|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5491 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Aniu31, myślę, że dużo zależy od tego w jakim tempie będziesz tracić na wadze. I oczywiście będziesz musiała mocno dbać o skórę piersi- systematycznie stosować preparaty ujędrniające .
|
|
#5492 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
I tak jak pisała Gwendolinka, wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji. No a dbanie to podstawa
|
|
|
|
#5493 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Juz sie robi, mimo, iz ciemno U mnie pogoda sliczna w dzien i moge sie sloneczkiem podzielic
|
#5494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najeździłam się dzisiaj. Wawa-Poznań pociągiem i powrót autem. Ale nawet dobrze mi zrobila zmiana otoczenia. A teraz jestem po siłowni i czuję się jak młody bóg Trener usilnie namawia mnie na ćwiczenia klatki.. a ja na to nie, nie, bo nie chcę wyglądać jak facet no co? mam mu powiedzieć że cycki se robię ![]() A w temacie dowartościowania, to zgadzam się, że cycki nie rozwiążą problemów życiowych, bo jak? ale patrząc na to z innej strony, robiąc to, pozbywamy się chociaż jednego z tych życiowych problemów. I o jeden mniej i żeby z każdym innym problemem było tak łatwo.. ahh buziaki
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2012-11-05 o 21:53 |
|
|
|
|
#5495 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wpadam,czytam i widzę że błyskawicznie zmienia się wyliczynka dziewczyny,trzymam za wasMatti,ja jestem z Pń ![]() Ania w moim albumie nie ma piersiaków, jestem sama ja.Zaakceptuje zaproszenie, jak dasz się bardziej poznać ![]() zmykam,jutro praca
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#5496 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a zla jestem bo faktycznie mialam sie zabrac za to przed op a teraz zostalo 15dni i Ania sie obudzila---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
a co dalej tylko jojo w kazdym razie dziekuje gwen---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
Podstawa to pozytywne myslenie i optymizm. Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje 21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc Edytowane przez ania 31 Czas edycji: 2012-11-05 o 22:47 |
|||
|
|
|
#5497 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
|
|
#5498 |
|
Zadomowienie
|
hejka dziewczęta!!!
JOASI nawet się pojawiła i SABA...juz tuż tuż ZA RESZTĘ TEŻ TRZYMAM KCIUKI KOCHANE a ja prasowałam 3 godz kurdę...dziewcz yny JA nie wiem czy ja się już Was pytałam kiedyś![]() otóż to;mam taki problem..kur..a... ma m coś na żebrach,a dokładniej na lewym od dołu..kiedyś jak lekarce pokazałam i mnie wymacała,to stwierdziła że to dodatkowe żebro tak mnie to denerwuje.... muszę zrobić prześwietlenie żeber,no ale co dalej,jak sobie pomyślę że mam z tym żyć to mi słabo....słyszałyście o czymś takim??jak to wygooglowałam to jest coś takiego ale sama nie wiem
|
#5499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Wszystko w sensie myć zęby, nakładać krem i takie tam drobne czynności i absolutny zakaz podnoszenia ciężkich przedmiotów.
|
|
#5500 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najlepiej od razu jedno po drugim---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#5501 |
|
Zadomowienie
|
klaudeczka a może to żebro Adama?
A tak na poważnie to nie słyszałam nigdy o czymś takim ale jak Cię wkurza to faktycznie sprawdź co to, szczególnie, że psuje Ci to nastrój a Ty nie możesz być smutas bo kto nas tu będzie optymizmem zarażał?A i miałam się Ciebie jeszcze o te masaże piersi zapytać, Ty masz je do kiedy wykonywać? Bo mi mój lekarz nic nie kazał robić i ja nic nie robię i czasami się zastanawiam czy może one takie drętwe są bo ja ich nie ruszam? W sensie nie poruszam nimi?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-11-05 o 23:26 |
|
|
|
#5502 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jeśli chodzi o wysmuklenie to małe ciężary- duża ilość powtórzeńmoje na mnie nie działają bo ja, jeśli chodzi o nogi, to mam trochę zaburzone pojęcie 'mały ciężar' i 'duża ilość powtórzeń'. bo na suwnicę wrzucam sobie 100kg i robię 3serie po 50 powtórzeń
