![]() |
#1051 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1052 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() pani dr powiedziala pani dr ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1054 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do szmateksu - wczoraj czekając na męża (nie wzięłam kluczy od domu) polazłam poszperać... i znalazłam ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc i ja rozdziewiczyłam lumpeks dla Fasolki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1056 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- ekstra, a wiadomo skąd były bóle, co powiedzieli lekarze ? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- aaa zapomniałam wam powiedzieć, że w związku z l4 na którym jeszcze jestem bo ciągle mam temperaturę robię dziś domowe ravioli z prawdziwkami i parmezanem ha ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1057 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() OtTakaJa dobrze że już dobrze ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Załączam zdjęcia wczorajszego prezentu ![]() Edytowane przez Villga Czas edycji: 2012-11-06 o 11:41 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
tak piszecie ile wasze maluchy ważą a mi lekarz nie mówi tego i nawet nie mam pojęcia ile
![]() odnośnie teściów/rodziców to u nas większy problem z moją mamą, która wychodzi z założenia, że przed porodem niczego się nie kupuje i od razu patrzy na mnie z wyrzutem i komentuje jak tylko wspomnę o jakichkolwiek zakupach/oglądaniu dziecięcych rzeczy. my co prawda kupiliśmy tylko kilka rzeczy póki co, ale schowaliśmy w szafie tak, żeby mama nie znalazła w razie czego. za to ostatnio dostaliśmy trochę malutkich ciuszków, które leżały na środku pokoju bo dopiero co je dostaliśmy i akurat mama przyszła bez zapowiedzi i nie zdążyliśmy tego pochować. prawie nas zjadła jak to zobaczyła. ale cóż, już schowane i tematu nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 | ||
Zakorzenienie
|
boshe kiedy ja sie naucze sh i all????
w sh nic nie widze. po prostu nic. mam ciotke ktora idzie jak machina - wylapuje tkaniny, marki. uwielbiam jak mi cos wybiera ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() brzmi pysznie.... slodkie! Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Raczkowanie
|
Witam mamusie, gratuluję udanych wizyt, my od wczoraj zaczęliśmy 23 tydzień, więc chyba szósty miesiąc
![]() Mokka_83 głowa do góry, na pewno bedzie dobrze, moja córa też miała taki problem ze stopą, tyle że to było 12 lat temu i dowiedzieliśmy się dopiero po porodzie, kiedyś nie robili tak szczegółowo usg, byłam przerażona jak zobaczyłam nózkę, bo stopa była cała wygięta. lekarz stwierdził, że to efekt złego ułożenia w brzuszku, na szczęście małe dzieci mają bardzo elestyczne ciałko, ważne są masaże od samego urodzenia, kilka razy dziennie, u nas to wystarczyło i po kilku miesiącach śladu nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż ma koleżankę w pracy i jest jak ja w 21 tygodniu ciąży. Obie miałyśmy usg połówkowe w tym samym miejscu - ona w poniedziałek, ja w środę. Ta sama lekarka. Niestety u niej okazało się, że synek nie ma lewej rączki. Jakoś mnie to wyjątkowo mocno zasmuciło.
Lekarka powiedziała, że może dlatego, że w pierwszym trymestrze była mocno przeziębiona...
