećc
a mi w sobotę minął dokladnie miesiąc jak jestem na diecie i się pochwalę że jest mnie 7 kg mniej

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Princesska-podziwiam,że chcesz przytyć.Ja się źle czułam z nadmiarem kg-począwszy od bólu kolan bo jednak w ciązy miałam trochę tych kg to jeszcze ubrania jakieś takie wilekie w sklepach to mi się nie podobają A teraz to czuję się jak piórko mimo,ze do wagi jeszcze nie wróciłam.
dygi ja mam dokładnie tak samo - bardzo źle się czuję z nadmiarem kg
a teraz to niesamowite uczucie satysfakcji, jak ciuchy zaczynają być luźne a niektóre spodnie wręcz spadają mi z tyłka
to dopiero półmetek, ale zmotywowana jestem bardzo dotychczasowymi efektami, więc myslę, że dam radę

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 20:12   #395
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
To pewnie w miechu leży problem

Ja przez lata próbowałam urządzić sie po swojemu i ciagle to nie było to.teraz powiedzieliśmy sobie z tz'tem,ze musi być po naszemu i mamy mniej wiecej .brakuje nam jeszcze lampy w dużym pokoju (wisi zarowka) i nie mam mebli w łazience.panele w d.pokoju zmienimy za jakieś 2 lata na ładniejsze .
Powoli sie urzadzicie,tylko musicie uzbroić sie w cierpliwość .z reszta można za nieduże pieniądze fajnie mieszkanie wyposażyć,trzeba tylko mieć wyobraźnię,czego mi np brak

Ja mam wyobraźnię, ale chyba za dużą kupując już coś do mieszkania pewnie będę się czuła jak dziecko w sklepie z zabawkami i z robię z mieszkania kolorowe jarmarki

Na pewno po jakiś słupek do łazienki, czy stół do d.pokoju pojedziemy na targ, bo można kupić na prawdę świetne drewniane meble za 3/4 ceny. A reszte weźmiemy z domu, to mamy już komodę do Michała + jego zabawki = już brak miejsca do sypialni i salonu rozłożymy meble od nas i jakoś to będzie

Glam, o jaaa ale się trafiło chłopaką po takiej nieobecności i takie wieści. Bądźmy dobrej myśli

100 lat, dużo zdrówka dla nich

Michaś już śpi, kolację odziwo zjadł. My już też wykąpani. Zaraz idę legnąć
Stary 2012-11-05, 20:23   #396
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
dzieki za pamiec i zyczenia my dzis w ramach prezentu urodzinowego zabieramy znow chlopakow do lekarza
infekcja ciagnie sie od polowy wrzesnia, za nami 3 antybiotyki, rozyczka i leczenie przeciwwirusowe, wizyty u laryngologa i zapalenie ucha przewlekle...przed nami kardiolog bo pediatra wylapal szmery w serduszku. chlopcy ciagle chodzy, zlobek fajny ale nie chodza i ogolnie nie za fajnie
ja z pracy zasuwam do domu zmienic meza przy opiece nad maluchami- zastanawiam sie czy nie zrezygnowac ze zlobka i nie szukac niani
udzielam sie jedynie na watku blizniakow bo tu nadrabianie mnie przerasta. ale podczytuje was
glam kochana STO LAT !!! dla Ciebie i chłopaków i dużo zdrówka dla nich - zwłaszcza teraz, żeby w końcu te choróbska odpuściły

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość

Dziewczyny mój bratanek ma za 1,5tyg roczek i tak wymyśliłam czy może nie kupić mu czegoś takiego:
http://allegro.pl/fontanna-z-pileczk...736346059.html Co o tym myślicie?
chyba OlusiaS to ma/miała i chyba średnie zainteresowanie jej Mała wykazywała ale generalnie mi sie podoba

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Baszka trzymam kciuki za mieszkanko oby się udało

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
znam kilka mamuś, które na "chorobowy okres" nie puszczają dzieci do p-la...może z tą nianią to nie jest głupi pomysł
tylko, że nie posyłając dziecka do żłobka i tak trzeba placić oplatę stałą, a u nas jest dodatkowo tak, że jak dziecka nie ma dłużej to skreślają z listy

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość

Zgadza się, studnia bez zdna. Najgorsze jest to, że chciałabym urządzić po swojemu, a na to na pewno nam braknie kasy, poza tym to jednak wynajm, czyli urządzimy podstawowo i wsio
dokladnie - szkoda ładować kasę w nieswoje mieszkanie

