|
|
#1051 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
|
|
|
#1052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() pani dr powiedziala pani dr
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super, że super ![]() Co do szmateksu - wczoraj czekając na męża (nie wzięłam kluczy od domu) polazłam poszperać... i znalazłam nieużuywane body i spodenki z tygryskiem (takie dresiki) oba ciuszki rozmiary 62. i zapłaciłam za to... uwaga... 2,40 zł myślałam, że padnę przy kasie Tak więc i ja rozdziewiczyłam lumpeks dla Fasolki
|
|
|
|
#1055 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1056 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli teraz nic tylko leżeć i pachnieć ![]() Cytat:
następne dopiero pod choinę chyba :P---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- ekstra, a wiadomo skąd były bóle, co powiedzieli lekarze ? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- aaa zapomniałam wam powiedzieć, że w związku z l4 na którym jeszcze jestem bo ciągle mam temperaturę robię dziś domowe ravioli z prawdziwkami i parmezanem ha trzymajcie kciuki bo to mój debiut w temacie ravioli
|
|
|
#1057 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje! Cytat:
mogę dziś wypić kompot wiśniowy na tę okoliczność ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i udany napad ![]() OtTakaJa dobrze że już dobrze
|
||||||||||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1058 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nawet czytałam gdzieś, że takie używane ciuszki są dla dzieci lepsze niż nowe, bo wszystkie chemiczne barwniki zostały powypierane. No a poza tym aspekt cenowy przeważa ![]() Załączam zdjęcia wczorajszego prezentu
Edytowane przez Villga Czas edycji: 2012-11-06 o 12:41 Powód: literówka |
||
|
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
tak piszecie ile wasze maluchy ważą a mi lekarz nie mówi tego i nawet nie mam pojęcia ile
odnośnie teściów/rodziców to u nas większy problem z moją mamą, która wychodzi z założenia, że przed porodem niczego się nie kupuje i od razu patrzy na mnie z wyrzutem i komentuje jak tylko wspomnę o jakichkolwiek zakupach/oglądaniu dziecięcych rzeczy. my co prawda kupiliśmy tylko kilka rzeczy póki co, ale schowaliśmy w szafie tak, żeby mama nie znalazła w razie czego. za to ostatnio dostaliśmy trochę malutkich ciuszków, które leżały na środku pokoju bo dopiero co je dostaliśmy i akurat mama przyszła bez zapowiedzi i nie zdążyliśmy tego pochować. prawie nas zjadła jak to zobaczyła. ale cóż, już schowane i tematu nie ma. |
|
|
|
|
#1060 | ||
|
Zakorzenienie
|
boshe kiedy ja sie naucze sh i all????
w sh nic nie widze. po prostu nic. mam ciotke ktora idzie jak machina - wylapuje tkaniny, marki. uwielbiam jak mi cos wybiera ![]() Cytat:
brzmi pysznie.... slodkie! Cytat:
|
|
|
|
#1061 |
|
Raczkowanie
|
Witam mamusie, gratuluję udanych wizyt, my od wczoraj zaczęliśmy 23 tydzień, więc chyba szósty miesiąc
![]() Mokka_83 głowa do góry, na pewno bedzie dobrze, moja córa też miała taki problem ze stopą, tyle że to było 12 lat temu i dowiedzieliśmy się dopiero po porodzie, kiedyś nie robili tak szczegółowo usg, byłam przerażona jak zobaczyłam nózkę, bo stopa była cała wygięta. lekarz stwierdził, że to efekt złego ułożenia w brzuszku, na szczęście małe dzieci mają bardzo elestyczne ciałko, ważne są masaże od samego urodzenia, kilka razy dziennie, u nas to wystarczyło i po kilku miesiącach śladu nie było. |
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż ma koleżankę w pracy i jest jak ja w 21 tygodniu ciąży. Obie miałyśmy usg połówkowe w tym samym miejscu - ona w poniedziałek, ja w środę. Ta sama lekarka. Niestety u niej okazało się, że synek nie ma lewej rączki. Jakoś mnie to wyjątkowo mocno zasmuciło.
Lekarka powiedziała, że może dlatego, że w pierwszym trymestrze była mocno przeziębiona...
|
|
#1063 | |
|
Wtajemniczenie
|
mąż się ucieszył mówi ze on ma juz jakieś jeszcze 2 osoby wiec mozna by kompanie zrobić
jak maż wróci to napisze do ciebie na priv to jakos tych naszych chłopów umowimy ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
Natalka
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bardzo duzo leże, bardzo dużo spie, nic nie dźwigam i się zaczęłam bać. Nie ma żadnych plamień ani nic. Mam nadzieje że więcej nic nie zakłuje Nie wiem czy to dzidzia, czy przez wczorajsze problemy z żołądkiem, mam teraz straszne zaparcia, może to przez to.
|
|
|
|
|
|
#1065 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ostatnio gdzieś mi się o uszy obiło, że jak jest syn to trzeba pilnować tylko jednego ptaszka a jak córka to całego stada Cytat:
płakać mi się chce trochę mnie tym wystraszyłaś, bo sama się wciąż zastanawiam jak u nas jest z rączkami... nóżki zawsze widać na usg a rączek na zdjęciach nie ma a na usg ostatnio widziałam zarodek prawej rączki w 10 tyg i tak się zastanawiam czy to możliwe że ciągle je gdzieś chowa pocieszam się tym, że może lekarz by mi powiedział jak coś by było nie tak
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1067 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#1068 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