|
|
|
|
|
#5503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale widzę że czym bardziej ćwiczę na brzuch i czym bardziej mam umięśniony to mi to bardziej dokucza...nie wiem czy to mi się w mięsień nie wrzyna po prostu....ale nie przestanę brzuchów robić lekarka to zbagatelizowała...ale trudno,pójdę znów..niech mnie specjalista zobaczy...a dodam że mam to kilka dobrych lat już..raz dokucza bardziej raz mniej![]() a w dupie z tym,teraz leżę to nie czuję ,chyba idę spać to mi się mięśnie rozluźnią i przestanie uciskać ![]() BALSENO byłam w albumie
|
|
#5504 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi kazał żeby się rozluźniły i żeby rowek się zrobił na luzie...tzn jak je zbliżę,ja je mało masuję ostatnio ,coś tam poruszam jak sobie przypomnę ,jest trochę lepiej ale jeszcze nie są ruchome,tzn miękkie i jak nimi ruszam to jak moje a tak to sztywne są,chyba że tak juz zostanie![]() ja oczywiście spadam już bo cały dzien latania i jeszcze to prasowanie plus spanie z dziećmi poprzednią noc bo coś im się porobiło..ech..lecę...mił ego jutra
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-11-05 o 23:36 |
|
|
|
|
#5506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
klaudeczka dzięki
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-11-05 o 23:47 |
|
|
|
|
#5507 |
|
Raczkowanie
|
Ja na moment pozdrawiam tylko i miłych snów życzę już godzina duchów się zbliża
|
|
|
|
#5508 |
|
Zadomowienie
|
ja też już padam, dziś wycisk na jodze miałam...jak tak dalej pójdzie to jest szansa, że na stare lata rozłożę się w szpagacie
Dobranoc
|
#5509 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5510 |
|
Rozeznanie
|
No spac nie moge coraz bardziej ale nie myslcie ,ze sie denerwuje
wstawie juz wyliczanke i sobie popatrze na nią![]() celina777 12.11- 5 ![]() Alexo912 12.11- 5 ![]() ania31 21.11-14 ![]() lauren25 28.11- 21 ![]() kicia_nh 12.12- 36 ![]() Matti 14.12- 38 ![]() Paularetka 03.01- 58 ![]() PRZEDPO 28.03- 142
|
#5511 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, trzy lata temu zostałam szczęśliwą posiadaczką żelków
Teraz bardzo potrzebuje waszej pomocy , a szczególnie tych z warszawy – otóż od niedzieli wieczorem boli mnie prawy sutek i od wczoraj wyczuwam w otoczce pod skórą zgrubienie, proszę dajcie mi namiar na priv gdzie można wykonać usg. Chodzi mi o osobę kompetentną, która nie wywali na mnie oczy gdy powiem że mam żelki i będzie wiedziała jak diagnozować. Dzięki wielkie za pomoc
|
#5512 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5513 |
|
Raczkowanie
|
dziendoberek ja tylko na chwilke wpadam sie przywitac w ten zimny i szary angielski poranek milego dzionka dziewczynki
|
#5514 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Brrrr...jak dzisiaj zimno... Aniu, Moim zdaniem niewielki spadek wago nie powinien destrukcyjnie wplynac na wyglad piersi ![]() Toniui, Dzięki za rade. Więc dzisiaj musze powalczyc, bo wczoraj Pani wpuscila mnie tylko na wibre, a na vacu już nie Podobno nie moga laczyc obu tych urzadzen.. Tylko to taka lipa, bo po 10 minutach musialam sobie pojsc i nie zdazylam się rozkrecic
|
|
#5515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba się domyślam ale moze się mylę![]() tak w ogóle DZIEŃ DOBRY!!! HORO BUZIAKI TONIU tak wracając do wczorajszego tematu,odnoście obżarstwa jakie ja mam ostatnio schizy by rzucić się wieczorem na żarcie...i tak robiłam,ale ja się później strasznie źle czuję i już się zdyscyplinowałam ale pierwsze 2-3 dni ciężko jest,oczywiście jem,ale moją VASę ,wczoraj z makrelką w pomidorach np i się najadłam a nie obżarłam i jest git...![]() ESTELLE witaj,oby to było nic!!!masz już te namiary???my mamy w klubie chyba namiary na radiologów,jak nie masz to sprawdzę ![]() CELINKO 5dni??? fajnie fajnie!!!po weekendzie już będziesz miała biustcześć ANIU
|
|
#5516 |
|
Zadomowienie
|
A wogóle to się trochę wyżalę...