Stary 2012-11-05, 20:24   #397
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kropeczka27 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny,nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie,jestem mamą Aniołka Olusia,pisałam na wątku Mamusie listopad grudzień.
Chciałam podzielić się z Wami moim szczęściem, 25 września 2012 r. urodziły się nasze ukochane bliźniaki Maksymilian i Mikołaj
Chłopcy są zdrowymi i cudowymi Dziećmi,we wtorek skończą 6 tygodni Jestem w nich zakochana do szaleństwa!
Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrówka wszystkim Waszym Maluszkom,niech się zdrowo chowają
super gratulacje, ja pamietam

u nas na roczek 2 imprezy, na pierwsza robie
cottage pie(zapiekanke miesno-warzywna)
tort(biszkopt, masa smietanowa z galaretka i brzoskwinie z puszki)
ciasteczka maslane
na ciescie francuskim przekaski. Ser plesniowy i pieczarki, kurczak i szpinak i mozarella i pomidowy suszone
surowka amerykanska(pekinska,kuku rydza, papryka moze cos jeszcze)

na druga zamiast cottage pie bedzie gulaszowa, a tort bedzie porzeczkowy
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 20:27   #398
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
a mi w sobotę minął dokladnie miesiąc jak jestem na diecie i się pochwalę że jest mnie 7 kg mniej

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

a teraz to niesamowite uczucie satysfakcji, jak ciuchy zaczynają być luźne a niektóre spodnie wręcz spadają mi z tyłka
to dopiero półmetek, ale zmotywowana jestem bardzo dotychczasowymi efektami, więc myslę, że dam radę
klask i: w takim razie dziewczyny trzymam mocno abyście doszły do takiej wagi abyście się dobrze czuły w swoim ciele

Kasia, zdrowiej
Stary 2012-11-05, 20:28   #399
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
hej mamuśi melduje sie, jeszcze nie doczytałam, ale widze ze z tym w tyg mże byc cieżko, z małym ok, ze złobka wychodzi uśmiechniety i wchodzi tez zreszta...zobaczymy jak długo, po tych wymiotach stracił apetyt i ma takie luźniejsze kupy, zobaczymy co to bedzie dalej;/ za to ja sie chyba od niego zaraziłam jakims wirusem bo normalnieaz sie musiałam z pracy wczesniej zwolnić i ogolnie czuje sie do kitu;/ doczytam potem.

sssuper torcik Muff
super że Synuś się zaadaptował w żłobie zresztą chyba większość dzieci łatwo wchodzi w nowe żłobkowe środowisko no oczywiście pod warunkiem, że choróbska w tym nie przeszkadzają to chyba my Mamy, mamy z tym największy problem

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

aha, kasia dużo zdrówka chorowitku

Stary 2012-11-05, 20:46   #400
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Dziękować A Wy tam dajcie sobie chociaż tydzień zdrowotności Baaa, nawet miesiąc

U nas obiadek w niedziele z okajzi urodzin małej i tż Rodzinka i chrzestna z narzeczonym Musze zakupić serwetki, czapeczki i jakieś wystroje urodzinowe Na dniach podjadę do sklepu Menu już pisałam, ale mogę jeszcze raz Ci napisać:
-jajka w majonezie
-ciasto
-tort (ciocia robi)
-sałatka
-na obiad roladki z piersi z kurczaka z jakimś nadzieniem (babunia robi) z ziemniaczkami i surówką
Wsio

senkju

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Aaaa poproszę po kilo w cycki, po kilo w posladki i w uda może po kilo Jak będzie za mało, domówię

jak braknie to chętne na bank się znajdą by oddac

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Właśnie witam sie z kawką a tu takie ciacho na mnie czeka

Tort śliczny!

Dziewczyny mam NEWSA.

Wczoraj oglądaliśmy mieszkanko. I...dzisiaj tżet jedzie do faceta obgadać szczegóły, jak się zgodzi na nasze warunki od grudnia idziemy na swoje

Tacy jesteśmy podjarani, że już mamy listę zakupów czego nam trzeba

A tak w skrócie. Jedno nam już sprzątnęli (co pisałam abyście trzymały kciuki) kawalerka, pokoj kuchnia łazienka. Wczoraj pozliśmy oglądnać dwa. Facet zrobił dobudówkę do swojego domu i wynajmuje. Jedna kawalareka, ale bez przedpokoju, wchodzi się od razu do pokoju, więc odpada. A drugie 100m pałac 3 pokoje, łazienka, nowa kuchnia. W sensie nie używana jeszcze. Ale nie ma jeszcze centralnego i chłopina nie ma kaski aby wykończyć, to tżet zaproponowal że zapłaci za pół roku z góry, aby wszystko pokończył, i może cos opuści, wtedy będziemy mogli się wprowadzić

Okolica sympatyczna, jest ośrodek rekreacyjny, jeziorko, kajaki itp. Sąsiedzi to chrzestna Michasia i prababcia 20 km z dala od teściów jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee

cuuuuuuuudowne wieści !!!!! trzymam baaardzo kciuki !!!!!