suuuuper !Cytat:
za wizytę ! i super ,że krwiak zniknął ! Cytat:
za 23 !no i super ,że Twoja Mała zdrowa - pozytywny przykład ,że wszystko jest możliwe Cytat:
straszne ,bardzo,bardzo przykre .....Cytat:
owszem jeśli syna będziemy wychowywać wg wzoru z czasów zaściankowych to i owszem chłopcu nie wypada sprzatać ,pomagać w pracy dom.,ma być silny i twardy ..a dziewczynka dobrze wychowana ,grzeczna i obyta w pracach domowych ... ja mam i syna i córkę i oboje muszą mi pomagać a w tej chwili więcej kuba bo jest starszy... sprząta odkurzaczem,wczoraj pomagał przy zmianie pościeli w ich łóżkach , i ogólnie sprzątają po sobie .... a i gaduły sa niesamowite .... ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
Cytat:
moje fotki które robi mi ginka są tak kosmiczne ,że w sumie trudno coś zobaczyć ... najgorsze fotki jakie widziałam. a z kubusiem miałam takie nie do przebicia
|
|
|
#1069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to okropne
|
|
|
|
|
|
#1070 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za wizytę Cytat:
super, że już Cię wypuszczają Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- dziewczyny nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba któraś z Was szukała pościeli z świątecznym wzorem i dzisiaj natknęłam się na coś takiego ![]() http://www.halens.pl/dom-sypialnia-zestawy-poscieli-6465/bielizna-poscielowa-079150/paging$1,25?oc=038 http://www.halens.pl/dom-sypialnia-zestawy-poscieli-6465/bielizna-poscielowa-088958/paging$1,25?oc=036 ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- chyba coś strona nie wskoczyła http://www.halens.pl/ zakładka dom
jesteśmy razem od 11.03.2007r. zaręczyny 24.09.2011r. LEONEK 2.03.13. Edytowane przez Leonikowa Czas edycji: 2012-11-06 o 14:54 |
||||
|
|
|
|
#1071 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak widzę kobiety oszołomy wynajdujące fajne rzeczy to mnie zazdrość zżera ![]() Cytat:
co ona musiała przeżywać...ja zakładam, że lekarz mówi mi wszystko... w sumie ostatnio mierzone były nawet długości paliczków, żeby wyeliminować jakąś chorobę... Cytat:
|
|
|
|
#1072 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, bylismy dziś się zarejestrować w tym szpitalu, do którego wczoraj ginka dała mi skierowanie na to kolejne usg. Masakra... przez tel nie można było tego zrobić, więc naczekaliśmy się 2,5 w kolejce... żeby wejść do gabinetu na 2 minuty i usłyszeć, że na usg mam przyjechać w poniedziałek na 7.30 No ale najważniejsze, że jesteśmy już umówieni. Teraz tylko pozostaje czekać Z tego co poczytałam na stronie szpitala, to być może bedzie to usg 4D, więc mam nadzieję że dowiemy się wszystkiego. Dziękuję Wam Kochane, za słowa pocieszenia... Staram się być dobrej myśli...
|
|
|
#1073 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kolejna dziewczynka ![]() Cytat:
Cytat:
dziewczyny jeszcze 2 godziny! i poziom stresu rosnie
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
tylko spokojnie. juz zazdroszcze widokow
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
a zapomniałam wam powiedzieć że dziś wygrywam 50 milionów
|
|
#1076 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
nie potrafię sobie tego wyobrazić - przykre bardzo!![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- kobietki - BEZ STRESU! - nie wskazany - bo ja wygram. puściłam 4 zakłady za całe 12zł
15-07-2006 od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2012-11-06 o 16:54 |
|
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Halens to mój ulubiony sklep ![]() kliknijcie sobie na zakładkę -dziecko i wszystko jasne
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WOW !!! ja sie juz doczekac nie moge kiedy do PL pojade haha, mam u siebie w miescie kilka lumpow, w jednym z nich pracuje sasiadka i zawsze jakis rabacik aaaaaa ja dzis wam powiem ze 1wszy raz mi nikt miejsca nie ustapil w busie !!!! siostra zaraz wroci to obiadem zapoda bom glodna !!! haha STRIPPI wymyslilam haslo na nast watek ''czy male czy duze sa nasze brzuszki, ale wszytskie kochamy nasze maluszki '' |
|
|
|
|
|
#1080 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
witam sie i ja dzisiaj Miałam dziś dzień lekarzowy. Siostra mi załatwiła jeszcze konsultacje u jakiegoś specjalisty od tych pasm owodni w szpitalu jechałam z sercem na ramieniu co on powie ale powiedział że to nie jest groźne synuś rozwija się prawidłowo i to nie ma wpływu. Trochę mi spadł kamień z serca ale i tak lekki niepokój pozostaje. Z Julą byłam u dermatologa i paznokcie mamy smarować obcinać i czekać aż pomału same odrosną i zejdą. I faktycznie efekt tego rumienia ![]() Cytat:
za wizyte i za kolejnego chłopaczka![]() tu się zgadzam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mokka co do teściowej to współczuje a co do nóżki to tak jak dziewczyny piszą nie martw się, wiem łatwo nam mówić ale może jeszcze samo się naprawi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.

oba ciuszki rozmiary 62. i zapłaciłam za to... uwaga... 2,40 zł 
trzymajcie kciuki bo to mój debiut w temacie ravioli 

płakać mi się chce 

05.07.2008