![]() |
#1063 | |
Wtajemniczenie
|
mąż się ucieszył mówi ze on ma juz jakieś jeszcze 2 osoby wiec mozna by kompanie zrobić
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() ![]()
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bardzo duzo leże, bardzo dużo spie, nic nie dźwigam i się zaczęłam bać. Nie ma żadnych plamień ani nic. Mam nadzieje że więcej nic nie zakłuje ![]() Nie wiem czy to dzidzia, czy przez wczorajsze problemy z żołądkiem, mam teraz straszne zaparcia, może to przez to. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ostatnio gdzieś mi się o uszy obiło, że jak jest syn to trzeba pilnować tylko jednego ptaszka a jak córka to całego stada ![]() Cytat:
![]() ![]() trochę mnie tym wystraszyłaś, bo sama się wciąż zastanawiam jak u nas jest z rączkami... nóżki zawsze widać na usg a rączek na zdjęciach nie ma a na usg ostatnio widziałam zarodek prawej rączki w 10 tyg i tak się zastanawiam czy to możliwe że ciągle je gdzieś chowa ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1067 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i super ,że Twoja Mała zdrowa - pozytywny przykład ,że wszystko jest możliwe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
owszem jeśli syna będziemy wychowywać wg wzoru z czasów zaściankowych to i owszem chłopcu nie wypada sprzatać ,pomagać w pracy dom.,ma być silny i twardy ..a dziewczynka dobrze wychowana ,grzeczna i obyta w pracach domowych ... ![]() ja mam i syna i córkę i oboje muszą mi pomagać a w tej chwili więcej kuba bo jest starszy... sprząta odkurzaczem,wczoraj pomagał przy zmianie pościeli w ich łóżkach , i ogólnie sprzątają po sobie .... a i gaduły sa niesamowite .... ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
Cytat:
moje fotki które robi mi ginka są tak kosmiczne ,że w sumie trudno coś zobaczyć ... najgorsze fotki jakie widziałam. a z kubusiem miałam takie nie do przebicia ![]()
![]() |
![]() |
#1069 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1070 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
super, że już Cię wypuszczają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- dziewczyny nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba któraś z Was szukała pościeli z świątecznym wzorem i dzisiaj natknęłam się na coś takiego ![]() http://www.halens.pl/dom-sypialnia-zestawy-poscieli-6465/bielizna-poscielowa-079150/paging$1,25?oc=038 http://www.halens.pl/dom-sypialnia-zestawy-poscieli-6465/bielizna-poscielowa-088958/paging$1,25?oc=036 ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- chyba coś strona nie wskoczyła ![]()
jesteśmy razem od 11.03.2007r. ![]() zaręczyny 24.09.2011r. ![]() LEONEK 2.03.13. ![]() Edytowane przez Leonikowa Czas edycji: 2012-11-06 o 13:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja zakładam, że lekarz mówi mi wszystko... w sumie ostatnio mierzone były nawet długości paliczków, żeby wyeliminować jakąś chorobę... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, bylismy dziś się zarejestrować w tym szpitalu, do którego wczoraj ginka dała mi skierowanie na to kolejne usg. Masakra... przez tel nie można było tego zrobić, więc naczekaliśmy się 2,5 w kolejce... żeby wejść do gabinetu na 2 minuty i usłyszeć, że na usg mam przyjechać w poniedziałek na 7.30 ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1073 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny jeszcze 2 godziny! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1074 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() tylko spokojnie. juz zazdroszcze widokow ![]()
![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
a zapomniałam wam powiedzieć że dziś wygrywam 50 milionów
![]()
![]() |
#1076 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- kobietki - BEZ STRESU! - nie wskazany - bo ja wygram. puściłam 4 zakłady za całe 12zł ![]()
15-07-2006 ![]() od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2012-11-06 o 15:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Halens to mój ulubiony sklep ![]() kliknijcie sobie na zakładkę -dziecko i wszystko jasne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() WOW !!! ja sie juz doczekac nie moge kiedy do PL pojade haha, mam u siebie w miescie kilka lumpow, w jednym z nich pracuje sasiadka i zawsze jakis rabacik ![]() aaaaaa ja dzis wam powiem ze 1wszy raz mi nikt miejsca nie ustapil w busie !!!! ![]() ![]() siostra zaraz wroci to obiadem zapoda bom glodna !!! haha STRIPPI wymyslilam haslo na nast watek ''czy male czy duze sa nasze brzuszki, ale wszytskie kochamy nasze maluszki '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() witam sie i ja dzisiaj Miałam dziś dzień lekarzowy. Siostra mi załatwiła jeszcze konsultacje u jakiegoś specjalisty od tych pasm owodni w szpitalu jechałam z sercem na ramieniu co on powie ale powiedział że to nie jest groźne synuś rozwija się prawidłowo i to nie ma wpływu. Trochę mi spadł kamień z serca ale i tak lekki niepokój pozostaje. Z Julą byłam u dermatologa i paznokcie mamy smarować obcinać i czekać aż pomału same odrosną i zejdą. I faktycznie efekt tego rumienia ![]() Cytat:
![]() ![]() tu się zgadzam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mokka co do teściowej to współczuje ![]() a co do nóżki to tak jak dziewczyny piszą nie martw się, wiem łatwo nam mówić ale może jeszcze samo się naprawi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.