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 20:56   #401
OlusiaS
Wtajemniczenie

Oli super pamięć .Amelka faktycznie mało zainteresowana fontanna,ale Max ja bardzo lubił ,więc od dziecia duzo zależy.
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 21:00   #402
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
hej

ale dzisiaj mi dzień szybko minął w pracy troche zastepowalam koleżankę, więc ani się obejrzałam a już była 14:30
potem "chwila dla mnie" - uzupełnianie pazurków i już wieczór

wow!!! super wiesci gratuluje samozaparcia i jakie efekty :brawo:

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2012-11-05, 21:15   #403
muffinka90
Zakorzenienie

kasi_aa zdrowka

Oli szacun

ale mi dziec dzis narobil, dorwal sie do pampka zuzytego, zanim zdazylam mu go zabrac rozpial rzep, machnal nim i.... mialam piekny snieg z zasikanego granulatu wszeeeedzie byl Filip mial radoche z odkurzania

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 21:17   #404
rojku
Rozeznanie

Oliveira zazdroszczę silnej woli. Ja się zabierałam, ale słomiany zapał dawał o sobie znać :/
Stary 2012-11-05, 21:25   #405
owieczka86
Zadomowienie

Padam....@ się przyplątała i strasznie się czuje...,
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 21:28   #406
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość

wspolczuje ja od daaaawna nie pamiętam jak to jest ale chyba nie powinnam sie martwić, hę ?

zmykam lulu, buziaki

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2012-11-05, 21:38   #407
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
wow!!! super wiesci gratuluje samozaparcia i jakie efekty :brawo:

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

Oli szacun

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
ale mi dziec dzis narobil, dorwal sie do pampka zuzytego, zanim zdazylam mu go zabrac rozpial rzep, machnal nim i.... mialam piekny snieg z zasikanego granulatu wszeeeedzie byl Filip mial radoche z odkurzania
padłam

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
wspolczuje ja od daaaawna nie pamiętam jak to jest ale chyba nie powinnam sie martwić, hę ?

jeśli jeszcze kp, to teoretycznie nie

Stary 2012-11-05, 21:50   #408
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:

gratulejszyn!!!!
gdybym ja tyle kg straciła to byłam nieźle chuda,ale chciałabym raz w życiua co
Cytat:
a to lepiej aby okresu nie było

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-05, 23:47   #409
nettka_
Zadomowienie

Oli szacun. Chciałabym tyle schudnac wtedy bylabym idealna haha

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 07:55   #410
princessskaa
Wtajemniczenie

Cześć

Nocka słaba. Ok 2 mała się obudziła, brzuszek ją męczył, miała dziene odgłosy w pieluszce. Dzwoniłam wczoraj wieczorem do pediatry to kazała zwiększyć osłonę i obserwować. Zadz dzisiaj i powiem jak było..

Mało tego. Ja po przebudzeniu fatalnie się poczułam - było mi niedobrze. Obudziłam tż, bo trzymając małą myślałam, że fikne. Zrobił mi herbate. i wiecie co sobie pomyślałam? Jestem w ciąży

Mała chyba wstanie zaraz,bo słyszę,że się wierci. Idę wstawię mleko jej

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Kurcze mała ma już dosyć brania leków, jak widzi łyżeczkę/strzykawkę to już ucieka. Podstępem musze jej dawać. Oby jak najszybciej nie trzeba było, bo i mi się znudziło
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 08:18   #411
smerfik0
Raczkowanie

Cytat:
Cześć

Nocka słaba. Ok 2 mała się obudziła, brzuszek ją męczył, miała dziene odgłosy w pieluszce. Dzwoniłam wczoraj wieczorem do pediatry to kazała zwiększyć osłonę i obserwować. Zadz dzisiaj i powiem jak było..

Mało tego. Ja po przebudzeniu fatalnie się poczułam - było mi niedobrze. Obudziłam tż, bo trzymając małą myślałam, że fikne. Zrobił mi herbate. i wiecie co sobie pomyślałam? Jestem w ciąży

Mała chyba wstanie zaraz,bo słyszę,że się wierci. Idę wstawię mleko jej

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Kurcze mała ma już dosyć brania leków, jak widzi łyżeczkę/strzykawkę to już ucieka. Podstępem musze jej dawać. Oby jak najszybciej nie trzeba było, bo i mi się znudziło
strzykawki? a co dokładnie jest Roxy?