niby wygląd nie jest w życiu najważniejszy, ale jak usłyszałam ostatnio (kontrola poporodowa u ginekologa), że nie mam szans na powrót brzucha do normalności to się zmartwiłam ![]() Już nawet nie chodzi tylko o skórę, ale o te poprzecinane mięśnie ![]() Dlatego tak teraz szukam ćwiczeń i urządzeń, które choć w części pomogą mi pozbyć się nadmiaru... ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Hej Klauduś wibra to taka platforma, na której ćwiczysz, a Tobą "wytrząsa"... głębsze dotarcie do mięśni w ciągu 10 minut. To podobno zastępuje 4 godziny ćwiczeń na siłowni... na pewno coś odpowiedniego dla takich zaganianych mam jak ja, które nie maja czasu przesiadywać godzinami w siłowni. A jeszcze teraz to pewnie będę próbowała wszystkiego, co sie nawinie, żeby nie wyglądać jak foka na wiosnę ![]()
|
|
#5517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak myslałam że to to horuś a pokaż no ten brzuch...ale co ty z nim masz??kilka miesięcy moze potrwać zeby się poprawiło,ale co??za dużo skóry??czy o co chodzi??czy rozepchany jeszcze???ja mam spoko brzuch ale urodziłam tylko 2 dzieci aczkolwiek skóra na brzuchu już nie jest taka jak była,a jak po operacji piersi z wiadomych przyczyn brzuchy poszły w odstawkę to cholera strasznie stan skóry sie pogorszył,właśnie nad tym pracuję i zaczęłam z nim działać tak jak po porodzie,masaże,szczypani a,ćwiczenia i naprzemienny prysznic ciepło -zimno
|
|
#5518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak dla mnie wyglada to niesmacznie, okropnie i cholernie źle się z tym czuję. Minęło 2,5 miesiąca od cesarki a po poprzednich już miesiąc po miałam brzuch o niebo lepiej wyglądający ale do tego mam mięśnie brzucha 4-ty raz poprzecinane (tym razem nikt się nie bawił w "łapanie" ich), więc nie mam co liczyć na to, ze brzuch będzie płaski ![]() i staram się nie obżerać, jeść zdrowo, dużo pić... teraz , choć niby za wcześnie, zaczęłam też chodzić na vacu i wibrę
|
|
|
#5519 |
|
BAN stały
|
Horo, nie chce mi sie wierzyć, że nie masz szans na ładny brzuch! ciężko mi się w tej kwestii wypowiadać, bo nie byłam w takiej sytuacji....ale ty i tak jesteś niezła laseczka!!!
głowa do góry, z uśmiechem na twarzy każda kobieta jest ładna!Klaudeczka to idź z tym dodatkowym żebrem do innego lekarza. Coś mi się kiedyś obiło o uszy, że zdarza się raz na ileś przypadków ze człowiek ma o jedno żebro więcej no to chyba padło na Ciebie
|
|
|
|
#5520 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wiem jak mięsień prosty się rozłazi...ile muszę się naćwiczyć by się zszedł z powrotem ..ale i tak do końca czuję się chyba nie zejdzie,na wysokości pępka czuję jeszcze dziurę gdzie się rozlazły,jak dużo ćwiczę to jest lepiej...horo mimo wszystko,uważam że jest jeszcze świeżo po porodzi no i operacji jaką jest cesarka,ty wyluzuj i jak dbasz to będzie dobrze,do lata masz dużżżżżo czasu!!!! ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
ale mam nadzieję ze to tylko to,ja już sobie cuda czasem wyobrażałam a jak to to ,to co dalej??mam to wyciąć???aż nie chce mi się myśleć
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

Dr E.S.

U mnie pogoda sliczna w dzien i moge sie sloneczkiem podzielic
no co? mam mu powiedzieć że cycki se robię
za was![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a co dalej tylko jojo w kazdym razie dziekuje gwen
celina777 12.11- 6 

kurdę...dziewcz yny JA nie wiem czy ja się już Was pytałam kiedyś
ma m coś na żebrach,a dokładniej na lewym od dołu..kiedyś jak lekarce pokazałam i mnie wymacała,to stwierdziła że to dodatkowe żebro
muszę zrobić prześwietlenie żeber,no ale co dalej,jak sobie pomyślę że mam z tym żyć to mi słabo....słyszałyście o czymś takim??jak to wygooglowałam to jest coś takiego ale sama nie wiem
A tak na poważnie to nie słyszałam nigdy o czymś takim ale jak Cię wkurza to faktycznie sprawdź co to, szczególnie, że psuje Ci to nastrój a Ty nie możesz być smutas bo kto nas tu będzie optymizmem zarażał?

, a szczególnie tych z warszawy – otóż od niedzieli wieczorem boli mnie prawy sutek i od wczoraj wyczuwam w otoczce pod skórą zgrubienie, proszę dajcie mi namiar na priv gdzie można wykonać usg. Chodzi mi o osobę kompetentną, która nie wywali na mnie oczy gdy powiem że mam żelki i będzie wiedziała jak diagnozować. Dzięki wielkie za pomoc