KROPECZKO ogromne gratulacje
Stary 2012-11-06, 08:30   #412
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfik0 Pokaż wiadomość
strzykawki? a co dokładnie jest Roxy?
Antybiotyk dawkuję strzykawką, bez igły, do buzi Zapalenie gardełka.
Stary 2012-11-06, 08:50   #413
Oliveira79
Zadomowienie

hej

Stary 2012-11-06, 08:53   #414
dygotka8
Zakorzenienie

witam
noc beznadziejna,zaraz bedę ratować się kawką

Stary 2012-11-06, 09:04   #415
Oliveira79
Zadomowienie

nettko no ja planuje jeszcze z 8kg stracic, a marzeniem jest 10 mam nadzieje ze pojdzie gładko jak do tej pory

rojku 100 LAT!!! dla Anielki i dla Ciebie

Stary 2012-11-06, 09:09   #416
dygotka8
Zakorzenienie

Oliveira-to sporo jeszcze tychkg chcesz się pozbyć.Tak mi się przypomiało,ze jak wazyłam więcej to obrączka czy pierścionek zaręczynowy trzeba było wciskać na palec a ten palec to grubiuttki jak kiełbaska były i obrączka tak się wbijała w palec...brrr

Stary 2012-11-06, 09:22   #417
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
witam
noc beznadziejna,zaraz bedę ratować się kawką
u mnie podobnie wiec dolączam z drugą kawką

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Oliveira-to sporo jeszcze tychkg chcesz się pozbyć.Tak mi się przypomiało,ze jak wazyłam więcej to obrączka czy pierścionek zaręczynowy trzeba było wciskać na palec a ten palec to grubiuttki jak kiełbaska były i obrączka tak się wbijała w palec...brrr
jak
no troche tego jest niby po mnie tych kg, które mam nie widać ale ja wiem swoje

Stary 2012-11-06, 09:53   #418
owieczka86
Zadomowienie

Witam
Nocka super,Filip zasnął przed 9 położyłam go do łożeczka i spał tam do około 5.30 wzięłam go do nas do łóżka i spał do 7.40 :-D jeszcze tak dobrej nocy nie było

Dzwonili wczoraj do mnie z przychodni że Filip skończył roczeki że zapraszają nas na "test przesiewowy" - ważenie,mierzenie itp. no i jedziemy dziś na 13.
Filip właśnie próbuje zasnąć,zupka się gotuje,mieszkanie odkurzone,pranie zaraz się kończy.
Pogoda u nas słaba...strasznie wieje i czasem pada...

Dygotka...z tym okresem to teraz dobrze że jest ale za jakieś pół roku mogło by go nie być przez przynajmniej 9miesięcy;-) hehe

Princ zdrówka dla Roxi :-* ja leki też podawałam strzykawka ale teraz jak daje witC to podaje łyżką młody oczywiście ucieka jak mnie widzi z łyżką ale wkońcu siada i otwiera buzię,krzywi się a za chwilę znowu buzia otwarta :-D

Oliveira a stosujesz jakaś dietę czy tak po prostu mniej jesz i uważasz na produkty?? Kurde ja nawet sporo kg straciłam bo waże sporo mniej niż przed ciążą i nieszczę się w dawno nie noszone ciuchy tzn.dół bo cyc został.... Ale wydaje mi się że mi trochę brzuszka zostało...chyba się wezmę za jakieś ćwiczenia.

Edytowane przez owieczka86
Czas edycji: 2012-11-06 o 10:02
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 10:00   #419
princessskaa
Wtajemniczenie

Kupujemy preznet dla niuni http://tablica.pl/oferta/bujak-littl...45a9;r:8;s:125 Klamka zapadła hehe Ale myślę, że się będzie cieszyć dziecinka No i różowy

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Dzwonili wczoraj do mnie z przychodni że Filip skończył roczeki że zapraszają nas na "test przesiewowy" - ważenie,mierzenie itp. no i jedziemy dziś na 13.

Princ zdrówka dla Roxi :-*
No ciekawe ile maluch waży Moja ostatnio na wizycie była ważona w ubranku to po odjęciu ciut wyszło 10kg

Dzięki
Stary 2012-11-06, 10:06   #420
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:

no troche go jest niby po mnie tych kg, które mam nie widać ale ja wiem swoje

Dokłdnie, każda wie swoje na ten temat.

Hej.

Noc w miarę chyba 3 pobódki

Maruda już śpi, po 2 śniadaniu, zapraszam na drugą kawkę!

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Kupujemy preznet dla niuni http://tablica.pl/oferta/bujak-littl...45a9;r:8;s:125 Klamka zapadła hehe Ale myślę, że się będzie cieszyć dziecinka No i różowy

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

No ciekawe ile maluch waży Moja ostatnio na wizycie była ważona w ubranku to po odjęciu ciut wyszło 10kg

Dzięki
A co z tamtym, babka jesdnak podwyższyła cenę ??

My Michałkowi kupimy na Mikołaja wyrzutnię kulek może zaciekawi się na dłużej

Jutro idziemy na bilans

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości